|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
6.3.2012 8:57:44   
donini
Pozdravljene,

jaz se verjetno selim kar v april. Nisem še dobila M, vendar sem bila včeraj na rentgenu hrbtenice.Vemo kaj po tem sledi. Skoraj bi rekla, da nočem na rentgen, vendar itak še ne vam ali se je prijelo, pa sem šla. Kaj čmo... ne morem delovati kot da sem noseča, že prej ko vem...  dr. Pušenjak svetuje, da naj mislimo, da nismo noseče, ker drugače te to omejuje in ima prav. Lp

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.3.2012 8:59:17   
HeLenčica
donini, kaj si mislila s tem, da vemo kaj sledi? Če si bila na RTG in si noseča to seveda ne pomeni, da boš splavila. Če je nosečnost zdrava, dr. Pušenjak pravi, da ji ne more nič takega resno škoditi....

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.3.2012 9:13:00   
crtek
LittleSun se me še spomniš? Sm pa že misnla, da ste vse pozable name, ko pa se tako malokrat oglasim user posted image vgl js sm super, naša mala biba pridno raste, na NS so bli izvidi odlični, zdej že kšn teden čutim tudi premike, tko da...vedno bolše user posted image držim pesti, da tudi vsem vam čimprej rata in se preselite med teme "čvekanje v pričakovanju" user posted image navijam za vsako posebaj user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.3.2012 9:14:05   
Sa.je

IZVIRNO SPOROČILO: donini

dr. Pušenjak svetuje, da naj mislimo, da nismo noseče, ker drugače te to omejuje in ima prav. Lp

Donini - možno, da je res kar praviš, ampak jaz sem pa ravno brala, da pozitivno razmišljanje lahko naredi veliko. Da, si po seksu, ko ležiš v postelji, zamišljaš kako se bo tokrat prijelo, si zamišljaš, da je test pozitiven, si predstavljaš, da si noseča... baje to pomaga, da lažje res pride do zanositve in nosečnosti.
Ne vem, no. Eni pravijo tako, drugi drugače.
Verjetno pravega recepta pravzaprav sploh ni. Ko se poklopi vseh tistih tisoč malenkosti, ki pripeljejo do oploditve se to pač zgodi.

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.3.2012 9:26:28   
LittleSun
Helenčica tako je, ne veš, dokler malo ne odložiš. Meni je res pasalo, sej vem da se ponavljam, ampak mi je dalo novih moči in želim to deliti z vami in mogoče še kateri pomaga.

crtek kako se te nebi spomnila, seveda se te...sej vsake toliko pokukam kako sta vidve z bobikouser posted image user posted image sem vesela, da je biba dobro, čas pa tako hitro mine, da boš kmalu mami user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.3.2012 9:56:17   
donini
Helenčica, saj verjetno nisem noseča, pa sedaj tudi nočem biti, ker bi se skozi spraševala kaj pa, če je kaj narobe. RNT pa ako zgodaj verjetno povzroči uničenje polodu (to sem mislila).

Sa.je nisem mislila, da naj ne mislimo pozitivno, ja valda da sem za to. Mislila, sem da, npr. nekatere ženske nočejo niti laufat oz. hodit na aerobiko, ker bi lahko zanosile. Kaj pa, če se traja 2 leti? Pa, izogibati se kakšni pivi, počitnicam z letalom...itd. Veliko jih je, sploh na forumih, ki se vsega izogibajo samo zato, ker ne vedo ali so noseče. Meni se zdi to omejevanje samega sebe, še posebno zato, ker ne veš kdaj se bo prijelo.

Neposredna povezava do sporočila: 431
6.3.2012 10:04:27   
Sa.je
Donini - to se strinajm s tabo, delaš vse normalno, tako kot prej. Razne športne aktivosti še nikoli niso škodile.
Če bi jaz delala tako, da bi se vsemu izogibala bi bila v tem letu odkar delava na user posted image že ena velika živčna razvalina. Energijo mi daje ravno to, da grem na aerobiko, se premigam, znorim, dam ven iz sebe.
Potem se takoj bolje počutim. Če mi paše kaj spit, pač spijem. Poskušam živeti kar se da normalno, sproščeno življenje, še vedno pa me nekje zadaj vedno spremlja tisto vprašanje - ali bo ta mesec ratalo. Da bi popolnom odklopila - po pravici povedano, ne znam. Podzavest pač dela svoje in vsaka čast tisti, ki lahko 100& odklopi in se pač prepusti. Jaz to ne morem.

