|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
7.6.2006 9:25:09   
miševi

Jure še spiuser posted image .

Jessy, hvalauser posted image !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
7.6.2006 10:34:59   
jankobananko
pozdravljene,

Violinski, jaz štartam s službo že 26.6. - uradno sicer 24. ampak je na srečo sobota, tako da pridobim cela dva dni...jeeeeuser posted image  A takoj za mano je pa Tia?

Miševi, s prevelikimi cunjami do sedaj nisem imela težav, prej obratno, zdaj imam pa enih 7-8 minusa, se pa na cunjah kar pozna. Smešno, ker sem bila prepričana, da se bom morala po porodu pošteno matrati in potiti, pa je šlo vse (še preveč) kar samo od sebe.

A  ste ve že strigle svoje malčke? In če, kako? Jaz razmišljam, da bi ga malo postrigla samo po vrhu glave, pa ne vem kako bi se lotila, ker itak da ne bo mirno sedel in čakal.

Jaz si danes privoščim malo razvajanja - sem dobila za rojstni dan (že januarja) darilne bone za Sense wellness, pa veljajo le 6 mesecev, in je zadnji čas, da jih porabim.

Uživajte

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
7.6.2006 11:50:29   
Jessy
Miševi, ni za kaj! user posted image

Jankobananko, jaz sem Nejo že 2x postrigla. Nazadnje sem jo strigla kar med igro. Sem jo pa po celi glavi ostrigla. Itak, da je vse bolj na približno, ampak ostrižena je pa le. Za piko na i sem jo pa še v uhelj vstrigla user posted image . Ja, ravno takrat mi je glavo obrnila, zato jo nikoli več ne bom sama strigla, ampak jo bo vedno eden držal za glavo, ko bom okrog ušes strigla.

Waw, jankobananko...pol se pa le pusti razvajat!!!

Midva pa danes praznujeva 3. obletnico poroke! user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeee!

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
7.6.2006 15:22:32   
nanka
Dober dan,

najprej Jesy, čestitke za obletnicouser posted image .

Počasi se vračam na sceno, bolečine so zdaj že znosne, Matic pa je tudi že Ok.

Do zdaj sem vas pridno brala, tako da sem kar na tekočem. Meni se izteče 9.7. porodniška, samo sem se zmenila v službi, da bom imela dopust do 1.8. Odgovor iz Csd-ja pa tudi še čakam, tako da zaenkrat računam da grem 1.8. v službo.

Na morje gremo 16.7. v Crikvenico, vsem, ki se odpravljate v toplice, pa želim da se imate fantastično in veliko toplega vremena.

Jaz sem zdaj ko sem ležala zelo pridno brala knjige. Prebrala sem vseh 5 Harry Poterjev in Hiša na Tari. Zdaj si pa že ogledujem knjige, ki jih bom brala na morju. Jaz zelo rada berem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
7.6.2006 16:06:08   
MajaPRO
Ciao!

Jessy, iskrene čestitke za 3 leta zakona! user posted image user posted image user posted image

Jankobananko, ful ti zavidam za razvajanje. Tudi jaz sem za roj. dan dobila bon za masažo in se tudi moram počasi naročit. Me prav zanima, kako se bom tam počutila, saj še nisem bila na masaži. Sicer pa tudi mene čaka frizerka pred dopustom.

Pravijo, da bo ta teden še slabo vreme, drug teden pa bo baje poletje...celooo! user posted image

Jaz res ne vem, kaj je s tem svetom narobe, ampak včeraj so zastražili porodnišnico MB, ker je eno budalo zagrozilo, da bodo ugrabili otroka. Pa saj to ne more biti res! A si predstavljate strah ubogih mamic, ki so pravkar rodile svoje  user posted image ? Saj menda niso bile seznanjene s tem, vsaj upam, da ne. Tudi v časopisu preventivno niso omenjali seznama mamic, ki so rodile 6.6.06.

Midva sva bila danes zunaj, ampak je ful veter, 2x se je že pošteno ulilo. Komaj čakam poletje!

Uživajte!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
7.6.2006 16:24:47   
tina104
Jaz še kar ne vidim mojega avatarja in zvezdic, pa mi noben ne zna razložit zakaj in kako jih priklicat nazaj.user posted image

Nanka, tudi mi gremo v Crikvenico, in sicer 29. 7., tako da do našega dopusta je še kar nekaj časa. V službo, če bo sreča, pa grem septembra.

Aljaža sem jaz strigla 2x, pravzaprav ga je moja sestra, k je frizerka, jaz sem ga držala v naročju. Malo bolj napol je postrižen, ker je tako migal, pa stran tiščal mene in sestro, da je bilo res groza stričt.

