|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
7.11.2005 14:31:08   
Jessy
Zoya, mi take namige o upokojencih kar lepo preslišimo! Ja, kam boš pa šel pozimi??? Na morje al kwa? user posted image  Ne, ne...mi smo jo tudi poleti večkrat mahnili v toplice, pa mi nikoli ni bilo prevroče!!! Važno je, da je fajn! Gremo konec decmbra še enkrat, ker bo takrat že 5 mesecev stara in bo še bolj fajn!

Ja, sem kupila Babylove pleničke pred kratkim, ampak jaz ne opazim prav nobene spremembe pri njih. Meni so čisto vredu in mi niso prepuščale. Jaz sem zadovoljna z njimi in jih bom še kupila! Je pa res, da vedno fajn poravnam tiste zavihke ob elastiki navzven (notranje in zunanje), pa je čist vredu.
Zadnji teden jih pa nisem kupila, ker imam še 1 paket na zalogi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.11.2005 14:58:25   
Tiamo
Hy, Jessy ti k delaš v vrtcu...dej napiši kakšno kratko pesmico, bolj novejšo, take k še ne znamo. Pa da je lahka... Jaz zdaj Demi pojem Bibo bubo bajo, pa znave že vse verzije od operne do rap user posted image user posted image . če jo katera hoče pet evo besedilo: BIBA BUBA BAJAPLEŠE RINGA RAJAMALO SEM MALO TJABIBA STOPA ENA DVA SREDI KROGA BUCI BUCDREMLJE DREMLJE ČRNI MUCČRNI MUC SE PREBUDIBIBE NI NI NI Če zna še katera kakšno naj jo kar napiše...   

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.11.2005 15:14:38   
Tiamo
Sem malo brskala po formu in sem našla Zaro3, kok so že veliki njeni trojčki. http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=670180  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.11.2005 18:31:23   
Jessy
Oj, Tia...sorry, ampak jaz sem bolj na švoh s pesmicami. Jaz sem v šoli in tam pojemo že bolj zahtevne, ker sem v 4. razredu. Bom pa malo svojo nečakinjo poprosila, naj mi posodi njeno pesmarico, ker je na vzgojiteljski. Po moje se bo kaj našlo.

Jaz znam le Ringa raja.
Ringa ringa raja,
muca pa nagaja,
kuža pa priteče,
pa vse na tla pomeče.

Ko ko ki kiriče,
čipke čopke kliče,
putka kokodajsa,
ker je znesla jajca.
(do tu se poje, potem pa govori) Ko ko ko ko dak, ko ko ko ko dak, kikirikiiiiiii!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.11.2005 18:46:49   
tajica
Ojla!

Šele sedajle sem se dokopala do računalnika!

Nevem kaj je bilo mojmu sončku včeraj zvečar, saj je zaspal šele ob pol enih!!user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa za novo leto v toplice in že komaj čakam! Pa še Žak se tako rad koplje!!!

Glede celulita ga mam pa jest tut full. Pravijo da počasi izgine, ko prenehš z dojenjem - jest upam da res! M pa še nimam in upam da je še dolgo ne bom mela!!! Trebušček je kar izginil ampak je še vse tko mehko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Me že Žeki kliče!!

Čau čau

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.11.2005 8:36:33   
Tiamo
Jutro Midve imave danes ob 9:15 imave posvetovalnico bomo videli kok je pridobila na teži in koliko je zrastla user posted image . Danes bo verjetno dobiva prvo pikico ? ne vem a bo cepljena? Če bo, bo spet vik in krik.  Kje so te moravske toplice? Mi bi šli čez vikend tja? Kok pride vstopnica? Kje se kupi fredov obroč? Šibam, se je Demi zbudila in se morave naštimati za zdravnika

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.11.2005 9:08:09   
miševi

Joj, Tia, jaz znam kar nekaj pesmic (huda mravljica - ta mu je najbolj všeč, kuža pazi, metuljček cekinček, pikapolonica, pa od polžka, medvedka, lastovic in veveričke, pa od nahoda, pa spančka...., v glavnem repertoar je kar velik) sam se mi jih ne ljubi pisatuser posted image . Mogoče kdaj kakšno - eno po eno, a prov? No, za pokušino ena jesenska:
Ježek teka, teka in se kotali, jabolka in hruške nabirati hiti, jabolka in hruške nabirati hiti.
Urna veverica spleza na drevo, lešnike nabira za zimsko lakoto, lešnike nabira za zimsko lakoto.
Medved kosmatinec svoj brlog ravna, z listjem si postilja, zaspano godrnja, z listjem si postilja, zaspano godrnja.
Ptice lastovice odletele so, v tople južne kraje zdaj krila jih neso, v tople južne kraje zdaj krila jih neso.