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.3.2012 11:10:39   
witch
Hej hoj punčke user posted image
Upam, da lepo preivljate te lepe dneve. Jaz sem celo noč prebedela. Imela sem take močne krče da sploh spati nisem mogla. Danes je počutje malo boljše ampak še kar precej boli.

S*, Ajcom1, cebela2 kako kaže?

Cvetka* user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 6.3.2012 11:14:18 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.3.2012 11:12:40   
Žabica86
Hej punce!

Danes čutim da je moj DAN D !!! user posted image user posted image user posted image Tako, da akcija!!! user posted image user posted image user posted image

Držite pesti !!!

Vsem nosečkam veliko sreče - vsem ki čakate na pluske pa veliko user posted image user posted image user posted image !!!

1 + 1 = 3

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.3.2012 11:13:30   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (x. krog)

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

NOSEČK: ___2___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.3.2012 11:41:49   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

LittleSun se me še spomniš? Sm pa že misnla, da ste vse pozable name, ko pa se tako malokrat oglasim user posted image vgl js sm super, naša mala biba pridno raste, na NS so bli izvidi odlični, zdej že kšn teden čutim tudi premike, tko da...vedno bolše user posted image držim pesti, da tudi vsem vam čimprej rata in se preselite med teme "čvekanje v pričakovanju" user posted image navijam za vsako posebaj user posted image

No no, valda da se te spomnimo! Kak si pila limonade, potem pa bila rahla črtica in nato še močnejša user posted image

Sa.je, čisto možno da je res, ampak jaz to prakticiram že kako leto in še ni rezultata user posted image

donini, točno tako...živeti moraš čisto normalno življenje, ker sicer lahko postaneš živčni bolnik, kar pa še dodatno ovira zanositev. Jaz sem se prve mesece tudi ful držala tega pa onega nasveta, in sem bila vsa iz sebe, tako omejena.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.3.2012 11:56:22   
ninej
Punce kolk vas je lepo prebrat,ko človeku tko pozitivno energijo prinesete in upanje,da bom tud jst enkrat mama....joj,nekateri moramo trnovo pot dati skozi da pridemo do user posted image in mislim,da smo potem veliko boljše mame,ker dosežeš nekaj s toliko truda,sej ne me razumet narobe,ne primerjam otroka z nekim dosežkom in ne mislim,da so druge kej slabše mamice,sam drugače gledaš na celotno stvar....Punce,hvala ker ste-ker s svojimi odgovori date vedet,da nisem sama in edina.user posted image user posted image user posted image

Recepta za odklop pa žal tud jst nimam,bi blo pa fajn malčk odklopit.....mam še tko dolgočasno službi ni mi večkrat uidejo misli k user posted image in to sploh ni dobro.....sva se pa že midva z mojim menila,da bi blo treba vzet malo odkolpa od vsega in it par dni v toplice,upam da nama uspe....Lih vzadnjič sem se s kolegico pogovarjala,ki se je 3 leta trudila za user posted image da so toplice res zakon...ona je po vseh naravnih poskusih in tabletah zabrisala vse v koš in pop.....nad vsem in šla v toplice in glej ga zlomka čez 1 mesec pozitiven test in zdej imata punčko 4 leta stari in fantka 1 leto...in v šali mi je rekla,da se punčke delajo v Čateških toplicah,fantki pa v temah Olimije-preizkušenouser posted image user posted image .Mislim,,da bi blo vredno probat????

Aja,me zanima a je še keri tolko cajta user posted image zaostajala,tiste ki mate neredne....moje namreč ni že od 11.januarja,testa negativna,naslednji bo padel 25.marca,če bom dovolj trmasta...mislim da bom....user posted image user posted image

Lep dan bejbe moje!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.3.2012 12:39:46   
*Karmen*
Hej, hoj, punce!!!

Vidim, da se v marcu dogaja 100 na uro. Jaz sem se za nekaj dni umaknila iz naših strani, ker sem 7. dan po ET naredila test in je bil negativen. Moj možek je bil jezen ko user posted image , ker sem ga delala tako zgodaj. Ampak v prvih dveh poskusih sem dobila M že 8. dan po ET in to me je "prisililo" v lulanje... No, v glavnem je do 7. dneva po ET prešlo tudi špikanje v jajčnikih, boleče in otekle prsi... Sem se pač vdala v usodo in teh nekaj dni sem si vzela za to, da pridem spet k sebi.

Danes pa je 12. dan od ET. M še vedno ni. In danes me že od zjutraj pečejo bradavice in špika me po prsih... In spet imam neke tope bolečine tam dol kot pred M. No, pa sem verjetno spet tam, ko ne vem na čem sem. Test moram delat v četrtek ali petek... Nimam pa več volje, da bi ga delala. Mi je vse dol padl... Kaj mislite ve?

