|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
5.6.2006 20:13:57   
Jessy
Čer!

Mene pa spet glava boli, sam zgleda, da ga pritisk nagaja, ker vsi po vrsti jamrajo za glavobol! Sem že vzela Nalgesin, tako da upam, da mi kmalu popusti.
Midve sva popoldne tudi šli še malo ven in je prav pasalo. Nekam slabo vreme nam spet napovedujejo za naslednje dni. Zdaj, ko bi res lahko izkoristile te dni, ko smo še doma z našimi user posted image , ga pa vreme svira! Obup, res!

Bravo za Demi! user posted image user posted image user posted image  Tia, tiste znakce si lahko sama naštimaš in sicer v Mojem profilu obkljukaš tvoj spol.

Neja sicer tudi hodi, če se jo drži za rokice, vendar približno 2 m, tako kot Demi, ampak ta hoja je bolj taka, da ima usločen trebušček, kar mi ni ravno všeč, zato je sploh nočem tako imeti. Se bojim, da ji bom nardila kakšno škodo.

Drgač pa ti pasoport za take malčke velja le 2 leti, medtem ko osebna menda kar 5 let. Kolk točno velja bom vidla, ko jo v roku 1 tedna dobim, za pasoš sem pa zihr, da je le za 2 leti.

Ve, ki ste iz Ljubljane, zagotovo veste, kje bi se dalo dobiti kak elastičen pas za otroške hlače? Moj nečak je začel sam lulat in kakat in bi bilo fajn dobit tak pas (vem, da obstajajo, sam v naši otroški trgovini ga ne bodo več nabavljali, ker jo zapirajo), da se bo lahko tudi sam slekel! Če veste, se priporočam za info, morda tudi info o ceni!

Joj, pa da vam povem, kakšno sem včerej ušpičila! Po pošti sem dobila novo kartico za bankomat, ker mi preteče ta stara, jaz samo pogledam do kdaj katera velja in na obeh vidim, da do junija, zato sem takoj ta staro prestrigla, ta nvo pa dala v denarnico...danes pa grem na bankomat in mi napiše, da kartica ni veljavna, zato stopim v banko in povprašam po tej zadevi, nakar mi obrazložijo, da je v dopisu pisalo, da ta stara kartica velja še cel junij, ta nova pa začne veljati šele naslednji mesec. Ker me poznajo, so mi dali denar na banki. Sem pa za cel mesec kuhana s to kartico! Še sreča, da ima eno še moj mož, ki je za isti osebni račun, tako da bo vsaj on lahko dvigoval, pa da imam jaz vsaj master kartico, če bom kje prisiljena kaj plačat. Obup! Blondinka na kvadrat, res!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 5.6.2006 20:18:41 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.6.2006 20:17:26   
MajaPRO
Jankobananko, naša marela nima spodaj košare, tudi sprednjega loka ne. Ima pa strehico in gibljiv hrbtni naklon - sicer ne gre v čisto ležeči položaj, mislim pa, da bo vseeno lahko zaspal. Saj ga še niti nismo peljali v tem vozičku, ker se mi zdi v 3-kolesniku ful komot, pa še boljši je za vozit, poleg tega imam zraven nabasano torbo in senčnik. Tudi na morje bomo vzeli 3-kolesnika, čeprav zasede veliko prostora v avtu. To marelo smo kupili le za sprehode ob Dravi (bolj za babico, ko bo hodila z njim na sprehode), saj je 3-kolesnik pretežek in preokoren za nosit gor in dol po strmih stopnicah.

Mali je zaspal, zato vam lahko napišem recept za skutino torto, ko smo že pri peki:

Testo:
- 3 cela jajca
- 6 žlic olja
- 8 žlic moke
- 6 žlic sladkorja
1/2 pecilnega

Nadev:
- 500 g skute
- 250 ml sladke smetane
- 3 jajca
-5 žlic sladkorja
-1 vanili puding

Priprava: pekač namaži in vanj zlij testo, na sredino pa nadev. Peci pri 175 st. 45 min. Reži ohlajeno!

Torej, če želite torto pripraviti za kakšen obisk, jo morate spečt najmanj nekaj ur prej, da se ohladi (zaradi skute). Je pa fuuul dobra in easy za pripravit, saj se sestavine kar mečejo v skledo in miksajo.

