Vivaldi
|
Mašina, kakšne čveke ste tuki. Pri novembrkah smo še bolj sramežljive, počasi se nas bo nekaj nabralo, pa bo. Se pa še vse očitno bolj nazaj držimo. Jaz komaj čakam, da je prov trimesečje mimo. Ne morem verjet, ves čas sem si mislila, samo da vidim črtice, pa si pustim it vozičke gledat, zdaj pa... Ma kje pa! Tazadn mesec bomo okol letal, pa mir. Kris555, mislim, da svojo zgodbo lahko mirne duše prodaš turistični kmetiji v Zrečah, ker se bodo zdaj začele zgrinjati tja nepregledne množice žensk, ki bodo za kravatlc vlekle svoje lepotce... No, sej se hecam. Lepotci bodo vlekli svoje lepotice za sabo, al pa jih bodo peljal v karjoli, skupi s šopi vrtnic, kar tako, za 8. marec, ali pa za materinski dan. Oreh in Helenčica, ma kakšna utrujenost od , sej moj je tud zmatran - a je on tud noseč? Zewa, močno močno stiskam pesti! Delaj z jutranjim urinom, pa kar CB vzemi, da bo ziher! Jaz sem se mogla prislit, da sem vse tri teste vrgla stran, ker bi drugače skoz strmela v plusek, pa se mi ne zdi glih zdravo. Je treba it naprej, ne se ustavljat ob takih stvareh, ne? Itak, tisti dan ga gledaš ko nora, ves čas, potem pa roma novim dogodivščinam naproti. No, zdaj pa res na sončka!
|