|
RE: Avgustovke, kje ste 8.7.2006 22:58:27
|
|
|
|
Jessy
|
Hvala vsem za mnenja o magičnem lončku! Nanka, po moje je tudi Nubi vredu, sam se bom jaz kar za Aventa odločila. Sem dopoldne pri nas gledala te lončke in sem vidla, da piše, da se ne poliva. Sem pa mislila, da ga bom popoldne kupila v LJ, ker sem predvidevala, da so precej cenejši, kot pri nas, pa sem se pošteno uštela. V LJ so povsod okrog 1900 SIT, pri nas je pa nekaj čez 1200 SIT. Ga grem v ponedeljek iskat. Mene ta Tupperware-ov tolk moti, ker takoj začne kapljati iz cuclja, saj zaradi tega ne puščam lončka nikjer, kjer bi ga Neja lahko dosegla, saj se ji tako fino zdi, ker šprica. Če pa kupim kak pameten lonček, se bo pa sama naučila it piti, ko bo žejna, ne pa da jaz za njo kar naprej skačem s to pijačo. Maja, na morje gremo v soboto (15.7.). Po moje si zato mislila, da smo šli, ker sem tolk težila okrog vseh "tabletarij" za na morje, sam jaz sem taka, da določene stvari morem imet prej prištimane, da je kakšna skrb manj. Sicer pa zaenkrat kar slabo kaže, da bomo mi kam šli, ker nismo še nič dobili od agencije. Bom vidla, če bomo v ponedeljek kaj dobili, drgač bom mogla pa mal poklicat in napi , kaj se grejo! Pri nas merimo T kar pod pazduho z digitalnim termometrom. Petri, lepe slikce, ni kaj! Si mi zbudila malce spominov na Mali Lošinj! Če ne bi imela Neje, bi šla na M. Lošinj točno na današnji dan! A trebuščka pa ne boš nič pokazala??? Mi smo šli danes v LJ. Smo se malce za , ker smo na Vrhniki šli na avtocesto, saj smo že takoj čez 100 m stali v koloni in do cestnine porabili točno 45 minut. Ko bi tako vedeli, bi šli po ta stari. Še dobro, da je Neja spala, ker drugače ne vem, kaj bi delali! Nazaj pa smo prišli ob 21.30. Neja nam je spala zadnje pol ure, tako da naju je skrbelo, da nama potem, ko jo bova previla in dala v pižamo, ne bo hotela zaspati nazaj, ampak nam je k sreči zaspala, seveda po 240 ml mleka! Malce sem bila razočarana nad praznimi policami s poletnimi oblačili. Ne vem, al so res tolk prodali, ali pa so enostavno cunje pobrali s polic, da jih bodo prišparali za razprodaje!?!?! Dobro...javila sem se, zdaj pa lahko letim pod tušek!
|
|
|