Prej smo bili na obisku pri nečaku (8 let), ki je imel v soboto operacijo kožice lulčka (so ga obrezali). Kožica mu ni več šla dol, pa je šel prvič na OP (ga niso obrezali, ampak naredili tako, da je kožica šla spet dol). Kmalu so se mu šivi zagnojili, lulček je natekel na velikost hruške in so ga ponovno operirali. Po mesecu dni se mu je kožica spet zarastla in zdaj so ga koooončno obrezali. Tako je revež moral 3x na oper. mizo, pod narkozo, 3x trpeti bolečine  po prenehanju delovanja analgetikov, ves čas si mora umivat šive s kamilcami in jemati antibiotike, da spet ne pride do vnetja rane user posted image . Ko pa prosim pediatrinjo, naj pogleda Vidovo kožico (če gre dovolj dol), mi reče, naj ne paničarim user posted image .  Jaz mu jo vsak večer med umivanjem potegnem dol toliko, kolikor gre, vendar že dolgo časa ne gre kaj več dol, ampak vedno isto user posted image . Nisem pa mu še nič na silo vlekla.  Gre pa dol samo kakšna 2 mm od sečnice, tako da se vidi zelo malo glavice  user posted image user posted image user posted image . Koliko pa gre vašim user posted image (ki jim zdravnica ni na silo do konca potegnila)?

Bodite fajn!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.6.2006 20:51:59   
Jessy
Sem si pravkar zapisala oba recepta v svojo knjigo receptov. Oba bom 100% sprobala in poročam o uspehih.

Maja, tebe bi pa vprašala samo to, če tisto sladko smetano kaj posebej stepaš, ali kar tekočo vmešaš v skuto?
Pa kaj si mislila s tistim, da na sredino vliješ skutin nadev? A si mislila NA testo, ali je morda kakšna finta, kako ga dat na sredino?

< Sporočilo je popravil Jessy -- 5.6.2006 20:53:19 >

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.6.2006 20:54:27   
jankobananko
oj,

Jessy, osebna velja 5 let, mi smo jo dali delat že pri 2 mesecih, tako da na tisti sliki ga še jaz komaj spoznam. Ne vem kdo ga bo čez 5 letuser posted image

Maja, me je kar strah, ko berem, kakšne težave je imel tvoj nečak - Janu so že v porodnišnici ugotovili hipospadijo, tako da bo moral drugo leto na operacijo. Mu bodo pa prav tako samo prerezali kožico, ker ima sečnico rahlo navzdoluser posted image , razen če še ne bi bilo v redu, mu celo nekako podaljšajo sečno cevuser posted image  Zdaj mu po kopanju malo kožico potegnem, ampak nikakor se ne vidi cela glavica - tako mi je pokazala pediatrinja, ki je to naročila šele v zadnji posvetovalnici. Sem slišala, da so nekaterim to povedali že prej.

pozdrav, grem pred tv

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.6.2006 21:09:12   
MajaPRO
Tudi Vid ima osebno že od 1,5 meseca in ga na tisti sli,i sploh ni več za spoznat. Glavo ima na pol plešasto, pa še celi cmeravi je, saj smo ga razkurili s tem fotografiranjem in je jokal. Jaz mu bom po mojem pred 5. letom dala delat novo osebno, kaj pa vem.

Jessy, sladke smetane nič ne stepaš, kar tekočo vliješ k masi, prav tako puding (vsuješ kar prah). Najprej vliješ v pekač (oz. model za torto) testo, nato pa čez nadev (vlivaš pač v sredino modela, kar na testo). S tem, ko vlivaš nadev, le-ta izpodriva testo na stran. Ko se peče, testo kipne čez ta nadev, tako da se ga vidi le majhen krogec na vrhu. Ko pa torto razrežeš, je spodaj in zgoraj testo, v sredini pa skuta. A veš, da sem isto vprašanje postavila kolegici, od katere sem dobila recept (glede tega vlivanja v sredino)? Jaz sem si namreč predstavljala, da bo nadev zaradi skute bolj kompakten in trd od testa in da bo kar stal nekje na sredini testa user posted image ... je pa v resnici tekoč in se ga lepo vlije v testo.

Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.6.2006 21:17:10   
Jessy
He,he, Maja, jaz sem se pa že sekirala, da neumnosti sprašujem in da sem res ta prava blondinka! user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da je tako! user posted image
Recept mi je všeč in bo kmalu v pečici. Morda še prej kot od violinski, ker se morem skorajžit, da  kupim in probam to želatino! user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.6.2006 21:41:03   
Tiamo
Spet se pogovarjate o hrani user posted image  Jessy kakšen elastičen pas? user posted image  Da vam še povem, kaj sem pa jaz ušpičila včeraj. Z Demi sva na tleh jedli, jaz konzervo rib, ona gres....v trenutku je roko stegnila h konzervi in rezultat, prerazala si je po celi dolžini sredinčka. Kri je lila, tulila je k pr norcih...potem sem ji s fiziološko očistila rano, razkužla z alkoholom, klicala sosedo, ki je medicinska sestra, če greva na urgenco po en pik za tetanus. Pa je rekla, da ni potrebno, danes je že super, si ni globoko, samo površinsko.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.6.2006 21:46:25   
Jessy
Tia, še dobro, da se ni bolj porezala! Ti svetujem, da v prihodnje ribice streseš na krožnik!

