Ursi2
|
Pozdravljene, punce! KK ste kaj? Vidim, da ste vse pridne in daforum bolj miruje. Mi smo ok. V feb smo bili bolani, tako da je bil pust bolj tako tako. Najprej je mene zabasalo, da sem kuhala čez 40 4 dni in se je prvič zgodilo, da sem po 3 dneh prosila tasta in taščo, da sta jih za kako urco imela. No, na pustni torek so mi pa vsi 3-je zakuhali čez 39 in je trajalo 10 dni, da smo bili končno brez vročine, bruhanja in in halacij. Ena dobra tsvar, jz nisem imela časa bit več bolana. Mi pa takrat Žiga ni hotel čisto nič jest, tako da me je res skrbelo in čist je bil adijo, tako da sem bila prepričana, da naju bo dala v bolnico, pa na srečo ni bilo potrebe. Nas je pa vse zelo zmatralo, tako da se mi zdi, da so šele nekje v začetku marca prav k sebi prišli. DRgač smo vredu, dva RD smo že dali čez, v petek ima še Jure. Praznovanje smo pa nardili za vse tri skupi in je bilo noro. Otroci so uživali, odrasli tudi, torte lepe in dobre, daril pa itak preveč. Blo nas je ene 40 od tega 23 otrok. Naši fanzje že komi čakajo, kdaj bomo spet meli žurko. :) Žiga se je kr navadil na vrtec, čeprav ko pridema po njega, prileti in se me drži, da ga komi oblečem. Čeprav je lažje, ker jih dedi vozi zjutraj in ni problema, ker ko sem ga jz peljala, so ga pa komi dol z mene dobile. Smo imeli tud sestanek v vrtcu z otroki, da so nam pokazali, kaj delajo in smo šli skupaj in je res veselje videt, kako uživajo, kako se imajo fajn, kaj vse delajo,.... Tudi vzgojiteljici ima fajni in se tudi kadar se srečamo npr. v centru vedno mal pogovarjamo. Mi to ful pomeni, da te ne jemlejo samo kot službo. Sem pa jo vprašala, če v vrtcu je, in jse je kr mal obotavljala, ker ni vedla, kk bi povedla, da veelikoooo poje. Sem se zelo začudila, ker doma ga komaj nahranim, tako je lačen. Ker je takoj, ko pridema domov, potem imamo okrog 17-ih kosilo, potem pa še vredu večerja. Pa vmes še kaka pomaranča ali jabolko ali banana,..... Ampak mu ni videt, res pa je, da je skoz aktiven in sekundo ni pri miru. Sej sem vesela, da je, sam smešno mi je, ker se mi zdi, da ta velIk v treh dneh ne poje toliko kot on v enem dnevu. Iščem pa že malo za morje, če nam bo uspelo it. Nekje konec avgusta iščem termin, sam ne vem, če nam bo šlo skoz. Bi bila pa vesela kake ideje, kam bi lahk šli za eno pametno ceno, pa da je blizu morja. Velika noč se tudi bliža in fantje že komi čakajo, da bomo barvali jajčke. Jure si je pa zaželel še prejza rD, da bi imel torto gasilski avto. Sma pa z mojim botra 6-nečakom in nečakinjama in razmišljam, kaj bi za pisanko. Pri nas imamo navado, da se obdarujemo, ampak meni za ne vem kaka darila ni, ker imajo itak preveč. Tako da se nagibam, k temu, da bi kupila kako knjigo ali kakšno družabno igro. Če imate kake ideje, bom vesela. Tako zdej pa delat.
|