Jaz sem danes ful utrujena, Aljaž kar nekaj tečnari, pa če sva notri, se ob vsem dviguje in mu moram res skozi bit za hrbtom. Hvala bogu sem dobila zdaj malo fraj. Sta šla moja moška malo na sprehod. Drugače ne vem, kako bi zmogla.

Aljaž spi večinoma 2x na dan, 1x 45 min, 1x 1,5 ure - nekje v povprečju. Včaish spi tudi samo 1x, danes že imam občutek, da bo tako.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
7.6.2006 16:28:23   
tina104
Še to - danes sem spekla skutino torto poMajinem receptu - v bistvu sem ga malo priredila - malo manj sladkorja sem dala, pa namesto sladke smetane malo kisle smetane, malo jogurta, da je manj kalorično, ostalo sem naredila enako. Sedaj manjka že pol torte, do večera je ne bo večuser posted image , tako da potem je že dobra, neuser posted image user posted image .

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
7.6.2006 18:34:23   
petri85
Ojla!

Me par dni ni za računalnikom pa porabim ohoho časa, da vas sploh preberem!

Najprej želim Zoji z enodnevno zamudo vse najboljše za 10 mesecev!!!user posted image

Jessy, vama z možem pa čestitke za 3. obletnico!!!user posted image

No, midva sva imela pa danes posvetovalnico. Imamo pravega velikana!!! Velik je 79 cm in težak 10560 g!!! Pokazati je moral kaj zna, pa kako se plazi in kako hodi (sicer je P ful proti, da otrok tako kmalu shodi!) Pravi, da je veliko kvalitetnejše, če kasneje, kot prezgodaj. Tako, da ga ne smemo nič silit(saj ga ne!), ampak on res prehodi okli cele mize, tako, da se oprijema stolov, pa v kuhinji celo dolžino, v glavnem če se lahko nekam z eno roko naslanja že ful mašira! Pogledala mu je tudi kožico na lulčku in mu gre lepo dol. Vprašala me je kako reagira med tujci. Pokazal je kako je navdušen nad igračami - je kar vriskal, ko je na njeni mizi zagledal račko. Tako, da ji je sam odgovoril, kako se odziva na stvari oz. kako pokliče koga. Sedaj sva dobila v sep. datum za cepljenje.

Nanka, lepo je slišat od tebe, da se zdravstveno stanje izboljšuje!

Kety, jaz sem se ti zadnjič čist pozabila zahvalit za ponujeno tuniko - hvala ti! K sreči nisem kupovala kakšne hudo vroče stvari, ker saj sem vam pisala, je bilo pasje mraz.

Maja, jaz sem že enkrat pisala o Tomiyevem hodalu. Pri nas je na začetku sem pa tja padel, ker se je vzpenjal nanj preveč iz strani, a sedaj se je že zelo navadil in vstaja na sredi. Drugače pa zelo uživa z njim in šiba po celem stanovanju, dokler se ne zaleti v kakšen predmet.user posted image  Pade pa ne , ko gre za njim, raje malce poteče za njim :) Sem dala eno slikico v album, kako ga že obvlada :)

Jaz sem si recept od šarlote in skutine torte shranila med recepte in jih bom preizkusila ob priliki. Bom poročala, kako bo uspelo.

Tina, jaz tudi ne vidim tvojega avatarja. Sem pa slučajno z miško odprla tvoj trakec in sem videla, da se ti je celoten avatar prestavil tja, a si to v tvojem profilu kaj tako naštimala?user posted image

Tia, upam, da se je Demi prstek že pocelil!?

Jaz sem mu pa predvčerajšnjim za kosilo dala kar ribo - file s pire krompirjem - je tako zmamzal, reakcije pa tudi ni bilo!

Jessy, če ste pa tako spotoma preboleli 6. bolezen je pa tud v redu! Pri nas je revež kar pretrpel tiste tri dni s skoraj 40°C!

Jaz sedaj tudi prisegam samo še na Mulerjeve plenice - poceni pa ful v redu. So pa zares manjše, tako, da mi tudi kupujemo že junior!

Jankobananko, želim vam lepo vreme na dopustu! Seveda tudi Tii in Demi v Čatežu! Naš dopust se tudi neizmerno bliža - gremo namreč 26.6. na Mali Lošinj!

Tako, sem napisala za par dni nazaj pa še za naprej...možu se je začelo obdobje izpitov in mu moram zvečer, ko jaz šele najdem čas odstopit računalnik! Ma, sam da naredi te izpite!