Za pas ti ne vem drugega povedat, kot to, da naj bi bil za kavbojke in elastičen. Po pravici povedano, se tudi meni ne sanja, kako naj bi to izgledalo, ampak sestra pravi, da baje obstajajo taki pasovi. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.6.2006 22:13:22   
MajaPRO
Uboga Demi, nesreča res nikoli ne počiva.

Jessy, kako se obnese Tomy-jev pripomoček za učenje hoje (ki ga tišči pred sabo)? Sem malo gledala ponudbo, pa je veliko tega...najbrž se razlikujejo glede igral, a ne?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.6.2006 22:22:09   
violinski
Kakšen živ žav!

Tia, samo, da je Demi v redu! Joj, ti naši otroci, vedno sežejo po tistem, kar jim najbolj poskušamo preprečiti.... Pošiljam ene par poljubčkov, pa prepričana sem, da če bi bil Aljoša buden, bi ji tudi poslal en pa-pa (poljubčkov še ne zna), da bo boljše.

Jessy, kar se tiče elastičnega pasu - jaz sem za Lano kupila v trgovini, kjer prodajajo pripomočke za šivanje elastiko za pas, široko, pisano na kužije ali medije, ne vem točno, pa tako sponko, kot so zapirala na nahrbtnikih in športnih torbah. Vse skupaj sem hotela sama sestaviti skupaj, da bo imela elastičen pas, kot ga iščete vi za nečaka, pa sem potem ugotovila, da sem kupila preširoko zaponko - ki ne gre skozi zanke za pas na otroških hlačah. Namesto da bi iskala na novo, sem raje te hlače brez elastike dala na 'dno' omare in uporabljam samo take hlače, ki imajo elastiko v pasu. Če bi se malo bolj potrudila, bi našla tudi boljšo sponko, vendar imam le ene take hlače, tako da jim bom raje všila lastiko, ko si bom vzela čas.

Maja, ta fora s torto je pa super, bi enkrat sprobala, ampak sploh nimam modela za torto, tako da bom mogoče probala kdaj, ko bom pri sestri.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.6.2006 22:49:13   
natasaxy
Dober večer. Spet smo pri hrani, saj se bomo od pogovarjanja zredileuser posted image . Se pa tudi meni zdi v redu recept Maja. Tako da si ga bom tudi shranila. Če mi rata pa še ne vem, ker sem bolj tiste sorte sladkosnedec, ki raje kupuje tortice.

A ste ve že kdaj dale za jest tuno iz konzerve malčkom. Jaz sem mu malo dala pokusit, pa je rad jedel. Malo sem bila v dvomih ker je konzervirano.

Midva z user posted image sva šla pa na eno kavo v bar, mi je prav pasalo, pa še naklepetala sem se. Saj ni čudno da je dež začel padat.

Maja ti ne veš kaj boš počela 24.6 na morju, mi bomo takrat že skoraj iz morja. Gremo že 18.

Maja tole z nečakom pa verjamem, da je težka zadeva. Ga mora revčka res boleti. Pri nas je kožca kar v redu, mu gre lepo čez glavco, moram pa spremljat jajčka, ker ko sva bila na pregledu je pediatrinja rekla, da je en jajček "gor uhajal", tako da ko se kopava, moram gledat če sta oba jajčka "parkirana" v mošnjo.

Glede osebne, midva jo imava dobrih 14 dni. Sva dala tudi nekaj čez 3000sit, ampak za 8 slik pa sem jaz dala 3000sit, tako da Jessy za 4 slike je pa kar draga cena.

Dolgo pišem tale post, se je vmes še mali zbudil, ker se je spet zagozdil. Tako se obrača čudno v spanju, da mu ni nič jasno kje je.

Grem spat,...lahko noč.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.6.2006 23:08:27   
miševi

Čer!

Hvala za obrazložitve in recepte!

Tina, tudi jaz ne vidim tvojega avatarja. Glede user posted image  in user posted image  pa: na začetku je hotel 4 otroke (ko še jaz nisem bila čisto za), sedaj, ko imava 2, je pa stalno ves živčen, pa zoprn, pa ni dosti z nami, ker stalno nekaj dela,pa še bi lahko napisala. Glede na napisano vas ima večina bolj "pridne" možičke (kar se družine tiče; saj kaj drugega že naredi - predvsem zunaj). Zato sem rekla, da z njim nobenega več, ker sama ne bi zmogla. Nikoli pa ne veš, kaj nas še čaka v življenju. Je moja babica vedno govorila, kako je zlat, pred smrtjo je pa spremenila mnenje - bo že nekaj na tem. Hvala bogu sta pa Nika in Jure zlata in pridna otročička.