Drugič pa kakšno drugo...

Upam, da bosta dobro prestali posvetovalnico. Cepljenja se pa ne boj, tako hitro špiknejo, da ponavadi zajokcajo, ko je že vse mimo. Jih po moje bolj boli, ko jih mi držimo, da se ne bi premaknili.

Včeraj sem pa Juretu končno čaj dala. Najprej ga je spil 15 ml, nato čez par ur še 35 ml. Sem pa skuhala krtkovega in nisem dodala sladkorja. Zvečer je pa v postelji tako pukcaluser posted image , ker je tudi janež notri. Moram pa rečt, da mi sedaj že 3 dni zvečer tako lepo zaspančka. ga samo po hranjenju notri položim, kakšno stvar navijem ali pa še to ne in čez minutko, dve kar sam zaspi. Upam, da bo tako tudi naprej. Čez dan mu moram pa običajno "pomagat" z nošenjem, da zaspi. Sem pa morala zamenjati male flaške s ta velkimi, ker v male ne morem pripraviti 165 ml, ker sedaj skoraj vsak drugi obrok spije po toliko. Jaz sem pa, budala, nakupila te ta male flaške, namesto da bi že na začetku ta velike, pa samo kakšno malouser posted image . Zdej sem jih dala v pralni stroj in jih bom spravla, sicer ne vem za koga. Mogoče jih bo pa Nika za punčke porabilauser posted image .

Lp zaenkrat, Tia, ti pa poročaj, kako sta opravili...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.11.2005 9:18:49   
nanka
Živio,
tudi jaz poznam tepesmice, kot je že Miševi napisala. Vendar ne znam čisto celih, pa si sproti zmišljujem, ji je vseeno všeč. Kupila sem tudi en CD z pesmicami, pa se jih bom počasi naučila.
Miševi, jaz sem kupila pa največ velikih flašk in imam problem, ker čisto malo poje. Zdaj zmore že kakšen obrok 100 ml( en na dan), drugače pa največkrat poje samo 70 ml. Tiste velike flaše pa so čist prazne. Jaz sem morala spraviti velike in uporabljam samo male. Naša pa čaj obožuje, čeprav jr čisto zanič, ker ni nič sladkan. Spijega čez dan okoli 100 ml, ampak bi ga tudi več, pa ji ne upam dati, ker pol nič ne je. Imam pa instant Bebi čaj od Droge. Ni čisto nič sladek. Kaka pa kot da poje ful hrane. Po vsakem hranjenju se pokaka, tudi ponoči.

Tia, daj poročaj kako sta opravili.
Lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.11.2005 9:32:41   
violinski
Tia, poslala sem ti po mailu 450 strani pesmic za otroke v Wordu.

Če zanima še katero, se mi javite na mail.

Demi bo danes verjetno res cepljena, če je čisto zdrava. Lana je imela točno tisto reakcijo, ki jo je zdravnica napovedala in sicer hudo bolečino na mestu vboda čez dve uri. Dali smo ji pol žlice Calpola in je v pol ure delovalo. Prenehalo boleti. Ni ji pa pordelo in niti zateklo.

Moravske toplice so v Moravcih user posted image user posted image user posted image , to je v Goričkem, tam v Prekmurju. Mogoče malo dolga pot, če greste samo za vikend. Jaz imam najraje Terme Zreče, z Lano smo pa bili v Zdravilišču Laško, čeprav imajo malo bazenov, je bilo za nas tri takrat popolnoma dovolj.

Fredov obroč kupiš .... tule poglej: http://www.plavanje-dojenckov.com .... Ne vem, kako ga je kupila Jessy, ampak mislim, da ti ga pošljejo po povzetju.

