|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
8.6.2006 17:39:07   
tina104
No, kaj se še dogaja - Aljaž hoče samo zizo, goste hrane danes ni pojedel niti za pol obroka.

Pa še en naš sosed se je obesil. Ne poznam jih tako dobro, ampak res mi ni jasno, kaj je bilo tako hudo. Pa še njegova hčerka ga je baje našla, stara tu nekje 11 do 13 let. Groza! Kako šele more bit njej groznouser posted image

Jankobananko, tudi midva živiva na koruzi.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
8.6.2006 19:05:56   
Jessy
Jaz sem spet tukaj! Sva bili z Nejo 2,5 ure zunaj. Sva 3x obhodili naše preveličastno mesto, s tem, da sva vmes 2x bili na miru (1x sem jo dala na pesek, 1x pa sva se vozili po toboganu). Pol si pa lahko mislete, kolk smo veliki! Za user posted image  se!
Meni je tako sprehajanje dolgočasno, da moreš tolikokrat mimo enih in istih stvari.
Zanimivo mi je bilo, ko sem jo dala na pesek. Na pesku je stala in se držala klopce, vmes pa ogledovala pesek. Čez čas se skorajži in počepne, ampak prijeti ga pa ni upala. Nakar ji malce ponagaja ravnotežje in se je z eno rokico naslonila na pesek, nakar jo je skoraj kap. Sploh ji ni bil všeč in je začela kar jokat in sem jo mogla dvignit. Od takrat naprej tudi stati ni več hotela na pesku! user posted image  In to naj bi bil otrok? Običajno so nori na pesek!!! Očitno je prevečkrat sedela le v travici!user posted image  bomo večkrat šle na pesek, da se ga privadi!

Tina, tudi jaz sem imela bradavico na nogi in to na palcu. Me je tako nervirala in bolela, da sem nekaj časa hodila tako, da sem palec v luft držala. Si lahko misliš, kako je tako težko hoditi. No, meni so jo kar s tekočim dušikom odstranili in od takrat imam na nogi mir. Kaj imam pa po rokah je pa druga pesem. Imam kar 5 bradavic, s tem, da so mi jih pred leti že vse odstranili, zdaj pa kar upam, da čudežno izginejo, kot so mi nekateri rekli, da bodo....pa že čakam ene 3 leta, pa so še kar tu...user posted image  Kdor čaka dočaka, pravijo!

Nič...grem zdaj k njima v dnevno, da bomo še malo skupaj, pa večerjo ji morem dat.
Aja...danes mi je pojedla kar nekaj češenj. Očitno so ji češnje in jagode zelo všeč, saj mi le to je od sadja, pa včasih tudi breskve...kakšnih banan, jabolk ali hrušk pa še videt noče...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
8.6.2006 19:09:22   
Jessy
No, ta glavno sem pa pozabila povedat!
Ne vem, če veste, ampak mene je poroda brez EA strah kot user posted image  in ne vem, če bi se odločila še za enega user posted image , če bi mogla roditi brez EA. No, in ker so mi po CR nekateri govorili, da zaradi CR ne dajo pri naslednjem porodu EA, sem se full presekirala zaradi tega. Nakar sem pred dnevi pisala v PO porodnišnico in jih o tem povprašala in mi je direktorica odgovorila, da bi lahko dobila EA, če bi bil možen naravni porod! Tako, da sem zdaj spet mirne vesti in bo pri naši hiši zagotovo še en user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
8.6.2006 21:01:13   
natasaxy
Oj. Tina potem pa najbolje, da se z Aljažem oba plazita, se mu bo fajn zdelo, pa še hodit nau treba. Hec,...user posted image , vem pa da ni prijetno. Jaz sem jih imela ful v osnovni šoli na rokah, pa so potem kar izginile hvala bogu. Sem pa imela enkrat tur pod ustnico, to pa fejst boli, ker so mi potem morali ves tisti gnoj ven sčistit. Pa ravno sedaj o tem govorim, sej je že dovolj da o Trobcu poslušamo po TV. Upam da ne poslušajo otroci, kaj vse je počeluser posted image

No naš definitivno ne, ker že skoraj eno uro spi.

Jessy sej je hudo, ampak tako zelo pa tudi ne. (pa se je porod kar vlekel - ko pa je imel miško skoraj 4400g) .Jaz sem preživela brez EA, pa upam, da če bomo imeli še enega, da bom tudi. Ne vem sem bolj zagovornik naravnih potiuser posted image .

Češnje, jaz bi jih tudi, a jih že prodajajo, bomo tudi to še poizkusili.

Tudi midva sva koruznika, ampak upam da se bova kmalu razkoruzila.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
8.6.2006 21:10:50   
Tiamo
Čer, midve sva bile skoz zunaj. Jessy tudi Demi je bila danes v peskovniku ampak je bil peskovnik z drobnimi kamenčki. A vam že hočejo uiti, danes k je ila v peskovniku sem jo poklicala, in ker se je preveč približala topoganu, sem za laufala proti njej in ona turbo kobacanje prižge, ko sem jo ujela se je pa smejala.  Jaz sem Demi tudi že jagode dala, pa ni bilo nič narobe. Danes mi je zmazala celo hrenovko. Midva sva tudi koruznika in bova tudi ostala. Tina, na Jessy-inem koncu se je tudi ened obesil pribljižno mesec nazaj. Lastnik slaščičarne Gabron. Našli so ga pa delavci, so preuirajali slačišarno in hišo vred. Napisal je 4 liste poslovilne pismo. Groza se mi zdi to, da padeš v tako krizo, da si vzameš življenje Kok imate hude avatarje

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
8.6.2006 21:16:21   
MajaPRO
Večer!

