|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
5.3.2012 13:40:36   
Sa.je
Hei hoi!

Evo mene, spet nazaj user posted image sem si vzela "počitnice" od foruma oz. sem se namenoma malo odklopila, da sem si malo misli uredila.
Pri nas se še vedno trudimo, krog je to mislim da 5. po ss user posted image ampak, ta mesec sem se odločila, da nama bo ratalo!!!
Še vedno pridno pijeva krvomočnico, mace ne pijeva več, ker je ogabna, hodim na aerobiko, na sprehode in sem na postu od alkohola in sladkorja.

Torej user posted image ne pričakujem 19.3. in naj pospravi kufre in se poslovi za naslednjih vsaj 9 mesecev, čene bom morala uporabiti strožje ukrepe in prijeme!
Držim pesti, da bo marec čimbolj roza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
5.3.2012 14:33:09   
crtek
zdravo punce!

Po doooolgem času malo upadem v debato....sm vidla, da je spet o maci govora, pa sm rekla, da vam napišem svojo izkušnjo, mogoče bo pa kšni pomagalo. Js sm do novembra pila maco 2mesca po 3žličke na dan in rezultata, razn slabosti, bruhanja in bolečih prsi, ni blo nobenega. Pol, ko sm že skori obupala nad maco, krvomočnico in vsem ostalim, sm si enkat vzela čas in prebrala svašta člankov in eno knjigo o homeopatskem zdravilstvu in ugotovila, da JE možno predozirat tudi naravne pripravke za izboljšanje plodnosti, kar seveda ne prinese željenih rezultatov. Priporočena doza mace za izboljšanje plodnosti je 1500mg oz 1,5g, to pa je slaba polovica čajne žličke. Zgleda ful malo proti tistim "priporočenim 2-3 žličkam na dan", kot piše na škatli, ampak ta doza je namenjena izboljšanju energije, je pa prevelika za urejanje hormonov, pa še slabosti in želodčne težave rado povzroča. Krvomočnico pa se tudi priporoča 1šalčko na dan in ne cca. 0,5l, kot piše na embalaži. Zato sm si rekla, da si bom en mesec (za foro, da si telo odpočije al pač kr tko, da ne bom rabla vsak mesec po novo škatlo mace in krvomočnice user posted image ) nardila vsak dan za dobro jutro 1šalco krvomočnice in v jogurt zmešala slabe pol žličke mace. To je blo to in glej ga zlomka, točno tisti mesec se je prijelo! Nevem al je naključje al je blo res kej na tem, ampak nama je točno tisti mesec uspelo. Pa še zanimivo mi je blo, kr mi točno tisti mesec ni blo niti slabo, niti joške me niso bolele, skratka nič od nič, samo BT je bla še 16dni po O povišana, user posted image pa ni blo še 3dni pol ko bi že zdaunaj mogla prit...in CB je pokazal lep debel +.

In še ena stvar, na katero je dobro bit pozoren: lubrikanti...zgleda zelo trivialno in brezvezno, ampak kr velika večina lubrikantov (durex, pa še malo morje ostalih, ki se jih dobi v venera shopih) ma not snovi, ki delujejo spermicidno (pobijajo spermije), kar seveda pomeni, da ne morejo vplivat blagodejno na zanositev. Najboljši in najcenejši lubrikant je navaden jajčni beljak, ki je tudi sicer po kemični sestavi zelo podoben semenski tekočini in cervikalni sluzi, kar pomeni, da je tudi dobro hranilo za spermije. No, tudi to sm sprobala v novembru (čeprav morem povedat, da sm ga zakamuflirala v flaško od masažnega olja, kr mi je blo preveč nerodno dragemu povedat kaj to dejansko je user posted image ) in morem povedat, da je res fajn lubrikant, če pa je kej pomagalo to, al kombinacija vsega pa nimam pojma.

Skratka...provajte, zgubit nimaste kej. Upam, da sm kšni pomagala in se bo na ta račun narisal kšn nov + al user posted image . Držim pesti za vsako posebaj in res upam, da vam čimprej rata, predvsem pa tistim, ki ste tukaj že (pre)dolgo.

