Mistica -> RE: Januarčki 2012 (5.3.2012 16:25:07)
|
Trnuljčica – hvala, ker si delila svojo izkušnjo in dala nasvete. Se strinjam s tabo, res je vse odvisno od volje in ravno to je pri meni sedaj vprašanje- jo imam dovolj, da vztrajam ali je boljše, da si prihranim skrbi in grem na AM? Željo imam, a volja pa je druga pesem. Črpanjem mi nikakor ni všeč, priznam, in po drugi strani ni časa za črpanje, saj to pri meni traja, ne načrpam tako hitro in seveda nimam kdaj črpat, ko sem stalno z malo, pa tudi kaj skuhat, pospravit, ... je potrebno, saj sva sama. Po drugi strani pa grem raje na sprehod, ko mala vsaj malce zakinka v vozičku, kot pa da bi bila doma in si črpala. Pač moje mnenje in moja osebna izbira. Zagovornice dojenja se najbrž ne bi strinjale s tem. Kako pa je bilo potem s spanjem pri tvojem prvem, ko ste uvedli AM? Je potem vsaj čez noč spal? Če se prav spomnim, ste imeli v težave z alergijo in je bil to najbrž vzrok težavam s spanjem in hranjenjem. Glede tvoje bolezni pa ti želim, da bi se umirila in bi lahko čim dlje dojila ter predvsem, da bi se dobro počutila. Ronja – fajn je brat tvoje nasvete in tudi izkušnje. Se strinjam z vsem, kar si napisala glede spanja in glede dojenja. Jaz si samo želim, da bi mala več spala, posebno zaradi nje, da je potem bolj spočita in boljše volje. Tudi če nima še ritma, važno, da malce več pospi, pa smo vsi veseli in zadovolni. Glede dojenja si tudi lepo napisala. Jaz moram reči, da sem prebrala veliko teorije glede dojenja, a praksa je nekaj čisto drugega in mamica se kar naenkrat znajde pred veliko odločitvami glede dojenja. Zato imam sedaj jaz recimo toliko vprašanj v zvezi s tem. Mefisto – hvala za virtualni objem in seveda vračam enega tudi tebi[sm=smiley31.gif]! Zanimivo - a veš, da tudi jaz uporablam MAM stekleničke in seveda sumim nanje. Čeprav nimam izkušenj z drugimi. Mogoče bi res morala kupiti kako Aventovo, da vidim razlikoe (če bom še vztrajala pri dojenju). Pozdrav
|
|
|
|