|
RE: Avgustovke, kje ste 9.6.2006 21:16:28
|
|
|
|
Jessy
|
Spet je čas, da se malce oglasim! Dan je kar hitro minil, ker sva bili popoldne pri mojih starših. Smo šle z mamo še na en sprehod, ki pa se je končal prej, kot smo načrtovale, saj se je kar naenkrat full pooblačilo in sva se bali, da bo začel padat dež, zato sva pohiteli domov...ampak dežja ni bilo! Ko smo prišli domov, nam je spet po poti zaspala in sva jo potem samo v posteljo preložila, da je spala naprej. Jaz sem ob 19h šla na pijačo z mojo cimro s faksa, ki se je ravno peljala mimo, tako da sta se potem sama spravljala spat. Je za kosilo jedla pire, špinačo in polpete, za večerjo pa isto, vendar brez mesa. Je rekel , da je pojedla čisto vse, pa zraven govorila njen mmmmmm, tako je bilo dobro. Ko sem prišla ob 20.20 domov in šla pogledat kako spančka, je spet v sobi full smrdelo. Se je pokakala, zato sem jo kar takoj previla. K sreči še ni prav spala, ker ko je zaslišala, da sem stopila v sobo, je takoj vstala na noge...no, in tako naša punca zdaj spi v čisti plenici in svežem zraku! Natasa, to, da si želiš, da začne po kolenih šibat, ti čisto verjamem, vendar ne misli, da bodo potem cunje kaj bolj čiste! Morda zgornji del oblačil še, ampak hlače bodo pa zagotovo vsak dan za v stroj....edino, če ne boš tolk čistila, da ne bo umazan. Po moje smo s čistimi cunjami zapečatene za dobo 10-ih let/otroka! Uf, Maja...te tašče...jaz sem se čez njo že veliko prekregala, pa še se bom, tako da te zelo dobro razumem, kako ti je. V tolažbo naj ti povem, da tudi Neja joka, ko tašča odhaja in ona ji full z veseljem govori PA PA in je vsa v , ko vidi, da joče za njo....jaz pa si mislim ta svoje, po drugi strani pa jo razumem, da se bori za naklonjenost, kot se bomo tudi me, ko bomo imele vnučke...ampak, človeka pa vseeno jezi, ko vidiš, da je v naročju tašče tako rad...Če pa še z druge strani pogledaš, so pa naši tako navezani na nas, da čeprav je tašča na momente zanj zelo pomembna, je v trenutku šibkosti spet najpomembnejša mama. Pri nas je tako, ko se kam udari, ali ko je utrujena....Tako, da takrat dobimo potrditev, da smo še vedno na prvem mestu zanje! Bi pa taki komentarji mene tudi pojezili in bi ob priliki kaj povedala nazaj! Mene pri moji tašči še vedno jezi, ker Nejo večkrat pokliče "babi"! Ufff, to mi grejo kocine pokonci in to zato, ker točno tako kliče tudi svojo psičko, pa še neprimerna beseda se mi zdi za enga otročička, saj zame je babi BABICA!!!! Se že nekaj časa pripravljam, kako jo bom ogovorila, da me moti ta beseda, ampak zaenkrat še nisem zbrala korajže. Sem pa to omenila tudi svojemu in mu tudi rekla, naj ji kaj reče, ker ji on lažje, kot jaz, ampak zaenkrat tudi z njegove strani še ni nič bilo.... Sem bila pa pred dnevi zelo ponosna na svojega . Situacija je bila taka, da je bila Neja od utrujenosti zelo zelo tečna in je kar naprej nekaj jokcala, tašča pa je bila ravno takrat pri nas in je to njeno jokanje skušala preglasiti (to se je že večkrat zgodilo in sem mojemu enkrat omenila, da mi ni všeč)....si lahko mislete, kakšen hrup je bil v dnevni. Sem mislila, da bom pobegnila ven, ampak ni bilo treba, ker se je oglasil in ji rekel, naj neha kričati, ker če slučajno še ni opazila, je to zelo moteče in je tako Neja le še bolj razdražena. Sta se s tastom v minuti in pol pobrala domov in jaz sem dobila svoje zadoščenje! Petri, tudi jaz sem mislila, da si že kakšne 3 tedne več noseča, pa sploh ne vem zakaj sem tako mislila, štela pa tudi nisem, koliko je še do decembra! Lepo, da se super počutiš...kar tako naprej! Kety, to je pa hudo, da se ne moreš razumeti z bratom! Ne poznam vaše situacije, zato ne bom niti komentirala, želim ti pa, da bi nekoč našla skupni jezik in se pobotala. Bravo za Timona, da je pogruntal, da ima tudi kolena! Zdaj bo pa pogosto treniral svoja kolena! No, zdaj pa lahko grem pod tuš!
|
|
|