cebelicamaja
|
ups, se pa res že 100 na uro dogaja. Od srede me ni bilo na internetu, pa sem sedaj kar lep čas brala vaše prigode. Najprej: čestitke vsem trem novopečenim mamicam . Peli, Frizerka in Lara78, prav malo sem vam fouš . Pa ste februarčice postale. Vsem februarčicam, ki še čakate in prebirate tudi našo temo. Da bi se vam čim prej zgodilo. Jaz sploh nisem brala teme februarčic, ker sem si tako želela, da bi rodila čim kasneje. No, sedaj se stvari glede stanovanja urejajo in tudi diploma gre res h koncu. Tako da mali tudi če ven pade, ne bi imela nič proti. Beti1, res si super naredila, da si dala seznam še sem. Je bolj pregledno. Anuš se res nič ne oglasi. Po mojem je razturila na diplomi, sedaj pa proslavlja. Ali pa malega pestuje (ker stres zna stvari pospešit) in je tako blažena, da je pozabila sporočit. Katjandraž, tvoj sinko pa res tako simpatično spi na tvojem trebuhu. Krasen je. Če bi bila jaz bolj stacionirana v postojni, pa če bi imela stanovanje že zrihtano, bi te kar k meni povabila. Dragega bi imela blizu (na počku), pa če bi se ti začelo dogajat, bi res lahko do konca čakala in se ne bi bala lažnega preplaha. Pa tolažili bi se ena drugo. Malo sem pozabila, ker je bilo toliko novosti (nazaj pa tudi ne grem brat), katera je rekla, da je kauč naročila. Midva jih greva jutri ogledovat. Se že veselim tega vsedanja in vstajanja po trgovinah . Zanjič se po tretjem kavču rekla, da ne morem več. Me zanima, kako se bom jutri držala. Pa po mojem jih morava samo dosti videt, pa poslikat, da se odločiva, kaj hočeva. Najbrž ga bova dala kar delat enemu gospodu iz vodic. No, pa da ne bom dolgovezila. Vsem dekletom, ki imate že od prej otročke, želim, da bi bili vsi čim bolj zdravi, pa pridni, pa razumevajoči. Tistim, ki se učite, pišete diplome..., vam želim zbrane misli in ustvarjalnosti. Vsem skupaj pa sonca, umirjenosti, sproščenosti in glede na to, da se vam res že mudi, ČIM LAŽJI POROD. Vam napišem, kaj mi je kolegica po smsju poslala (je zadnji dan v letu 2005 rodila): Ti babico poslušaj, pa Andreja-ker bo on za razliko od tebe priseben. Dihaj, imej mehko rito in pa sanjari. Zazibaj se v svoj svet. Lep pozdrav, maja PS: v torek imam pregled, pa vam poročam, koliko časa mi še da moja G.