Vid se je danes 2x udaril, da je bil user posted image - enkrat je na ustnici celo malo kri pritekla. Bili smo pri mojih starših in je dobil svizca, ki jodla (od pradedka), vendar se ga je tako prestrašil, da je bil spet celi objokan user posted image . Potem ga je opazoval iz varnostne razdalje, zdaj je pa že OK.

Tudi moja tašča je bila danes v ZD na rezanju bradavice na podplatu - že drugič in za avgust je spet naročena.

Jessy
, samo za informacijo - moj brat je imel v otroštvu na rokah polno bradavic, katere so mu v ZD odstranjevali, da se je veliko prejokal zaradi tega, saj to delajo vse na živo user posted image . Potem pa je začel trenirat plavanje in bradavice so same od sebe izginile in se nikdar več pojavile. Očitno jih je klor v bazenu razžrl, je pa plaval vsak 2. dan več kot 1 uro.

Miševi, hvala za recept - po mojem se ga bom čez vikend kar lotila.

Kety, a vi opremljate novo stanovanje/hišo ali renovirate stanovanje? Tudi jaz sanjam o hiški, v kateri bomo samo mi 3-je (oz. 4-je). Saj smo zdaj tudi v hiši, vendar ni isto, saj nismo sami. Stanujemo v hiši moževih staršev v mansardi. Sicer imamo svoje gospodinjstvo, nimamo pa lastnega vhoda, kar ni fajn. Včasih se mi zdi, kot bi živela v bloku. Za hišo je sicer trata z vrtom, samo niti nimam želje biti doli z Vidom, če tašča kar naprej nekaj okrog šari in imam skozi slabo vest, češ da bi  ji morala kaj pomagat, namesto da posedam z Vidom. Čisto drugače bi bilo, če bi bili sami... bomo že nekega dne.

Jessy, jaz pa sploh ne razmišljam o EA, če bi še enkrat rodila...ne vem, zakaj user posted image .

Se še tipkamo!

Grem še malo pogledat po RR.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
8.6.2006 21:38:00   
Jessy
Ooooo, jaz pa bi z EA in to še kako! Tisti dan, ko sem šla na obračanje, sem imela nekaj lažnih popadkov, pa so me boleli...kaj bi bilo šele potem, ko bi šlo za res??!!?? Ne, ne, ne....jaz se tega ne grem, če se da z EA! user posted image

Joj, natasaxy, zdaj so češnje ta najboljše, saj so še brez črvov! Jaz sem jih plačala po 880 SIT, kar se mi zdi kar ugodno za naš kraj, pa so že hrustalke, ki je za moj okus najboljša češnja! Očitno more biti dobra, ko pa jih je Neja kar nekaj pojedla in to s takim užitkom, da je zraven skozi na glas prigovarjala njen mmmmmmmm, ki je znak za zelo dobro jed! user posted image

Tia, jaz je sploh nisem peljala v peskovnik ampak v park, kjer je "steza" posuta z manjšimi kamenčki. Očitno ji niso všeč. Imamo pa doma peskovnik, ki ga bomo ob boljšem vremenu napolnili in upam, da se bo tam rada igrala. Drgač pa Neja že lep čas turbo šiba stran, ko jo hočem uloviti. Ko ve, da grem za njo, tako pospeši, da komej uspe prestavljati roke in noge. Smeh je pa vedno prisoten. Danes se mi je režala, kot utrgana, ko je stala in se držala za sedežno, jaz pa sem sedela na tleh in ji govorila, naj bi da lubčka. Ko sem se ji začela približevati, mi je hotela zbežati in se je hkrati tolk režala, jaz pa sem jo lubčkala....user posted image  Pravi cukrček je bla!
Drugače si pa kar dobro informirana o naših dogodkih! Še jaz nisem vedla, da je napisal 4 pisma. Slišala sem le za 2! No, kakorkoli že, vse nas je presenetilo in pretreslo. Še danes mi ni jasno, kaj ga je gnalo v to dejanje, ali pa na splošno, kaj more biti človeku tako hudega, da si je sposoben vzeti življenje. user posted image

Maja,...user posted image  svizec!user posted image  A kar prestrašil ga je! Joj, revček! Bog ve, kaj si je mislil, da je tisto za en stvor! So bili najbrž kar malo užaljeni, ker so pričakovali kakšno navdušenje, za povratno informacijo pa dobijo kup joka! Saj se ga bo navadil, pa bo!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
8.6.2006 22:03:28   
MajaPRO
Ja, Jessy, ful se je razjokal, je pa ta svizec zelo medotu podoben (kateri se mu pa zelo dopadejo), pa še ful mali je (v bistvu je obesek), tako da lukšano zgleda. Samo to jodlanje ga je prestrašilo...mogoče je mislil, da svizec joka user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj pomembnega sem hotela vprašat. A vaši user posted image pustijo umivati zgornje zobke? Pri nas spodnji niso problem, včasih se celo smeji zraven, ko jih ščetkam. Pri zgornjih pa mi sploh ne pusti zraven, kar usta zapre in glavo obrne stran. Poznate kako finto??

