|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
9.11.2005 9:57:29   
Jessy
Tia, še vedno mi letijo notri!!! Si me zasula! user posted image user posted image user posted image

Vredu! Jaz jih pošljem Kety, pa miševi tudi, ker sta mi obe poslali maile. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.11.2005 10:31:09   
Tiamo
miševi ne morem ti poslati pesmic imaš poln mail, kok imaš pa prostora na mailu? A ti skopiram cd in ti ga pošljem po pošti? Če mi zaupaš naslov? Lp Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.11.2005 10:37:43   
Tiamo
Jessy glede hranjenja na 2,5 in 3 ure, je verjetno fora v dojenju. Me k hranimo z adaptiranim mlekom, je čisto drugače. Samo pogledam, da mi je Demi že pred 2 mesecem prespala noč od 23 pa do 5 (to je zame že cela noč). Adaptirano mleko je bolj hranljivo in točno veš koliko ga popije. Jaz verjetno do 5 meseca ne bom nič dodajal, prešla bom na Hipp2, ko bom videla da ima Demi premalo. Sva hotele iti k moji mami, pa je zaspala, tako, da bom počakala, da se zbudi potem pa greve. Upam, da se ne boste preveč razpisale...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.11.2005 10:40:34   
Jessy
Ful sem zmedena danes. Sploh ne vem, kje se me glava drži!
Tia, tako lepo si napisala, da boš ti poslala miševi pesmice, jaz pa pošiljam tudi njej...obup...Kar ti jih pošlji, jaz pa poskrbim za Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.11.2005 11:06:00   
Kety
Uf, se je sprožil val pošiljanja pesmic...Hvala Jessy!

Drugače pa naš tudi že nosi kak body št. 68, ampak tudi kakšne hlače od H&M št. 56 spravi še nase! Pomoje je velik kakih 62 cm, ker je bil pred slabimi 3 tedni velik 59 cm.

Joj, mi imamo pa cepljenje 1.12. Tia, blagor vam, da ste tako dobro prenesli. Upam, na najboljše tudi pri nas.

Jaz sem tud zmatrana od tega dojenja, dons ponoči je bila spet žurka,...mali je zaspal ob 20:30 in se zato zbudil ob 0:30 in ni bil lačen. Sem mu dudo dajala do 3:30 pol je pa jedel in spal do 8ih. Vsaj to! Sem toooolk zaspana. Sem šla prejle spat za 1 urco, k je mali zaspal, ampak se je v 1 uri zbudil tako, da je bilo konec počitka zame!

Ej, punce, mojmu malčku se neverjetno potijo noge in roke. Kaj naj naredim?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.11.2005 11:39:03   
violinski
Sporočam, da ima Aljoša oba kolka 1a in smo ukinili široko povijanje. Od veselja skačem do neba, ker se mi je nemalokrat zgodilo, da sem mu pozabila dati tetra plenico gor in to opazila šele, ko sem ga dvignila s previjalne mize (nikjer ni bilo ritke), tako da sem morala slačiti hlače ali pajaca in dodajati tetra plenico, kakšenkrat se mi pa ni dalo user posted image .

Zdaj imamo prihodnji teden še UZ srčka, in če bo še tam vse v redu, bomo malo bolj mirno spali.

Jessy, napisala sem ti že, da ni nujno, da mleko kasneje postane premalo hranljivo - glede na to, da polno dojiš, se mleko toliko bolj prilagaja potrebam otroka. In šele, tako kot pravijo pediatri, nekje okrog 6 meseca postane za rast otroka premalo. Tako da ti vleči dojenje čimdlje, ne glede na to, da se dogaja na 2,5-3 ure (ne mislim zdej do kakega 4 leta starosti, seveda user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.11.2005 11:47:00   
nanka
Aljoša super. Naša ima enega 1a, drugega pa 1b, tako, da še vedno povijava široko. Vsaj do konca novembra, ko imama ponovni pregled. Tudi jaz dostikrat pozabim široko poviti, pa jo moram še enkrat povijat.
Tudi naši se nogice potijo.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.11.2005 17:00:15   
Tiamo
Sva že nazaj user posted image  Violinski ključ user posted image  za Aljošo, tudi jaz upam da bodo kolik 1a 16.11, ko imave pregled. danes Demi skoz spi, se zbudi popapca, se igra cca pol ure in že spi. user posted image  Upam, da bo tudi ponoči spala. Jessy ne bodi zmedena user posted image user posted image , itak pa ima miševi polni mail tzako, da mi je vse nazaj vrnilo. Nanka tebi mi če cel dan pošilja, pa ne pošlje user posted image  a se midve naslednji teden dobive na kavici in ti prinesem cd. Samo povej a bi imela v mp3 formatu ali navadnem?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.11.2005 17:34:23   
Jessy
Pol bo mogla miševi pa mal popucat maile! user posted image  Jaz še vedno pošiljam Kety, ker delam po obrokih. Gre pa h koncu...še 1 porcija jih čaka, pol je pa mir!

