|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
8.3.2012 7:58:48   
LittleSun
Dobro jutro

štrumfek
še kako te razumem, pride dober mesec in pride slab mesec. Tudi jaz se včasih počutim tako nemočna, žalostna in brez upanja, ampak tudi ti občutki minejo in iz njih se razvije še močnejša želja in upanje, da bo tudi nam starim borkam uspelo. user posted image user posted image user posted image

anonimna krvomočnico lahko piješ do pričakovane M, če je slučajno ni in je testek user posted image je ne več pituser posted image user posted image maco pa pijemo samo do O.user posted image user posted image

zewa stiskam pestke,da ne priteče! in čakam na lepo novico user posted image

čungalunga lepo da nas prideš pokukat in navijat user posted image user posted image

mulipraktik to pomeni da je treba v AKCIJO user posted image user posted image polna luna bo prinesla user posted image , boš videlauser posted image

Jaz sem pa včeraj razmišljala kdaj bi naj sploh imela O in ugotovila da v bistvu sploh ne vem kdaj sem dobila user posted image , ker sem imela te krvave izcedke, tako da čisto možno da bo O prej user posted image user posted image sej smo pridni in to kakouser posted image user posted image včeraj pa je bil lubi kar malo jezen, ker sem se takoj namestila z nogami v zrak in je rekel da ga samo izkoriščamuser posted image sej sem mu potem povedala, da polagam vse upe na ta mesec, ker je sedaj vse čisto in pripravljeno in da morava res bit pridna in naredit vse kar je v najinih močeh da pa ta mesec upe. In potem je bil pomirjen in sva se cartala še naprej. Najprej sem pa mislila, da sem zanetila ogenj v strehi user posted image user posted image

Tako krasen dan je, sonček osvetljuje mojo pisarno in to je res čudovito. Grem veselo na delo user posted image user posted image

Naužijte se sončka, takšni dnevi zagotovo prinašajo energijo in sproščenost in s tem tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.3.2012 8:01:42   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene punce.Enuser posted image za vse katere jih je obiskala tetauser posted image .Jaz sem danes dobila Krvomočnico in me nekaj zanima jaz imam ovulacijo po mojih izračunih od učer a lahko jaz še vedno poskusim pit ali pustim za drugi mesec,če nam sedaj ne uspe.Ker nisem še nikoli to pila me zanima.Hvala za obrazložitev.

Ti kar začni pit....ker debeli sluznico in olajša vgnezditev, torej če ste kaj pridelali lahko pomaga user posted image . Pa ful bi blo fajn če bi poleg anonimna dala kak smeško, da te bomo lažje prepoznale user posted image

LittleSun user posted image user posted image user posted image za kilograme. Vidiš, da gre dol!

chungalunga, tebe nikdar ne bom pozabila user posted image Stare borke, ki zanosijo po 2 letih mi vedno ostanejo v spominu kot pozitivna motivacija user posted image . Ti kar počivaj in božaj pikico v trebušku.

Zewa, ko bi ti vedela kako navijam user posted image

Štrumfek, oh, še kako te razumem. Saj bo minilo, verjemi, imam sama tak mesec user posted image user posted image user posted image

multipraktik, to je lahko znak nosečnosti veš (te sanje) user posted image . Držim pesti!

No, katera bo naša naslednja nosečka?

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 8.3.2012 8:02:43 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.3.2012 8:21:54   
LittleSun
Pupe pa lep 8. marec vam želim..ena user posted image     za vsako izmed vas. Ste edinstvene, čustvene, pozitivne, prijetne, zanimive, polne humorja in polne upanja. Ostanite takšne user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 8.3.2012 8:22:36 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
8.3.2012 8:30:43   
oreh
Najprej vsem voščim za dan žena!!!
kaj bi svet brez žensk in najpomembnejše, če bi moški rojevali RR sploh ne bi obstajal!

