|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
7.3.2012 8:06:25   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

mladikauser posted image user posted image ah marec spet ni naklonjen starim borkam user posted image

Kateri mesec sploh bo, se sprašujem? user posted image user posted image user posted image

Tudi mene prime takšna žalost ko vas vidim kako dobivate user posted image . V tem času sem se naučila, da je za vse potreben svoj čas in med nami so tudi stare borke, ki so že zagledale user posted image in one so naša motivacija in nam dajajo upanje. Res je, da se nač večina enakih seli iz meseca v mesec, toda enkrat bo za vse nas prišel čas za to nepopisno srečo.

Jaz pa imam danes že -3 kg in sem res polna elana, tako za delanje user posted image , kot za odrekanje belemu user posted image
Včeraj smo imeli pauzo, da so plavalci nabrali moči, danes pa spet akcija. O pričakujem sicer šele naslednji teden v torek, sredo, toda nikoli ne veš, glede na vse moje posege ne bom tvegala in bova vsaj vsak drug dan user posted image user posted image
včeraj nisem vzela mace in je bilo dobro, tako da je ne bom več jedla...zgleda da mi res ne paše, čeprav sem jedla res majhen odmerek.

Lep sončen dan vam želim

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.3.2012 8:19:19   
Katte
Dobro jutro, punce. Hudo mi je, ko vidim, da sta na isti dan kot jaz dočakali user posted image  še *Karmen* in mladikica. Stare borke, naš čas šele prihaja.

Zewa, upam, da bo res user posted image , enako upam tudi ostalim v teh dneh.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.3.2012 8:33:46   
*anushka*
user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas je obiskala zoprnica. Naj žalost čimprej mine in se odločnost, da boste na koncu zagledale plusek še poveča!

Na vsak mesec, ko nam ne rata, ne smemo gledat kot na "še en izgubljeni mesec", ampak verjeti, da smo s tem še en mesec bliže tistemu trenutku, ko bomo končno tudi me nosečke - ta trenutek nekje v prihodnosti gotovo obstaja, samo še do njega moramo prit!

Pa še ena pozitivna misel mojega dragega danes zjutraj: "še dobro, da se otroke dela na tak prijeten način; nimam nič proti vsemu temu sexu. Ampak, a si predstavljaš, da bi bolelo tko kot pri zobarju?" user posted image user posted image user posted image

Tud tko se da gledat na zadevo.

Naj bo dan sončen v vas in okoli vas! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.3.2012 8:34:12   
rozi55
Karmen, Mladika, Katte - user posted image Dajmo se zmenit, da je bila ta zadnja no, pa dobimo lušne decembrčke.
HeLenčica, khm khm, se je za bati, ja, da sem mlajša. Recimo, da bom letos 26 (plus deset, ok no) user posted image Sem že skoraj v tistem klubu, za katere praviš, da je malo pozno user posted image Sej drugače sem jaz ena hudo mladostna baba, zmešana mami, se pa leta poznajo pri nočnih vstajanjih, neprespanosti ... to mi je edini -, da sem imela pozneje, ampak tako je pač naneslo. Kje sta šele naslednja 2 otročiča user posted image user posted image
ŽAbica 86, je bila akcija kot se zagre?
Zewa - za1x dobiš plaketo za 3. oko, jutri pa naj bo črtica super vidna user posted image Ti pa moram povedat, da vedno, ko vidim tvoj nick, najprej pomislim na wc papir in robčke, šele nato lahko začnem brat user posted image
Kris555 - iskrene čestitke zdaj pa sama uživancija do konca, brez skrbi user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.3.2012 8:38:49   
ela008
Sončen jutranji pozdravček. Upam, da bo tale sonček vam prinesel upanje in moč za naprej.... sicer pa držim pesti za vse, da čim prej vidite user posted image in da se začenja nova dogodivščina. Do takrat pa poizkušajte kar se da uživati in se imeti lepo in čim manj stresa vam želim

