tix -> RE: Januarčki 2012 (16.2.2012 19:06:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica IZVIRNO SPOROČILO: tix Črpalka ni merilo. Po čem si pa še ugotovila, da ima premalo? tix- ja, vem, ker naj bi mleko nastajalo sproti, a vseeno sem si načrpala le 80-90 ml (skupaj iz obeh prsi, ne iz vsake toliko) in potem je mala pojedla teh 80 ml + 30 do 50 ml dodatka, kar se mi zdi veliko za 6 tednov starega [sm=duda.gif] . In to sem poskusila 2x in obakrat sem si približno tolik načrpala, mala je pa potem še nekaj pojedla dodatka (različno, a vsaj 30 ml). Pa skoz je lačna (cmoka, stavi rokice v usta, vleče dodo ko zmešana, joka, ...), kljub temu, da jo dam na prsa vsakič, ko zahteva, nimam občutka, da bi se mi količina mleka povečala. Kak nasvet? Upam da ne bo izgledalo da solim kakšno pamet, ampak po mojih izkušnjah 1. črpalka ne izčrpa toliko kot otroček, ki doji in 2. ko sem pri prvem, ki je bil zaspenček, po nasvetu patronažne dodajala še svoje mleko po flaški je rekla, da ko bo popil po flaški samo še okrog 30ml ni treba več dodajat. Jaz bi ti predlagala, da pristaviš ko želel in še kdaj po svoji presoji, pomoje ti more uspeti.
|
|
|
|