|
RE: Avgustovke, kje ste 7.6.2006 23:33:20
|
|
|
|
violinski
|
Čeeeeer!!! Evo, pa že vse spite. Razen Jessy, ona ima danes izgovor za malo več akcije . Čestitam, Jessy! Za obletnico, seveda, ne za akcijo...... Mene je včeraj popita polovica RedBulla držala pokonci do 2:30, Aljoša je ob 6:30 stal v posteljici, pripravljen na dan, sem ga samo položila nazaj in zatlačila dudo v usta, je spal do 8:30, dobil flašo in se zleknil nazaj v posteljo do REKORDNIH 10:20! Ma sem uživala v spanju! A je katera mislila, da sem morda vstala in kaj naredila po stanovanju? Da ne bi! Tudi naš dan je bil kolikortoliko uspešen, sem namreč končno uredila svoj CV in ga poslala na dva konca. Natasa, v tem sva skoraj na istem, pri tem da jaz imam še vedno za backup plan svojo staro službo . Jankobananko, ti boš pa ta prva na vrsti, pa boš malo poročala, kako zgleda vračanje v službo. Tia je imela rok en dan za mano, ampak ona bo po moje vzela še kak dan dopusta, preden se bo vrnila. Si rojena januarja? Jaz imam tudi en bon za masažo od RD (januarja), pa ga bom izkoristila glih prihodnjo sredo. Grem pa na TUI-NA masažo. Aljoše še nisem strigla, nad ušesi nima nevemkaj čupice, tista z vrha glave me pa ne moti, pa sploh ima tako tanke in svetle lase, da je bolje, da jih je malo več. Če bo kot Lana, bo že čez 4 mesece tako čupav, da ne bo ven videl. Nanka, sem ravno razmišljala o tem, kako si, pa sem pol videla tvoj post. Super, da si bolje, pa Matic tudi, nisi pa nič povedala, kako je kaj uspešen tisti čudodelni prašek, ki ga pije Zoja. Držim pesti za CSD, da ti podaljšajo! A si prebrala 'samo' vseh 5 ali vseh 6?? Harry Potterjev? (nenapisana je samo še sedma knjiga, ki pa jo bomo čakali še najmanj eno leto) Petri, za velikost! To pa so mere! Aljoša je bolj kot Timon, piščanček, pa kaj more, ubošček, če ima pa palčico za mamo (162cm). In dokler tako obilno poliva, bo verjetno bolj počasi rastel in se redil.... Maja, to o hoji pa je čista resnica. Naša Lana je pri vseh svojih napredovanjih bila (in je še) čisti ziheraš. Dokler namreč ni bila popolnoma prepričana, da nekaj zna, se raje ni niti lotila - tako se je splazila šele, ko je bila sigurna, da bo iz sedečega položaja sigurno pristala na rokah, shodila pa šele, ko je res vedela, da pri hoji ne bo padla. Ko je shodila (brez opore in pomoči prehodila eno razdaljo cca. 8 korakov), je imela 1 leto, 1 mesec in 1 dan. Aljoša je pa kamikaza, precej hitro se že premika ob kavču, postelji ali pa tako, da potiska Triptrap stolček pred sabo (kljub našemu prigovarjanju, naj tega ne počne), ko stoji pa se obvezno na nekaj naslanja, pa čeprav s popolnoma neznatno silo, spusti se pa za vraga ne. Če smo Lani dali prste, da se je držala in hodila, se je ona dejansko držala in premikala noge, sploh nam je ni bilo treba držati, ker se je ona tako krčevito orpijemala naših prstov, Aljoša pa se mirne duše po dveh premikih nog kar spusti in računa, da ga bomo mi držali. Ja pa ja de!!! Jaz pravim, če še ne more, potem itak bolje, da ne. Sploh pa se bojim dne, ko bo res shodil. Le kdo mu bo sledil..... Kety, super za vašo gradnjo. Kar tako naprej (ne mislim s stroški ampak napredovanje z delom)!! Eko, upam, da sem vse obdelala, pa skrajni cajt je, da grem tudi jaz spat. Imam en tak občutek, da tudi mene en moj mišek čaka, da ga pridem segret. Jasno, da Aljoša in Lana že trdno spita ...
|
|
|