Sa.je - Sem na istem glede razmišljanja, kot ti, kajti tudi sama sem se na začetku, ko sva začela delati na user posted image izogibala telovadbi, čeprav sem to skoz počela, tudi pitju kakega kozarčka, tako da sem imela kar hude muke sama s sabo. Potem pa sem bila tudi pri ginekologu, ki mi je glede telovadbe še potrdil, da če sem do sedaj telovadila, lahko tudi sedaj naprej, da to nima nobenega vpliva, tako da sem se potem res oddahnila. Pa tudi sama sem ugotovila, da ne bo imelo smisla, če se odrekam stvarem in samo mislim na to, kdaj bom zanosila in kdaj ne, čas pa beži, jaz pa slabe volje, ker se odrekam in ne počnem tisto, kar me veseli... tako da sedaj lepo že nekaj časa spet telovadim, tudi spijem kak kozarček in prav paše, vmes pa seveda delamo na user posted image . Ko pa bo, pa bo in takrat bomo najsrečnejši.

user posted image vsem za lep začetek dneva user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.3.2012 8:47:22   
Zewa
Rozi55 sej moj vzdevek izhaja iz robčkovuser posted image Nisem se mogla spomniti enega vzdevka, pa sem imela zraven računalnika ravno Zewa robčke... user posted image

Ja zdaj hodim gledat ta test kot .. (ne morem se spomniti, katera je hodila gledat testke v smetiuser posted image )...

Bomo videli kaj bo jutriuser posted image

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 456
7.3.2012 8:54:33   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Ja zdaj hodim gledat ta test kot .. (ne morem se spomniti, katera je hodila gledat testke v smetiuser posted image )...

bolj primerno vprašanje bi bilo katera jih ni user posted image user posted image user posted image ampak mislim da je bila crtek user posted image user posted image

stiskam pestke, da je tvoje tretje oko dobro videlo in se jutri veselimo pluska

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
7.3.2012 9:12:43   
Cvetka*
Živjo!
Karmen, Mladika, Katte in nse ostale, ki vas je obiskala, en veliiiiik user posted image !!! Bo pa toliko lepše v decembru, ko vam bodo trije radodarni možje prinesli veliiiko presenečenje in vam ga poloćili v naročje!
Pri meni ni nobenih nosečniških znakov in slabosti (pa trkam na les, da se me slabosti izognejo). Počutje je enkratno. Tako da zdaj komaj čakam pregled, da vidim malo pikico, in da mi ginekologinja pove, da je vse v redu.
Zewa - držim pesti, da juti zagledašuser posted image .
Lep sončen dan želim vsem borkam za user posted image , pa tudi vsem user posted image !!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 458
7.3.2012 10:51:37   
Sa.je
Zewa - močno stiskam pesti, da bo jutri lepa debela druga črtica!!! user posted image user posted image user posted image

Karmen, Mladika, Katte user posted image user posted image user posted image tudi za vas bo posijal sonček, le pogumno naprej v nove boje.

Cvetka - itak, da je vse v redu, samo pozitivno mislit pa bo...

Pri nas mislim, da je O mimo. Ta mesec sem jo spet zelo čutila, levi jajčnik me je bolel predvčerajšnjim cel dan ko hudič in še včeraj me ja malo bolel. Pa brdavice imam tako občutljive, da se jih komaj smem dotaknit.
Pridna sva bila zelo, zdaj pa počakamo na rezultat.
Upam, da tokrat user posted image ne priteče in, da končno zagledam user posted image

Navijam tudi za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo, nalulat čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
7.3.2012 12:13:27   
Zewa
No bomo videli...

RAvno danes sem dobila reklamo od Pikapolonice,ki jo ponavadi nikoli ne dobimo...user posted image Sem pa še dokaj na realnih tleh... Čaki a Crtek je pol bla noseča ane?user posted image

Grem NE mislit na test...user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.3.2012 13:43:43   
mladika
Hoj!!Hvala vam za objemčke,paše ko veš da te nekje v Sloveniji razume en kup babnic!!user posted image Da nisi sam sebi čudak...Morm povedat da ni blo hudo,ker sem jo pričakovala (sej a bi blo lahk drugačuser posted image )Sam enkrat vem da jo bom čakala in je ne bo,al bo to naslednji mesec al pa še naslednji,jst vem da bom dočakala user posted image Me pomirja to,da sva opravla vse preiskave in da je znama vse ok,torej sam še pravi čas se more poklopit.Mogoč pa pikica čaka,da njena mami službo dobi.Sem pa to noč sanjala da sem našla zgobljenega dojenčka-deklico in da sem jo obdržala lahko.Pol pa to povem mojmu,pa pravi,midva bova mela prvega otročka punčko,boš vidla.Eh ta moj dečko,vedno pol optimizma...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
7.3.2012 13:43:55   
HeLenčica
O ja, crtek je še kako noseča user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.3.2012 14:09:13   
Vivaldi
Mašina, kakšne čveke ste tuki. Pri novembrkah smo še bolj sramežljive, počasi se nas bo nekaj nabralo, pa bo. Se pa še vse očitno bolj nazaj držimo. Jaz komaj čakam, da je prov trimesečje mimo. Ne morem verjet, ves čas sem si mislila, samo da vidim črtice, pa si pustim it vozičke gledat, zdaj pa... Ma kje pa! Tazadn mesec bomo okol letal, pa mir.