2 dni nisem brala in sem čist ven padla, se pa striinjam s helenčico in LS, kako paše odklop, pa tudi, če je zgolj par dni trajajoč. mislim, da bo nama tokrat pa vendarle uspelo, saj za enkratuser posted image še nič, saj imava tako pomanjkanje časa zadnje dni, da si komaj rečeva dobro jutro in lahko noč, kaj šele, da bi kaj več. oh, ja, te novodobne službe...

sem pa vsaj vesela, da nimava v glavi, je treba zjutraj, bova ko bo čas.

zewa poročaj!

mladika in katte, pišuka, no, želim vama dosti optimizma v tem krogu.
mladika jaz tudi mislim, da tvoja pikica čaka, da mami službo dobi, od witch, da začne diplomo pisat, od katte, da se prijavi na FB, od helenčice, da se prenajeda s hamburgerji, od LS, da vsaj 3x/teden hribolazi, moja, da pride v epruvetko.....
takle mamo, od novink sam čakajo, da ma enkrat ata mamo rad. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 479
8.3.2012 8:41:57   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: oreh
mladika jaz tudi mislim, da tvoja pikica čaka, da mami službo dobi, od witch, da začne diplomo pisat, od katte, da se prijavi na FB, od helenčice, da se prenajeda s hamburgerji, od LS, da vsaj 3x/teden hribolazi, moja, da pride v epruvetko.....

Hahaha.. Ja ene imajo res to srečo, da enkrat seksajo in so noseče.. Pri meni zaenkrat še nič novega, ulilo se ni, krčev nimam, sem pa tako živčna-nonstop razmišljam, če me boli trebuh, pa če me tako kot preden se ulije.. pa kr neki... sem prav koza res...
Če jo danes ne bo, jutri še enkrat delam testek... Tako da danes pesti držat!!user posted image

Kako ste ostale?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.3.2012 9:16:20   
*anushka*
user posted image user posted image user posted image Vse najlepše za dan žena!!!!! user posted image user posted image user posted image

Punce tukaj, borke z različnimi staži, ki trmasto vztrajate iz meseca v mesec in se ne boste vdale, dokler ne bo enkrat plusek, res poosebljate bistvo tegale praznika!

Zewa, fuuuul močno stiskam pesti zate, da bo jutr konec teh dvomov in da se boš lahko veselila ob velikem debelem user posted image user posted image

Pri meni se počasi začenja akcija, O pričakujem v začetku naslednjega tedna... Ampak mam prvič malo zadržka do vsega skupaj - dejstvo je, da se mi s koncem novembra izteče zaposlitev za določen čas (brez možnosti podaljšanja) in me je malo zaskrbelo - če zanosim zdaj, nimam porodniške in rodim tik po preteku pogodbe (torej ni šans, da vmes najdem novo službo). Tko da malo omahujem med tem, da ne smem stvari preveč planirat in če bo, pač bo in bova živela z eno plačo, in na drugi strani občutkom, da bi raje pavzirala kakšen mesec. Verjetno bo ravno ta "dvom" kriv, da bo ratalo ravno ta "neugodni" mesec, ko si relativno še najmanj želim bit noseča user posted image user posted image user posted image

HB da je vsaj zunaj sonček, tako kot LittleSun tud jaz kar čutim pozitivno energijo, ki sili skozi okna user posted image

Punce, marec je naš!!!! Začele smo ga kot "žene" 8. marca, končale ga bomo kot "mame" 25. marca user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.3.2012 9:31:50   
Katte

oreh, jaz bi prosila, da se kaj drugega spomniš user posted image user posted image  user posted image . Če bo moja pikica čakala, dokler se ne prijavim na FB, je sploh ne bo. Ker se ne bom prijavila. V realnosti bo verjetno tudi moja pikica prišla v epruvetki.

< Sporočilo je popravil Katte -- 8.3.2012 9:32:51 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.3.2012 9:34:25   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: *anushka*

Pri meni se počasi začenja akcija, O pričakujem v začetku naslednjega tedna... Ampak mam prvič malo zadržka do vsega skupaj - dejstvo je, da se mi s koncem novembra izteče zaposlitev za določen čas (brez možnosti podaljšanja) in me je malo zaskrbelo - če zanosim zdaj, nimam porodniške in rodim tik po preteku pogodbe (torej ni šans, da vmes najdem novo službo). Tko da malo omahujem med tem, da ne smem stvari preveč planirat in če bo, pač bo in bova živela z eno plačo, in na drugi strani občutkom, da bi raje pavzirala kakšen mesec. Verjetno bo ravno ta "dvom" kriv, da bo ratalo ravno ta "neugodni" mesec, ko si relativno še najmanj želim bit noseča user posted image user posted image user posted image

Ej, meni se zdi, da tudi če si brezposelna dobiš porodniško, ker si bila zaposlena 12 mesecev v zadnjih 3 letih - naj bi vzeli bruto plačo, ko si bila zaposlena.. Naj pove še katera, če ima izkušnje...

