ronja
|
Ojla, pupe! Beti, sočustvujem s tabo! Ja, po operacijah se kar pozna, če pretiravaš (takes one to know one;). Ne pretiravaj!:D Ne, resno, spočij se! Se jim bolj splača kak dan potrpet kot pa da imaš potem dalj časa probleme ali da se ne zaraste ok! Trnjulčica, želim ti še en čudež! Upam, da se tvoja bolezen umiri in gre nekam rakom žvižgat! Tele kronične zadeve so tako zoprne! Misliš, da je že vse ok, pozabiš, da sploh maš kaj, pa te zvizne, da sam ne veš, kdaj in kako! Zadnjič sploh nisem dojela, da ne morem dihat, ko sem se sesedla... No, potem sem skapirala, da bi bilo pa verjetno fajn vzet kaj:D. Brihta, ni kej:D. Upam, da se ti razni incidenti z zapenjanjem ne ponovijo in da boš spet lahko srečna v svojem telesu:). Pa da pride pomlad in vzame vse depresije:). Pri nas? Svit je spet bolan, nek začetek bronhitisa, ampak še ni take panike, pravi p. - vročino ima nizko, kašlja pa precej. Kašlja in mora dobit na 4 re 2x Ventolin. (včeraj ponoči sem mu dala na lastno pest, ker je revež tako kašljal, da ni mogel spat, ves utrujen in je bilo ali to ali da ga peljem direkt k dežrnemu - kar pa je malo težje, ker smo sami (tata na službenom putu:D)... Je pomagalo (spal sicer tudi potem ni,s amo ni pa več tok kašljal:)). Danes sem ga peljala na pregled, pa je oksigeniranost krvi (ali kako se že reče) ok - 97 in tudi duši ga nič ne, samo kašlja pa še (sicer manj kot prej). Mori me, ker bi morala v službo, žal enih stvari ne morem doma naredit, ker moje računalo tu ni niti približno dovolj zmogljivo (ma vse integrirano), poleg tega je z malimi itak mission impossible delat karkoli:D. Pa ne morem it, ker je tata na službenom putu in nimam kam dat bolnega malega... Klinc, čas pa kar teče! Ampak če se sekiram, ne bo nič boljše, tako da... Kaj še? Počasi upam, da bo šlo na boljše, trudim se, tako da nekje se bo nekoč moralo poznat:D.