Miševi, ta tvoja pesmica, sicer tako simpatična, ampak je grozno zavajajoča user posted image Moja cimra je bila grozno razočarana, ko je izvedela, da v resnici ježek ne nabira jabolk in hrušk za zimo, ampak da je mrhovinar in se hrani z mrtvimi mišmi in kačami. In to je izvedela šele, ko je bila na faksu - do takrat je slepo verjela pesmici user posted image user posted image .

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.11.2005 9:52:22   
Jessy
He..he...Violinski ključ, točno to sem jaz zvedla o ježku na faksu in sem do takrat tudi mislila, da se prehranjuje z jabolki in hruškami. Baje se mu jabolko ali pa hruška čist slučajno natakneta na bodice, če se kotali....he..he...ampak luštkana pa je ta pesmica, ni kaj!!!

Violinski ključ, se priporočam za pesmice. Ti privat pošljem e-mail!!! user posted image

Tia, Violinski ključ ti je dala že vse informacije. Moravske so cca 4 km iz Murske Sobote. Vstopnina je 2500 SIT (celodnevna), popoldanska pa 1700 SIT. Za otroke do 4. leta pa ni vstopnine.
Fredov obroč sem kupila na spletni strani, ki ti jo je dala Violinski ključ, plačala pa sem po povzetju.

Zadnjič ste govorile o kilah in celulitu. Mislim, da sem že ničkolikokrat povedala, da mi 6 kg ne gre nikamor in ti kg se mi fino poznajo. Prejšnje cunje so kar pretesne. No, nekaj jih je vendarle prav, tako da nove garderobe vseeno ne potrebujem. Imam pa še vedno zaobljen trebušček, kot v 4. mesecu nosečnosti. user posted image  Je pa logično, da kg ne grejo nikamor, ker vse preveč papcam! user posted image  Celulita sem imela pred porodom fuuuuuul, zdaj pa ga je občutno manj in se mi zdi, da se stanje še vedno izboljšuje. Je še viden, ampak ga je več kot 50% manj in ker se še dojiva upam, da izgine še kakih 40%, ker ves vem da ne bo, ker sem ga že prej imela.

A se vaši dojenčki tudi ne marajo umivati po obrazu? Moja se ful kremži in tudi malce pritožuje. Tudi ko se maževa s kremo so isti problemi. Zdaj pa ne vem a so vsi taki al pa samo naša.
Sem imela danes zjutraj akcijo z vstajanjem. Malo pred 7. uro je začela ful kašljat in kot da bi se davila. Sem skočila v momentu v luft in jo dvignila. Pol sva si šli pa nosek čistit s fiziološko, ker je komej dihala, nato sem jo nahranla in sva šli še malo spat. Se mi zdi, da ji fiziološka niti ne sčisti vredu noska. Bom danes čez dan večkrat probala, pa bom vidla, če bo kak rezultat.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 8.11.2005 9:53:27 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.11.2005 9:56:52   
Jessy
Violinski ključ, jaz imam nekaj težav! Sem ti hotela poslati na e-mail, pa tvojega ne vem, potem sem ti pa hotela zasebno sporočilo poslat, pa tudi ni šlo in mi je zavrnilo.
Bom poskusla kasneje še enkrat, drgač bova mogli pa kaj drugega pogruntat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
8.11.2005 10:10:52   
violinski
Jessy, poslala sem ti zasebno sporočilo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
8.11.2005 10:41:17   
miševi

Ja, tele otroške pesmice... Tudi jaz sem slepo verjela, da ježek je sadje in ko je korakal mimo našega vrta, sem ga pridno nastavljala, pa ni nič pojedeluser posted image . So pa res ene zavajajoče, druge z "grdim" besedilom (grdoba slinasta), tretje "nasilne" (lovec z nabito puško...). Drugač si jih pa tudi jaz sproti zmišljujem, ker mi občasno kakšna kitica sfali. Imam nekaj čisto svojih pemic, ki sem si jih zmislila - Cingulingu zajček sem pela že Niki, sedaj pa ona z mano to poje Juretuuser posted image .