Demi, tudi Vid že beži pred mano. Sploh, ko gre v kopalnico in grem za njim, da ga odnesem ven. Vedno hodi k WC školjki (kjer ni vendo čisto), pa pri bideju se smuka, tako da ga vedno stran odnesem. Potem pa je seveda smešno, ko ga mama lovi user posted image . So že fajn prebrisani!

Jaz še Vida nisem dala v peskovnik, bom ga pa kmalu, saj imamo enega v bližini. Kaj mu pa naj obujem? Bos še ne more biti, ker je prehladno user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
8.6.2006 22:30:06   
natasaxy
Joj vsi malčki že bežijo pred vami. Se vidi da sva najmlajša. Naš se je sedaj začel počasi dvigat, se mu tako fino zdi. Meni pa ne vedno, ker se včasih v postelji kar vrže dol. Upam da tega ne bo na tleh izvajal.

Maja si pa hitro slikico zamenjala. Kolk se dobr smeji, hoče točno pokazat koliko zobkov ima. Mi pa še vedno nič. Mi je vsaj zaenkrat prihranjeno umivanje zob.

Se poslavljam za danes,...kaj več jutri,...Nočko vsem.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
9.6.2006 8:57:58   
tina104
Maja, zdaj pa si me prestrašila- a tvoji tašči ni pomagalo enkratno rezanje bradavice?
Drugače pa ja, tekoči dušik je v uporabi, samo ne pri vseh bradavicah, pri moji že ne bi pomagal.

Maja, ful sem se nasmejala glede svizca, pa Jessy glede peska in Neje tudi. Naš se je tudi enkrat okoli božiča začel jokat, ko je videl pojočega dedka mraza - oni ko se vozi na sankah, pa cinglja, pa še nekaj poje.

EA - ne razmišljam o tem. Najprej sploh ne vem, kdaj in če bo še en user posted image , pa če bo velik, bodo tako verjetno spet CR naredili, samo upam, da bo potem že dogovorjeni CR.

Naš tudi vsak dan nekam butne z glavo, ko najmanj pričakujem, včasih kar na ravnem, se spusti in že je z glavo na tleh, v pohištvu... Pa tako pazimo.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
9.6.2006 10:12:25   
Jessy
Ja, kje pa ste vse? Midve sva pa že od 7h pokonci user posted image . Sem bila čist preč, ker je bilo treba tako zgodaj vstat, da sem potem še na kavču ene 15 minut zadremala, Neja se je pa lepo igrala in kakala tisti čas, da me je od smradu skoraj pobralo user posted image . Zdaj sem jo pa dala spat, sam slišim, da nekaj ordinira po posteljici. Upam, da jo zmanjka!

Jaz se bom zdaj lotila kuhat. Bom za vse skuhala isto in sicer polpete, pire krompir in mlečno špinačo. Neja jo bo jedla prvič! user posted image  Upam, da ji bo teknila!

Je pa danes pokukal 5. zobek user posted image  (zgornja enka) in zdaj se res vidi, da so bili prejšnji zobki dvojke in ne trojke, kot sem govorila.

Grem kuhat, dokler imam mir! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
9.6.2006 10:51:01   
Kety
Naš spi in zdej mam par minut časa, da se vam oglasim. Danes namreč fugiramo kopalnico...ful je dobr!!!!!Super izgleda, bom poslikala in dala v album ob priliki.

Naš pa ne pusti umivat zobkov. Prvič mu je bilo fino in se je zraven smejal, zdej mi pa ful obraz stran obrača in roko odriva in seveda ob tem tišči usta skupaj. Zdej ima 1 zobek in pol, pa ne vem kaj naj naredim, da mi bo pustil umivat. A naj ga silim???? Sem pustila malo razmaka od prejšnjega ščetkanja, da bi pozabil, pa ni!user posted image user posted image user posted image  Tudi s pleničko mi ne pusti več šarit po ustih, prej je bilo vsaj to!

Maja, midva živiva v svoji hiši, ampak je stara čez 70 let. Potem veš v kakšnem stanju je bila ko sva se vselila. Najprej sva morala vse tlake zabetonirat, ker je bil prej še samo "šodr" (pesek) in čez deske. Potem sva morala streho podret in nove strope narest (nad staro streho je bila že prej nova narejena, pa so staro kar pustili user posted image ), vse stene najprej do opeke očistit starega frajha in potem na novo zafrajhat, tako, da sva imela v bistvu golo hišo, samo v ceglih, brez fasade, pa vsa okna zamenjat, pa par stvari dozidat (smo mal obliko hiše spremenili). No, zdej pa že belimo....po 7 letih...user posted image user posted image , aja pa na novo smo rabili vodovod potegnit, pa centralno....vse zahteva denar, denar pa čas, saj ga nimava veliko (ker zdaj živimo trije z eno plačo-sva ves čas zelooooo varčevala, tko da zdej pa bo)!user posted image user posted image user posted image

Midva sva poročena že skoraj 7 let!