Maja - če se spomniš, so lansko leto napovedovali tropsko vročino, pa ni bilo nič od tega. Letos pa napovedujejo ravno obratno in mogoče nas preseneti tropska vročinauser posted image . Drugače so pa sveži podatki iz prve roke za danes - morje v Savudriji ima 19-20 stopinj. Bodite pa pozorne na četrtek - ljudsko izročilo pravi, da tako kot bo vreme na Medarta, tako bo potem 40 dni. Držimo pesti za sonček!!!

Jaz imam Tomijevo igralo - most smo spremenili v napravo za hojo. Trenutno ob njej stoji in šari po igračah.

Jaz fotografije naročam v Sparu.

Jankobananko - user posted image  za spanje!

Tia, Jessy, vama se pa dogajauser posted image . Tia, samo da je z Demi ok. Proti tetanusu so pa itak cepljeni (Di (davica)-Te(tetanus)-Per(o. kašelj)) in drži vsaj 10 let.

Naj bo dovolj za nocoj.

Mirno noč!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.6.2006 23:31:00   
Jessy
Maja, po moje si se malce uštela s Tomyjevim pripomočkom, ker mi ga nimamo. Edina reč, ki je premična in jo ima Neja je tist avtomobilček, ki je tudi v albumu. Njega pa večkrat prime pred sabo in se sprehodi z njim. Zanimivo je pa to, da še nikoli ni padla, ko ga je porivala pred seboj, pa ji je včasih full naprej ušel, ampak se je zmerom obdržala na nogah, če pa je bilo le prehudo, pa je počepnila na kolena. Ji pa prav nikoli ne držim avtomobilčka, ko se ob njem pobira na noge, ampak ga zna sama tako držat, da se kljub temu, da se avto premika, upa postavit na noge.

Violinski, hvala za mnenje o elastičnem pasu. Sama se tudi ne bi ukvarjala s to zadevo, ampak bi enostavno uporabljala hlače na elastiko, kot si ti napisala. Očitno se bo mogla kako drugače znajti!

Natasa, jaz ji še nisem dala tune, ker mi je patronažna dala napotke, da ribic naj ne jejo pred enim letom in sem se zaenkrat tega držala. Sem pa ravno danes razmišljala o ribah, če bom tudi te dala prej, kot pred enim letom (prehitevala sem itak že z alpskim mlekom, jagodami, čokolado). Bom še vidla!

Ja, slike sem pa res fuuuuul preplačala! Ko bi to prej vedela, bi jo slikala kdaj, ko smo bili v Ljubljani, ampak zdaj je prepozno. Bom pa vedela za drugič! Vsaka šola nekaj stane!

Jaz pa grem v user posted image ! Lahko nooooooč!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.6.2006 8:57:41   
MajaPRO
Jutro!

Spet dež in spet ne bomo mogli nič ven, ker je napovedan za ves dan.
Natasa, tudi jaz nisem pekarica, ampak tale recept za skutino torto bi ratal vsakemu user posted image .
Miševi, tudi moj mož je vedno govoril, kako bova imela kar 3 otroke, zdaj pa je čisto spremenil mnenje - mu je Vid zadosti user posted image . Saj trenutno si nas ne predstavljam z novim user posted image , ampak potem pa je sigurno bolj lušno, če imata drug drugega za družbo in igro - vsaj jaz tako mislim. 
Danes ga bom poslala v Mullerja po kašice in plenice. Zanimivo, da so najbolj poceni plenice za Vida najboljše. Trenutno ima Huggies, pa mu je že velikokrat premočila - čez dan (čez noč pa držijo, začuda).

Jessy, sorry za zmešnjavo glede Tomy-jevega hodala. Se mi je zdelo, da si enkrat pisala, kako hodi, ko se zanj drži, pa je očitno šlo za njen avto poganjalček. No, saj tudi Vid nekako hodi, ko ga držiš za rokice, ampak je max. 5 korakov ta pravih, ostalo pa že neko zvijanje, tako da ga ne upam kaj preveč na noge postavljat. Včasih naredi kar mehka kolena in hoče na tla. A ste videle, kako se zaradi plazenja user posted image razvije ramenski del in roke? Na rokah je dobil tako čvrsto tkivo kot mišice (bicepsi), tudi lopatice se že lepo vidijo, vse je tako čvrsto in izoblikovano (tudi predel pod pazduho, ko ga dvignem). Ni čudno, da tako poudarjajo plazenje, ki naj traja čim dlje, saj si le na tak način razvijejo zgornji del telesa, ki bo vse življenje nosil telo in mora biti res močan.

Grem še malo drugim mamicam pamet solit user posted image , lep deževen dan!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.6.2006 10:06:22   
tina104
Joj ta dež! Saj ne vem, kaj si naj cel dan začneva. Potem pa se samo vzpenja in predale odpira in moram bit skoz zraven, pa še vseeno se poškoduje. Danes je že 2x udaril z glavo. Enkrat v mizo - takrat sem malo stran pogledala, drugič pa je po meni plazil, pa sem mislila, da tako je najbolj varno, pa je že udaril z glavo v tlauser posted image . K sreči je bil samo jok, pa malo se mu od mize pozna na čelu.