Midve sva se tudi sprehajali celi 2 uri po sončku, pol ure pa sva kofetkali pri moji prijateljici. Je bila Neja kar 2 uri budna, zdaj pa jo je vendarle ovilo in je že v komici... user posted image , jaz pa na RR! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.11.2005 17:37:02   
Jessy
Ne, ne...danes res ni nekej vredu z mano...čist sem zgubasta!

Sem vas hotela vprašat, če imate ve v vozičku že kaj dvignjene naslone? Midve se namreč še vedno voziva na ravni podlagi, je pa zdaj že tolk velika, da kakih 14 dni bo še šla v to "korito", potem bo pa že prevelika in bom mogla na športnega premontirat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.11.2005 18:05:56   
miševi

Nisi ti zbegana, Jessy, jaz buser posted image  sem obema mejl poslala, namesto da bi eno prosilauser posted image . Ja, pa mejl sem mela res zabasan - polno besedil, pa filmček, pa slikce... Sem zdej spucala. Tia, a ti je čist vse nazaj poslal, ker nekaj sem pa dobila (5x po 5 pesmic).  OPROSTITA!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.11.2005 18:18:26   
nanka
Tia drži. Se dobiva drugi teden na kavici. Lahko je MP3, ti prinesem prazen CD.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.11.2005 18:25:05   
Jessy
Ej, miševi, sploh ni panike! Ne sekiraj se!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.11.2005 19:05:51   
zoya123
Evo pa mi je uspelo priti mal na RR. Aja Zoya 123 je isto kot Zoya24. Sem si včeraj nekaj e-maile spreminjala, pa se ga narobe napisala, zdaj se pa pod zoya24 ne morem prijavit, sem že pisalal na RR, upam, da se bo dalo urediti, če ne bom pa zoya123, sej je vseeno.

No mi smo imeli že tretjo noč katastrofalno, se zbuja na dve do tri ure in se hoče dojiti, sploh ne vem kaj je zdaj to. Prej smo v prvem kosu spali od 6-8 ure, nato pa po tri ure. Sem že čist fuč,. sploh nisem več navajena na tri ure dojit, al se pa zbujat. Upam, da bo danes kaj boljš. Ne  vem mogoče mamo prevroče notri in presuh luft, danes mam že cel dan radiator zaprt, pa po kopanju bom še enkrat prezračla, mogoče bo pomagalo.

Vidim, da pesmice kar šibajo po e-mailih, jaz jih imam tudi nekaj CD-jev, sam jih nič ne poslušava user posted image , sem že čist pozabila nanje.

Kar se širokega previjanja tiče, sva imela pregled že pri dveh mesecih (v porodnišnici niso naredili UZ) in sva že skoraj cel mesec brez. Na začetku je res mal hecen ker nimajo rite user posted image , sam se hitr navadiš, sploh pa je fajn ker ga v minutki previješ.

Dodajat bom pa jaz začela tam nekje pri 4,5 mesecih. Saj vem, da je do šestega meseca kao dojenje dovolj, sam po moje problem nastane, če začneš šele takrat uvajat, če ne marajo novih okusov, potem se pa skoz hočejo dojit, ker jim seveda mleko ni več dovolj. Sem pred kratkim brala ne enem forumu, ko je mamica pisala, da ima, mislim, da sedem mesecev starega fantiča in da sta začela pri šestih uvajat, pa da nič noče jest, zdaj se pa vsako uro dojita - to je pa tut to much.