Aja, naš se še vedno vleče po trebuhu, komaj čakam, da pošteka kako se plazi po kolenih!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
9.6.2006 11:03:13   
tina104
Čiščenje zobkov je tudi pri nas včasih pravi podvig. Uporabljam pa različne metode, ker enkrat pomaga ena, enkrat druga, včasih nobena. Dokler je imel samo spodnje zobke, sem mu jih ponavadi očistila z gazico ali njegovo zobno ščetko, pa je pustil. Ko so zrasli še zgornji, pa se je začel ful dret, ko sem se približala s čimerkoli. Zdaj mu včasih čistim z njegovo zobno ščetko, kolikor pač pusti, včasih z naprstno zobno ščetko, s tem da me pogosto grize pri tej metodi. Včasih mu plešem s prstom pred usti, da mi ga končno spusti v usta. Včasih nič ne pomaga in potem mu dam v roke njegovo ščetko in upam, da bo vsaj sam kaj sčistil. Pa poskušam večkrat na dan, ker zvečer ponavadi najbolj kriči. Če bi samo kričal, bi še šlo, včasih stran odriva, pa usta trdno skupaj drži, pa z glavo miga...celi cirkus.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
9.6.2006 11:06:01   
Jessy
Natasa, sem šla pogledat Gašperja! Full so lepe slikce! user posted image  Pa kolk se vidi, da uživa v plavanju! Meni se pa full čudno zdi, ampak se mi zdijo vaši Fredovi obroči vsi večji v primerjavi s tem, ki ga ima Neja. Sem že mislila, da ga premalo napihnemo, ampak več se ga res ne da. user posted image

Kety, 7 let za prenovo stare hiše je pa kratka doba, sploh če ste imeli 1 plačo. REs sta bila pridna, da sta jo tako hitro renovirala! user posted image user posted image user posted image

Neja zaenkrat še pusti umivat zobke in z veseljem odpira usta! Zadnjič sem nekje prebrala eno dobro mnenje glede tega, ali siliti otroka k umivanju zobkov ali ne, če se zelo upira, pa je ena napisala, da je treba vstrajat, saj vstrajamo tudi, ko se nam upirajo za oblečt, tako da otroka zaradi tega ne peljemo nagega ven. Jaz se čist strinjam s tem mnenjem. Mislim, da bodo prej ali slej pogruntali, da se ne splača jokat in upirat, saj bodo zobki v vsakem primeru očiščeni, pa če se upira in kriči ali pa če da mir. Jaz vem, da bom vstrajala, če se mi bo upirala.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
9.6.2006 12:21:14   
zoya24
Hojla,

se je včeraj odprla kar dolga debate user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kety user posted image user posted image za kopalnico in hišo, res te pridni, da ste vse zmogli z eno plačo user posted image user posted image .

Kar se bežanja tiče tudi naš beži in se reži zraven, ma res so navihanci.

Danes sva že imela opravke, sva šla v mojo službo potrdit vlogo za znižanje plačila vrtca, se je že kar mudilo, ker gremo v nedeljo na dopust, pol nas pa ni en teden, tako, da bi bilo kasneje prepozno. Pol sva pa še na občino letela vlogo oddat. Zdaj pa spi. Je pa naš Žiga res en cuker, ker je vedno tako priden, ko te stvari urejam, sedi čist mirno v vozičku in čaka, da mami konča user posted image user posted image user posted image .

Sem pa danes še sestro vzela zraven, ko sva šla v mojo službo, da se nisem rabla s parkiranjem matrat, je ona kar z Žigom v avtu pred službo počakala, kjer se drugače ne sme parkiirat, pa me ni bilo max 5 minut, pa je bil čist jokast, ko sem prišla nazaj, ne vem kaj mu je zadnje čase, ampak samo še midva z atijem sva dobra, pri vseh ostalih se joče. Ma upam, da je samo obdobje.

No mi imam zaenkrat tri zobeke, spodnje enkice in eno zgornjo enkico in si mali pusti umivati z naprstno krtačko, z gazico pa ne.

SEm vam pozabla povedat, da že tri dni ne dojim, tako, da sem zvečer malo povečala dozo kašice, zjutraj pa dobi adaptirano mleko. Enkrat sem si morala čist malo mleka stistnit, zdaj pa zgleda, da bo OK. Žiga se pa ni nič pritoževal.

Ma sem ful jezna, sem si naročila ene hude kopalke in mi jih še do zdaj niso poslali, jutri pa gremo dopodlne v MB, v nedeljo pa na dopust, tak, da bom morala imeti stare. Brez veze....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
9.6.2006 12:53:11   
natasaxy
Dan. Mi smo se nasončili, pojedli kosilo, sedaj pa počitek. Jaz sem pa danes naredila palačine z špinačo, Gašper je celo zmazal, pa še potem ko sem jaz jedla je skoz k meni lezel, da bi še.

Danes sem imela še od mojga nečaka kakšno uro v varstvu, ki je eno leto starejši, potem smo se pa vsi sprehajali, Gašper v vozičku, nečak pa na kolesu triciklu zraven. Potem se je pa naš skoz jezil, ker bi bil on tudi rad na kolesuuser posted image . Je kar pestro imeti dva taka malčka na kupu.

Zoya24 potem pa uživejte na dopustu. A greste na morje, sem že malo pozabila. Ko se vi vrnete gremo pa mi proti Puli. Samo upam, da bo vreme in temperature malo bolj ugodne.

Ja Jessy sej ti obročki so kar veliki. Če nima hlačk, da ga zadaj še pripneš je kar zoprno, ker potem ko je otrok že toliko večji in razigran, čisto dol zleze in se skoz navpično postavlja. Jaz sem morala na plavanju proti koncu že prav paziti, da se ni okrog obrnil na hrbet, ko je bil tako zagnan in firbčen.

Mi imamo za na bazen kar navadni šlauf, ki smo ga kupili, ko smo bili v Čatežu, pa je tudi užival, pa še dva kroga ima - tako da se težje prevrne.

