katjandraž
|
Oj! Ja, jst sem se zgubila ne po svoji želji, ampak spet ta T2. Sej je lepo, k vidiš, da imaš manjši račun kot prej, ampak ko pa vse crkne (sem bila do pred pol ure brez neta, TV in telefona), se kar vprašam, če je vredno. Sva z mami ene 5x telefonarili na T2, malo manj kot grozili, da je potem nekdo prišel. Pred tem sem se po mizo plazila, kjer so vse te naprave, jih resetirala in ne vem kaj vse počela, da mi je bilo potem 1h tolk slabo za crknit. Potem smo pa v telefonskem imeniku našli en mobitel pisan na T2 in ravno tehnično službo dobili ! No, in je bil tipček v 1 uri tukaj, se namatral 100/h, potem pa ugotovil, kolikor sem razumela iz njegovega pogovora s sodelavcem, da so se mogli tehniki, ki te stvari štimajo na daljavo, potrudit in nekaj narest, da se je on brez veze trudil. Svašta! Naša je že 4. dan ful mirna, skoraj nič ne brca, čeprav je bil CTG včeraj ful lep. Tko da srčece bije živahno, za brcike ji pa zgleda res prostora zmanjkuje. Nič se ne dogaja v smeri navzdol, kjub temu, da sem kar nekaj živcev na telefonu s T2 pustila. Zdaj mi je mami malega na telovadbo odpeljala, potem pa gre do sobote k njej. Predvidoma; če ne bo hotel tam ostati, bo pa domov prišel. Čeprav mislim, da ne bi smelo biti problema, gleda na to, da jaz sploh ne bom šla tja in mi ne bo treba oditi. Na kavico v torek bi jaz tudi šla, če bom še v enem kosu in kolikor toliko mobilna. Zadnji teden vozim samo še, če me res nujno. Me je kar malo strah. Lepo se mejte, moram še prečekirat, kolko jih je danes rodilo, potem pa na kavč. Jupi!
|