|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
4.3.2012 21:03:27   
ninej
Živjo punce!se vam spet malčk oglašam,jah z mano nč nouga....user posted image še ni,testa tud nisem delala,ker enostavno nisem imela volje in sem se tolk prepričala da nč ni,tko da bom še en cajt počakala....sm jst ena budala,jauser posted image .....sicer mam malo večje prsi in bradavičke me bolijo,pa špika me vsake tolko,ma to so znaki tud za user posted image ,tko da nč ne pričakujem,al pa je spet psiha nardila svoje....sm bla pa danes pr prjatlci k ma 5 mesečnega cukra in sm bl takoj bolš volje,čeprav sem se ji izogibala neki časa.....mislim,da prihaja spet obdobje ko ,se me bo polotil obup,žalost in depresija,upam da bo ta pomlad to odgnala...
.brvar-iskrene čestitke,ful sem vesela zate,upam da bo vse ok s tabo in s pikico...aja,kir test si uporabila če ni skrivnost.....
aja,vse tiste ki vsa je ta grda obiskala pa user posted image user posted image user posted image

Punce držte se mi.....nočko....

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.3.2012 6:39:42   
Vivaldi
Dobro jutro user posted image

Evo, jaz sem se vrnila s službenega vikenda, itak sem skoraj spala na predavanjih, včeraj popoldne sem pa tudi samo dol padla in spala do zdajleuser posted image Jupi jee, za mojega pridnega možeka! Ne vem, kako bi brez njegauser posted image

Rozika moja user posted image user posted image user posted image ma kaj te zeza ta rdeči vragec, jaz zapovedujem post od menstre!

Oreh, zadnjič sem na hitro prebrala, da si ti že imela svojega bušija? A potem se je pa kar končalo?user posted image Joj, kakšne grozne misli me podijo...
Jaz tolk držim pesti zate, da ne morem nič drugega delat!user posted image Res. Zdej te dohtarji porihtajo, pol pa ene četvorčke udariš, da bo za en cajt mir.

Dejmo, puuuunceeeee, za vse navijam, in vas vabim, da se pridružite novembrkam... Pridite, luštno bo user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.3.2012 6:40:55   
Vivaldi
Ninej, simptome imaš točno take, kot sem jih jaz imela, pa sta bili potem user posted image - še to, da testa nočeš delat, je znak! Vsaj pri meni je biluser posted image
Navijaaaam!user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.3.2012 7:51:53   
LittleSun
Dobro jutro

Iza nobeno pretirano gibanje ne škodi user posted image , tudi če nikoli prej nisi tekala, to nikakor ni škodljivo, da ti kar, seveda po občutku. Tudi lahke uteži lahko dviguješ in normalno telovadiš. Dokler se dobro počutiš lahko delaš vse normalno. Sem se pri prvi user posted image vse pozanimala in sem ful veliko na začetku gibala, še na aerobiko hodla, potem sva pa zelo veliko hodila, še ko sem bila čez rok sva delala ture user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj otvorili marec in je bilo tako finoooo faaajnnn, pauza je kar pasala, je želja še močnejša user posted image user posted image Če bo šlo tako dalje, nam konec meseca user posted image ne uidejouser posted image user posted image in PIKA.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.3.2012 8:03:19   
HeLenčica
Rozi moja user posted image user posted image user posted image , nisem vedela, da je pri tebi 18 mesecev že. A ste prvega škrata tudi dolgo delali? Zaslužiš si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj gremo na pivo? user posted image

anuskha, dobiš še kak ZS od mene, mam kr nekaj vprašanj zate user posted image

Witch, to je dobro, da se zamotiš s knjigami. Drugače bi bla že cela živčna, ko M še ni. Jaz sem vsak dan znova hvaležna, da sem faks končala, ker ne vem če bi se zmogla zdaj še učit user posted image . Držim pesti!

Izabelina, nič ne škodi zdravi nosečnosti (po dr. Pušenjaku), kar se pa tiče O, pa je vsaj pri meni tako, da ko me konkretno šraufa in je O test pozitiven, je O naslednji dan oz. čez dva dni.

Ninej....naj že pride, če misli! user posted image

Vivaldi, stran z grdimi mislimi! Božaj pikico in pridi še kaj med nas.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.3.2012 8:09:00   
Zewa
No, punce moje, kako ste?