Kety to pa je bilo dela z hišo. Skoraj enako kot bi novo delala. Nas to še vse čaka, samo tolarčki se bolj počasi nabirajo na kup.
Jaz tudi komaj čakam, da bo naš začel po kolenih šibar, ker mi vse smeti po tleh pobere in ga moram vsak dan preoblačit. V prenosni posteljici, ki jo imam pa noče kaj dosti biti, ker se ne more plazit in je hud.

Jaz pa našega vsak dan ko greva zjutraj v kopalnico ga položim na pralni stroj in potem mamico gleda kako umiva zobe, pa se mu zdi zelo zanimivo. Upam, da ko jih bo dobil, da mu bo tudi zanimivo.

Zdej pa dovolj, da me ven ne vrže,...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
9.6.2006 12:57:02   
MajaPRO
Zoya, pri nas je pa drug problem... Vid se joče, ko ga vzamem iz babičinega (taščinega) naročja ali pa če gre ona stran. To mi niti malo ni všeč in ji to tudi očitno pokažem. Pa saj vem, da ni ona kriva, če je mali rad z njo, samo paše mi pa tudi ne. Na živce mi gre to, da ona reče PA PA in se obrne, da gre, on v jok (tudi, če je v mojem naročju), potem pa ona nazaj pride (češ, da se ne bo ubošček jokal). Pa sem ji prej rekla (pa še pred obiskom), naj kar gre, tudi, če bo cmizdil, a je vseeno prišla nazaj user posted image . Ko pa je obisk odhajal, je imel Vida dedek v rokah, on pa je hotel k babici. Dedek pa je rekel: "On samo k babici hoče, njo ima najraje, eh, kaka mama, on bi bil samo z babico." Ne morem povedat, kako me je to prizadelo, čeprav tega nisem pokazala. Sem bila prav jezna, še do zdaj se nisem pomirila user posted image  user posted image  user posted image .

Pa še glede knjig...jaz Vidu skoraj od rojstva berem pravljice, zdaj pa nima več živcev poslušat, ampak raje gleda slikice in posluša moje komentarje (npr. kje je fantek, tukaj pa sonček sije ipd.), potem pa on zraven kaže in tako sodeluje. No, tast se je ves čas nekaj norčeval iz mene, češ kaj mu berem knjige, če je to njemu isto, kot bi jaz poslušala kitajščino (kao da nič ne razume). In mu lepo razložim, da otrok posluša moj glas, ki se ob branju umetnostnega besedila spreminja, pa seveda tudi jezik. Tašča se je po mojem po tiho strinjala z njim, na glas pa z mano, češ da jaz že vem, kako je treba. Zdaj, ko pa je mali čisto nor na slikanice, pa naenkrat z njim knjigice gleda user posted image (prej pa je samo norela z njim in mu face pokala, zato pa je mali tako nor nanjo). Joooj, kako sem občutljiva na vse skupaj in prav nič si ne morem pomagat. Tolaži me vsaj to, da Vidu ne bo hudo pri babici, ko grem jaz v službo. Glede tega, kako ga bo razvadila, pa raje sploh ne začnem...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
9.6.2006 14:44:33   
petri85
Oj!

David ravno spi, tako, da se vam na hitro oglasim!

Tina, upam, da se ti noga cajta in da ti Aljaž pusti malo počivati?!

Kety, super, da tako hitro napredujete z deli!!! Vem, kako super občutek je, ko grejo stvari enkrat h koncu!

Sva skoz zunaj, če le ne pada dež, ampak vam povem, da sva edina - kar nikjer ni nobene mamice z vozičkom, sam upokojenci naju skoz ogovarjajouser posted image

Naš tudi ful rad zbeži, potlej pa hitro pogleda če gre kdo za njim in takrat s takim krohotom še bolj pošiba!

Mi zaenkrat nimamo problemov, da se ne bi hotel paziti pri kom drugem. Maja, ti pa verjamem, da ni prijetno, ko ti na tast in tašča pametujeta zaradi tega. Kot si že rekla, pozitivna stvar pa je, da vsaj veš, da ne bo problema z varstvom!

Midva sva poročena dobri 2 leti.

Zanekrat so slabosti mimo in se super počutim. Trebušček je že kar viden, sploh proti večeru me vse hlače hudo tiščijo. Brcik pa še ne čutim - mislim, da je le še malo prezgodaj. V 1. nosečnosti sem jih čutila v 19. tednu, pričakujem kak teden prej, kot pravijo!

Naš bi pa skoz pucal zobe, sem že enkrat razlagala in je včasih zvečer prav hudo, ko je treba zaključit!

No toliko - lepo se imejte čez vikend!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 9.6.2006 14:45:30 >

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
9.6.2006 17:44:10   
Kety
Petri sem vidla, da maš že nov Lilypie. No, zdej bomo pa točno vedle kolk daleč si. Ja, za brcike je pa res še malo zgodaj! Sem mislila, da si že več noseča....user posted image

Jaz sem pa ob 12ih govorila s svojim bratom (dvojčkom) in sva se ful spičila. Me je ful v slabo voljo spravu in sem še zdele zamorjena. Je pa fora v tem, da živi še doma in mi je prov glupo it k mojim domov, ker bom njega srečala in tisto njegovo smotano frajlo (zaradi katere sva se tudi skregala). Prov shit!!! Mi je pa ful grozno, ker sem očitno edina v naši ljubi familiji, ki hočem ohranit stike in dobre odnose, pa ni interesa z druge strani in pol take slišim, da je joj! Za user posted image user posted image user posted image , res! Prov hudo mi je, ko vidim, da naš Timonček ne bo imel nobene sestrične ali pa bratranca po moji strani, ker pač ne gremo skupaj. Zdej je pa še tolk hujš, ker je vmes sama foušarija....zaradi Timona, hiše, časa ki ga imava,....pa še bi se dalo naštevat. Sej vem, da BZ tuki bluzim o tem, samo je res lažje, ko nekomu mal pojambraš, ane!?