Mejte se!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 7.6.2006 18:37:33 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
7.6.2006 20:43:24   
MajaPRO
Večer!

Vreme se je popoldne kar lepo izboljšalo, tako da sva bila na daljšem sprehodu, zdaj pa že spi. Danes je dlesen predrl 4. zobek - zgornja enkica user posted image .

Petri, David je pa res velikan, čeprav je Vid le 1 cm manjši od njega in 300 g težji.

Nanka, lepo, da si se oglasila in da vam gredo stvari na bolje user posted image .

Tina, me veseli, da je torta uspela in da vam tekne. Tudi meni je ful dobra. Enkrat sem  na testo in nadev naložila še hruške iz kompota, (sem hotela breskve, pa jih nisem imela) in je bilo tudi dobro. Prebrala sem tvoj post o dojenju, pa ti ne znam nič pametnega svetovat. Najprej moraš ugotoviti, če je dojenje zanj hrana ali cartanje. Jaz sem pri uvajanju goste hrane Vidu obroke tehtala in ko je pojedel vsaj 150 ml goste hrane, ga nisem več podojila. Mali je bil do naslednjega obroka (3 ure) sit. Torej, če Aljaž poje le nekaj žličk sadja/zelenjave, je najbrž hitro spet lačen. Če pa si ugotovila, da poje dovolj goste hrane, se sigurno carta. Poznam eno mamico, ki ima 3 mesece starejšega user posted image in ga tudi še doji tako podnevi (da zaspi) kot ponoči, ker mali nima dude in se tako na ziziki tolaži. Jaz sem Vida odvadila nočnega dojenja s flaško s sokom, drugače ne bi šlo (čeprav ima ponoči dudo). To je moja filozofija... Verjamem, da te skrbi, kako bo z njim, ko bo šel v jaslice, ampak mislim, da ne bo večjih problemov, ker te ne bo tam in ne bo mislil na zizo.
A že kaj kaže na službo v septembru? Jaz vidim tvoj avatar, imaš lušno novo slikico gor.

A pozna katera kakšne vaje za čvrste prsi? Moje so čisto mlahave, same od sebe pa se najbrž ne bodo "popravile".

Pa še to, sodelavka je bila zadnjič v posvetovalnici z 1-letnim user posted image , ki že dolgo hodi ob opori, sam pa še ne. Pediatrinja ji je rekla, da je za user posted image najugodnejše, če shodi okrog 14. meseca, saj so takrat že fajn stabilni, zato je hoja stabilnejša, kvalitetnejša, veliko manj je padcev. user posted image , ki pa hitro shodijo, veliko padajo in so manj sigurni. Je pa user posted image , če hoče user posted image sam hodit, saj mu ne moreš kar preprečit. Vid je skozi na nogah in stoji ob opori, razen, če se zaigra na tleh. Sami ga nič ne forsiramo v hojo, ker je še zelo "mehek".

Zdaj bo pa najbrž dovolj... lep večer!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
7.6.2006 22:15:18   
natasaxy
En lep dober večer. Tudi jaz sem kar nekaj časa porabila, da sem vas vsaj na hitro prebrala.

Mi smo dane imeli kar razgiban dan. Zjutra sva bila na plavanju. Smo imeli zadnjič, tako da so otročki dobili diplomce, sem prav vesela. Danes smo vse priletele z fotoaparati, tako da še dobro, da se ena mamica ni mogla kopat, tako da je bila "najeti fotograf". 11-vajo imamo še naslednji teden, če jo želimo izkoristit, tako da midva jo bova, pa še enkrat sva manjkala, tako da bo ravno prav.

Sem dala nove slikice v album, nekaj jih je tudi z plavanja.

Tina pridna, da si naredila torto.user posted image user posted image Pridemo jutri zjutraj na zajtrkuser posted image

Petri tudi jaz zadnje čase težko pridem do računalnika, ko pride moj iz službe. Tudi bo počasi začel diplomo pisat.

Jankobananko a ti pa že konec junija v službo. Hitro kaj? Jaz pa še vedno nič nisem dobila, sem že prav zafrustrirana ratala, če je z menoj kaj narobeuser posted image , vsaj na kakšen razgovor bi me lahko povabiliuser posted image . Sej vem da enkrat bo samo kdaj bo tisti enkratuser posted image .