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.3.2012 15:03:30   
witch
Hvala vam punce user posted image user posted image

LittleSun saj vsak mesec čaram, ampak izgleda da na mene nima dobrega učinka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Oh, witch, žal mi je. upam, da se boš kljub temu lahko kmalu spet zakopala med knjige in opravljala izpite. si še daleč do diplome?

Še en izpit imam. Ampak se dela po delih. Pa diploma. Ni veliko ampak je. Saj že 2 leti vlečem ta en izpit. Pa kar ni bilo volje se zraven spraviti. Zdaj pa letos res diplomiram. Danes sem z učenjem zelo neproduktivna. Upam, da bodo jutri krči kar se da mili da še kaj uspem narediti. V sredo pa že itak izpit.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.3.2012 15:06:08   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)

5.3.
Poka (1. krog po laparo)

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (x. krog)

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

NOSEČK: ___1___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.3.2012 15:09:20   
Vivaldi
Ninej, jaz nisem imela vgnezditvene, pa verjemi, da sem kar pozorno gledala. Znkov prav tako nobenih posebnih, edino mogoče vrtoglavica občasno, ampak drugačna kot prej, ko se mi je zdelo, da se mi vrti - tukaj je bilo akr konkretno, enkrat sem skoraj ubrisala po tleh.
Malo jo je še ostalo, sicer se pa počutim, kot da bi imela glavo gromozansko (nič glavobolov, samo tak hecen občutek), sem pa tja me špikne v jajčnikih (ne vsak dan), v joškah pa vsak dan - hvalaboguuser posted image Slabosti zanekrat nobenih. Pa bolj utrujena sem. Zdajle recimo bi šla kar ležat. Ampak pomoje je to vse splošna spomladanska utrujenost user posted image

Sicer pa reeees nisem imela nobenih znakov, so se šele po testu pojavili. A do materinskega boš čakala? Dbora siuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.3.2012 15:09:59   
Vivaldi
Se zelo opravičujem za napake, ma res se mi mudi.user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.3.2012 16:42:13   
Katte
HeLenčica, rozi55, witch. Slabo se je začel marec za stare borke. Kako dobro razumem, kako se počutite. Samo upam, da kmalu zagledamo ta izmikajoči se plusek in da se obrne naš svet na glavo. In verjamem, da se bo.
Moje punce, v mislih sem z vami.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.3.2012 16:42:54   
Katte
barvar, tebi pa iskrene čestitke. Lepo nosečnost ti želim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.3.2012 18:30:30   
ela008
Živjo punce,
vidim, da je kar pestro tukaj, sem komaj prebrala, kaj vse se dogaja user posted image . Kako ste drugače? Upam, da ste preživele lep vikend s svojim najdražjim ter da ste uživale. Pri meni je bil prav lep vikend, malo športanja in tudi počitka tako da vsega po malem in se je vikend obrnil.

Eno vprašanje, kakšna je ta vgnezditvena M? To je samo izcedek, ali kako je s tem? Hvaležna vam bom za kakršnikoli odgovor...

Čestitke vsem novim nosečkam, ostalim pa veliko sreče, da zagledamo user posted image ... tako, da pogumno naprej user posted image . Pravijo, da se vse zgodi ob pravem času in upajmo, da bo v marcu res tisti pravi čas. Pa srečno user posted image

Lep večer user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.3.2012 18:58:24   
Poka
V prvem krogu očitno ni uspelo... Prvem po laparo, drugače pa koliki že - nešteti...

Sicer sem si pa tako želela skrbet za eno nebogljeno bitjece, ki te vsak dan preseneča, pa sem si nabavila dva kunca. Povsod piše, da so nezahtevne živali in lajšajo stres. Moja dva mi ga samo povzročata, ker je enkrat en bolan drugič pa drugi, tako da tud od vikenda ni bilo nič. Sam jok in solze in bedenje... In kreganje z v.d. možem, da imam kunce raje... Zdaj vsaj vidim, kako bo ko bom imela otroke - po mojem sem se mogla tega naučit... Kako te skrbi, kako te zbudijo ponoč, kako ne veš kaj bi jim dal za jest, da bo OK in da bo mož stalno jamral, da nimava nič skupnega časa.