Drugače moram pa povedat, da se je Timon zunaj na deki spuzal po kolenih!user posted image user posted image  Po laminatu gre še vedno po trebuhu (ker mu lepo drsi), po deki je moral it pa na kolena, da se je kam premaknil. Samo kaj ko naju je takoj dež pregnal, zdej pa spi in bo ziher spal še do ene 18ih! Bova pa jutri ali pa mal kasnej.

Kje naj kupim naprstno krtačko?? Kako pa izgleda? Mogoče bo pa s tem šlo. Danes sem opazila, da mu je pokukala skozi dlesen zgornja desna enkica, tako, da bo imel kmalu 3 zobke!user posted image

Zoya, čestitam, da ti je tako dobro uspelo prekiniti z dojenjem! Kako pa se ti počutiš sedaj? Meni je bilo par dni kar hudo, je kar nekaj manjkalo...

Maja, te razumem kako se počutiš...enkrat samkrat je Timon stegnil rokice proti tašči iz mojega naročja, pa se ji je tako zdelo, da je skor poletela...pol je pa kao meni v tolažbo rekla, da mali še ne ve kaj dela...user posted image

No, zdej pa grem! 

< Sporočilo je popravil Kety -- 9.6.2006 17:53:30 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
9.6.2006 20:49:58   
tina104
Kety, mi smo naprstno zobno ščetko kupili v Sanolaborju. Baje bi jih naj imeli tudi v Mullerju.

Jessy, saj to je čisto res, da previt se je treba in ga greš previt, tudi če se dere in z zobki bi naj bilo enako, ampak pri nas glede zobkov kak dan ne gre. Potem bi ga moral en držat, drugi usta držat odprta, tretji pa mu zobe skrtačit. Jaz pač ponavadi, če je taka panika za nekaj minut prestavim ščetkanje.

Zdaj pa še samo jaz dojim, pa Maja, pa še kdo? Nelči?

Moja noga je že veliko bolje. Včeraj je hvala bogu Aljaž večji del dneva preživel z atijem, danes sem pa že šla z njim celo na krajši sprehod, ampak me je po  sprehodu spet bolj začelo bolet.

Maja, verjamem, da te tašča razjezi. Jaz tašče nimam, ampak že če bi mi recimo moja mama te stvari govorila, bi bila kar prizadeta, ker sem kar občutljiva.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
9.6.2006 21:16:28   
Jessy
Spet je čas, da se malce oglasim!

Dan je kar hitro minil, ker sva bili popoldne pri mojih starših. Smo šle z mamo še na en sprehod, ki pa se je končal prej, kot smo načrtovale, saj se je kar naenkrat full pooblačilo in sva se bali, da bo začel padat dež, zato sva pohiteli domov...ampak dežja ni bilo!
Ko smo prišli domov, nam je spet po poti zaspala in sva jo potem samo v posteljo preložila, da je spala naprej. Jaz sem ob 19h šla na pijačo z mojo cimro s faksa, ki se je ravno peljala mimo, tako da sta se potem sama spravljala spat. Je za kosilo jedla pire, špinačo in polpete, za večerjo pa isto, vendar brez mesa. Je rekel user posted image , da je pojedla čisto vse, pa zraven govorila njen mmmmmm, tako je bilo dobro.
Ko sem prišla ob 20.20 domov in šla pogledat kako spančka, je spet v sobi full smrdelo. Se je pokakala, zato sem jo kar takoj previla. K sreči še ni prav spala, ker ko je zaslišala, da sem stopila v sobo, je takoj vstala na noge...no, in tako naša punca zdaj spi v čisti plenici in svežem zraku! user posted image

Natasa, to, da si želiš, da začne po kolenih šibat, ti čisto verjamem, vendar ne misli, da bodo potem cunje kaj bolj čiste! Morda zgornji del oblačil še, ampak hlače bodo pa zagotovo vsak dan za v stroj....edino, če ne boš tolk čistila, da ne bo umazan. user posted image  Po moje smo s čistimi cunjami zapečatene za dobo 10-ih let/otroka! user posted image