Enouser posted image  za Demi, da se ji prstek čim prej pozdravi.
Jaz tunnine še nisem dala, sem pa mu zadnjič dala malo postrvi. Pojedel pa je res čisto minimalno količino.

Glede plenic- mi zdaj ponoči uporabljamo zelene Huggies in malo krat premočijo, podnevi pa zdaj večinoma Libero. Trenutno so nam te boljše in cenejše od Mullerjevih, ker od Mullerja mora uporabljat tiste od 16 kg dalje ali nekaj takega, Libero pa so mu prav od 10 kg dalje. Pri Mullerju pa zdaj večinoma kupujemo vlažilne robčke, so res poceni in ful v redu. Kašice so tudi cenejše, samo meni je problem, ker redko gremo v središče mesta in potem je treba še parkirnino plačat, tako da nas ceneje pride, da kupimo stvari kar v kakem Intersparu.

Kje pa je tamala, da se nič več ne oglasi, pa nelči?

Glede hoduljic - so res različne. Moja kolegica je imela mislim, da od neckermana - iz kataloga - in njena mala ob tem ni mogla hodit, ker se ji je hoduljica kar odpeljala.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.6.2006 10:10:31   
tina104
Še to - Jessy, jaz sem za slike dala 1200 sit - 4 slike bi naj bile toliko, ampak meni jih je potem kar 8 dala - toliko so jih razvili in bi jih potem tako stran vrgli. Je pa na sliki tako celi prestrašen, pa fuul rdeč, ker mu je bilo vroče.

Kožica se mi zdi, da mu tudi ne gre kaj veliko dol, ampak pri nas tega nihče nič ni pregledoval. user posted image  pravi, da naj bo tako kot je in naj nič ne vlečem dol, da če že imam željo, da bi kaj kam vlekla, imam njega za to user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.6.2006 11:36:49   
Jessy
Ma dejte zdej nehat govort, kolk ste ve mal dale za slike, ker se bom požrla! user posted image user posted image user posted image

Neja je še vedno full pikasta po trebuščku in hrbtu. So te pike skor malce privzdignjene in če narahlo greš s prstom po njih, se jih čuti. user posted image  No, ampak počuti se pa čist vredu in ni nič drugačna kot običajno.

Šele zdaj vidim, kolk imate z lulčki enih težav in skrbi. Ker imamo punčko, na kaj takega še pomislila nisem! Imamo pol manj skrbi zaradi tega!
He..he..Maja, tebi se pa vidi, da si prof., ker veš o razvoju ramenskega obroča! user posted image user posted image user posted image  user posted image  Za tisto pomoto o Tomyju pa sploh ni panike! user posted image

Ej, punce, a ste vidle, kolk so kratke majčke poceni v Leclercu? Sem včerej listala katalog in pridejo kar 3 majčke za nekaj malega čez jurja! Mislim, da 1200 SIT, sam ne vem zdaj prav na pamet! Pa zelo lepe so na slikci, kakšen je pa material, pa nimam pojma.

V Ljubljani v Mullerju so pa vse plenice prodali. Sta mi tast in tašča v četrtek ta zadnji paket prinesla, včerej je bil tast spet tam, ker naj bi jih dobili, pa jih niso dobili, tako da jih dobijo šele v sredo! To smo čist navalile na te plenice, da ne uspejo dostavljat! user posted image
Sem pa tudi jaz zelo zadovoljna tudi z njihovimi vlažilnimi robčki Sensitive!

Šibam solato štimat, pa še lase si morem ta čas umit, ko Neja spi, ker greva po kosilu spet k našim mal pogledat!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.6.2006 12:11:43   
zoya24
Hoj,

tele dež je pa res od user posted image letos, upam, da bo kej bolje do nedelje, ker gremo v Olimije.

Želim da se vse buške in ureznine na naših malčkih čimprej pozdravijo. Žiga se že kakšnih 14 dni ful lepo spušča iz stoječega v sedeči položaj, ne pade več na rit, ampak se spusti na kolena, tako, da mi zdaj ni treba res vsako sekundo gledat, ni bilo kakšnega večjega padca zadnje čase. Je pa res, da je ratal cel vragec, same neumnosti mu gredo poglavi, samo gleda, kaj bo lahko ušpičil, pa moj "NE" nič ne zaleže user posted image , se mi samo smeji user posted image user posted image .

Kožica pri lulčeku mu gre čisto dol, le zdravnica je zadnjič rekla, da je še mogoče "zlepljeno", pa naj kar še treniram in to počnem, ko se kopava, pa ko atija ni zraven, ker on tega ne more gledat user posted image .

