Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 4.3.2012 21:03:27
|
|
|
|
ninej
|
Živjo punce!se vam spet malčk oglašam,jah z mano nč nouga.... še ni,testa tud nisem delala,ker enostavno nisem imela volje in sem se tolk prepričala da nč ni,tko da bom še en cajt počakala....sm jst ena budala,ja .....sicer mam malo večje prsi in bradavičke me bolijo,pa špika me vsake tolko,ma to so znaki tud za ,tko da nč ne pričakujem,al pa je spet psiha nardila svoje....sm bla pa danes pr prjatlci k ma 5 mesečnega cukra in sm bl takoj bolš volje,čeprav sem se ji izogibala neki časa.....mislim,da prihaja spet obdobje ko ,se me bo polotil obup,žalost in depresija,upam da bo ta pomlad to odgnala... .brvar-iskrene čestitke,ful sem vesela zate,upam da bo vse ok s tabo in s pikico...aja,kir test si uporabila če ni skrivnost..... aja,vse tiste ki vsa je ta grda obiskala pa Punce držte se mi.....nočko....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 6:39:42
|
|
|
|
Vivaldi
|
Dobro jutro Evo, jaz sem se vrnila s službenega vikenda, itak sem skoraj spala na predavanjih, včeraj popoldne sem pa tudi samo dol padla in spala do zdajle Jupi jee, za mojega pridnega možeka! Ne vem, kako bi brez njega Rozika moja ma kaj te zeza ta rdeči vragec, jaz zapovedujem post od menstre! Oreh, zadnjič sem na hitro prebrala, da si ti že imela svojega bušija? A potem se je pa kar končalo? Joj, kakšne grozne misli me podijo... Jaz tolk držim pesti zate, da ne morem nič drugega delat! Res. Zdej te dohtarji porihtajo, pol pa ene četvorčke udariš, da bo za en cajt mir. Dejmo, puuuunceeeee, za vse navijam, in vas vabim, da se pridružite novembrkam... Pridite, luštno bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 6:40:55
|
|
|
|
Vivaldi
|
Ninej, simptome imaš točno take, kot sem jih jaz imela, pa sta bili potem - še to, da testa nočeš delat, je znak! Vsaj pri meni je bil Navijaaaam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 7:51:53
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro Iza nobeno pretirano gibanje ne škodi , tudi če nikoli prej nisi tekala, to nikakor ni škodljivo, da ti kar, seveda po občutku. Tudi lahke uteži lahko dviguješ in normalno telovadiš. Dokler se dobro počutiš lahko delaš vse normalno. Sem se pri prvi vse pozanimala in sem ful veliko na začetku gibala, še na aerobiko hodla, potem sva pa zelo veliko hodila, še ko sem bila čez rok sva delala ture Mi smo pa včeraj otvorili marec in je bilo tako finoooo faaajnnn, pauza je kar pasala, je želja še močnejša Če bo šlo tako dalje, nam konec meseca ne uidejo in PIKA.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 8:03:19
|
|
|
|
HeLenčica
|
Rozi moja , nisem vedela, da je pri tebi 18 mesecev že. A ste prvega škrata tudi dolgo delali? Zaslužiš si . Kdaj gremo na pivo? anuskha, dobiš še kak ZS od mene, mam kr nekaj vprašanj zate Witch, to je dobro, da se zamotiš s knjigami. Drugače bi bla že cela živčna, ko M še ni. Jaz sem vsak dan znova hvaležna, da sem faks končala, ker ne vem če bi se zmogla zdaj še učit . Držim pesti! Izabelina, nič ne škodi zdravi nosečnosti (po dr. Pušenjaku), kar se pa tiče O, pa je vsaj pri meni tako, da ko me konkretno šraufa in je O test pozitiven, je O naslednji dan oz. čez dva dni. Ninej....naj že pride, če misli! Vivaldi, stran z grdimi mislimi! Božaj pikico in pridi še kaj med nas.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 8:09:00
|
|
|
|
Zewa
|
No, punce moje, kako ste? Jaz sem prišla v službo, pa danes se mi prav nič ne da... Že zdaj, kaj šele bo V to službo mi res ni užitek hodit, pišuka tud ja... Ah saj bo boljše, ta teden sem en dan frej cel dan in em to pokonci drži. Včerej smo izkoristili dan na polno - sva šla na en dolg sprehod, in potem sva tako zaspala Me je pa tako čudno bolel trebuh ko sva hodila, še nikoli tako - eko že iščem znake. V četrtek naj NE bi bilo.. Upam, da so moji občutki da je ta mesec uspelo pravi Nič, grem delat..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 8:45:27
|
|
|
|
Sisley
|
