Ursi2
|
Dobro jutro, punce! Jz sem ta teden že v službi (prejšnji teden sem imela dopust, ker sva se z Žigom uvajala v vrtec). Kaj naj rečem, služba gre, čerav mi je ful težko it in komi čakam, da bo čas, da grem domov in sem lahko z našimi razbojniki. Žiga se je pa baje včeraj v vrtcu že malo unesel in celo malo ni jokal in se je igral, pa celo jedel je malo kosila. Ker do zdaj je pa jokal od trenutka, ko sem ga oddala pa do takrat, ko sem prišla po njega. Ampak so pa fajni in grejo malo po Luka ali Jureta in ga peljejo tja, da ju vidi in se malo potolaži. Pa ko so zunaj lahko greta k njemu in se malo z njim igrata. Postanem kr solzna, ko pomislim na to. In tudi doma je razlika, ta večja se kr objemata in se veliko lepši igrata pa sodelujeta v igri. Je pa kr pestro uštimat vse in poskušam pripravit kosilo že prejšnji večer, ker mi ni do tega, da bi potem okrog štedilnika skakala, lačnni smo pa vseeno . Žiga se me zdej drži ko cek in mu ne smem hrbta obrnat, po drugi strani se pa tudi njemu vidi, da je vsak dan starejši. Že veliko stvari pokaže, ki jih želi. Sploh, ko se zvečer igrava in je tolk utrujen, da bi šel spat, mi pokaže na kavč, da se podojima in zaspi. Ponoči pa itak, se zbudi po 1-2h in potem ga ne prepričam, da bi sam spal v postelji. Kakor ga dam v posteljico,četudi spi, se takoj vsede, roke v zrak in joka, ko da je konec sveta. In ko ga vzamem k sebi, se me oklene z nogami in rokami in se mi zabubi v vrat in spi naprej. Tako da potem pač bolj malo spim, ker traja vsaj 2 uri, da trdno zaspi. Po drugi strani ima pa tudi Jure mal krizo in se ponoči zbuja in me kliče, da se stisnema, pa da mu povem, da sem tam. Vstajam pa itak ob 5-ih, da pridem v službo pravi čas. ampak bo že,samo navadit se mormo, pa bo bolje. Pri nas tudi Žiga že zdej kake 3 tedne res hodi, ne samo po par korakov in tudi pobira stvari in spet vstane, pa nosi stvari v rokah. Ful je luškan. In tudi on, ko ve da ga kaj ušpiči, ali pa hoče it k roži, me gleda s tistimi navihanimi učkami in že leti (po njegovo), da bi prej prišel tja, kot pa da bi ga jz stran vzela: Ampak ne govori še nič, ene dvakrat je rekel MA-MA. Drugega pa nič, ampak se ne sekiram, ker Luka je začel govorit šele nekje pri 3 letih, Jure pa je tudi bil nekje 18 mesecev star, ko je začel govorit zloge in da smo vedeli, kaj hoče. Čeprav mi je P malo zatežila, da vsaj MA-MA, ATA, bi moral rečt. KOKOSH, sploh se ne sekiraj, vsak po svoje. Naša ta večja sta bila oba stara 13 mesecev pa še kak teden, ko sta začela hodit. Sta hitro začela plazit in sploh nista imela želje hodit. Potem pa kar naenkrat. Tudi od kolegice mala je začela pri 15, pa je vse ok. Sej se postavlja na noge, naredi par korakov. To je važno, ko pa bo dvolj daleč, pa bo že! Nič, grem delat! Držite se in naj vam hiter mine še čet in pet.
|