cebelicamaja
|
Zdravo! Vidim, da smo vse v približno istem razpoloženju. Pa vsaka s svojimi problemi . Ma bomo že preživele, ne. Še kaj hujšega smo. FionaP, kar lepo se pozdravi, da boš močna in čila pričakala . Anuš, ti se pa kar nič na sekiraj zaradi tasta. Ni vredno, sicer je pa res, kot je rekla PiaM, potem ga bo pa punčka okrog prsta vrtela. Tananejka, ti imaš tudi Andreja . So fajn fantje Andreji, ne . Peli, lepo da si se oglasila, pa da je z vami vse v najlepšem redu. Samo to z obiski na prvi dan je pa res malo mimo. Jaz bom na vrata napisala. Pozor imamo ptičjo gripo in sars . Spacey, obujaš spomine, ne. Lepo, da si se tudi pri nas oglasila. Daj se še potem, ko bo odprta tema na forumu dojenček. Nam boš kaj svetovala. Ja Katjandraž. Jaz tudi računam nate, da boš prva. Če pa tvoje dete kaj zamudi in bo moje točno, se pa morda še v porodnišnici srečamo. Neja, ti pa kar Gothiko gledaš. Ni to malo hud film, za . No, morda je pa dober recept za pospešitev poroda . soncicaT, si se oddahnila, ko je tvoj domov prišel, ne. frzerka, čimprej okrevaj. Pa naj te čim bolj crkljajo v bolnici. barb, sedaj, ko nisi več v službi, uživaj, pa vse štiri daj od sebe. beti1. Je tvoj žiga že kaj boljše? Pa še da jaz malo poročam. Počutim se fantastično. Sicer pa komaj čakam, da spoznam malo dete. Sem imela včeraj ponoči nekaj izpadov (krč me je v nogo, pa v križu me je, ko se lezla s postelje na WC, pa roke so mi mrtvinčile...) je moj trikrat mislil: "sedaj pa bo treba it", ker ga je moje stokanje zbudilo. Sedaj si pa revež še na kolo ne upa it predolgo. Čeprav ga jaz spodbujam, naj le gre, dokler gre lahko. Ker potem, ko se dete rodi, mi bo bolj prav prišel doma. Čutim pa na trenutke take blage (kot menstrualne) krče. Samo je dete tako aktivno, da se mi zdi, da ne misli it še ven. Imam eno vprašanje za vas, punce. Se samo meni zdi, ali je res tako, da se deklice večkrat rodijo čez rok, fantki pa pred rokom. A je katera od vas to že slišala? Pa tiste, ki že imate otročke, je to držalo? Glede pijače. Potem velja v torek ob 11h, Rustika v City parku? Jaz pridem, če bom še v enem kosu . Kdo še pride? Fajn se mejte punce, pa upam, da bo mlaj vplival na vas tako, kot si želite. Lep pozdrav, maja
< Sporočilo je popravil cebelicamaja -- 26.2.2006 21:29:57 >