HeLenčica... joj kako dobro vem kako ti je. Sama sebe včasih kar vprašam kaj je narobe z mano, da sem na nek način nevoščljiva kolegicam ki so . In še dve najbljižje kolegice so zanosile, ko niti niso tako pričakovale tega, a najbolj je bla fora, da je meni zamujala in mi še kolegica kupi test, kateri je seveda pokazal negativno... No in potem ona pogrunta da ji zamuja že kak teden, pa čist tko iz fore še sama proba ( niti nista delala na temu) no in jo pričaka pošten . Ah ja.. tako je življenje. V tistem trenutku sem poskusila zaigrat veselje, ker ti je res težko, doma pa sem se zjokala kot 3-letni otrok k mu vzameš igračko,..in moj me samo čudno gleda .. Moški v takih trenutkih ne najdejo prave besede, vsaj moj ne.. No je pa k sreči sedaj situacija malo boljša, 2x,3x prespiš pa je. Zdj se veselim z njo, z veseljem čvekam o njenih nosečniških radostih itd.. Samo je pa res, včasih je težko in se vprašam kaj je narobe z mano?! AMPAK... tudi za nas bo posijal sonček, boš videla No zdj se bo kar začelu aktivno jutranje delanje . Tko da držim pesti za vse vas! Tudi to veselje, ko vidiš pri drugih da jim uspe, na nek način vseeno dvigne voljo tudi pri meni,.. Nekako v tem kontekstu, če je drugim ratalo bo pa valda tut nam Sj smo se že naučil , sm še pravi dan za to ujamemo pa bo
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 8:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem imela za vikend ovulacijo, tako da sva jo ujela, da ni šel čisto mimo ta mesec. Zdaj pa samo čakamo... Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 9:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hej se vam lahko še jaz pridružim...za seznamček... ne pričakujemo 28.3., je pa to drugi krog... ampak imamo eno nagajivko že doma, je pa res da smo tudi na njo nekaj časa čakali. skratka, če ima kera voljo me lahko doda na seznamček, pa med navijačice tudi. zaenkrat se še nič ne obremenjujem, ko bo pač bo, je pa res da si želim še enega škratka čim prej, ker tamala bo novembra stara že tri leta, pa ne želimo prevelike razlike. stiskam pesti za vse, da bo ta mesec čim več anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 9:16:54
|
|
|
|
ninej
|
Vivaldi-ja,hvala za spodbudo.....lepo bi bilo če bi se pojavili ,ma sama sebe prepričujem da ni nič,tko da neaslednji test delam na materinski dan,če mi bo uspelo zdržat do dneva ......sm že tolk dnarja zmezala stran za te teste,da res nimam volje,da bi spet nardila še enga-probam počakat malo več časa pa bo......aja,Vivaldi-ti si imala vgnezditveno,pa še kae druga znake maš zdej??? Punce,držte se mi,upam da danes katera nalula ,tistim ki se jih pa smola drži ene močne ! Moram kuhat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 9:39:24
|
|
|
|
LittleSun
|
Helenčica popolnoma te razumem, tudi jaz se spopadam s temi občutki in vedno imam potem slab občutek in si mislim kakšna sem, da še se veselit s prijateljico ne znam. Ampak zgleda je to res normalno, vse te stvari so pustile sledi na nas, AMPAK tudi za nas pride ta dan!! Jaz sem pa spet začela jemat maco in se mi zdi da imam spet težave zaradi nje...napihnjenost, rahla slabost..vedno sem to nekako povezovala z maco, ker druge hrane ne spreminjam in zgleda da je res tako. A je še katera ne prenaša dobro? Helenčica ti tudi ne, se mi zdi? Kako pa tebi ne paše? Zgleda bom spet morala nehat jemat jutri še poskusim, pa če bom spet takšna ne bom več... Moram pa povedati, da sem imela "lepo" M, če lahko tako rečem, se je ful izlilo in potem lepo izvenelo, brez izcedkov, nič se ni zavleklo! danes pa še štartam s krvomočnico, pa ima da je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 10:26:00
|
|
|
|
oreh
|
Vivaldi, a boš hitro pregnala take misli stran, sploh ne beri teh stvari, jasno! misli pozitivno, ker le pozitiva bo spremljala tvojo nosečnost, jasno? joj si me zdejle razkurla, a si že spravla take misli stran?! zgleda , da se bo začela spomladanska utrujenost počasi, jaz bi si kr dekico na balkonu naštimala, službo prešpricala in zaspala. barvar čestitke! tiste, ki ste že imele vnetje, kako zgleda vnetje? kakšen je izcedek? lap dan vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 10:30:05