Jessy jaz imam nekaj bodijev in dve majčki iz Leclerca, eno bodiji so ful OK, drugi čist zanič, majčke so pa OK, pa so prestale že kar nekaj pranj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.6.2006 13:48:58   
MajaPRO
Jaz se spet javljam, ko pa je takšno vreme. SIcer že nekaj časa ne dežuje, samo je ful hladno, pa še veter piha.
Me je prej mož klical in rekel, naj z malim ne hodim danes ven, ker je 6.6.06. To so šifre satanistov in so danes baje porodnišnico zastražili. A ve katera kaj o tem? Jaz kar ne morem verjet, so pa o tem po radiu poročali (razen, če me ni user posted image nap....). Zdaj bo Vid počasi legel k popoldanskemu spancu, potem pa bova šla malo na zrak, če bo še suho.

Jessy, tisto o razvijanju ramenskega obroča nam je povedala fizioterapevtka na handlingu, se pa pri malem to res pozna (mišice, pa to).

A kaj pripravljate svojim user posted image mlečni riž? Jaz se ga spravljam delat, pa imam kar nekaj vprašanj:
- je dolgozrnati rumeni riž (Bali) primeren? Ta se namreč ne razkuha, mlečni riž pa bi se menda moral user posted image .
- ga kuhate samo v mleku ali do polovice v vodi, pa potem v mleku?
- kakšno je razmerje riža in mleka (1:2 ali več?)?
- a se lahko doda vanilijev puding (kot instant mlečni riž Dr. Ötker-ja)? To se samo prah doda ali kako?

Grem malo preverit novice o satanistih, da vidim, koliko je v tem resnice...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.6.2006 15:55:23   
Kety
Joj, sem vas dolg časa brala...še dobr, da ima Timon dolge ture spanja, da mam čas še malo napisat.user posted image

Tia, upam, da je prstek od Demi že zaceljen.

Mi smo imeli danes plavanje in Timon že res lepo brca v vodi, uživa pa 100 na uro! Naslednjič kupimo še Fredov obroč, da bo lahko še kje užival ko bo plavanja na Difu konec.

Timonu gre tudi kožica lepo dol in se vidi že cela glvica ampak ob straneh je pa še kar dobro zaraščena, tako da bo še treba malo bolj na boleče. Tina, nam je P. rekla, da moramo kožico dol vlečt po vsakem kopanju. Ne na silo, ampak lepo počasi. Kolikor gre, pa mogoče za milimeter še mal več. Tko, da mislim, da kar moraš, drugače bo moral it na operacijo. Ne vem, sama se odloči. Ja, to s fantki je edino kar je malo bolj zoprno opravilo, drugače pa si v tem trenutku želim še enega fantak, potem pa še eno punčko. Tolk mi je super imet fantka, res!!!user posted image

Recepte sem si jaz napisala in bom skutino torto ziher poskusila narest. Zanima me samo, če lahko namesto olja dam maslo ali margarino. Nekako mi olje ne potegne v slaščicah?!user posted image

Teya, sej ne zamerim, če me nisi pozdravila. Škoda, bi te vsaj tako spoznala, če že na piknik nisi prišla user posted image

Danes imamo polno hišo delavcev-keramičarja pa še malarja...tko da grem čekirat!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.6.2006 19:48:58   
Tiamo
Čer Demi že spi, danes sem šla na urgenco zaradi noge, pa moram jutri ob 7:30 bit tam, ker samo takrat ni vrste za tiste, ki imamo napotnice. Kaj Maja, katero porodnišnico so zastražili, zakaj? Zaradi 6.6.06, ne me basat, kaj so se satančki rodil? Kar se tiče Jessy robe iz Leclerka, nekaj je dobro nekaj slabo. So mi boljš Sparovi bodyiji. Sem enkrat kupila majčke in pulije zame, pa so se took razvlekli, da so samo še za doma. Za mojega majčke in hlače so pa super. Midve greve pa v nedeljo v Čateške, tako da boste imele 1 tedem mir pred menoj, edino če ne najdem kak cafe z internetom. nočko 

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.6.2006 22:02:37   
jankobananko
Pozdravljene,

ja enim se je čisto zmešalo zaradi tega datumauser posted image

mi smo imeli pa čisto običajen dan. Novo je edino to, da se navajamo na dva dnevna počitka, prej so bili trije. Zdrži dalj časa buden, ampak potem tudi malo dalj spi - 1,5h, kar je pri nas že uspeh, ker je bil zmožen spati tudi 6 minut in pol.

V Leclerku sem tudi jaz že nekaj majčk kupila, pa so se kar obnesle. Drugače so mi tam všeč edino jogurti, teh je res malo morje, za vsakdanje nakupe pa sem za Interspar.

