|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
17.2.2006 14:09:36   
beti 1
Hej punce, malo bolj počasi prosim. Sem komaj napisala seznam, pa že tolko prehitevate, da komaj dohajam. Saj je več sprememb na našem seznamu kot na tistem od februarčic user posted image .
Frizerka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Upam da si boš hitro opomogla in se bosta z user posted image  čimprej cartali.

Lara 78 vam pa dvojno dozo čestitk za dvojni trud in seveda tudi veselje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tananejka moj ma dobri dve leti in lahko na prste rok preštejem kolikokrat je prespal celo noč, seveda, kadar je pri nama. Danes sva ga pustila spat pri tašči, ker sva imela dopoldan oba zdravnika in smo se zmenili, da ga ona pazi. Pa je spet podiral rekorde. Pri njej že tako ali tako spi zanj nenormalno dolgo, ampak to danes je pa res prav neverjetno. Saj je res da je zadnje dni bolj malo spal, ampak... Zaspal je ob osmih v avtu na poti iz Ljubljane, ob pol sedmih zjutraj se je predramil, pa ni želel vstati in je potem nazaj zaspal do pol desetih. Mene je skor kap, ko sem to slišala. Se moram zelo potrudit če želim, da mi spi do sedmih, do pol desetih pa niti "če bi ga s kolom po glav"user posted image  (hec, da ne bo pomote). Midva sva kar dobro spala če odštejem obvezni obisk WC-ja.

Na pregledu sva z ginekologinjo zaključili, da me bo verjetno vrgla naslednja luna. user posted image  je velik za rodit, samo kakšen dekagram mu še manjka. Pa posteljica tud že kaže znake staranja. Se mi je pa v zadnjem mesecu in pol "uspelo" zredit za 1.5kg, me je g obtožila, da sem na dietiuser posted image , jaz se pa trudim za kakšen kg več, pa jem sladkarije in si dajem smetano na kavo,... Čeprav mi nič od tega ne potegne. Bi jedla samo solato.
Na CTG-ju seveda nobenega popadka, so pa mele prižgano zelo močno luč in je ta mali kar norel v trebuhu, sploh pa potem na UZ, ko ga je še user posted image  gledal. Samo intimnih predelov mu pa ni hotel pokazat. Jih je zadnjič prav ekshibicionistično (beseda moje g), danes jih je pa skrival. Pregled sem mela ob pol desetih, pa se do zdaj še ni prav umiril.
Seznam bom popravla ko pridem nazaj v Lj. pri starših je le modemski internet in to traja in traja,...

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.2.2006 14:14:22   
beti 1
Barba kar se tiče najine kavice mi je vseeno. Lahko pogledava kateri dan bo lepše vreme. Predlagaj lokaček in čas. Jaz grem ponavdi ob treh po tamalega v vrtec, drugače pa sem duty free, če izvzamemo blago gnezdenje in zbiranje papirjev za prijavo na razpis.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 852
17.2.2006 16:19:32   
neja
Bravo mamiceuser posted image user posted image user posted image  in en velikuser posted image  za vaše dojenčke vam pauser posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda vam želim zdave user posted image .

No, ne upam pa si napovedat katera bo naslednja, ker vidim, da PDP sploh ni pomembenuser posted image . Katerakoli že bo, ji želim vso srečo....pravzaprav to želim vsem namuser posted image .

LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.2.2006 19:56:27   
barba
Ja, kriza!user posted image  Sem šele ob 18h dobila sms od Lare78, zdajle sem pa do računalnika pridrsala. Tok sem bla fuč, da sem po kosilu gladko zaspala za 2 uri.

Lara78 je sporočila: "... javljam, da sem jutranjih urah rodila dvojajčni dvojčici Uršo (47cm, 2,3kg) in Anjo (44cm, 2,1kg) s carskim rezom. Se dobro počutim, smo v Ljubljani."

Drgač je pi sporočila/napisala veselo novico na temo Dvojčki, trojčki, ... tko, da ne bom teme ponavljala na Rodili smo.

Tud jaz čestitam Lari78 in njenima puncama.user posted image user posted image user posted image

Beti1 - se slišiva v pon., pa se bova zmenile.