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz sem pa spet začela jemat maco in se mi zdi da imam spet težave zaradi nje...napihnjenost, rahla slabost..vedno sem to nekako povezovala z maco, ker druge hrane ne spreminjam in zgleda da je res tako. A je še katera ne prenaša dobro? Helenčica ti tudi ne, se mi zdi? Kako pa tebi ne paše? Zgleda bom spet morala nehat jemat jutri še poskusim, pa če bom spet takšna ne bom več... Ja, jaz je ne jemljem več. Mene je noro želodec po njej bolel. Najprej ne, po kakem mesecu pa tako, da sem skoraj umrla! Zato se je ne dotaknem več. Oreh, pri vnetju je izcedek navadno sirast, s koščki včasih.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 10:30:43
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niri Kliki - močan objem, v to, da ti pa dojenček paše, pa sploh ne dvomim. In vem kako je to - z enimi nosečkami prjatlcami sm lahko brez problema z enimi pa ful težko. Super je, da mamo take prjatlce. Pa tud take virtualne, k štekajo! Hvala za lepe besede mi to ful pomeni. Drugače se pa moja počasi poslavla in bo akcija lahko na polno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 10:36:05
|
|
|
|
LittleSun
|
Helenčica isto pri meni, zgleda je res maca kriva. Oreh mene srbi in peče in sirast bel izcedek je, pa zelo pordečela nožnica, tako zunaj kot noter (koliko vidim ). Meni najbolj pomaga ta canesten ko je v kompletu ena svečka in krema, s tem da se mežem en teden, tudi če izgine si še kak dan ali dva namažem, pa seveda hrana, cuker in belo moko dam na stran.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 10:46:26
|
|
|
|
oreh
|
a, ok, hvala! sem mislila, da imam vnetje, ker sem imela takoj po sluz kot ovulacijsko, le še taki mali kupčki brezbarvni so bili zraven, nič ni pa občutljivo ali srbeče.. sem rekla, da se ta mesec ne bom obremenjevala s pogostostjo , sluzjo.... No, zdej pa zgleda, da iščem druge stvari s katerimi bi si lahko parala živce. mi je pa čudno, ker tudi prejšnji mesec, se mi je takoj po pojavila sluz kot O , pa pol še čez en teden spet. Jaz sem tudi maco nehala piti, ker mi je delala prebavne in želodčne težave.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 11:25:47
|
|
|
|
donini
|
jaz sem tudi ta mesec imela O takoj po M - sluz je bila ovulacijska že na 5 dan ciklusa, baje da se tudi to dogaja. Potem nisem imela več takšne sluzi. zakaj bi bilo to ravno vnetje? Jaz vnetja sigurno nisem imela. Takrat sva tudi potem delala na bebici. Upam, da je tokrat prijelo. Pa je še katera od vas imela O že takoj po M?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 11:29:52
|
|
|
|
oreh
|
ja možno je donini in to je super, ti bo lahka test prej pokazal. sej ne rečem, da je vnetje, vprašala sem le kako zgleda vnetje,ker ga še nisem imela. upam, da sta pridelela, kar sta delala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 11:48:00
|
|
|
|
witch
|
Da sporočim moje stanje. Moja M je danes prišla. Gremo v nove boje...
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 11:54:58
|
|
|
|
oreh
|
Oh, witch, žal mi je. upam, da se boš kljub temu lahko kmalu spet zakopala med knjige in opravljala izpite. si še daleč do diplome?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 12:03:36
|
|
|
|
ninej
|
Witch-
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 12:41:09
|
|
|
|
LittleSun
|
witch ta cikel pa le uporabi svoje čarovniške spretnosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 13:12:06
|
|
|
|
Sisley
|
LittleSun.. jaz sem tudi poskusila z maco, kakše tri tedne sem zdržala. Se mi pa zdi da je meni še nekako vse bolj zmešala.. Ciklus se mi je podaljšal, joške so me bolele ves čas jemanja za umret, tko da ne vem,.. Sem ta mesec rajši pričela s krvomočnico, in mi je super, še okus mi je čisto fajn.. No tko je pri meni s to maco, nekaterim pa odgovarja baje.. Upam da bo tebi odgovarjala v tem smislu da zagledaš
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 13:33:58
|
|
|
|
S*
|
Joj pa kaj smo tudi marec slabo začeli za vse modro obarvane. Pri nas še ni, me pa danes že boli glava, tako da mislim da prihaja na prvi tir v kratkem času.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 5.3.2012 13:34:48
|
|
|
|
HeLenčica
|
Witch, pa ne no! Očitno nisem dovolj navijala Sisley, LittleSun bo itak nosečka in to kmalu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?