Me pa zanima, kolk vaši malčki zdržijo bodni pokonc. Moj največ dve urice pol pa je že kriza, mogoče zvečer dve pa pol ko se kopava.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.11.2005 19:30:33   
nanka
Ja Zoya naša tudi zdrži približno dve uri budna, pol pa eno uro spi. Evo zdaj pa spi žeza čez noč. Okoli 23 jo bom zbudilain ji dala jesti, pol bo pa spala do 8. Jaz bom tudi začela dodajati tiste kaše , ki semešajo z vodo (rižko in podobne) pri 4,5 mesecih, sokove pa pri 5. Bom videla, če bo kaj rajši jedla.
Danes sem se držala plana in ji dala jesti, ko je bila lačna. Pojedla je 4 obroke po 110, petega ji bom pa dala ob 23. Zdaj vsaj je, ker je lačna. Kaka pa še zmeraj po vsakem obroku, tudi ponoči.
lepo spančkajte
nočko 

(odgovor članu zoya123)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.11.2005 19:50:25   
zoya123
Nanka pri nas tudi kaka po vsakem obroku. Ampak jaz se ne sekiram, rajši vidim, da kar naprej menjam plenice kot da ga napenja. Aja pa prdka tut nonstop user posted image , tko kot ati user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.11.2005 8:10:12   
zoya123
Dobro jutro, danes sem pa očitno jaz prva, no ja vsakega enkrat doleti ta čas.

V glavnem sem čist povožena, kot veste se Žiga hoče po tanovem kar naprej dojit ponoč, oziroma se zbuja na tri ure. Groza. Prav pogrešam tiste dneve ko sva se dojila damo enkrat, al pa vsaj dvakrat user posted image . Sem že vse probala, pa sploh ne vem kaj je narobe (če je sploh kej). Mleka imam dost - tko da to sigurno ni, ne vem, upam da bo kej boljš. Aja pa zjutraj je že nekaj čez šest jamral, no zdaj pa seveda že spi nazaj. Jaz bi tut šla, sam pride kolegica na obisk zdaj ob devetih, pa se mi ne splača.

Jessy, mislim, da že lahko mal naklon dvigneš, sej je Neja stara že tri mesece. Enkart sem brala, da je lahko že pri dveh mesecih dvignen naklon za 30 stopinj.

Kety, če se mu potijo rokice in nogice preveri, če mu je slučajno prevroče. Otroci se na ta način hladijo in to ni nič narobe.

No zdaj bom pa počakala, da se zbudite, pa da se na RR priklopte, da ne bom sama sebi pisala.

lp, Zoya

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.11.2005 9:07:47   
Tiamo
Jutro, mi smo spet prespali nočuser posted image . Ko berem Kety in Zoyo se še vedno spomnim mojih neprespanih noči v prvem mesecu in si živo predstavljam kako je. Jaz sem 3 ali več ur bedela nad zibko, ji pela, ropotuljal, navijala pesmice...ona je pa samo jokala....na koncu sem samo ure štela kdaj bo zaspala. Nosti se spomnim je nisem mogla več, ker sem bila preveč zmatrana. Punce saj bo bolje user posted image . Moji se tudi potijo rokice in nogice, pa ji ni prevroče. Nanka zmenjeno, ni mi treba CD-ja nosit, ker si mi že hrano dala in nisi nič zahtevala za njo. Jessy jaz naši že dvignem naslon v vozičku za eno stopnjo, takrat ko je budna. Sploh nisem vedela, da ima pegperego toliko možnosti dviganja naslona, pa k sva bile z nanko na kavi, me je nanka na to opozorila in sem probala in stvar je ful dobra. Čeprav naša Demi zdrži ca 10 min na enem mestu, če se pa okoli nje dogaja je pa vse uredu. grem si narediti kavico.. se tipkamo miševi ti pošljem še ostale pesmice 

(odgovor članu zoya123)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.11.2005 9:27:15   
Kety
Dobro jutro!

Mi smo kar uredu spali, ob 5ih je bil prvi obrok, pred tem pa se je zbudil ob 2eh in sem mu spet djala dudo v usta. Ni nič jokal, samo spal ni in je čebljal in neki stokal. Bil je pa spet polulan do ramen!! Ne vem katere plenice naj še sprobam...zdej imamo huggies, pa smo bili do pred kratkim zadovoljni, zdej so pa spet začele premočevat ponoči. A je možno, da je to od bodija, kje že mal na tesno gor in je vse bolj stisnjeno??

Jessy, hvala, hvala in še milijonkrat hvala za pesmice!

Zoya, meni se ne zdi preveč oblečen,...v sobi imam cca. 24 stopinj in ima oblečena 2 bodija, hlačke in nogavičke. Če dam samo en bodi ima pa takoj čist mrzle rokice in so še bolj mokre. Nimam pojma kaj je to. Tudi pri dojenju se ful spoti.