Jessy, točno to od umivanja sem hotela napisat tudi jaz. Pri jutranjem umivanju se prav spretno izmika moji cunjici - ampak samo, ko ga okoli učkov. Potem ga pa s cunjico malo po nosku in pod noskom požgečkam in se brez problema umivava naprej.

Violinski ključ - tudi jaz se priporočam za pesmice. Sicer jih imam jaz tudi nekaj, vendar mislim, da ne toliko. Evo, pa si bova botuser posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 463
8.11.2005 12:01:40   
tina104
ce lahko najdete tu:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=281588&t=281588

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=295944&t=295944

http://www.aaunique.com/modules.php?op=modload&name=ropotarnica&file=index&l_op=viewlink&cid=88

Pa imam še več teh naslovov, samo mislim, da bo to dovoljuser posted image . Sem tudi jaz iz takega poklica, da imam te naslove v favourites - prof. razrednega pouka.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.11.2005 12:16:47   
zoya24
Hojla, vidim, da ste tudi danes zelo pridne.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina hvala za linke. jaz tud nisem najboljše s temi pesmicami, si jih pa jaz tudi kar sprot zmišljujem  user posted image , sej Žigu je važno le, da mami nekaj ropoče user posted image .

Glede kilogramov, se strinjam z Jessy, dol ne grejo ker preveč papcamo  user posted image .
Glede umivanja, pa jaz pri našem nima občutka, da si ne umiva rad obraza, ko ga pa mažem, se pa ful smejčka zraven, tko, da mu očitno kar paše.   

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 465
8.11.2005 12:17:13   
Jessy
Zdaj bomo pa samo še prepevali!!! user posted image user posted image user posted image  Vse je lepo shranjeno!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.11.2005 12:53:43   
Tiamo
Hojla, smo že nazaj... Demi je zdrava punca user posted image user posted image user posted image  ima že 6420g, in od prejšne posvetovalnice je zrastla 5cm, vsi so bili začudeni, tako da meri 63 cm. Ampak to ni nič groznega, se normalno razvija, vse je OK, bo pač velika punca. Dobila je prvo pikico nič ni jokala, ker je že prej jokala k da bi jo iz kože dajali. Sva bile pa fulllll pohvaljene, da se pravilno pestujeva in da ni več tok zategnjena. Zategnena je ko jo ima kdo drug, ker jo je strah in je to čist normalno. Sipur proti bolečinam in vročini imave, bove videli kako bo...zdaj še ni nič, sem ji pa že 2 krat sprala in namočila vatko s katero ima zalepljen ubod z fiziološko raztopino. Prvič jo je pediatrinja tudi pohvalila, da je ful lepa punčka in da ima take ustnice za v revijo, pravi, da bo imela verjetno ful hude ustnice, polne in že obrobljene z temnejšo rdečo, tako, da se ji ne bo treba šminkati user posted image . Hvala za pesmice in za informacije o toplicah, nazadnje bomo šli v Atlantis.  Jessy koliko časa si čakala na fredov obroč? Bom mogoče malo poklicala kolegice, če ima katera ga za posodit. zdaj grem nekaj pojest, še nisem nič jedla in mi kruli user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 467
8.11.2005 13:06:05   
Tiamo
Sem pozabila napisati, da teža 6100g in 59 ca je imela na ko sva imele fiziotrapijo. Glede pesmic imam jih kar nekaj na računalniku in če katero zanimajo ji lahko pošljem. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 468
8.11.2005 13:30:07   
nanka
Pridna Demi, ker ni nič jokala. Torej sta dobili prvo pikico.
Super da tako lepo napreduje. Ja usta ima pa res za revijo user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 469
8.11.2005 13:34:07   
nanka
Evo še enkrat, mi nekaj nagaja.
A sta mogoče dobili že tudi datum za naslednje cepljenje?
Vauv, kolk je zrasla, pridna.
A je Demi imela še pregled v razvoju? Kaj vse že zna?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
8.11.2005 13:41:17   
Tiamo
Dan nanka, naslednje cepljenje imave 13.12, tistega pregleda o razvoju še nisve imele. Upam, da se bo do takrat stanje o njeni trmuli poboljšalo. Ker ko so jo sestre in zdravnica ogovarjale je vsem šobo držala in obračala glavo proti meni. So se tok smejale, so rekle da jim je polepšala dan s šobami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
8.11.2005 15:01:04   
Tiamo
Kaj ste vse zunaj? Bom sama sebi pisala user posted image user posted image user posted image  Demi je zaspala, jaz sem pojedla in poklicala malo naokoli. Sem našla prijateljico, ki mi bo posodila fredov obroč user posted image user posted image user posted image  Jessy in druge, glede zaprtega noska, par nasvetov: user posted image  fizološko raztopino jim našpircajte v sedečem položaju (Demi se v sedečem položaju z druge nosnice kar vzuje voda in smrkel, v ležečem pa vse poje)user posted image  če ima orgn zabasan nosek, zgornji način ne pomagauser posted image  pomaga pa Just-tova krema Materina dušica, malo jo namažeš na slinček in čez nekaj časa prilezejo smrklji na plano Pri moji je to pomagalo user posted image user posted image  Violinski ključ, sem upoštevala tvoj nasvet o dajanju kapljic Sabsimplex in stvar deluje user posted image user posted image  Zdaj ji vsako jutro ji ob 9:00, dam 15-20 kaplic Sabsimplex skupaj s kapljicami AD3 in krči so po parih dneh izginili. Se učimo, hvala ti  user posted image .  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 472
8.11.2005 15:14:14   
violinski
Ah, Tia, sej ne pišeš sama sebi, jaz ves čas čekiram, če je kej novega user posted image .