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.3.2012 9:35:01   
Zewa
Ja itaak, sm pozabla.. ČESTITAM ZA DAN ŽENA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.3.2012 9:40:59   
oreh
user posted image user posted image z veseljem se popravim, ti le brž k rešu, sem nekje zasledila, da želiš k njemu. mislim, da tudi H ni zadovoljna s hamburgerji.... no, naj ji bo, čaka, da stopita na afriška tla (ne direkt stopita, temveč naga ležeta k počitku na afriških tleh), sam raj tega ne bi napisala, ker verjetno gresta poleti, to je še deleč, bo prej prišla, zato ostajam pri hamburgerjih.

Neposredna povezava do sporočila: 485
8.3.2012 9:53:59   
HeLenčica
Oreh, imaš prav, ker ne vem če bo kdaj prišel čas ko bom samo hamburgerje jedla. Jaz sem bolj na chio semenih pa otrobih user posted image . Afrika se sliši super. Sicer dvomim, da bova kje legla naga prav na tla (razen če v hotelu probava, hm, dobra ideja), gre se pa naslednji mesec ampak škoda, ravno zdaj imamo pavzo user posted image user posted image user posted image .

Anushka, dvome stran, ker vse se zgodi z razlogom, zmogla bosta tako ali drugače!

Katte in Oreh, jaz bi tudi epruvetko, če počasi ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.3.2012 10:10:15   
Sa.je
Dobro jutro puce!!
vse najlepše za dan žena user posted image user posted image user posted image vsaki pošiljam eno user posted image

Dobro vem, ko govorite o slabih mesecih, tudi pri meni so...taki nalo manj slabi in taki malo bolj slabi in taki, ko se delam, da sem zelo optimistična in pozitivna pa spet taki, ko mi vse "dol pade"
no ampak vseak mesec mine in mi da še več moči in še več volje in nove upe, da bo uspelo. Sebe imam za zelo trmasto in vztrajno osebo, kar se odločim, to todi izpolnim. Kar si zadam, to pripeljem do konca in ni hudič, da bom tudi v tem primeru vztrajala dokler ne zagledam user posted image in to bo nagrada, za ves trud, za vse solze in slabe mesece. Najlepša nagrada kar si jih sploh lahko zamislim!

Multipraktik - za lulanje je še čisto prezgodaj, user posted image ne pričakujem šele čez 10 dni. Sem pa tudi odločena, da tokrat ne bom tako hitro šla lulat. Če bo zamujala tam ene 2 dneva, potem bom lulala, prej pa ne.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.3.2012 10:43:00   
LittleSun
Kaj pa ko sem dobila že dve rožici od mojih zlatih sodelavcev...kako malenkosti polepšajo dan user posted image user posted image upam da se tudi vam tako dobro godi. Grem delat ker imam gore user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.3.2012 11:22:21   
Kliki
Drage moje punce en lep prekrasen praznik vam želim!user posted image user posted image user posted image

Jest sem se pa včeraj zvečer čist sesula, sem imela samo te misli da mi pač ni vsojeno bit mama in da nikoli ne bom slišala MAMICA RADA TE MAM ali PA RAD TE IMAM.
Potem me je pa dragi hotel pomirit pa se mu nekako nisem pustila sem se zjokala in je bilo bolje.

Sem se pa odločla da bo ko bo in da začnem na polno športat, ker sem se odločla da bom spet tista taprava suhica in to pomeni 10kg dol.