No, zdej grem pa mal delat računovodska dela, dokler mi še spi!

Pa-pa!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.11.2005 9:46:04   
Tiamo
Bravo Timon user posted image user posted image user posted image user posted image , se je pridkan fantek.... Kety meni Demi tudi premoči Hugginske user posted image , najboljše so mi še vedno pamperske user posted image .  

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.11.2005 10:04:13   
hugolina
Ojla bejbe!!!

No včeraj smo probali nov način spanja in sicer sem ga dala spat ob 21.30. Zaspal je v trenutku, ampak se je čez 1/2 urce zbudil. Tko da sva spet prišla na 22:30 in je še 60ml pojedel (čeprav je eno uro nazaj pojedel svoj cel obrok) in zaspal. Zbudil se je spet okrog polnoči, pa potem ob 5h, takrat ko je njegova ura. Mislim, da bom mogla bolj postopoma, ker fant se ne pusti zmesti user posted image user posted image  Mi pa zjutraj tudi vedno dalj spi, skori do 9 ure potegne user posted image user posted image

Kety user posted image user posted image  tudi za vašega korenjaka. Kar se plenic tiče, smo tudi mi že doktorat naredili user posted image  Imam vsakih po en paket doma, tko da lahko kar na "am pam, pet podgan...." izbiram user posted image  No, drugače se pri nas najbolje zaenkrat obnesejo Lumpi. Pamperske tudi pod razno niso to, kar bi mogle bit. Babylove so kar uredu, ampak za čez noč mu jo ne dam, če ne je zjutraj ravno tako poplava.

Tia vama tudi čestitke, zelo lepo sta se začeli rihtati. Kakor je bilo na začetku hudo.... super !!!!

Jessy sem videla geslo v nabiralniku - HVALA !!!! user posted image user posted image  Bom šla mal kasneje pogledat, ker se že neki oglaša, pa hitro greva še mal sončka lovit, ker tuki v našem koncu zelo hitro izgine za hribom in je potem tema...user posted image user posted image
Pa še svoje moram dat, da boste videle našega korenjaka. Samo pravim, da bom..... ja sej vem. Ampak se bom res potrudila,upam da že danes.

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.11.2005 10:05:37   
tajica
Ojla!

Kako ste se razpisale v teh dveh dneh ko me ni bilo!!!

Vidim da si pošiljate pesmice po mailu, men pa nažalost internet skos mal nagaja in je velika verjetnost da mi nobena nebi mogla poslat pesmic!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce men ga tut Žak mal nagaja ponoči, včeraj sva jedla vsako uro od polnoči pa do osmih in posledica tega je bila moja utrujenost in Žakova jokavost skotzui cel dan!!!

Kakšne lepe sončke mate vse po vrsti!! Jest pa ne znam slikc dajat na računalnik, tako da bom mogla nekoga prosit da mi pomaga, da vam še mojega dedca mal pokažem!!

Midva mava pa cepljenje 24.11 in me je že sedaj strah reakcije!!!

Sedaj grem pa k tašči na kavico!!

Lp, Tajica

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.11.2005 10:37:32   
nanka
Živio,
jaz moram pa našo Zojo ful pohvali. Zdaj ko sva ubrale nov način hranjenja mi poje 120 ml in ima 5 obrokov. Ful sem user posted image . Spat hodi pa zvečer ob 19, jaz jo zbudim ob 22.30 in jo nahranim, pol pa spi do 6. Tudi čez dan mi nič več ne joka in ne tečnari, če se seveda ukvarjamo z njo. Tudi čez dan veliko spi. Zgleda da sva ujele ritem. Zdaj ji dam piti tudi čaj, ki ga ima zelo rada. To je nagrada, ker pridno je. Spije ga 100 ml čez dan.

Midve greva ven šele po 14 uri, ker je do takrat megla do tal.
Imejte se lepo

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.11.2005 11:04:39   
Tiamo
Bravo za Zoyo nanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bo postala prava debeluška, boš videla user posted image user posted image user posted image  tajica lahko ti pošljem skupiran CD po ošti, če mi zaupaš naslov. Hudolina hvala, sem mojo poporodno stisko opisala na formu po porodu in sem prav srečna, da sem se izvlekla tako hitro.  

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.11.2005 11:09:16   
Tiamo
zoja123 sem pogledala v tvoj album, koooooooooooooook je tvoj fantič luškan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......