Vsem novim nosečkam želim prijetnih in zdravih 9 mesecev pričakovanja, vsem, ki čakate na postopke, da bi čim prej prišle na vrsto in vsem nam, ki še ne vemo kaj je in kaj ni pa veliko potrpljenja in seveda ogromno pluskov in user posted image user posted image .

Objemček vsem sotrpinkam user posted image . Karmen.

< Sporočilo je popravil *Karmen* -- 6.3.2012 12:40:22 >

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.3.2012 13:17:23   
Zewa
Karmen, bova skupi delale testek v petek ali soboto prav?user posted image Mene tudi stalno nekaj špika po jajčnikih, pa me nikoli ne. Pa trebuh mam napihnjen-je možno tudi, da sem se zredila.user posted image Še vedno pa kar imam nek občutek, da je ta mesec uspelo.. Bomo še videli kaj bo.. user posted image naj ne bi pritekla pojutrišnjem, upam da je res ne bo..

Kako ste ostale? Danes je tak lep dan-pa dež so napovedovaliuser posted image No, samo škoda, ker pridem šele ob 21h domov, bom pa jutri malo sonček izkoristila...

Ni, gremo nazaj delat...user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.3.2012 13:18:56   
Katte
Cvetka* in kris555, čestitam vama in vama želim lepo nosečnost.

Jaz se pa poslavljam od marca in se selim v april. Nisem posebno razočarana, sem to že pričakovala. O je bila ta mesec zgodaj in M je prišla točno 12 dni kasneje. Zdaj pa v nove boje.
Za vse ostale tukaj pa upam, da je že marec vaš mesec.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.3.2012 13:27:04   
Zewa
Katte user posted image user posted image user posted image Ti bo pa miklavž dete prnesu...

Ostalim, ki ste nalulale pa čestitke!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.3.2012 13:45:40   
LittleSun
Danes ste pa res zgovorne user posted image user posted image pridne

Katte user posted image user posted image kaj naj rečem...user posted image user posted image ti pošiljam za srečo v aprilu.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.3.2012 13:53:00   
*Karmen*
Zewa, če ne pride M do petka bova pa mogoče res delali test na isti dan. Držim pesti, da se user posted image ne pojavi pri nobeni! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
6.3.2012 15:15:07   
*Karmen*
Drage moje punce, pr men se je glih kar vlila user posted image . Za ta krog sem zaključila. Me pa lahko date med navijačice, ker močno, močno stiskam pesti, da bo marca še kaj pluskov. Zdaj se bom pa za 2 dni mal umaknila, da user posted image žalost, pol pa naprej v nove zmage.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.3.2012 19:54:16   
mladika
Samo da javim...meni se tudi ta mesec ni izneverila moja rdeča prijateljica...user posted image grem v nove boje...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.3.2012 20:07:07   
LittleSun
mladikauser posted image user posted image ah marec spet ni naklonjen starim borkam user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.3.2012 20:44:58   
Zewa
Ah Karmen in Mladika user posted image user posted image user posted image Saj bo..

Neposredna povezava do sporočila: 447
6.3.2012 22:16:24   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Ah Karmen in Mladika user posted image user posted image user posted image Saj bo..

Punci glavo pokonci in  v nov boj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninej vidim da imaš ful ne redne M. Probaj pit PLAHTICO, ki menda tudi to poštima.

crtek tudi jast se te spomnem lepo da si nas malo prišla pozdravit.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.3.2012 7:37:30   
Zewa
No, mene lahko razglasite za kozo dnevauser posted image En dan prej semšla delat testek... In ne vem a sem videla eno črtico ali je bil to le privid...In kaj zdaj vem? Nič več kot včeraj - da moram počakat na vsaj jutri... Ah, sem smotana...

Bo katera "upravičeno" danes lulala?user posted image

No, zdej bom pa v miru malo pojedla.. in sama sebe po glavi tepla...user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.3.2012 7:50:58   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

mladikauser posted image user posted image ah marec spet ni naklonjen starim borkam user posted image

Kateri mesec sploh bo, se sprašujem? user posted image user posted image user posted image

Karmen, držim pesti da bo naslednji postopek prinesel pravi rezultat! user posted image user posted image user posted image

Mladikica, nimam besed, samo user posted image user posted image user posted image . Upam da te ni preveč potrlo.

Zewa, danes ZATE stiskam pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?