Nanka lepo da ste boljeuser posted image ,

Jessy vama pa čestitke za 3 obletnico poroke. Potem bo pa danes še pestra nočuser posted image user posted image user posted image

To bo to za danes. Grem pogledat, če je kakšen moj za pokrit, oba spita k miške.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
7.6.2006 22:18:33   
Kety
Dober večer še od mene! Za nami je zelooooo uspešen dan. Kopalnica je položena, v petek dopoldan samo še fugiranje, popoldan pa že malanje stropa. Danes je na 3/4 pobeljena Timonova nova sobica! Super je! Sem prov zadovoljna, da se tako fino vse odvija in da sva našla mojstre v tako kratkem času! Bo pa kar nekaj stalo vse skupaj, sploh pa opremljanje, ker rabimo vse nove omare, še prej pa vse nove podne (ker že celo večnost hodimo samo po surovem betonu), pa nove stopnice (samo te bodo prišle okrog 400.000 sit)....pa še bi lahko naštevala. Bo pa vse novo. Sem le dočakala.

user posted image  Petri za vašega korenjaka! Je pa res velik. Napram našemu piščančku, ki meri kakih 73-74 cm.user posted image  O teži pa raje nebi, ker ima vsaj 2kg manj! Kako pa kaj trebušček? A že kaj čutiš brcike? Baje se v drugi nosečnosti prej čutijo?!user posted image  

Nanka, tebe pa res dolgo nismo brali...lepo da ste bolje. Kako pa kaj Zoja? Se je že kaj zredila?

Jaz sem se tudi že prepričala, da bo potrebno malo telovadit, da spet dobim nazaj trebušne mišice in rit! Zdej je treba it samo še v akcijo. Samo zvečer se mi tako ne da! Sem tako utrujena od celega dneva, da se mi po 21ih ne da več nič migat in bi samo ležala pred TV ali pred RR! Ko bo imel Timon svojo sobo bo drugače, ker sedaj ko odrajtam Timona spat, ne morem niti jest normalno, ker sta spalnica in kuhinja povezani (ni vrat, ampak samo obok) in tako grem ponavadi lačna spat (nič čudnega da hujšam!!!!!). Lačni se mi pa tudi pod razno ne da telovadit. Sem šla parkrat na orbitrek, pa mi je bilo po 15ih minutah slabo!

Tina, jaz tvojega avatarja ne vidim!user posted image

Jessy, vse najboljše za obletnico! Upam, da sta danes lepo praznovala!!

Ziher sem kej spustila, bom jutri dopolnila, zdej grem pa spat!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
7.6.2006 22:39:37   
miševi

Jessy, čestitam za obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam, da je in bo praznovanje sladko.

Petri, imaš pa res korenjaka, vsaj kar se višine tičeuser posted image . Takih kg sem pa že od Jureta navajenauser posted image .

Tudi meni so Milerjeve plenice zakon in edine ponoči ne premočijo.

Nanka, dobrodošla nazajuser posted image ! Lepo, da bolečine pojenjujejouser posted image .

Kety, super, da si vesela, ker se opremljanje stanovanja premika naprej. Res je, da gredo lepi denarci za to, ampak zadoščenje, da je tvoje, da je novo in vsaj približno tako, kot si si želela, je pa tudi nekaj. Verjamem, da si po vsem tem zelo zmatrana.

Danes sem tudi jaz pekla. Sicer nič od pred dnevi ponujenih receptov, temveč jagodno torto. Je Nika na TV videla, kako dela en kuhar torto in si je zaželela jagodne. Je rekla, da jo bo jedla. No, čeprav sem vedela, da to pomeni samo 1-2 x pomočiti prst v smetanouser posted image , sem jo vseeno spekla, ona pa je uživala zraven, jo nato okrasila in res 2x namočila prstuser posted image . Sedaj je tudi že pol manjka, ker mož je pa uporabljal žlicouser posted image . Ostalo bo za jutri..

LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
7.6.2006 23:33:20   
violinski
Čeeeeer!!! Evo, pa že vse spite. Razen Jessy, ona ima danes izgovor za malo več akcije user posted image . Čestitam, Jessy! Za obletnico, seveda, ne za akcijo......

Mene je včeraj popita polovica RedBulla držala pokonci do 2:30, Aljoša je ob 6:30 stal v posteljici, pripravljen na dan, sem ga samo položila nazaj in zatlačila dudo v usta, je spal do 8:30, dobil flašo in se zleknil nazaj v posteljo do REKORDNIH 10:20! Ma sem uživala v spanju! A je katera mislila, da sem morda vstala in kaj naredila po stanovanju? Da ne bi! user posted image user posted image user posted image

Tudi naš dan je bil kolikortoliko uspešen, sem namreč končno uredila svoj CV in ga poslala na dva konca. Natasa, v tem sva skoraj na istem, pri tem da jaz imam še vedno za backup plan svojo staro službo user posted image .