LittleSun in Helenčica se vama pridružujem pri tem da ne bom kaj dosti razmišlala v tem.
Zewa to je tvoj dan.
Za vse ki lulate danes pa držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 489
8.3.2012 12:02:27   
LittleSun
kliki user posted image user posted image
punce zgleda je imela luna vpliv in je bil slab dan, teden, sedaj bo boljše, boste videle.
Če se boste nekako poskusile odklopiti boste videle, da smo lahko boljše, da nas takšne stvari celo ne potrejo. Meni je res tako pasalo, sploh nevem kdaj naj pričakujem M, sploh nisem obremenjena s tem kdaj je O, seksava ker nama paše, sej sem naprimer včeraj dvignila noge v luft, ampak bolj iz heca kot pa iz te panike,ki nastane. Močne ste, prave borke in tak slab dan, teden, mesec vam daje novo upanje, saj veste za vsakim dežjem posije sonce user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.3.2012 12:02:50   
Sa.je
ah punce....kakšen dan user posted image user posted image
sem ravnokar izvedela, da je starega ata zjutraj rešilec odpeljal v bolnico, ker je ratal v zadnjih 14 dneh čisto slab in ni nič več vstal iz postelje in nič več ni jedel...
konec leta smo namreč izvedeli, da ima raka, ki je že napredoval in ga niso mogli operirati. Rekli so, da ima še pol leta do enega leta pa se je sedaj v 14 dneh tako poslabšalo, da ne vedo sploh koliko bo še zdržaluser posted image
Prav tako je včeraj rešilec odplejal v bolnico mojo prababico, ker je bila tudi čisto dehidrirana, ker ne more nič jest. Kar vse naenkrat se zgrinja na nas.
Ravno z mami sva se pogovarjali da od konca septembra, ko sem imela jaz SS nismo dobili niti ene dobre novice, same slabe stvari. Pa je res to, da ko pride nesreča, prinese kovčke s seboj.

Mi je zelo žal, ker sem vam prišla "težit" s s vojimi problemi, ampak res sem rabila nekomu povedat in najlažje vam....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.3.2012 12:32:24   
Kliki
LittleSun kako si to lepo napisala. Ja odklop vedno pomaga.

Sa.je upam da bo z tvojim dvema vse OK in da vas nesreča kmalu zapusti.

Mismo imeli tudi tako leto najprej je mami morala znamenje podnujno odrezat, za tem si je brat vezi v kolenu potrgal je imel operacijio, potem pa še jest svoje endometrioze in čez pol leta je pa še tasta kap, ampak je dobro okreval. Groza. Pa že tako mora bit.

Bo tudi za vas še posijalo sonce, bodi močna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.3.2012 12:34:17   
tamala86
oj. s porodniško je tako...oni gledajo prihodke zadnjih 12 mesecev pred porodniško in potem je porodniška povprečje teh 12 mesecev (sam nevem če gledajo bruto,nisem ziher).Sem šla glih prejšn mesec vprašat, ker meni pa drugač poteče status študenta konec septembra in me je zanimal kako potem, če bom slučajno že noseča do takrat.
Upam da gremo čimprej v postopek in da bo uspešen. Pa čimveč srečk user posted image .
Zewa sporoči, kako bo...držimo pesti.user posted image
Drugače pa vsem user posted image  za 8.marec, in da drugo leto vse praznujemo tudi 25.marec!user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.3.2012 12:37:34   
LittleSun
Sa.je user posted image user posted image dobro vem kako ti je, mi smo imeli od novembra lani pa do februarja letos same scene, babice, dedki vse je bilo narobe, smo letali po bolnicah, potem smo imeli poplavo in jaz poseg pod pazduho in tamali skoz probleme z očkami in potem še moja histeroskopija in vse se je zgrinjalo nad nas...sem mislila, da nikoli ne bo bolje.. PA JE! In to je važno. Vem, da ti je sedaj hudo, ampak vedi, da bo tudi to za vami, potem vas pa za češnjico na smetani nagradi še user posted image . Iz vsega slabega moramo potegniti dobro, pa je. Pojdi v naravo, tekaj, gibaj in bo takoj občutek v srcu lažji....vsaj pri meni je. Drži se!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.3.2012 12:55:42   
Anonimen
eh pa je res čudn dan danes čeprou je 8.marec

midva sva se kao pogovorila kako je kej z user posted image ampak ni nič pomagal... nič se ni spremenil, od pomanjkanja se mi že blede, kr naprej neke erotične sanje sanjam... user posted image

tut js sm dans sanjala o O, da me je en človek na cesti ustavil in rekel nej zaprem oči in občutim svojo ženskost in svojo ovulacijo user posted image moj pa dela cele ure, pol gre vs prešvican, smrdeč po klobasah spat in mi smrči na uho, zjutri se stušira z v službo in odpeketa...