Upam, da se vreme kaj popravi, mi gremo v petek že na dopust! Ko se vrnemo po 14 dneh, pa v službouser posted image
Moram še ta teden malo pobrskati po omari, ker večina cunj mi je prevelikih, v službo pa v kratkih hlačah ravno ne bi šla...frizerja tudi nisem videla že od nosečnosti...dober izgovor za manjši šopinguser posted image

lahkonoč pa sladko spite

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.6.2006 22:25:43   
miševi

Zdravo!

Uf, že kar nekaj vas bo šlo na dopust. Upam, da se boste vsi imeli lepo.

Jankobananko, kako pa to zgleda, če imaš polno omaro prevelikih cunj! Pri meni je ponavadi ravno obratnouser posted image .

Tia, dobro opravi na urgenciuser posted image !

Komaj čakam boljše vreme, da na zraku malo zmatram Jureta. Ker je poln energije, stalno preizkuša meje. Danes sem ga dala na Nikin trip-trap (Jessy, škoda, da nisem blizu vas, bi šla še po unega na kosovneuser posted image ) in sem se samo stegnila po varovalo, on pa je padel na tlauser posted image . Pa sem ga z eno roko varovala (zgleda, da bolj slabouser posted image ). Potem sva se šla pa borbe s previjanjem. Še vedno vztrajam na previjalni in tudi bom. Samo na žalost je tudi on trmasti lev in me je ene par minut čisto mirno v oči gledal, ko sem ga držala, kaj bom naredila. Ma, me bere kot knjigouser posted image .

Jessy, imam eno vprašanje glede Justa. Ti kar nekaj teh stvari uporabljaš, se mi zdi. So me nahecali, da bodo pri meni naredili predstavitev. Koristi od tega sicer ne bom imela, ker povabljenih ne bo veliko (jaz, prijateljica in moja mami), me pa zanima, kaj se mi splača kupit, predvsem da je dobro tudi za otročke. Ali so to res tako kvalitetne in naravne stvari? Ali imajo oni tisto kremo - materina dušica - katero ti in violinski tako hvalita? Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.6.2006 22:32:29   
violinski
Danes sem vas pustila bolj na cedilu kot ne.

Vsi nekam odhajate, vidim, mi štirje se bomo odpravili šele 22. junija in sicer v Moravce. Če bo vse po sreči bomo imeli s sabo varuške, kar je slučajno odlično, ker bodo to najljubše varuške mojih otrok (moževa sestra in njen fant, ki je 'ljubimec' od Lane).

Današnji datum mi, kljub naklonjenosti čarovništvu user posted image ne pomeni nič posebnega, nasprotno, opažam, da so danes vsi, ki sem jih srečala, pretežno dobre volje. Popoldne smo v vrtcu imeli igralne urice staršev in otrok, mi smo bili kar vsi štirje, pa je bilo res zabavno. Smo malo Aljošo 'uvajali'. No, sej ne resno, ampak ga je vzgojiteljica malo 'potehtala' in se seveda ni izneveril svoji naravi in mooooočno stegnil rokice h mamici. Mamin sinček. Ph! In potem smo otroke peljali v McDonalds. S tem, da nam je Aljoša v avtu zaspal in smo zato šli samo v McDrive in pojedli v avtu. Kar je bilo Lani nadvse všeč, saj ima na hrbtišču mojega sedeža pladenj, na katerega je odložila hrano in pijačo in mljaskala svoj krompirček. To je bilo 'za nagrado' user posted image

Tia, poročaj, kaj ti bodo rekli za nogo!! Upam, da bo vse v redu. Uradno moraš 8.7. že v službo ne? Kaj pa jankobananko, kdaj?

Sem videla, da ste se pogovarjale o kožicah. Aljoša ima srečo in zelo elastično kožico, drugače ga pri kopanju poštima mož, sej sem enkrat že rekla - ima več prakse z lulčkom kot jaz user posted image

Grem mal klepetat, imam Kety na MSN user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.6.2006 23:17:28   
Jessy
Pozdravček še od mene!

Ne morem mimo mojih nesrečnih cunj in vam moram poročat še kako mi je uspelo današnje barvanje dveh bodijev v roza! No, nobenega sledu ni o roza barvi! user posted image  Sem mislila, da če bom v stroj stresla le polovico vsebine vrečke, da bom dobila svetlo roza....pa sem se uštela in dobila ciklamno barvo. Saj je lepa, ampak jaz sem imela drugačne želje! Očitno bi bila 1 kavna žlička že zadosti za takšno roza barvo, kot je imela Neja hlače na pikniku. No, pa nič zato! Je, kar je! user posted image