Grem nazaj med rjuhe.  user posted image  Čao

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.2.2006 20:01:47   
PiaM
user posted image user posted image user posted image  VAUU, marčice!!! Bravo Lara - ISKRENE ČESTITKE za dvojčici!!!user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem verjet, da je že tako daleč... 4 marčice so že mamice!! Anajmad, Peli, Frizerka in še Lara78!
Novopečene mamice, uživajte ob svojih zakladkih in lepo se cartajte ter seveda čimveč prespanih noči vam želim!!!user posted image

Tudi jaz ne bi napovedala katera bo naslednja, pojma nimam, presenečenja kar letijo, tako da verjetno pdp res ne igra vloge.user posted image    

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.2.2006 20:55:15   
tananejka
OJLA!

Vsaki, ko odpreme računalnik me čakajo nova presenečenja. user posted image

Peli, Frizerka in Lara 78user posted image user posted image user posted image : ISKRENE ČESTITKE IN UŽIVAJTA S SVOJIMI DROBIŽKIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Beti1: lepo, da je s tvojim user posted image  vse v najlepšem redu in da je že v nizkem štartu.
Glede spanja pri babicah pa je pri nas ISTO. Pa to ne moreš verjet: Do zdaj sta ene 5x spali pri tašči.....sveda celo noč, brez zbujanja in to do 8ih ali pa še kaj več. user posted image , ne vem kje ga straši tako biksamo, da se vsako noč zbudijo.

Katjandraž: mi ju ponoči ne nesemo nazaj, ker se potem zbudi še ta druga....in pol je cel user posted image , tko da je skoraj obvezno en prisklednik do jutra pri namauser posted image ....sej jih bomo kmalu budili za v šolo....jst ju bom prav z veseljemuser posted image  (hec).

Anuš: kje se potepaš. Daj nam napiši kaj lepega?

Jaz sem imela dans popoldan po dolgem času mojega user posted image  doma. Tamali sva peljala na plavalni tečaj, potem pa sva šla na DOLG sprehod po sončku. Danes je bilo pa res lepo vreme v Lj, ane?

Jutri bomo imeli družinsko sestavljanje posteljice za našo user posted image ....že komaj čakam.

Glede na to, kako smo štartale marčice želim VSEM: ZDRAVE user posted image  IN ČIM MANJ MATRANJA PRI PORODU. ZA VSE MARČICE EN VELIK user posted image IN user posted image  ZA SREČO!!!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 856
17.2.2006 20:59:55   
tananejka
Katjandraž: ful maš lepo slikico....tko lepo se vsi 3je cartateuser posted image

Beti1: tvoj fantek pa je tolk luštkan. Pa zgleda tak priden fantič....a si prepričana, da se zbuja ponočiuser posted image user posted image .

Pridne bodite in lepo NOČKO

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.2.2006 13:37:42   
fionaP
Punce, punce, po desni prehitevate !user posted image user posted image user posted image

No brez heca, čestitke iz user posted image novim mamicam: Peli, Frizerka in Lara78!!!

Frizerka, a nisva imeli skupaj rok? A to pomeni, da se moram zdaj tudi jaz podvizati user posted image

---------------
LP, Fiona
pdp 8.3.2006

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.2.2006 9:46:53   
jasnica
Živjo!
Sem mogla še malo k vam pogledat, kakšno je stanje s prehitevanjem! Nas še 12 čaka v vrsti, vi pa kar prehitevate. No saj imajo v porodnišnici dovolj prostora za vse. Je pa lepo pogledat na kakšen forum kjer je vse sproščeno. Pri nas pa smo vse tečne in naveličane čakanja.

Čestitam vsem marčevskim mamicam, ki so postale februarčice user posted image user posted image user posted image !!!

Jaz pa še 3 dni do PDP!

Pozdravček, Jasna

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.2.2006 10:27:29   
katjandraž
Jutro!

Pa smo še en dan bližje veselemu dogodku. Sem mislila, da bova z user posted image  še zadnjo noč preživela sama, pa mali ni hotel prespat pri babici in dedatu, kljub temu, da tam uživa. Ja, se pozna, da bo naša princeska kmalu tu.