skratka zdele mam prisilno pavzo, ker vem, da ma res grooozno gužvo v službi, ko pa bo konc s temi projekti sledi še en pogovor in če se ne bo kej spremenil ne vem kaj bom... tko, da pavza it is...

drugače pa z mojo pužiko že od jutra delava darilca za babice, prababice, tete in ostale ženske in jih raznašava, vse so čis raznežene, ko dobijo kartico k jo je tamičkena pobarvala user posted image

no tut vam želim lep dan pa da vpliv lune hitr popusti!

lp, Iza

Neposredna povezava do sporočila: 495
8.3.2012 13:13:39   
sonček85
da se vam javim ;))
danes sem imela prvi pregled in smo noseči 7,5t-veliki 12mm-vesela do nebes in nazaj,srček je tko lepo bil ,pa ša Ati in Sine sta prišla lahko notri da sta poslušala srčka in gledaal kako  bibiko imamo v treb uščku,vsi veseli .Rok imam 22.oktobra.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 496
8.3.2012 14:33:42   
Zewa
No, pri meni še nič novega.. Ulilo se ni, čeprav imam občutek, da se bo vsak čas... ah bomo videli. Zdaj počasi zaključim s službo, potem pa še naprej obveznosti, tako da se javim zvečer, če bo kaj novega,..

Glede porodniške pa vem, da je ful tem na forumih okoli tega...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.3.2012 17:10:37   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (x. krog)

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

NOSEČK: ___2___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.3.2012 17:18:31   
witch
Mislim da sem vse pobarvala in dodala na seznam. Če sem pa koga spustila pa naj le zaropota user posted image

Najprej.... VSE NAJBOLJŠE OB DNEVU ŽENA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katte, mladika user posted image user posted image user posted image user posted image prav hudo mi je bilo ko sem prebrala, da smo SPET vse tri v istem dreku. Kaj naj rečem... bo prišel naš čas. Upam da. Saj tudi sama včasih že obupujem. Mogoče bomo pa res vse decembra v porodnišnicah ležale.

Karmen user posted image user posted image user posted image tudi za tebe mi je hudo. Bo za vse enkrat posijal sonček.

Moram vam povedati, je bil zadnjič nečak pri meni na počitnicah. Bo konec meseca pihal prvo svečko. In me je tak lepo objemal, božal, lubčkal.. kar solze so mi začele teče. res ampak RES privoščim vsaki ženski da občuti takšno ljubezen od SVOJEGA otroka. Ker on ni moj, ampak to je bil en izmed lepših občutkov.

oreh če je pa res to to, pa takoj danes začnem user posted image user posted image ja novinke pa res samo da se prvič pogledata pa je že pikica tukaj.
Naslednji teden se grem zmenit za diplomo user posted image user posted image se pravi konec meseca potem imam O in sem zmagala user posted image

Moja M se počasi poslavlja. In komaj čakam da gre da greva v novo akcijo. Ampak ta mesec pa ima da je. Jaz sem se tak odločila in pika.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.3.2012 18:29:55   
Anonimen
Hvala punce za odgovore no pol pa bomo poskusili pit Krvomočnico pa bom poskusila dat tudi dragemu.hihihi.Učeraj je začela ovulacija.user posted image smo predučerajšnjim danes je polna luna pa še 8 marec pa bom dragega spet izkoristlauser posted image user posted image .Pa upam da ta mesec predelamouser posted image .In upam,da bo prav plavo zakaj pa boste izvedle ko se razkrijemuser posted image user posted image .Dokler se ne razkrijem pa bom Anonimnauser posted image Mislim,da ni še nobene.user posted image pa ne pričakujem 23.3.
Pa upam,da ta mesec nalulamo čim večuser posted image user posted image in se selimo drugam.user posted image .
Anonimnauser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?