Jaz sem prišla v službo, pa danes se mi prav nič ne da... Že zdaj, kaj šele bouser posted image V to službo mi res ni užitek hodit, pišuka tud ja...user posted image Ah saj bo boljše, ta teden sem en dan frej cel dan in em to pokonci drži.user posted image
Včerej smo izkoristili dan na polno - sva šla na en dolg sprehod, in potem sva tako zaspalauser posted image Me je pa tako čudno bolel trebuh ko sva hodila, še nikoli tako - eko že iščem znake. V četrtek naj user posted image NE bi bilo.. Upam, da so moji občutki da je ta mesec uspelo praviuser posted image

Nič, grem delat..user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
5.3.2012 8:45:27   
Sisley
HeLenčica... joj kako dobro vem kako ti je. Sama sebe včasih kar vprašam kaj je narobe z mano, da sem na nek način nevoščljiva kolegicam ki so user posted image . In še dve najbljižje kolegice so zanosile, ko niti niso tako pričakovale tega, a najbolj je bla fora, da je meni zamujala in mi še kolegica kupi test, kateri je seveda pokazal negativno... No in potem ona pogrunta da ji zamuja že kak teden, pa čist tko iz fore še sama proba ( niti nista delala na temu) no in jo pričaka pošten user posted image . Ah ja.. tako je življenje. V tistem trenutku sem poskusila zaigrat veselje, ker ti je res težko, doma pa sem se zjokala kot 3-letni otrok k mu vzameš igračko,..in moj me samo čudno gleda user posted image .. Moški v takih trenutkih ne najdejo prave besede, vsaj moj ne..
No je pa k sreči sedaj situacija malo boljša, 2x,3x prespiš pa je. Zdj se veselim z njo, z veseljem čvekam o njenih nosečniških radostih itd.. Samo je pa res, včasih je težko in se vprašam kaj je narobe z mano?!
AMPAK... tudi za nas bo posijal sonček, boš videla user posted image

No zdj se bo kar začelu aktivno jutranje delanje user posted image . Tko da držim pesti za vse vas! Tudi to veselje, ko vidiš pri drugih da jim uspe, na nek način vseeno dvigne voljo tudi pri meni,.. user posted image Nekako v tem kontekstu, če je drugim ratalo bo pa valda tut nam user posted image Sj smo se že naučil user posted image , sm še pravi dan za to ujamemo pa bo user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.3.2012 8:57:08   
Anonimen
No, jaz sem imela za vikend ovulacijo, tako da sva jo ujela, da ni šel čisto mimo ta mesec. user posted image Zdaj pa samo čakamo... Anonimna user posted image

(odgovor članu Sisley)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
5.3.2012 9:08:30   
Anonimen
hej user posted image se vam lahko še jaz pridružim...za seznamček...user posted image ne pričakujemo 28.3., je pa to drugi krog...
ampak imamo eno nagajivko že doma, je pa res da smo tudi na njo nekaj časa čakali.
skratka, če ima kera voljo me lahko doda na seznamček, pa med navijačice tudi.
zaenkrat se še nič ne obremenjujem, ko bo pač bo, je pa res da si želim še enega škratka čim prej, ker tamala bo novembra stara že tri leta, pa ne želimo prevelike razlike.

stiskam pesti za vse, da bo ta mesec čim več user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
5.3.2012 9:16:54   
ninej
Vivaldi-ja,hvala za spodbudo.....lepo bi bilo če bi se pojavili user posted image ,ma sama sebe prepričujem da ni nič,tko da neaslednji test delam na materinski dan,če mi bo uspelo zdržat do dnevauser posted image ......sm že tolk dnarja zmezala stran za te teste,da res nimam volje,da bi spet nardila še enga-probam počakat malo več časa pa bo......aja,Vivaldi-ti si imala vgnezditveno,pa še kae druga znake maš zdej???

Punce,držte se mi,upam da danes katera nalula user posted image ,tistim ki se jih pa smola drži ene močne user posted image user posted image user posted image !
Moram kuhatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
5.3.2012 9:39:24   
LittleSun
Helenčica popolnoma te razumem, tudi jaz se spopadam s temi občutki in vedno imam potem slab občutek in si mislim kakšna sem, da še se veselit s prijateljico ne znam. Ampak zgleda je to res normalno, vse te stvari so pustile sledi na nas, AMPAK tudi za nas pride ta dan!!

Jaz sem pa spet začela jemat maco in se mi zdi da imam spet težave zaradi nje...napihnjenost, rahla slabost..vedno sem to nekako povezovala z maco, ker druge hrane ne spreminjam in zgleda da je res tako. A je še katera ne prenaša dobro? Helenčica ti tudi ne, se mi zdi? Kako pa tebi ne paše? Zgleda bom spet morala nehat jemat user posted image jutri še poskusim, pa če bom spet takšna ne bom več...

Moram pa povedati, da sem imela "lepo" M, če lahko tako rečem, se je ful izlilo in potem lepo izvenelo, brez izcedkov, nič se ni zavleklo!user posted image user posted image danes pa še štartam s krvomočnico, pa ima da je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 386
5.3.2012 10:26:00   
oreh
Vivaldi, a boš hitro pregnala take misli stran, sploh ne beri teh stvari, jasno!
misli pozitivno, ker le pozitiva bo spremljala tvojo nosečnost, jasno? joj si me zdejle razkurla, a si že spravla take misli stran?!

zgleda , da se bo začela spomladanska utrujenost počasi, jaz bi si kr dekico na balkonu naštimala, službo prešpricala in zaspala.

barvar čestitke!user posted image user posted image

tiste, ki ste že imele vnetje, kako zgleda vnetje? kakšen je izcedek?

lap dan vam želim!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 387
5.3.2012 10:30:05   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jaz sem pa spet začela jemat maco in se mi zdi da imam spet težave zaradi nje...napihnjenost, rahla slabost..vedno sem to nekako povezovala z maco, ker druge hrane ne spreminjam in zgleda da je res tako. A je še katera ne prenaša dobro? Helenčica ti tudi ne, se mi zdi? Kako pa tebi ne paše? Zgleda bom spet morala nehat jemat user posted image jutri še poskusim, pa če bom spet takšna ne bom več...