Pa že študiram, da ne bi šla na dopust, ker ne vem kdo ju bo pazil, ker itak ne bop znal tako kto jaz...

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.3.2012 21:09:28   
Cvetka*
Živjo!
No da vam povem, da nisem zdržala, da nebi testa delala.user posted image
Zjutraj sem naredila BC, pa se mi je samo zdelo, al pa sem si kar malo domišljala, da mogoče vidim user posted image , pa mi je mož takoj povedal, da ni nič. Zvečer sem pa poskusila se CB, pa je pokazal lepi user posted image oz. en lep plusek! Res sva oba zeloooo vesela, in samo upam, da se vse srečno izteče in da dobimo malega škorpijončka.
Vsem ostalim pošiljam veliko user posted image   in želim ravno to, kar je danes mene presenetilo, pa da bo marec res čisto ponorel od user posted image ter user posted image !
Lep večer vsem!

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.3.2012 21:28:58   
rozi55
Cvetka, čestitam!!! Lepo nosečnost in enega lušnega škorpijončka želim user posted image
Poka, ti le uživaj s svojima kunčkoma, živalce so zakon. Dec se bo že skuliral, pa ni čisto enako potem z otrokom. Sem imela podobne pomisleke, ko sem kupila psičko in se je (bivši, pa ne zaradi tega user posted image ) obupno vedel, sem si mislila, jao, kaj šele bo user posted image No, do počitnic pa le najdi fajn skrbnike in pojdita uživat user posted image
Katte, naj ti rojstni dan mojega škratka prinese en lep +. Držim pesti!!!
Helenčica, za prvega je trajalooooooo, za 2. bo pa zgleda tudi. Če sploh bo, tale 2 splava in vsaka user posted image me vsake tolko spravita ob optimizem. Pa leta user posted image Ampak moj G pravi, da sem še mlada, on že ve user posted image
Navijam, pa ne hodite v april. No, eno rabim, da bo seznam urejala, ampak ni pa treba na seznam user posted image

(odgovor članu Cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.3.2012 22:02:38   
Kliki
Vsem ki vas je obiskalauser posted image pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiste ki pa ste zagledaleuser posted image pa iskrene čestitke in lepih 9mesecov.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.3.2012 22:53:02   
ninej
Vivaldi,hvala za odgovore.....si mi kar malo upanja vlila in upam,da bom imela moč da počakam do 25.marca,da bo zagvišno....user posted image

Cvetka-čestitke,superca.....naj bo lepo in čudovito naslednjim 9 mesecev....naj pa še tebe malo po znakih povprašam,če ti ni odveč odgovoriti.....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.3.2012 7:11:51   
Vivaldi
Cvetka, čestitke!user posted image user posted image user posted image Zelo te razumem, pri nama se je veselje komaj malo poleglo, potem se pa samo spogledava, bi pa spet kar vriskala user posted image

Zdaj pa hitro k novembrkam!user posted image

Za ostale polivam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da hitro pridete k nam! Ajde! Gremo! Ena - dva! Ena - dva! MAR - ŠI - RA - MO!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.3.2012 7:37:30   
oreh
user posted image user posted image Cvetka čestitke!

vivaldi, ja,ja že maširamo za teboj z N testi v roki, sam kaj k nam roza barva in testi tako pristajajo, da se vsak mesec vračamo po noveuser posted image user posted image user posted image

Čudno, ti si utrujena in se izgovarjaš na spomlad. utrujenost, pa je to verjetno zaradi user posted image , jaz pa imam spoml. utrujenost in si domišljam, da sem pa mogoče vendarle user posted image kljub - testom, in user posted image . babe, babe, nikoli nam ni prav.user posted image user posted image

zgleda, da bo mesec marec roza obarvan za novinke, ampak ni res, da tudi kaki starini ne bi tokrat uspelo.

nič, lepo se imejte!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.3.2012 7:47:05   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi
Ampak pomoje je to vse splošna spomladanska utrujenost user posted image

Ma kaka spomladanska utrujenost, Vivaldi, ti si noseča! user posted image

Katte, verjamem, da bo pri tebi drugačen rezultat. Močno navijam.