Sem se pa zbudila s trebuhom veliko nižje kot je bil včeraj!!!user posted image  Sej vem, da to še nič ne pomeni, pa je vseeno fajn. Sem user posted image  naročila, da je treba kamero napolnit in še štumfke zame in za user posted image  sem v ruzak vrgla. user posted image  Me spet daje, ne? Zdaj me bodo ziher spet ene 3 prehitele, k spet o tem pišem. Sm jst ena smotka.user posted image

Tananejka, to ne le, da smo se crkljali, Andraž je tako zaspal.

Anuš, vse ok, nič se ne javiš? Proslavljaš diplomo?user posted image

Jasnica, ti kar špegaj k nam, jaz tko ves čas berem vaše poste. Upam pa, da ti ne bo treba rodit šele v "našem" mesecu!user posted image Srečno tebi in vsem ostalim februarčicam tudi!"

Nč, pikec hoče, da se igrava. Moram nehat.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.2.2006 16:10:29   
Ines.
Frizerka, user posted image  za punčko in obilo družinske sreče!

Lara78user posted image user posted image  za dve fejst punčki. Le kam si jih skrila, ko sta obe čez 2kg tehtali?

Marčevskim user posted image  se pa kar mudi na svet. Zdej imamo mislim, da eno kozoroginjo, tri vodnarke in enga fejst user posted image  vodnarja. A imam prav? Sem pri februarčicah (pri Evii) prebrala, da se danes ponoči začnejo ribice.

Jasnica, jest tut k februarčicam kukam, ker se mojemu user posted image  kar nekaj na svet mudi, jest mu pa pravim, da naj kar v trebuhu do marca počaka, ker je lepo na toplem in mehkem.

Barba, a ti mogoče hodiš v porodnišnico KR na preglede? Zanima me zato, ker sem bla ta teden na pregledu (v 38. tednu) in me G ni hotel dat na CTG? Meni jo taml čudno in ker sem mu očitno čudn fris naredila, je rekel, da lahko rečem, da otroček premalo brca in pridem na CTG. Mal too much. Sem kar jezna odšla. Usode pa res ne bom izzivala. Pa še to. Naročil me je šele čez 14 dni, ko bom že v 40. tednu. A ni po pravilih čez en teden? Punce, kako pa je to urejeno pri vaših G?

Neja, kako se drži tvoja punčka? Se je pozdravila?

No, jest mojega Žiga ne morem več vzdigovat. Ker če ga, grem lahko za dve uri ležat. user posted image  No, je pa ati zdej bolj v kvihtanju. user posted image

No, zdej moram iti pa programček za dohodnino dol snet, pol pa še mal pospravljat.

Dobr se držte,

Ines., 6.3.06

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.2.2006 20:04:42   
jasnica
Ines jaz sem tudi mislila da bom januarčica postala, ker sem imela že pet tednov nazaj popadke in od začetka so mi grozili o prezgodnjem porodu, zdej se pa moja user posted image  tko fino v trebuščku počuti da imam vse možnosti za marec.

Sej bom še malo potrpela. Uživajte in čuvajte svoje male zakladke v trebuščkih!

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.2.2006 21:45:40   
cebelicamaja
ups, se pa res že 100 na uro dogaja. Od srede me ni bilo na internetu, pa sem sedaj kar lep čas brala vaše prigode.

Najprej: čestitke vsem trem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Peli, Frizerka in Lara78, prav malo sem vam fouš user posted image user posted image user posted image . Pa ste februarčice postale.

Vsem februarčicam, ki še čakate in prebirate tudi našo temo. Da bi se vam čim prej zgodilo. Jaz sploh nisem brala teme februarčic, ker sem si tako želela, da bi rodila čim kasneje. No, sedaj se stvari glede stanovanja urejajo in tudi diploma gre res h koncu. Tako da mali tudi če ven pade, ne bi imela nič proti.

Beti1, res si super naredila, da si dala seznam še sem. Je bolj pregledno.user posted image

Anuš se res nič ne oglasi. Po mojem je razturila na diplomi, sedaj pa proslavlja. Ali pa malega pestuje (ker stres zna stvari pospešit) in je tako blažena, da je pozabila sporočit.