Ja, jaz je ne jemljem več. Mene je noro želodec po njej bolel. Najprej ne, po kakem mesecu pa tako, da sem skoraj umrla! Zato se je ne dotaknem več.

Oreh, pri vnetju je izcedek navadno sirast, s koščki včasih.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 388
5.3.2012 10:30:43   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Kliki - močan objem, v to, da ti pa dojenček paše, pa sploh ne dvomim. In vem kako je to - z enimi nosečkami prjatlcami sm lahko brez problema z enimi pa ful težko. Super je, da mamo take prjatlce.
Pa tud take virtualne, k štekajo! user posted image

Hvala za lepe besede mi to ful pomeni.
Drugače se pa moja počasi poslavla in bo akcija lahko na polno.user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.3.2012 10:36:05   
LittleSun
Helenčica isto pri meni, zgleda je res maca kriva.

Oreh mene srbi in peče in sirast bel izcedek je, pa zelo pordečela nožnica, tako zunaj kot noter (koliko vidimuser posted image user posted image ). Meni najbolj pomaga ta canesten ko je v kompletu ena svečka in krema, s tem da se mežem en teden, tudi če izgine si še kak dan ali dva namažem, pa seveda hrana, cuker in belo moko dam na stran.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.3.2012 10:46:26   
oreh
a, ok, hvala!
sem mislila, da imam vnetje, ker sem imela takoj pouser posted image sluz kot ovulacijsko, le še taki mali kupčki brezbarvni so bili zraven, nič ni pa občutljivo ali srbeče.. sem rekla, da se ta mesec ne bom obremenjevala s pogostostjouser posted image , sluzjo.... No, zdej pa zgleda, da iščem druge stvari s katerimi bi si lahko parala živce. mi je pa čudno, ker tudi prejšnji mesec, se mi je takoj po user posted image pojavila sluz kot O , pa pol še čez en teden spet.

Jaz sem tudi maco nehala piti, ker mi je delala prebavne in želodčne težave.

Neposredna povezava do sporočila: 391
5.3.2012 11:25:47   
donini
jaz sem tudi ta mesec imela O takoj po M - sluz je bila ovulacijska že na 5 dan ciklusa, baje da se tudi to dogaja. Potem nisem imela več takšne sluzi. zakaj bi bilo to ravno vnetje? Jaz vnetja sigurno nisem imela. Takrat sva tudi potem delala na bebici. Upam, da je tokrat prijelo. Pa je še katera od vas imela O že takoj po M?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.3.2012 11:29:52   
oreh
ja možno je donini in to je super, ti bo lahka test prej pokazal. sej ne rečem, da je vnetje, vprašala sem le kako zgleda vnetje,ker ga še nisem imela. upam, da sta pridelela, kar sta delala!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.3.2012 11:48:00   
witch
Da sporočim moje stanje. Moja M je danes prišla. Gremo v nove boje...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.3.2012 11:54:58   
oreh
Oh, witch, žal mi je. upam, da se boš kljub temu lahko kmalu spet zakopala med knjige in opravljala izpite. si še daleč do diplome?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.3.2012 12:03:36   
ninej
Witch-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.3.2012 12:41:09   
LittleSun
witch user posted image user posted image ta cikel pa le uporabi svoje čarovniške spretnosti user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 397
5.3.2012 13:12:06   
Sisley
LittleSun.. jaz sem tudi poskusila z maco, kakše tri tedne sem zdržala. Se mi pa zdi da je meni še nekako vse bolj zmešala.. Ciklus se mi je podaljšal, joške so me bolele ves čas jemanja za umret, tko da ne vem,.. Sem ta mesec rajši pričela s krvomočnico, in mi je super, še okus mi je čisto fajn..
No tko je pri meni s to maco, nekaterim pa odgovarja baje.. Upam da bo tebi odgovarjala v tem smislu da zagledaš user posted image

user posted image user posted image

Čakamo na naš +

Neposredna povezava do sporočila: 398
5.3.2012 13:33:58   
S*
Joj pa kaj smo tudi marec slabo začeli user posted image user posted image user posted image za vse modro obarvane.
Pri nas user posted image še ni, me pa danes že boli glava, tako da mislim da prihaja na prvi tir v kratkem času.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
5.3.2012 13:34:48   
HeLenčica
Witch, pa ne no! Očitno nisem dovolj navijala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sisley, LittleSun bo itak nosečka in to kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?