Cvetka uauuuu, čestitam! user posted image user posted image user posted image Zdravo do konca!

Rozi, kolk si pa stara? Pa saj si mlajša od mene, pa poglej - imaš enega škratka ki ti lepša dneve. Jaz na to temo - starost nočem sploh misliti in ti povem, da velikokrat srečam kakšno sošolko (torej mojih let), ki niti slučajno še ne razmišlja na user posted image , ali pa sploh nima partnerja in si mislim, da leta pa res ne bi smela biti še problem. Zdaj še ne, tam okoli 37., 38. pa že....

Poka, tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 6.3.2012 7:49:29 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.3.2012 8:07:12   
LittleSun
Dobro jutro babike moje.

crtek lepo da si se malo oglasila, kako si kaj??

cvetka user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim.

Marec se je začel dokaj lepo, žal mi je samo da ni nobene stare borke user posted image user posted image

Sonček je JUHUHUHU user posted image user posted image user posted image jaz sem čist naspidirana danes, me to vreme kar dvigujeuser posted image user posted image pa da vam povem, da je vaga končno pokazala - 2 kg in sem strašno vesela, da se obrestuje to moje odrekanje. Upam da bo dobrodejno vplivalo na user posted image da najdejo svoj domek, no sej ne da dvomim v to, da bodo ta mesec tam kjer jim je prostor user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
6.3.2012 8:25:13   
kris555
Helenčica in vse ostale borke NE OBUPAT.

Prosim, prosim, prosim pozitivno v boj vsak mesec dokler ne zagledate user posted image .

Tudi jaz sem šla skozi vse faze žalosti, malodušja, veselja, pričakovanja in še in še.

Z mojim user posted image sva se trudila zanosit več kot 3 leta. Opravila preglede, operacijo,
on jedel tablete, pa nič. Bila sva na mesečnih dopustih samo, da bi se sprostila in zagledala user posted image . Spet nič.
Najbrž kot ve sprobala 1000 položajev, pa noge v luft za 2 uri, pa 30 min, nič lulanja, nič tuširanja, vino, itd.....
user posted image sva pred O, med O, po O, da se ti zmeša.
Še vedno NIČ.
Enkrat so nama govorili ne gre naravno, drugič saj bo šlo. Ja, leta pa grejo mimo kot bi mignil.
Ko sva še zadnje izvide dobila sva bila dana na čakalno listo za 1.ICSI. Nekako sem se oddahnila, češ še imam možnost,
da postanem mama.

Najbrž je to pripomoglo, da sem se sprostila, saj sva v februarju ugledala user posted image . Pa tudi to da sva preživela vikend v Zrečah,
na turistični kmetiji, kjer je lastnica povedala da veliko parov zanosi pri njih. Jaz sem si samo mislila, hja z mojo srečo se to meni ne bo zgodilo.
V šali sem ji rekla le, da zato postelja tako škripa. user posted image Pa smo se smejali. Pa še prav je imela.user posted image

Čisto sem bila v šoku, no oba. Jaz znakov za user posted image nisem imela. Dva dni pred napovedano user posted image
sem se s sestro pogovarjala, nekaj sem jo narobe razumela in planila v jok. Čisto sem jo vrgla s tira, da se mi je 30 min opravičevala
za besede. Ponavadi nisem jokica, prej nekaj zabrusim nazaj. Ko pa user posted image ni bilo od nikoder sem raje počakala,
saj me je nekajkrat tako že hecnila. Sedaj sem 8t3d, pikica je velika 11 mm, oba presrečna ker sva včeraj videla user posted image .

Nisem se takoj javila, oprostite ampak na prvem pregledu ni bilo vse tako kot bi moralo biti. Tudi zdaj iz previdnosti veste ve, moja
mama in partner. Če bo vse OK izvejo v aprilu po NS še vsi ostali. Takrat bo prvo tromesečje za mano.