Kris555, mislim, da svojo zgodbo lahko mirne duše prodaš turistični kmetiji v Zrečah, ker se bodo zdaj začele zgrinjati tja nepregledne množice žensk, ki bodo za kravatlc vlekle svoje lepotce... No, sej se hecam. Lepotci bodo vlekli svoje lepotice za sabo, al pa jih bodo peljal v karjoli, skupi s šopi vrtnic, kar tako, za 8. marec, ali pa za materinski dan.

Oreh in Helenčica
, ma kakšna utrujenost od user posted image , sej moj je tud zmatran - a je on tud noseč?user posted image

Zewa
, močno močno stiskam pesti! Delaj z jutranjim urinom, pa kar CB vzemi, da bo ziher!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se mogla prislit, da sem vse tri teste vrgla stran, ker bi drugače skoz strmela v plusek, pa se mi ne zdi glih zdravo.user posted image Je treba it naprej, ne se ustavljat ob takih stvareh, ne? Itak, tisti dan ga gledaš ko nora, ves čas, potem pa roma novim dogodivščinam naproti.user posted image

No, zdaj pa res na sončka!

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 463
7.3.2012 14:21:48   
Kliki
Hej čveke!

Danes sem prosta in sem imela čistilno akcijo doma. Se vse sija sedaj. Drugače pa je moja user posted image odsla s kufrčkom in sva se zmenile da jo najman deset mesecov ne bo.user posted image

Zewa navijam da bosta user posted image                                               .
Helenčica kako si pa ti kaj? kdaj jo sedaj ne pričakuješ?
Mislim da bo starim borkam marec in april naklonjen in bomo vse srečke user posted image .

Lep sončen pozdrav!                                                             

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
7.3.2012 14:41:34   
HeLenčica
Kliki, jaz sem super, ker mam zdaj 2 meseca pavze z delanjem user posted image . Ne bom rekla da ne vem kdaj bi naj prišla, še posebej je težko zato, ker sem jo dobila 1. marca in kljub mojemu sprenevedanju ni težko izračunat kdaj je 28 dan user posted image . Ampak se borim in mi super gre. Delam se kot da imava prepoved zanositve (po nasvetu LittleSun) in moram rečt, da je bomba. Čisto odmislit seveda ne morem, ne vem kako bo konec meseca, ampak zdaj zaenkrat mi gre fantastično user posted image . Midve sva s ciklusom tu nekje user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 465
7.3.2012 14:48:18   
LittleSun
Jaz sem tudi na to kdaj bi morala user posted image priti pozabila user posted image user posted image tudi sedaj ne vem točno kdaj naj bi prišla, ker sem jo menda dobila prej in ne vem kaj se mi je zgodilo s ciklom.

Neposredna povezava do sporočila: 466
7.3.2012 14:49:36   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Kliki, jaz sem super, ker mam zdaj 2 meseca pavze z delanjem user posted image . Ne bom rekla da ne vem kdaj bi naj prišla, še posebej je težko zato, ker sem jo dobila 1. marca in kljub mojemu sprenevedanju ni težko izračunat kdaj je 28 dan user posted image . Ampak se borim in mi super gre. Delam se kot da imava prepoved zanositve (po nasvetu LittleSun) in moram rečt, da je bomba. Čisto odmislit seveda ne morem, ne vem kako bo konec meseca, ampak zdaj zaenkrat mi gre fantastično user posted image . Midve sva s ciklusom tu nekje user posted image

Ja vidim da imava ciklus tu nekje ampak meni se je odkar pijem plahtico podalšal na 30dni. Ampak glavno da je vsak mesec, če že nisem user posted image . Upam da ti rata odklopit vsaj malo ker jest sem spet v tej fazi da si noro želim da bi bla že v 9 mesecu, ne pa da še čakam. Ampak tudi za nas posije sonce.