Jankobananko, ti boš pa ta prva na vrsti, pa boš malo poročala, kako zgleda vračanje v službo. Tia je imela rok en dan za mano, ampak ona bo po moje vzela še kak dan dopusta, preden se bo vrnila. Si rojena januarja? Jaz imam tudi en bon za masažo od RD (januarja), pa ga bom izkoristila glih prihodnjo sredo. Grem pa na TUI-NA masažo.

Aljoše še nisem strigla, nad ušesi nima nevemkaj čupice, tista z vrha glave me pa ne moti, pa sploh ima tako tanke in svetle lase, da je bolje, da jih je malo več. Če bo kot Lana, bo že čez 4 mesece tako čupav, da ne bo ven videl.

Nanka, sem ravno razmišljala o tem, kako si, pa sem pol videla tvoj post. Super, da si bolje, pa Matic tudi, nisi pa nič povedala, kako je kaj uspešen tisti čudodelni prašek, ki ga pije Zoja. Držim pesti za CSD, da ti podaljšajo! A si prebrala 'samo' vseh 5 ali vseh 6?? Harry Potterjev? (nenapisana je samo še sedma knjiga, ki pa jo bomo čakali še najmanj eno leto)

Petri, user posted image za velikost! To pa so mere! Aljoša je bolj kot Timon, piščanček, pa kaj more, ubošček, če ima pa palčico za mamo (162cm). In dokler tako obilno poliva, bo verjetno bolj počasi rastel in se redil....

Maja, to o hoji pa je čista resnica. Naša Lana je pri vseh svojih napredovanjih bila (in je še) čisti ziheraš. Dokler namreč ni bila popolnoma prepričana, da nekaj zna, se raje ni niti lotila - tako se je splazila šele, ko je bila sigurna, da bo iz sedečega položaja sigurno pristala na rokah, shodila pa šele, ko je res vedela, da pri hoji ne bo padla. Ko je shodila (brez opore in pomoči prehodila eno razdaljo cca. 8 korakov), je imela 1 leto, 1 mesec in 1 dan.

Aljoša je pa kamikaza, precej hitro se že premika ob kavču, postelji ali pa tako, da potiska Triptrap stolček pred sabo (kljub našemu prigovarjanju, naj tega ne počne), ko stoji pa se obvezno na nekaj naslanja, pa čeprav s popolnoma neznatno silo, spusti se pa za vraga ne. Če smo Lani dali prste, da se je držala in hodila, se je ona dejansko držala in premikala noge, sploh nam je ni bilo treba držati, ker se je ona tako krčevito orpijemala naših prstov, Aljoša pa se mirne duše po dveh premikih nog kar spusti in računa, da ga bomo mi držali. Ja pa ja de!!! Jaz pravim, če še ne more, potem itak bolje, da ne. Sploh pa se bojim dne, ko bo res shodil. Le kdo mu bo sledil.....

Kety, super za vašo gradnjo. Kar tako naprej (ne mislim s stroški ampak napredovanje z delom)!!

Eko, upam, da sem vse obdelala, pa skrajni cajt je, da grem tudi jaz spat. Imam en tak občutek, da tudi mene en moj mišek čaka, da ga pridem segret. Jasno, da Aljoša in Lana že trdno spita user posted image ...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
8.6.2006 8:11:08   
nanka
Dobro jutro,

no danes sem pa jaz prva.

Kety, vi ste pa pridniuser posted image , denar bo res šel ampak ostal vam bo pa krasen dom.

Tina jaz tudi ne vidim pod tvojim imenom nič.

Jaz  bi tudi morala sestaviti CV in se ozreti za novo službo, pa kar uživam doma, kot da mi ne bo potrebno vsak čas nazaj v službouser posted image .

Zoja je težka 6300g, tisti čudežni prašek sem ji pa nehala dajat, ker je bil tako nasiten, da še drugi dan sploh ni jedla hrane. Zvečer naj bi ji ga dajala v zadnji obrok, kar sem tudi storila. Pojedla je 7 žlic in bila sita. Zato sem ji prah začela dajati v nočni čaj. Ampak naslednje jutro ni jedla za zajtrk nič , malica malo, kosilo nič. Zato se ji ga nehala dajat, jo pa večkrat hranim. Poje 7 obrok po malo. Vmes ji dajem pa tudi biskvit ali pa kruh. Sem se odločila da jo rajši večkrat hranim pa bo. Saj drugače ji nič ne manjka. Pleza, stoji, se dvi,guje in je zadovoljna.
Spi pa čez dan še 3x po slabo uro.