PUNCE (helenčica) vem kako vam je ampak čudeži se dogajajo. POZITIVNO POZITIVNO naprej.
Jaz mislim in navijam za vsako posebej, tudi ve ste mi prinesle srečo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
6.3.2012 8:42:36   
Sa.je
Cvetka in Kris, čestitam user posted image user posted image
Kris - tvoja zgodba je prav ganljiva. Ob takih zgodbah se človek zave, da u bistvu eno leto še ni tako dolga doba in, da za dežjem vedno posije sonce! Zate je user posted image

Jaz sem pa tudi že klicala k G, če bi me mogoče vzel na pregled pa mi je rekel, da če sem septembra imela SS, se je moja ura postavila spet na nulo in, da če do septembra še ne bo nič, naj takrat pokličem user posted image
Pravi, da je zanositev bolj kot loterija in, da le mali procent parov zanosi takoj - ampak bemtiš, moje prijateljice in znanke pa vse takoj...no tudi jaz se tolažim, da je od SS šele pol leta in, da to še ni taka doba, čeprav me pa jezi, da dejansko se pa res že eno leto trudiva, če odštejem tisti SS vmes, po enem letu še vedno nimam user posted image
ah jaaa user posted image

Ta mesec sem se res prepričala, da bo ratalo...pravijo, da lahko pozitivno razmišljanje naredi čudeže.
Sem tudi v nekakšnem postu po montignacu, malo prilagajeni dieti, ki se mi tudi že obrestuje, saj se fizično bolje počutim, kavbojke spet lažje zapnem in vaga kaže že 4 kg manj user posted image
pa tudi upam, da nam bo to malo pomagalo priti do user posted image
Tole lepo spomladansko vreme pa samo še pripomore k dobremu počutju, dobri energiji...

Punce, vsem nam bo uspelo, samo pogumno in z veliko pozitivnimi mislimi! Vse bomo mamice!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.3.2012 8:43:00   
oreh
O, mama mia, punce, a lahko nehate pisati tako čustvene, prelepe in motivacije polne poste, jaz sem ob tej uri že našminkana in pol se vlijejo solze in sem čist razmazana. kris hvala za te prelepe besede. lepo je slišati, da moraš res vsak mesec upati kot, da je prvič, čeprav je težko, a taki posti ziher pomagajo. sem pa vesela, da je drugi pregled pokazal, da je vse ok.
je pa res, da ko si na listi ali vsaj veš, da bo kmalu postopek, si dosti bolj skuliran, vsaj pri sebi to opažam.
tako, da babe, vse v Zreče ali vsaj na listouser posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.3.2012 8:54:04   
HeLenčica
Kris555, jaz sem pa te "odkrila" da si nosečka že med "čvekanje v pričakovanju" in mi ni bilo čisto jasno, ker se spomnim, da sva klepetali v Ambulanta MB. Kakorkoli, res iskreno ti čestitam in ti želim, da boš jeseni k sebi stisnila tako težko pričakovano štručko. In hvala za tvoje besede, tudi sama "sumim", da je veeeeliiiiiiiikooooooo v moji glavi, ampak....recepta za "pozabit" še nisem našla. Maja imava pregled v ambulanti, kjer bomo najbrž potegnili določene zaključke, pa bo mogoče to motivacija....Hvala še enkrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.3.2012 8:54:18   
LittleSun
kris ganjena do solzuser posted image hvala da si z nami delila svojo zgodbo, meni si dala UPANJE!!!! In ČESTITKE!!

itak sem ta mesec odločena, da nama bo uspelo. Je tudi lubi zagnan  in sva že začela pridno user posted image ...da se ga bo le držalo to navdušenje.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.3.2012 8:55:38   
LittleSun
Helenčica če se boš ta mesec malo odklopila boš videla, da boš spet dobila energijo in se naučila malo pozabit. Držim ti pesti, da te kmalu razveselijo user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.3.2012 8:57:17   
HeLenčica
LittleSun, res, že zdaj se počutim veliko bolje. Kakšno breme je to vidiš komaj, ko to breme malo "odpade"....

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?