Katjandraž, tvoj sinko pa res tako simpatično spi na tvojem trebuhu. Krasen je.
Če bi bila jaz bolj stacionirana v postojni, pa če bi imela stanovanje že zrihtano, bi te kar k meni povabila. Dragega bi imela blizu (na počku), pa če bi se ti začelo dogajat, bi res lahko do konca čakala in se ne bi bala lažnega preplaha. Pa tolažili bi se ena drugo.user posted image user posted image user posted image

Malo sem pozabila, ker je bilo toliko novosti (nazaj pa tudi ne grem brat), katera je rekla, da je kauč naročila. Midva jih greva jutri ogledovat. Se že veselim tega vsedanja in vstajanja po trgovinah user posted image . Zanjič se po tretjem kavču rekla, da ne morem več. Me zanima, kako se bom jutri držala. Pa po mojem jih morava samo dosti videt, pa poslikat, da se odločiva, kaj hočeva. Najbrž ga bova dala kar delat enemu gospodu iz vodic.

No, pa da ne bom dolgovezila.
Vsem dekletom, ki imate že od prej otročke, želim, da bi bili vsi čim bolj zdravi, pa pridni, pa razumevajoči.
Tistim, ki se učite, pišete diplome..., vam želim zbrane misli in ustvarjalnosti.
Vsem skupaj pa sonca, umirjenosti, sproščenosti in glede na to, da se vam res že mudi, ČIM LAŽJI POROD.

Vam napišem, kaj mi je kolegica po smsju poslala (je zadnji dan v letu 2005 rodila): Ti babico poslušaj, pa Andreja-ker bo on za razliko od tebe priseben. Dihaj, imej mehko rito in pa sanjari. Zazibaj se v svoj svet.

Lep pozdrav,

maja

PS: v torek imam pregled, pa vam poročam, koliko časa mi še da moja G.

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.2.2006 8:18:54   
barba
Ojla!

Kako ste preživele vikend? Men je blo pou fajn. Šivala sem puloverčke za dete - kar 3 sem nardila, en je pa še za dokončat. Mal sem šla na sonček in je vikend mimo. Še ta teden pol sem pa doma!user posted image

Ines. - hodim na preglede v porodnišnico Kranj. Po mojem je ful odvisno od G, če te da na ctg. Jst sem mela pregled v 32t, pol UZ v 34t in naslednji pregled mam v 36t. Hodim h Urhu, ki se res ful zavzame in sem zlo zadovoljna. Za ctg ti res še nevem povedat, zmeri mi pa G povdarja, da morem pazit na gibe otroka in če se mi zdi, da je premalo gibov takoj povedat. Glede pregledov je men reku, da če je vse vredu ponavadi po 34t on naroča na 14 dni. Ful so različni ti G! user posted image  H kateremu G pa hodiš? Boš šla v KR rodit?

Beti1 - za kavo men bolj jutri ustreza tam od 11h naprej. Se bo nama še katera pridružila?

Cebelicamaja - boš še pred porodom zagovarjala diplomo? Jaz čakam, da jo dobim nazaj, popravim in do konca napišem. Kar traja tole njihovo branje. user posted image  

Drgač pa pazite na svoje user posted image  in se kaj oglasite!

< Sporočilo je popravil barba -- 20.2.2006 8:19:55 >

LP, barba

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.2.2006 9:01:29   
beti 1
Barba sem sicer hotela predlagat današnji dan, ker mam poleg kavice še nekaj opravkov v centru, pa potem v sredo spet cel kup laufanja, ker zbiram razna potrdila in priporočila, da se bom lahko prjavla na razpis. Ampak glede na user posted image  vreme in napoved tud meni bolj ustreza jutri.
A maš kakšen predlog, kje bi se dobile?
Jaz moram do Maxija in pa do Prometeja, ker bo Žiga za pusta Nodi, pa rabim kraguljček za na kapico in rdeče pike za na rutko. Ostalo mi je pa uspelo z malo mamine pomoči sešiti preko vikenda.
Drugače pri nas na srečo nič novega.
Smo šli včeraj popoldne doma pri starših na sprehod in nabrali prve zvončke user posted image , sva jih z Žigom danes nesla v vrtec, so jih bile vzgojiteljice tako vesele. Pa trobentice so tud že, mi je blo prav zanimivo, ker je lani Žiga zelo rad poslušal, kako se piska na trobentice, letos pa sploh ni hotel. user posted image

Zdaj pa tud mene že malo skrbi, kje hodi Anuš. Da ni šla res direktno z zagovora v porodnišnico? user posted image