Violinski, zaenkrat sem prebrala vseh 5 Harryjev, kolikor jih imam doma. 6. sicer Tjaša ima v angleščini, samo jaz sem bolj slaba na tem področju, tako da si bom rajši kupila slovenskega in prebrala še 6.

Tjaša se že veselo pripravlja na valeto in komaj čaka da preživi še zadnji teden šole.

Petri, kako se počutiš, ti je še slabo? A boš ti šla v službo ali boš ostala do porodniške kar doma?

No dovolj za zdaj, grem na kavico

< Sporočilo je popravil nanka -- 8.6.2006 8:24:31 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
8.6.2006 8:47:17   
Tiamo
Jutro, včeraj sem končno slikala nogo in ni nobene poškodbe na skeletu, pravijo da je samo taka oteklina od udarca. Mi je pa ena rekla, da tisto kar med nosečnostjo dobiš, tisto imaš celo življenje. V nedeljo Komaj čakam Čateškeuser posted image , moram Demi še kopalke kupit, ker ji Fredove hlačke ne gredo več gor. JAz začnem s službo 10.7 user posted image , čakam pa še odgovor na pritožbo za podaljšanje porodniške. kot je že violinski napisala bom vzela dopust, pa še kakšno bolniško. Kaj je novega, Demi ima že zgornje dvojke, se pravi, da je bila vročina pred 14 dnevi zaradi zobk in nobena viroza ali 6 bolezen. Pa že lepo hodi ob pohištvu, zdaj trenera stanje brez opore, se dvigne ob opori, se spusti in stoji.  Jessy čestitke za obletnico.  Šibam sem zmenjena s sosedo, ki čuva 11 mesečnico da greve na sprehod in v trgovino.  

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 8.6.2006 8:48:19 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
8.6.2006 9:04:23   
zoya24
Dobro jutru,

najprej Jessy čestitke za obletnico user posted image in čestitki tudi Zoji za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image .

Kety ste pa pridni, kar tako naprej, verjetno komaj čakaš, da boste gotovi in boš končno imela mir pred delavci in tudi pred pomivanjem in čiščenjem. Se spomnim, kako je šlo meni to na živce, ko sva stanovanje prenavljala.

Nanka me veseli, da si bolje user posted image user posted image .

Pri nas nič novega, aja imamo tretji zobek, gornjo enkico.

Sva bila pa z mojim zadnjič na sestanku v vrtcu, Žigo je imela sestra, je zdražal 1,5 ure, nato se je pa pol ure jokal, dokler nisva prišla, pa še pol se je komaj pomiril. So nam malo povedali o uvajanju, pa pogledali smo si igralnico, pa spoznali vzgojiteljico. Igralnica se mi je zdela ful mala za 14 malčkov. Bodo pa stari vsi nekje od 11-14 mesecev. To bodo vgojiteljice samo previjale in hranile, sploh si ne predstavljam, kako to sfolgajo. Mi je pa kar hudo, ker bo moral ako kmalu v vrtec, po drugi strani pa vem, da bo kmalu začel uživati, no vsaj upam.
V službo grem jaz 17.julija, sicer se mi porodniška izteče 9. juilija, sam sem si še en teden dopusta vzela.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
8.6.2006 9:33:58   
MajaPRO
Dan!
Končno se nam za 2 dni obeta sonček in nekoliko višje temperature user posted image , čez vikend pa spet dež user posted image .

Vid je bil danes buden že okrog 5.30 user posted image . Takrat naju hočeš nočeš zbudi, saj ga morava čuvat, da ne telebne s postelje. Okrog 5h se namreč zbudi, ga vzamem k sebi v posteljo na dojenje in tako zaspi do 6h. Danes pa je bilo vse skupaj bolj zgodaj user posted image .No, zdaj pa že spi svoj dopoldanski spanec, vendar jaz ne morem z njim spat, ker sem že povsem budna, spila sem svojo kavo...mi popoldne bolj paše odležat. Tudi Vid še 2x spi (dopoldne cca. 1,5 ure, popoldne pa 1 uro). Zvečer gre spat ob 20h.
Violinski, to pa je res nekaj, da si lahko zjutraj potegnila z Aljošo malo dlje. In hvalabogu, da si dremala, ne pa delala!
Jessy je imela očitno naporno obletnico, saj se še ni nič javila. Bravo user posted image user posted image

Miševi, če je torta dobra in če priprava ni preveč zakomplicirana, bi te prosila za recept. Se mi prav lušta kakšna jagodna torta.