Uf, Maja...te tašče...jaz sem se čez njo že veliko prekregala, pa še se bom, tako da te zelo dobro razumem, kako ti je. V tolažbo naj ti povem, da tudi Neja joka, ko tašča odhaja in ona ji full z veseljem govori PA PA in je vsa v user posted image , ko vidi, da joče za njo....jaz pa si mislim ta svoje, po drugi strani pa jo razumem, da se bori za naklonjenost, kot se bomo tudi me, ko bomo imele vnučke...ampak, človeka pa vseeno jezi, ko vidiš, da je v naročju tašče tako rad...Če pa še z druge strani pogledaš, so pa naši user posted image  tako navezani na nas, da čeprav je tašča na momente zanj zelo pomembna, je v trenutku šibkosti spet najpomembnejša mama. Pri nas je tako, ko se kam udari, ali ko je utrujena....Tako, da takrat dobimo potrditev, da smo še vedno na prvem mestu zanje!
Bi pa taki komentarji mene tudi pojezili in bi ob priliki kaj povedala nazaj!
Mene pri moji tašči še vedno jezi, ker Nejo večkrat pokliče "babi"! Ufff, to mi grejo kocine pokonci in to zato, ker točno tako kliče tudi svojo psičko, pa še neprimerna beseda se mi zdi za enga otročička, saj zame je babi BABICA!!!! Se že nekaj časa pripravljam, kako jo bom ogovorila, da me moti ta beseda, ampak zaenkrat še nisem zbrala korajže. Sem pa to omenila tudi svojemu user posted image  in mu tudi rekla, naj ji kaj reče, ker ji on lažje, kot jaz, ampak zaenkrat tudi z njegove strani še ni nič bilo....
Sem bila pa pred dnevi zelo ponosna na svojega user posted image . Situacija je bila taka, da je bila Neja od utrujenosti zelo zelo tečna in je kar naprej nekaj jokcala, tašča pa je bila ravno takrat pri nas in je to njeno jokanje skušala preglasiti (to se je že večkrat zgodilo in sem mojemu enkrat omenila, da mi ni všeč)....si lahko mislete, kakšen hrup je bil v dnevni. Sem mislila, da bom pobegnila ven, ampak ni bilo treba, ker se je oglasil user posted image  in ji rekel, naj neha kričati, ker če slučajno še ni opazila, je to zelo moteče in je tako Neja le še bolj razdražena. Sta se s tastom v minuti in pol pobrala domov in jaz sem dobila svoje zadoščenje! user posted image

Petri, tudi jaz sem mislila, da si že kakšne 3 tedne več noseča, pa sploh ne vem zakaj sem tako mislila, štela pa tudi nisem, koliko je še do decembra! Lepo, da se super počutiš...kar tako naprej! user posted image

Kety, to je pa hudo, da se ne moreš razumeti z bratom! Ne poznam vaše situacije, zato ne bom niti komentirala, želim ti pa, da bi nekoč našla skupni jezik in se pobotala.
Bravo za Timona, da je pogruntal, da ima tudi kolena! user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo pa pogosto treniral svoja kolena! user posted image

No, zdaj pa lahko grem pod tuš! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
9.6.2006 21:38:25   
jankobananko
dober večer

z zobmi so tudi pri nas težave - kadar jih je treba umit! Ponavadi drži Jan eno krtačko, recimo od očija, jaz se zraven pačim z mojo in si "kao"umivam zobe, medtem pa z drugo roko pilotiram po njegovih ustih z njegovo ščetko. Zna biti naporno, ker se seveda upira, tako da včasih obupam, vzamem gazico in kar z gazico podrgnem. Se pa strinjam, da zobe je treba umivat, saj tudi če se zdaj upira, navada ostane, pa mu bo čez ene pet letuser posted image  že samoumevno, da zvečer se umije zobe, potem se gre pa spat!

Maja, te čisto razumem, ampak tolaži se s tem, da bo Vid užival, ko bo v varstvu, na koncu je samo to pomembno. Smo verjetno vse mame občutljive, ko user posted image  pokaže, da mu je še nekdo drug všeč, ko ni več samo "tvoj". Sem enkrat prebrala, po mojem v Mami, da že "s tem ko rodiš, se user posted image odpoveš", pa šele zdaj začenjam razumet.

Zoya, tudi jaz sem bila danes v službi - sem dobila odobren še teden dopusta, tako da začnem 3.7. spet pridno delat.

Še glede koruze - midva sva se zmenila, da če se poročiva, se bova v Vegasu, ker jaz še nisem bila, pa bi rada šla, pa ne zaradi poroke-to bi samo sproti opravila, ampak se zabavat pa v šoping, tako da načrtujemo iti februarja. Nisem pa še čisto prepričana, da bi lahko pustila Jana en teden doma pri babici...tako, da mogoče bo poroka še počakala...user posted image

Tko, jaz sem že vse spakirala, jutri zjutraj odrinemo, če bo šlo vse v avto, poročam čez 14 dni!

Vse, ki greste medtem na dopust vam želim lepo vreme, no pa ostalim tudi!

Lep pozdrav

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
9.6.2006 21:50:35   
natasaxy
Čer. No predno se opravim pred TV se še tukaj malo ustavim.

Ja povsod so problemi. Dejstvo je res, da tašče so tašče in konec. Vedno se kaj najde, kar njim ni všeč ali pa nam. Mene tudi veliko stvari moti, pa sem se nehala sekirat, enostavno se mi ne da več. Kadar mi pa kaj ni preveč všeč kar se tiče Gašperja pa tudi povem. Sej ne rečem, da imamo mi vse prav, vendar imam pa občutek, da mame, tašče, kakorkoli že velikokrat mislijo, da pa one že vejo vse kako gre z otroki, saj so jih same tudi vzgojile. Vendar časi in načini se tudi spreminjajo. Imam občutek, da si tega včasih nočejo priznati.

Kety jaz upam, da se bo situacija pri vas uredila. Tudi jaz sem imela nekoč probleme pri nas doma - ne bom zdej razlagala kako in zakaj, vendar pride dan, ko se stvari spremenijo, verjemi. Najbližji so le najbližji.