No pa še popravek seznama z malo zamude:
02. katjandraž,  user posted image  
03. Anuš
03. miška1,  user posted image  
06. čebelicamaja user posted image
06. Ines., user posted image
07. neja, Ptuj user posted image
08. fionaP, user posted image

11. mateja78,
11. tananejka,  user posted image
12. PiaM user posted image
14. jerneja user posted image  
17. mucica1,  user posted image

18. beti 1 user posted image
18. lilu,  user posted image
20. ninchy28,

20. soncicaT,  user posted image
21. Karmen 23
23. Tasja 23 
24. Katyusha

25. katerina,  user posted image
28. barba, Kranj
Tadejka, Tiya

že rodile:
22.12.2005 Anajmad, Ula
16.02. Peli, Aljaž
17.02. Frizerka, Karin
17.02. Lara 78, Urša in Anja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.2.2006 9:18:48   
Anuš
Haha! Joj kolk ste face!!!user posted image HVALA ZA PESTKE- je pomagalo!

Sori, ker se nisem oglasila. Sem res proslavljala diplomco. V petek sem bila čisto fuč, v soboto fešta, učeri sva pa z user posted image sestavila sobico za user posted image . Fulllll je lepa!
Evo in zdaj poročilo: v četrtek sem bila na CTG, kjer je G rekla, da nič ne kaže, da bo kaj kmalu. In če dojenček zdrži user posted image petek, bo zdržal do koncauser posted image . In je zdržal.- Jaz pa tudi. Komaj. Kolk sem bla živčna. Cel četrtek in petek- sem že ob 5-ih vstala, da sem šla še parkrat čez slide pred zagovorom. No, in sem povedala kar je blo treba in dobila 10. Sej moram rečt, da sem si kar zaslužilauser posted image user posted image . Kar je res je res.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za VSE MARČEVSKO-FEBRUARSKE MAMICE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ostale? Se še kakšni mudi? Kar lepo v vrsto in brez vrivanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.2.2006 9:51:21   
neja
BRAVO ANUŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image M ZA DIPLOMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj boš veliko lažje zadihala, ne? Zdaj pa še sam o dojenček na pride čimprej in bo sreča popolnauser posted image .

Moja bejba je že zdrava ampak vseeno je do 17. marca ne dam v vrtec (še moram poklicat na upravo vrtca, ker baje da se plačilo malo zniža, saj je od  2.februarja že ni).

Ne vem, če sem vam že povedala, ampak babica, ki je bila pri porodu pri Neji, mi je zadnjič, ko sma se srečale povedala, da če hočem rodit, naj grem tam nekje en teden prej vesit zavese. No, bomo videli....ampak bom začela malo prej kot en tedenuser posted image .

Čakam pa vsaki dan novice, če je slučajno že peta marčica šla v Rimuser posted image .

LP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.2.2006 10:10:06   
barba
Anuš čestitke za diplomo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Beti1 - če boš šla mimo Telekoma, me lahko pobereš, pol je pa čist vseen kam greva na kavo. Kar izberi kje ti bolj ustreza. Men je vseeno. Lahko se dobiva tud pred Maxijem.

LP, barba

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.2.2006 10:34:46   
beti 1
Anuš iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa samo še en hiter neboleč porod in pridno user posted image , pa bo, a ne? user posted image

No Ljubljančanke, a se nama katera pridruži jutri okol 11.30 kje v centru na kavici (čaju). Tud če nobena nima časa, bi prišel prav kakšen namig, kam se splača it, da ni ravno predaleč. Jaz sem ponavadi hodila v staro Ljubljano, ampak to je peš kar daleč za dve user posted image  ki sta že skoraj na koncu.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.2.2006 10:39:04   
PiaM
Pozdravljene, punce.user posted image

Anuš, čestitke za diplomo in krasno oceno!user posted image user posted image

Neja, super, da je tvoja punčka končno zdrava!user posted image

Moram povedati, da se je moje počutje kar malo izboljšalo, saj sem imela pravo krizo kakšen mesec dni. sedaj sem spet polna energije, skozi nekaj pospravljam in čistim po stanovanju...user posted image , križ me dosti manj boli ter zatekam tudi bolj malo, saj sem se omejila pri soli in sladkarijah! Zgleda, da res pomaga. Pa pijem dosti vode. No, muči me pa tudi simfiza ter zaprtje zadnjih par dni, pa bo že...Na ctg je bilo vse o.k, v sredo ga imam spet, v četrtek pa pregled pri G. Ja, z današnjim dnem se začnejo pa ribice po horoskopu.user posted image   
S Pio lepo uživava doma, saj ima zimske počitnice in sva danes spali do 10.15.