Vidim, da si že upaš dati materino dušico Demi, jaz jo uporabljam za Lano in deluje, Aljoša se mi pa še vedno zdi tako majčken.... bom poskusila jutri zjutraj. Ponavadi ima zjutraj bolj zapacan nos kot preko dneva. Tudi fiziološko vedno zlivam v nos v ležečem položaju, moram sprobat še tvoj sistem.

Sem pa vesela, da vam pomagajo Sab Simplex, jaz še zdaj ne morem verjet, da smo vse tri mesece šli skozi skoraj brez težav samo s temi kapljicami, ko jih pa vse mamice od vedno samo 'grajajo', češ da ne pomagajo čisto nič. Pri Aljoši očitno delujejo in ti praviš, da tudi pri Demi. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.11.2005 18:19:17   
Jessy
No, pa je spet en lep dan za nami! Sva šli malo pohajat po sončku, potem pa sva šli obiskati še mojo sestro in nečaka. Jo je Tim lepo pestoval, potem jo je hotel kar odnesti, da bi se skupaj igrala. Če pomislim, da je še 14 dni nazaj bil ful ljubosumen nanjo, ne morem verjet, da se je zdaj tako vnesel. user posted image Zgleda, da je zdaj, ko smo bili skupaj v toplicah, vse sprejel! Kmalu se bosta skupaj lovila! user posted image

Fiziološko ji jaz kar nakapam v nosek v ležečem položaju, potem pa jo dvignem v sedečega. V sedečem položaju ji ne morem dat, ker jo moram nakapat, ker ni v sprejčku. user posted image

Tia, kaj vse pa probajo pri otročku v posvetovalnici??? Kaj naj bi znal??? Ima kakšno reakcijo po cepljenju? Naju to čaka v petek....že zdaj se mi smili, ker bo dobila pikeca.... Kam cepijo? V nogico ali v ritko?

Ufff....sem se nabrala pesmic....sem kar odnehala, ker se mi je začelo že blesti! Zdaj bi rabila pa še note, da bi se kakšno na novo naučila zapeti! user posted image  A ima katera tudi to??? user posted image

Zdaj grem pa še Demi pogledat v album!

Neposredna povezava do sporočila: 474
8.11.2005 18:26:38   
Jessy
Joj, kolk je Demi zlata!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo mami in ati!!! user posted image user posted image user posted image

A praviš, da materina dušica učinkuje? Se nanjo še spomnila nisem! A če bi jo kar pod nosek namazala bi bilo tudi vredu? Slinčkov ji še ne dajem. Sam ni ravno prehlajena. Jaz se z njo namažem po vratu in prsnem košu, ko sem prehlajena,....zdaj pa ne vem....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......