|
RE: Avgustovke, kje ste 6.6.2006 23:17:28
|
|
|
|
Jessy
|
Pozdravček še od mene! Ne morem mimo mojih nesrečnih cunj in vam moram poročat še kako mi je uspelo današnje barvanje dveh bodijev v roza! No, nobenega sledu ni o roza barvi! Sem mislila, da če bom v stroj stresla le polovico vsebine vrečke, da bom dobila svetlo roza....pa sem se uštela in dobila ciklamno barvo. Saj je lepa, ampak jaz sem imela drugačne želje! Očitno bi bila 1 kavna žlička že zadosti za takšno roza barvo, kot je imela Neja hlače na pikniku. No, pa nič zato! Je, kar je! Druga stvar, ki me je danes presenetila z Nejine strani je ta, da mi je na žalost zaspala med vožnjo proti domu in to ob 18.30! Ko smo prišli domov, sem jo hitro dala iz stolčka, da se bo zbudila, kot ponavadi, ampak ona je samo malce pošpegala in spala naprej. Sploh ni bilo šans, da bi se zbudila. Mene je kar razganjalo od misli, da bomo z njo kraljevali vsaj do 21h zvečer, če ne še kaj dlje. Jah, nič, pol sva jo pa kar v posteljo dala, da je revca spala naprej. Ob 19h se je zbudila vsa tečna. Sem ji skuhala večerjo in ko je pojedla je bila še bolj tečna. Ob 19.50 sva ji dala mleko in zatem takoj spat in ONA JE BREZ PRIPOMB SPALA NAPREJ! Kaj takega!?!?!? No, saj mi čist ustreza, da ne bo pomote, ampak me je res presenetila, saj ponavadi, ko mi zaspi po 18. uri, je potem vsaj še 2 uri budna, če ne še dlje...danes pa je šla kar spat! Maja, jaz sem bila pa prepričana, da si tisto o ramenskem obroču slišala na vajah za šport. Mi smo o tem full govorili, pa o nujnosti plazenja, lazenja in ostalih naravnih oblik gibanja. Sicer je pa čist vseeno, kje si to slišala, važno je, da se pomena letega zavedaš! Kety, po moje ti ni potrebno olja nadomeščat z maslom ali margarino. Morda se ti sliši, da je notri veliko olja, ampak slaščica bo zagotovo zelo dobra, pa še holesterola bo manj notri! Tia, kdo bo pa pisal jutranje poste, če tebe ne bo? Vas že vidim, kako boste uživali! Ah, ti današnji datum 06.06.06 je zame "kar nekej"! Jaz ne vem, kaj vse si ljudje ne izmislijo! So pa tudi na našem koncu prisotni satanisti in ko človek pomisli na to, da je to njihova številka in še marsikaj drugega, človeku res da misliti....Ampak, dan bo kmalu naokrog, tako da po moje ni kakšne panike! Jankobannko, a bi pa že zdaj greste na dopust? Joj, upam, da vam bo vreme kaj naklonjeno! Violinski, vi greste pa na dopust ravno na dan, ko se mi vrnemo z dopusta! Miševi, glede Justa....boš na predstavitvi slišala polno stvari o teh zaevcah, tako da ti bo morda bolj všeč kakšna druga stvar, kot meni, na primer....ti pa povem, da imam jaz: - materino dušico (ja, ta je še posebej dobra in jo hvali tudi violinski: za prehlade) - tea tree (meni je super in ravno danes sem dobila spet novo tubo kremce, ker sem ta prvo že skoraj porabila. Mi jo rabimo za: herpes, vneto ritko, razpokane roke, suho kožo, gljivice na nogah (moj jo full hvali, kako mu pomaga in je njen največji porabnik), manjše odrgnine pri padcih, mozolje) - ognjičeva krema (jaz jo rabim za suho kožo, opekline) - pedicream / krema za noge (jaz jo uporabljam za Nejine dlesni pri izraščanju zob, namesto Labella za ustnice, za suho kožo na petah, za boleče noge po kakšni dolgi hoji ali športu) - eterična olja pomaranče, evkaliptusa, poprove mete (pozimi dajem v izparilnik) - Olje 31 (vsestransko uporabne. Uporabljam jih za: glavobol, herpes, afte v ustih, mozolje) - Lamelna krema (uporabljam jo izključno za Nejo, da jo vsako jutro po umivanju namažem po trebuščku in rokah, zaradi suhe kože) To imam jaz in sem izredno zadovoljna s temi izdelki. Sem pa zadnjič imela priložnost sprobat nek gel, za katerega pa zdaj ne vem, kako se mu reče, je pa take zelene barve. Namreč, na predstavitvi je rekla, da se tist gel uporablja kot deodorant, pa po britju moški, ter po britju bikini predela. Je zagotovila, da če se s tem gelom namažeš, ko si obriješ bikini predel, da ne dobiš izpuščajčkov in mozoljčkov. Jaz temu nisem verjela in gela nisem kupila. Mi ga je pa posodila moževa sestra in sem se namazala po bikini predelu po britju. Resnično sem bila presenečena, ker nisem dobila niti enega samcatega mozoljčka, pa sem običajno bila vsa "okužena" z njimi, zato sem si dlake raje z epilatorjem odstranila. Tako, da je zdaj ta krema na prioritetni listi, ko bom spet na predstavitvi, da jo kupim. Saj kremic in ostalih stvari je res ogromno in človek bi kar vse imel, sam kaj, ko je vse tako drago. Jaz si postopoma dokupujem nove stvari. Joj, zdaj sem se pa tolk razpisala, da bodo mislili, da še reklamo delam. A me bo zdaj ven vrglo, ko sem tolk časa pisala?
|
|
|