A je kateri user posted image alergičen na jagode? Jaz sem jih Vidu že dala za poskusit (2 naenkrat), pa ni bilo reakcije. Nekaj je sicer pikast pod vratom, ampak mislim, da od nečesa drugega (čeprav ne vem, od česa) user posted image .

Jaz sem Vidu pred prvomajskimi kupila kopalke oz. kopalno pleničko (ni za enkratno uporabo, saj izgleda kot kopalke). Stala je 3000 SIT in je ni še nikdar imel na sebi (saj se za 1. maj nismo kopali v hotelu). Upam, da bo na morju prišla prav. Tudi kopalni plašček in obroč s hlačkami sem mu takrat kupila...vse je še čisto novo in čaka na morje.

Zdaj pa grem malo kopalnico očistit... je že zelo potreba čistila in krpe.

Bye!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
8.6.2006 10:04:54   
miševi

Najprej Zoji čestitke ob 10mesečnici - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

MajaPRO - tako enostavne torte še nikoli nisem delala. Sem imela bolj malo doma in sem naredila iz tistega, kar sem imela. Ponavadi sem delala bolj zakomplicirano jagodno torto (tudi zelo dobro) ene par ur. Tu sem bila pa v eni uri gotova + da je že pol torte zmanjkalo (ponavadi takoj narejene še niso dobre, tale je pa očitno bilauser posted image ; jaz je nisem probala).
Gre pa tako:
12,5 dag sladkorja, 12,5 dag moke in 5 jajc. Potem pa sneg posebej, pa rumenjake s sladkorjem posebej - nato sem dala moko in sneg. Vlila sem v pomaščen in z drobtinami potresen okrogel model (imam manjšega - za 24tko ti priporočam, da sestavine podvojiš, ker drugače pride zelo nizko - ravno toliko, da lahko prerežeš). Sem dala najprej na 110 za 10 min, da se je lepo dvignila, potem pa na 180. Se speče cca v 25 min.
Nato sem prerezala, Niki "ukradla" jagodni sok in polila. Sveže jagode sem zmiksala s sladkorjem in dodala dobro zmiksani sl. smetani (brez želatine). Sem namazala po sredini in še po vrhu in okoli torte s tem. Okrasila je Nika s svežimi jagodami. In to je to...

LP

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.6.2006 10:08:26   
miševi

Aja, Zoya, sem hotela še tebi povedat glede vrtca. Kot sem že pisala, sem preko študenta delala v jaslih. Pa sva 2 vse sfolgali, sploh ni bilo previjanje in hranjenje ves čas. Smo se prav lepo igrali vmes. Za previjanje in hranjenje so bile ure, vmes smo previli tiste, ki so se pokakali.
Če bi delala v vrtcu, bi si želela delati samo v jaslih. Tako mi je bilo lepo in upam, da otročkom tudi. Se moram pohvalit, da sem slovela kot tista, pri kateri so tudi največji jokavčki, ki so se težko ločili od mamic, nehali jokati.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
8.6.2006 10:14:36   
zoya24
Miševi hvala, si me kar malo pomirila. Ma sej vem, da ni tako hudo, pa še kot sem slišala, se ne bodo vsi hkrati uvajali, nekaj se jih bo julija, nekaj septembra, en celo oktobra.

Nič grem jaz tudi kopalnico zrihtat, pa še en stroj cot dat prat....

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
8.6.2006 12:42:59   
Jessy
Najprej hvala vsem za čestitke! user posted image  Naj vam povem, da najino praznovanje ni bilo nič posebnega! Ko sva dala Nejo spat, sva si na dom naročila kalamare, potem sva pa še film pogledala (Možje X - 3. del), pa še tega ne do konca, ker sem ob 23.30 šla spat! Kakšnih aktivnosti pa ni bilo user posted image , ker je bila utrujenost z moje strani prevelika! user posted image

Danes pa spet nadaljujemo po stari, utečeni rutini. Dopoldne sva šli 1 krog po mestu, sproti sva šli še po skutke in jogurte za Nejo, da bo imela kaj malicati. Zdaj kuham kosilo, Neja pa spi. Popoldne pa spet ven!

Neke nove avatarčke sem zasledila! Vsi so full lepi, najlepši mi je pa od tine! Se Aljaž tako lepo smeji! user posted image

Natasa, tvoje slikce pogledam ob prvi priliki! Zdaj ne bo časa!

Kety, čestitam za novo pridobitev! Zdaj bo pa takoj lažje, kajne? Se mi zdi, da je kopalnica full pomemben del stanovanja in če ni poštimana, je dost težko!

