|
RE: Avgustovke, kje ste 8.11.2005 9:08:09
|
|
|
|
miševi
|
Joj, Tia, jaz znam kar nekaj pesmic (huda mravljica - ta mu je najbolj všeč, kuža pazi, metuljček cekinček, pikapolonica, pa od polžka, medvedka, lastovic in veveričke, pa od nahoda, pa spančka...., v glavnem repertoar je kar velik) sam se mi jih ne ljubi pisat . Mogoče kdaj kakšno - eno po eno, a prov? No, za pokušino ena jesenska: Ježek teka, teka in se kotali, jabolka in hruške nabirati hiti, jabolka in hruške nabirati hiti. Urna veverica spleza na drevo, lešnike nabira za zimsko lakoto, lešnike nabira za zimsko lakoto. Medved kosmatinec svoj brlog ravna, z listjem si postilja, zaspano godrnja, z listjem si postilja, zaspano godrnja. Ptice lastovice odletele so, v tople južne kraje zdaj krila jih neso, v tople južne kraje zdaj krila jih neso. Drugič pa kakšno drugo... Upam, da bosta dobro prestali posvetovalnico. Cepljenja se pa ne boj, tako hitro špiknejo, da ponavadi zajokcajo, ko je že vse mimo. Jih po moje bolj boli, ko jih mi držimo, da se ne bi premaknili. Včeraj sem pa Juretu končno čaj dala. Najprej ga je spil 15 ml, nato čez par ur še 35 ml. Sem pa skuhala krtkovega in nisem dodala sladkorja. Zvečer je pa v postelji tako pukcal , ker je tudi janež notri. Moram pa rečt, da mi sedaj že 3 dni zvečer tako lepo zaspančka. ga samo po hranjenju notri položim, kakšno stvar navijem ali pa še to ne in čez minutko, dve kar sam zaspi. Upam, da bo tako tudi naprej. Čez dan mu moram pa običajno "pomagat" z nošenjem, da zaspi. Sem pa morala zamenjati male flaške s ta velkimi, ker v male ne morem pripraviti 165 ml, ker sedaj skoraj vsak drugi obrok spije po toliko. Jaz sem pa, budala, nakupila te ta male flaške, namesto da bi že na začetku ta velike, pa samo kakšno malo . Zdej sem jih dala v pralni stroj in jih bom spravla, sicer ne vem za koga. Mogoče jih bo pa Nika za punčke porabila . Lp zaenkrat, Tia, ti pa poročaj, kako sta opravili...
|
|
|