kimica86 -> RE: Januarčki 2012 (4.3.2012 0:20:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa Kimica, saj na škatli od cucljev piše od katere starosti naprej je katera številka. Ta z različnimi pretoki je kao od treh mesecev naprej, pa naša lepo pije, kljub temu, da je luknja precej velika. Verjetno je pa to tudi od otroka odvisno. Saj, če se ne matra ko pije in se ne utrudi, po moje še ne rabiš menjat. Jaz sem šla na tega zato, ker je na dvojki počasneje teklo in se je hitro utrudla in je popila komaj polovico tistega kar bi mogla. Ja, sej, če bi moja pametna glava prej pomislila preden zavrže škatlo in kaj prebrala navodila... Moja ima trenutno cucelj z eno luknjico.. Mogoče se utrudi, ker na koncu že začne spat, ampak dokler je lačna ona vleče, čeprav po malem.. In vsak obrok poje najmanj 120ml, stara je pa 6 tednov, tako, da zaenkrat je po mojem ok.. In meni je po eni strani še boljše, da se malo utrudi, ker prej zaspi, ker drugače imamo fejst probleme za jo uspavat.. hehehe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ma, odvisno, jaz ga res ne rabim - saj pravim, da mogoče hormoni različno vplivajo - saj tudi v nosečnosti ni vsem slabo, meni je pa za umret. No, ampak vsaj teh problemov pa nimam, hehe. Srečna ti, ker ga ne rabiš.. Jaz sem že med nosečnostjo potrebovala lubrikant- totalna suša je bila [sm=smiley36.gif] Uhhh, sej meni je bilo med nosečnostjo tudi fulll slabo (od 4.tedna do 11.tedna, ker sem potem pristala v bolnici na infuziji zaradi bruhanja in dehidracije).. IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Jaz jem tudi sir. Meni je celo patronažna rekla, da je boljši kot mleko, ker je sir že predelan. Da naj ga pojem na dan tolk kukr sta dve škatlici vžigalic veliki. A sem že rekla, da sem popustila pri vzgoji že zdaj in kupila malemu dudo? Jao. No, zdaj je manj joka, ker mu takoj damo ta zamašek v usta. Midva pa lahko celo pojeva v miru. Ma, mene od sira (če je bolj močen, pikanten, da ni lih uni light) zna kaj napenjat, tako, da predvidevam, da bi tudi tamalo, zato se mu skoraj izogibam.. Pojem mogoče en košček zraven salame in kruha, ma lih, da je za en prst velik kos.. Hehehe.. Ehhh, sej duda ni nič napačnega.. kot si rekla, ta zamašek pomaga, da vsaj poješ lahko v miru [sm=smiley36.gif] Jaz znam dat tamali dudiko v usta, ko je full sitna in je v svoji posteljici in si uspem it na brzino vsaj zobe umit in it lulat, dokler je ne vrže ven.. hehehe [sm=smiley36.gif] Po kašnih 5 poskusih jo uspe obdržat in celo zaspat z njo [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25 mi2 sva [sm=sloncek.gif] ze 2 tedna po porodu..sicer sm misnla da bo bol potrpezljiv, glede na to da pozna situacijo z zdravstvenega vidika(beri bodoci ginekolog), ampak glede na to da nism bla sivana ni blo panike... 2 tedna po porodu??? Ufff, jaz sem imela takrat še kar čišče (3x dnevno menjavala uložek in je bil vedno krvav madež velik za kašen prst), tako, da je absolutno odpadlo.. Je pa tudi moj en tašen potrebnež, da boli glava.. Ampak kako pravijo: obstajata lijevanka rukič in desnka šakič pa še če se temu pridruži še draga, mislim, da ni panike.. hahahaha [sm=smiley36.gif] Sorry babe, ma jaz nimam dlake na jeziku [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|