Joj, Petri, vaš je pa res velik! user posted image user posted image user posted image  Tudi mene zanima, če ti po trebuščku že kaj brca!

Nanka, lepo je slišat, da ti gre na bolje! Zdaj bo pa še lepše, ko se bo pouk končal in bosta ta starejša otroka več doma. Ti bosta lažje pomagala.

Zoya, saj Žiga se bo pa tudi privadil bivanja v vrtcu. Po moje bo nam, mamam, še najtežje pustiti naše user posted image  v vartvu, ker smo zdaj 24 ur/dan z njimi. Težko bo!

Maja, jaz sem tudi dala Neji že nekaj jagod, pa reakcije ni imela, tako da zdaj nič več ne gledam na jagode, ampak ji dajem vse po vrsti.

Jaz sem pa včerej dobila obvestilo za podaljšanje otroškega dodatka. Morem kupiti vlogo in to narediti do konca meseca. Je prav fajn, da te obvestijo, saj drugače bi jaz na to zagotovo pozabila!

No, zdaj je pa čas za kosilo! Mejte se fajn!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
8.6.2006 13:25:28   
natasaxy
Dan. No mi smo tudi danes bolj vsakdanje nič posebnega. Sva bila že na sprehodu, pa mi je bilo že dolgčas se sprehajat, tako da sem še malo rolarje vzela in šla en krog. Malo treninga za ritne mišice.

Mali spančka, je bil tako utrujen, da je takoj zaspal.

Zoja vse naj naj za 10!

Jaz jagode sem tudi že dala - v skutki pa ni bilo nobene reakcije. Danes mu bom pa dala maline - jih imam že nekaj časa zamrznjene v hladilniku, me zanima če jih bo jedel.

Grem se še malo po internetu vozit, predno se mali zbudi.

Se še oglasim,...čao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
8.6.2006 17:21:34   
tina104
Natasa, zajtrka ne bi dobla, če bi prišla k nam, ker je torta že včeraj izginila. No, kaki čokolino bi že dobilauser posted image

Jagode sem tudi jaz že dala, tudi nekje 2 naenkrat.

Natasa, luštne slikice, še posebej so mi ti mali plavalci zanimivi.

Jessy, tudi jaz čestitam ob obletnici, pa naj jih bo še velikouser posted image

Zoja, vse naj za 10 mesecev. Kako hitro čas beži!

Mene je tudi strah, kako bo naš zdržal v vrtcu, ko pa je zdaj navajen samo na naju. Druačače pa me tolaži to, da so vzgojiteljice v večini res fajn in dobro poskrbijo za otroke. Mi imamo informativni sestanek naslednji četrtek, verjetno bova Aljaža zraven vzela.

Bom raje poslala.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
8.6.2006 17:27:04   
jankobananko
dober dan

najprej tudi jaz pohvalim nove avatarjeuser posted image

Kety, skor sem ti malo fovš, ker ga ni lepšega občutka zame, kot prenovljeno/novo stanovanje. Jaz že komaj čakam, da pride dan, ko bomo tudi mi imeli svojo hiško...Imam že vse načrte, ki jih kar naprej dopolnjujem in spreminjam.

Jessy, tudi od mene čestitke za obletnico! A ste ve vse poročene, a samo jaz živim na koruzi?

Maja, jaz mu jagod še nisem dala, me pa mika, ker imamo doma polno gozdnih...

Se je zbudil, grem...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
8.6.2006 17:34:40   
tina104
Pri nas se dogaja svašta.

Danes sem bila na manjši operaciji - odrezali so mi bradavico na podplatu. Ful me je že motila pri hoji, je res bolelo, sploh zjutraj. Bila je že res velika, rastla je navznoter in to 4 mm! Operacija ni bolela, zdaj pa težko hodim, imam fejst obvezano, ker je kri ful tekla, namreč spodaj je neka velika žila.
zdaj pa še, kaj je bilo s tem prej - moja zdravnica je rekla, da je otiščanec, ko neka krema nič ni pomagala, sem šla nazaj in me je poslala k dermatologu, ki je tudi rekel, da je to otiščanec in mi vstoval obisk pri pedikerki. Šla sem k njej pred dvema tednoma in ona se meni čudi, da to pa je ja ful očitna bradavica in da mi ona res ne more pomagat. Dala mi je št. od enega privat dermatologa, k temu sem šla danes in on mi je to odrezal. Zdaj pa upam, da Aljaž te dni ne bo preveč zahteven, ker res ne morem za njim letat.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......