Naš je pa danes skoraj s celga na tla padu. Se je pri vozičku držal in skakal, kar naenkrat pa se je sprednji - tam kjer ima nogice gor upognil in komaj sem ga ujela, da ni z glavo naprej rinil. user posted image

Maja meni pa se to ni zgodilo pri tašči ampak pri tastu. On oddaja eno pozitivno energijo otrokom, ker vsi otroci so tako radi pri njem. Sem pa jaz potem obratno naredila in šla ven, pa se je mali le obrnil za mano, kakor bi hotel reči, sej nisem tako misliluser posted image . Preveč smo včasih občutljive se mi zdi. Vsaj jaz se takoj zasekiram,...

Petri a praviš, da nikjer nobenega ni. Ko pridem jaz k našim domov in če bo čas dopuščal se pa lahko zmeniva, če sva že tako blizu doma, pa še vedli nisva ena za drugouser posted image , da vidim kakšnega trebuščka imašuser posted image

Timon bravo, sedaj te bo pa mami še bolj lovila.

Se poslavljam za danes. Lahko noč.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
9.6.2006 21:54:01   
MajaPRO
Pozdrav!

A samo pri nas ni bilo dežja? Črni oblaki so se sicer na veliko zbirali, vendar ni deževalo...bo pa zato jutri cel dan user posted image .
Smo šli z popoldne na sprehod in sem user posted image malo pojamrala glede njegove mame, kak se od Vida na veliko poslavlja, da potem joče za njo in se je kar strinjal z mano. Danes mi je celo rekla, da to nalašč dela (ker ji je všeč, da kliče za njo)...sem samo bledo gledala in rekla, da to vem.  Potem smo prišli s sprehoda , mož je nesel Vida, jaz vse ostalo, pa mu ga je seveda vzela iz rok in ga kasneje prinesla gor. Spet mu je rekla pa pa in šla proti vratom, on pa je začel tečnarit in plazit za njo. Seveda je prišla nazaj, jaz pa sem ji rekla, da če misli iti, naj gre, saj se Vid mora navadit, da če nekdo gre, pač gre (ne pa da cmizdi za njim, da se vrne k njemu). Pa je rekla: "Ja, saj vem...". Klinca kaj ve, če pa nonstop isto ponavlja user posted image . Pa še user posted image jo je sk......, naj se spoka dol in ga pusti pri miru. Bo res treba zaropotat pri hiši, sicer bo vse težje... Joj, kaj bi dala, da bi živeli sami, samo mi 3-je...ni čudno, da si tako vroče želim na dopust (pa še tu bi se zraven uštulila, če ne bi imeli psa).

Kety, žal mi je za tvojo familijo. Naša družina je sicer normalna (majhna, ampak normalna), moževa pa katastrofa...polna favšije, obrekovanja, hladnih odnosov... in Vid bo v takem okolju odraščal... upam, da bo šel po mojih stopinjah.

Danes sem srečala eno mamico, ki je sredi maja začela delat, sinka pa dala v jasli. Mali do 1 leta ni bil nič bolan (so ga ful čuvali), zdaj pa že 2x. Mamica je bila od 16.5. do danes samo 1 dan v službi, drugače je pa v bolniški. Žal to čaka vse naše user posted image , ene prej, druge kasneje. Izognit se pa temu ne moreš, lahko samo potrpiš nekaj mesecev, da se otrokova odpornost poveča, potem pa je bolje (baje). No, njen mali v vrtcu veliko joka user posted image , saj zelo pogreša mamico (čez dan ga še doji, saj samo na zizi zaspi). Pa se bo že navadil...se bo moral. Saj to mora biti velik šok za user posted image , da ga takorekoč čez noč odtrgaš iz 100% maminega varstva in ga daš v drugo okolje, med nepoznane ljudi... ko so še tako majhni in jim ne moreš pojasnit.

Grem si lase umit, se stuširat in počasi spat. Nočko!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.6.2006 11:42:19   
Jessy
Vidim, da ste danes vse nakam ušle! user posted image

Pri nas ni nič novega. Malce sem se mogla pa vseeno javiti. Od vremena ni nič! user posted image  Bomo očitno doma! No, pa saj je tudi to za nekaj vredu, ker bom tako vsaj kaj pospravila. Kuhinjo sem že, cunje sem tudi že zložila, 1 stroj jih pravkar sušim, belo perilo pa še ne vem, ali ga bom danes oprala ali jutri. Za popoldne mi ostane še hodnik za po tleh pomiti, pa kopalnica in najina soba, pol bo pa po ta velikem kar vse. Edino še v trgovino moremo zletet, ker mi kar vsega po vrsti primanjkuje.

Zdaj (včeraj in danes user posted image ) ji dajem za kosila isto, kar midva jeva, tako je danes dobila fižolovo juho in jo je z velikim veseljem jedla. Zdaj sem jo dala v posteljo in upam, da tudi kaj zaspi, ko bova pa midva z user posted image  jedla, bo pa še malo ribice dobila za probat, ker bom še osliče za zraven spekla. Me zanima, če ji bo tudi riba všeč.
Včeraj je pri moji mami dobila za probat tudi tenstan krompir, pa ga je tudi jedla. Zgleda, da ji bo zdaj vse po vrsti všeč. Meni je čisto prav tako! user posted image

Aha...bo treba dudo it pobrat, ker je pravkar zarožljala po tleh...user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......