ela008
|
Živjo punce, hvala vam za vsa mnenja in izkušnje glede mozoljčkov. Je res, da sem jih zmeraj imela pred , ko sem še jemala KT, sedaj pa je res kriza.... ampak se res tolažim s tem, da bo minilo. Moram pa priznati, da zadnji mesec glede čokoladnih stvari nisem pridna in imam ful apetit po čokoladi, ko drugače ni bilo tako...očitno hormončki. Se bom morala očitno malo v red spravit in spet iti na stare tire glede čokolade... sicer pa če tako gledam, imam kar zdravo prehrano, dosti zelenjave, le te sladke pregrehe me zadnji mesec dajejo . Littlesun - se strinjam s predhodnimi avtoricami, kajti nam, ko še nimamo bebice, prav paše, da kdo pove, kako je dejansko v praksi...vse izkušnje so tako ali drugače dobrodošle, tako da hvalaaaaa . Za kosilo? Sama bom danes delala palačinke in eno juhco... mogoče bi tole prav pasalo tvojemu bolniku. Saj veš, ko smo bolani, smo tudi sami imeli najraje, da so nas vsaj takrat malo razvajali . anushka - res smo tukaj punce z različnim stažom, midva greva 4.krog... Se priključujem tvojim izkušnjam, da nas ta dogodivščina, ko delamo na bebici tudi medsebojno partnersko povezuje (hvala bogu, da imamo tako fajne partnerje, s katerimi se lahko res pogovarjamo)... saj brez opore ne gre, čeprav tisti dan, ko ne želimo, da pride vsem nam vse dol pade in smo razočarani...toda po drugi strani je pa res, da vse pride ob svojem času in tudi me bomo slej kot prej dočakale . Držim pesti za vse . Povejte, kako pa vaši bližnji prijatelji vedo, če delate na bebici? Ali se o tem z njimi ne pogovarjate? Pri nama je tako, da sva se lani poročila, sedaj pa vsi skoz sprašujejo, če je kaj novega (in normalno, da veva, kaj želijo slišat... čeprav so bili potem po poroki še bolj neposredni s tem vprašnjem).... in sva se odločila, da sploh ne govoriva o tem drugim, ker so že s tem vprašanji zelo nadležni in ne rabiva še nekoga, da bi me potem še non stop spraševal, če že je ali ne... Lahko naštejem na prste ene roke ljudi, kateri vedo, da delava na tem Čudovit sončen dan vam želim in bodite v Sončku
|