Neposredna povezava do sporočila: 467
7.3.2012 15:39:37   
Anonimen
Pozdravljene punce.Enuser posted image za vse katere jih je obiskala tetauser posted image .Jaz sem danes dobila Krvomočnico in me nekaj zanima jaz imam ovulacijo po mojih izračunih od učer a lahko jaz še vedno poskusim pit ali pustim za drugi mesec,če nam sedaj ne uspe.Ker nisem še nikoli to pila me zanima.Hvala za obrazložitev.

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
7.3.2012 16:10:43   
štrumfek
Punce, vse ki vas je obiskala tečka user posted image
Jaz čakam na ponedeljek.. ampak mi vse pada dol... me že počas vse boli, kot pred user posted image ... Že skoraj 1 leto poskušanja... pa nič in nič... (vem, da vas je kar nekaj, ki čakate še veliko dlje...) samo... nevem tak mesec očitno... kar na jok mi gre...
želim si da je nebi bilo.. ampak vem kam to cukanje tam spodaj pelje... aahuser posted image moram se sestavit skupaj... danes definitivno ni moj dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.3.2012 16:24:50   
Anonimen
Punce sem vam prej hotela poslat en velikuser posted image za vse tiste katere jih je obiskala teta z krvavca pa sem narobe stisnila.

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
7.3.2012 19:29:54   
Kliki
Zewa kako kaže pri tebi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.3.2012 19:33:16   
Zewa
Pri meni kaže zaenkrat tako, da kakšnih bolečin še nimam, ulila se tudi še ni.. Jutri ne bom imela časa delat testa, ker imam hudo naporen dan, tako da bomo videli. Če se user posted image ne prikaže bom mogoče jutri zvečer delala test ali pa potem v petek...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.3.2012 19:36:22   
Kliki
iz vsega srca ti privoščim da zagledaš user posted image .
Pa ne pozabi nam sporočit novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
7.3.2012 22:49:42   
chungalunga
Ojla punce moje drage! Kako ste kaj? Upam, da še niste čisto pozabile name, jaz vsekakor nisem na vas. user posted image
Vidim nekaj novih nosečk, lepo je videt roza pobarvana imena. Vendar pa tiste, za katere tako vztrajno stiskam pesti, na žalost še niso zagledale user posted image . user posted image  Sicer pa to nič ne pomeni, vztrajnost se splača, tako da nič bit preveč žalostne, samo pogumno naprej!
Ves čas mislim na vas, res pa je, da bolj poredko pridem pokukat semle gor, ker še takrat ko mi čas dopušča, se ponavadi zleknem na kavč. Ja, utrujenost me pa kar daje v teh dneh. user posted image
Lepo klepetajte dalje, seveda držim "figice", da vam čim prej uspe. Sigurno se še kaj javim. Aja, prosim, če me lahko daste med navijačice, navijam za čim več user posted image  ta mesec. user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 474
8.3.2012 7:39:32   
multipraktik
ojla, moram se alo oglasit, ker sem imela full čudno resnične sanje. SANJALA sem, da sem delala test nosečnosti in je na hitro pokazal user posted image ...črtice je potrdil tudi moj, oba sva bila vesela...in pol po kakšni urci oz čez neki časa, se jst spomnem, da zihr je pozitiven ker mam ovulacijo in ne ker sem noseča... user posted image in pol sem bla žalostna in sem se zbudila...
finta je, da sem res v času ovulacije in da je polna luna....mogoč ne pomeni nič, mogoče pauser posted image ?

drugače pa bo kmalu 2. teden ne kajenja...sem kar trmasta, čeprav ni dneva, ko bi me zamikalo prižgati enega. Ela08, hvala za spodbudne besede, kako si ti premagala momente slabosti?..uf, sej prve 2 al trije tedni so baje najhujši....najbolj je fajn ko ne smrdim...jeejuser posted image

Zewa,štrumfek...držim pesti, polna luna ima svojo močuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa.je...si že kaj lulala na skrivaj?

ajde marec....razveseli nas!!
čim več naj nas bo novih user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?