Katjaandraž, lepa slikca!user posted image

Lepo, da se dobivate na kavici, uživajte lepo še naprej!

Aja, še eno vprašanje, če mi pomaga katera, ki je dala slikce v album: zakaj mi vedno pri prenosu slik javi, da je zasedlo preveč, dajem pa samo 3 slikce not? Kaj moram naredit? Format dajem jpg, kot piše v navodilih.
user posted image  

Uživajte še naprej in naslednji, ki gre rodit želim tudi jaz veliko sreče, čimmanj bolečin in zdravo bebico
user posted image !!!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.2.2006 11:06:05   
barba
Beti1 - a ni tam pri Maxiju en lokal? Lahko greva pa tle na Miklošičevi v kavarno pri hotelu Union (se mi zdi, da je ta hotel). To ni tok daleč od Maxija. Boš z avtom, busom?

Jaz bom šla kar peš, če bo le lepo vreme. Se morem mal sprehodit, ker itak 8ur sedim za računalnikom.user posted image
Ti prinesem tiste kroje, lahko pa še kakšne druge (za večje velikosti), če hočeš.

Druge marčice ste pa vse zasedene? No ja, vreme res ni prav prijazno za sprehode, je pa lih tapravo za čvekanje ob kavi.user posted image

LP, barba

LP, barba

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.2.2006 11:14:20   
beti 1
Barba, pa bi se res lahko dobili v Maxijevi slaščičarni. Ker je tud slaščičarna se ne sme kadit, kar mi najbolj ustreza, pa menda so dobri. Jaz bom šla do centra z busom, pa se lahko dobiva v slaščičarni, potem pa greva skupaj nazaj proti Bavarcu.
A se kar zmeniva ob 11.30?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.2.2006 14:19:12   
barba
Beti1 zmenjeno! Ob 11.30 pred mixijevo slaščičarno. Greva na kavo/čaj in tortico!user posted image  

Lp,barba

LP, barba

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.2.2006 17:04:50   
fionaP
Ojla,

Anuš
čestitke za diplomo!!!

PiaM
- ko dodajaš slikco, imaš spodaj gumb za navodila. To klikni in pod drugo točko navodil imaš link, kjer snameš enostaven programček, ki ti 1-2-3 slikco pomanjša.

Tko, pri nas smo pa vsi bolani. Vsi razen Klare, ki se zaenkrat kot po čudežu še drži. Babi, dedi, teta in njen fant majo virozo, moj user posted image si je nakopal pljučnico, danes sem pa še jaz dobila vročino. Zato močno upam, da se ne bo zdaj kaj začelo, ker potem bom morala sama rodit, pa še s takim zanič počutjem... Sploh ne upam zdaj malinovega čaja pit.
Upam, da ste ostale bolj zdrave. Zdaj grem pa na limonado.

---------
lp, Fiona
PDP 8.3.2006

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.2.2006 20:38:11   
tananejka
AHOJ!

Sem prebrala sporočilo od Tine76....in me je kar malo prestrašilo. Upam, da bo z njenin fantkom vse OK.

Pri nas vse po starem. user posted image  brca in se razteguje. V nedeljo smo praznovali en RD in sem se najedla kot user posted image , potem me je pa vse tiščalo in še slabo sem spala za kazen. V sredo imam CTG in UZ in se že ful veselim, da vidim malo pikico.

Anuš: user posted image user posted image user posted image  za super oceno......jaz sem se že resno spraševala, če si šla direkt iz zagovora v porodnišnicouser posted image .

FionaP: user posted image user posted image user posted image  za vse bolne pri vas doma. Ti pa se čuvaj, da ne zboliš!!!

Punce, ki se jutri dobite: UŽIVAJTE NA KAVICI/SOKCU....jaz se vam ne morem pridružit, ker dobim obisk - bom tudi jaz malo čvekalauser posted image .

user posted image ......ŠE MALO PA BOMO CARTALE NAŠE ŠTRUČKE...

LAHKO NOČ MARČICE IN user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?