Druga stvar, ki me je danes presenetila z Nejine strani je ta, da mi je na žalost zaspala med vožnjo proti domu in to ob 18.30! Ko smo prišli domov, sem jo hitro dala iz stolčka, da se bo zbudila, kot ponavadi, ampak ona je samo malce pošpegala in spala naprej. Sploh ni bilo šans, da bi se zbudila. Mene je kar razganjalo od misli, da bomo z njo kraljevali vsaj do 21h zvečer, če ne še kaj dlje. Jah, nič, pol sva jo pa kar v posteljo dala, da je revca spala naprej. Ob 19h se je zbudila vsa tečna. Sem ji skuhala večerjo in ko je pojedla je bila še bolj tečna. Ob 19.50 sva ji dala mleko in zatem takoj spat in ONA JE BREZ PRIPOMB SPALA NAPREJ! user posted image  Kaj takega!?!?!? No, saj mi čist ustreza, da ne bo pomote, ampak me je res presenetila, saj ponavadi, ko mi zaspi po 18. uri, je potem vsaj še 2 uri budna, če ne še dlje...danes pa je šla kar spat! user posted image

Maja, jaz sem bila pa prepričana, da si tisto o ramenskem obroču slišala na vajah za šport. Mi smo o tem full govorili, pa o nujnosti plazenja, lazenja in ostalih naravnih oblik gibanja. Sicer je pa čist vseeno, kje si to slišala, važno je, da se pomena letega zavedaš! user posted image

Kety, po moje ti ni potrebno olja nadomeščat z maslom ali margarino. Morda se ti sliši, da je notri veliko olja, ampak slaščica bo zagotovo zelo dobra, pa še holesterola bo manj notri! user posted image

Tia, kdo bo pa pisal jutranje poste, če tebe ne bo? user posted image  Vas že vidim, kako boste uživali! user posted image

Ah, ti današnji datum 06.06.06 je zame "kar nekej"! Jaz ne vem, kaj vse si ljudje ne izmislijo! So pa tudi na našem koncu prisotni satanisti in ko človek pomisli na to, da je to njihova številka in še marsikaj drugega, človeku res da misliti....Ampak, dan bo kmalu naokrog, tako da po moje ni kakšne panike!

Jankobannko, a bi pa že zdaj greste na dopust? Joj, upam, da vam bo vreme kaj naklonjeno!

Violinski, vi greste pa na dopust ravno na dan, ko se mi vrnemo z dopusta! user posted image  

Miševi, glede Justa....boš na predstavitvi slišala polno stvari o teh zaevcah, tako da ti bo morda bolj všeč kakšna druga stvar, kot meni, na primer....ti pa povem, da imam jaz:
- materino dušico (ja, ta je še posebej dobra in jo hvali tudi violinski: za prehlade)
- tea tree (meni je super in ravno danes sem dobila spet novo tubo kremce, ker sem ta prvo že skoraj porabila. Mi jo rabimo za: herpes, vneto ritko, razpokane roke, suho kožo, gljivice na nogah (moj jo full hvali, kako mu pomaga in je njen največji porabnik), manjše odrgnine pri padcih, mozolje)
- ognjičeva krema (jaz jo rabim za suho kožo, opekline)
- pedicream / krema za noge (jaz jo uporabljam za Nejine dlesni pri izraščanju zob, namesto Labella za ustnice, za suho kožo na petah, za boleče noge po kakšni dolgi hoji ali športu)
- eterična olja pomaranče, evkaliptusa, poprove mete (pozimi dajem v izparilnik)
- Olje 31 (vsestransko uporabne. Uporabljam jih za: glavobol, herpes, afte v ustih, mozolje)
- Lamelna krema (uporabljam jo izključno za Nejo, da jo vsako jutro po umivanju namažem po trebuščku in rokah, zaradi suhe kože)
To imam jaz in sem izredno zadovoljna s temi izdelki. Sem pa zadnjič imela priložnost sprobat nek gel, za katerega pa zdaj ne vem, kako se mu reče, je pa take zelene barve. Namreč, na predstavitvi je rekla, da se tist gel uporablja kot deodorant, pa po britju moški, ter po britju bikini predela. Je zagotovila, da če se s tem gelom namažeš, ko si obriješ bikini predel, da ne dobiš izpuščajčkov in mozoljčkov. Jaz temu nisem verjela in gela nisem kupila. Mi ga je pa posodila moževa sestra in sem se namazala po bikini predelu po britju. Resnično sem bila presenečena, ker nisem dobila niti enega samcatega mozoljčka, pa sem običajno bila vsa "okužena" z njimi, zato sem si dlake raje z epilatorjem odstranila. Tako, da je zdaj ta krema na prioritetni listi, ko bom spet na predstavitvi, da jo kupim.
Saj kremic in ostalih stvari je res ogromno in človek bi kar vse imel, sam kaj, ko je vse tako drago. Jaz si postopoma dokupujem nove stvari.
Joj, zdaj sem se pa tolk razpisala, da bodo mislili, da še reklamo delam. user posted image

A me bo zdaj ven vrglo, ko sem tolk časa pisala?

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......