|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
15.11.2012 17:49:40   
trnuljčica
Te štiri dni bom nekak še počakala. Da me ne bi potem pri morebitnem negativnem rezultatu obletavali kaki kaj-pa-če-ji.

Če bodo vzeli sluznico in bodo notri spet eozinofilci, ob tem da jemlje ali je jemal zdravila za refluks ali razjedo, to lahko pomeni samo eno, da ni refluks. Temveč alergija. V bistvu na en način potrditveni test. To je moje mnenje. In bi rekla, da je tisti zadnji imel kar prav... Kako bo, bomo pa videli.

Ni mi pa jasno, a pri vas ni tako da isti spec p, ki se ukvarja z gastro, dela otroku gastroskopije/kolonoskopije...? Kaj pri vas sta to dva človeka (en v amb, en na preiskavi)? Pol ni čudno, da vsak trdi svoje. Tisto s čim se pač on ukvarja.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
15.11.2012 19:14:50   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ni mi pa jasno, a pri vas ni tako da isti spec p, ki se ukvarja z gastro, dela otroku gastroskopije/kolonoskopije...? Kaj pri vas sta to dva človeka (en v amb, en na preiskavi)? Pol ni čudno, da vsak trdi svoje. Tisto s čim se pač on ukvarja.

Sej to je en in isti gastrolog. Predstojnik gastro na pediatrični. Ampak imam res občutek, kot da bi se vsakokrat z drugim pogovarjala.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
15.11.2012 20:22:42   
trnuljčica
imam res občutek, kot da bi se vsakokrat z drugim pogovarjala.

user posted image

MM je rekel, da eozinofilce v preparatih vidi v primeru alergij in toksinov. Menda bo pa res boljše, da te 4 dni še ne menjaš mleko, ker ko dejavnik izgine načeloma relativno hitro gredo in ostane le tu in tam kakšen.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
15.11.2012 22:07:28   
cilla
Hvala možu za info in potrditev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3829
15.11.2012 23:08:05   
Matkurja
Živjo!

Naš Lojzek je že od sobote prehlajen. Spet. :( In posledično nismo nič spali cele noči. No, danes je pa prespal celo in celo podaljšal na 7 uro. Odkar smo uro premknili je spal samo do 6h. Kaj bo danes pa ne vem.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.11.2012 17:33:08   
vijolica2
živjo...

tudi jaz imam probleme da kaj napišem...
vprašala bi vas če mogoče katera ve, ali obstajajo voščene barvice, ki niso nevarne (v primeru če kaj odgrizne). V smislu sestave, da so bolj "naravne"? (mogoče se smešno sliši user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.11.2012 17:52:14   
lily32
vijolica, zakaj pa bi ravno voščenke? Meni niso praktične za tako male, se lomijo, drobijo ...
Mi imamo en paket navadnih barvic, a tistih bolj debelih in en paket debelih flomastov, ki so pralni. Se z malo tople vode in mila takoj sperejo z rok in oblačil. 

< Sporočilo je popravil lily32 -- 16.11.2012 17:53:32 >

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.11.2012 18:41:08   
cilla
oooo, celo mi je uspelo odpret okno za pisanje!!! živel RR!

Moj tamali je vedno slabše user posted image kašlja, mu teče iz noska, je ves nerazpoložen. Se res bojim, da bo šel naš torkov termin za gastroskopijo u maloro.

Smo dobili vabilo za k zobarju! Hihi, me prav zanima, če bosta kaj pripravljena sodelovat. Spet bo drug teden ludnica - zobo, gastro (če rata), selitev stare mame iz doma v dom (spet, ker so nam v tem domu "pozabili povedati", da jim zaradi recesije ni uspelo pridobit koncesije za dejavnost, mi naivneži pa tudi nismo izrecno spraševali, ker se nam je zdelo samoumevno, da jo imajo. cena je pri njih posledično 1x višja kot v domu s koncesijo). V takih trenutkih bi se samo stiskala z mojima škratoma in potabila na svet.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.11.2012 20:19:07   
Kasija
Vijolica sem sla gledat, ker je trgovina carobni svet prodajala voscenke iz cebeljega voska. Ampak mi sporoca, da trgovina ne posluje vec. Tukaj jih imajo http://www.ekosi.si/index.php?option=com_content&view=category&id=139&Itemid=73 . Sicer samo zato se niso dobre za grizenje. Da ne bi bil prevelik koscek.

Moja tamala je tudi neprestano nahodna. Saj ne vem vec, kaj naj se naredim.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 16.11.2012 20:21:25 >

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
16.11.2012 21:34:45   
vijolica2
Nisem vedela da obstajajo takšni flomastriuser posted image jih bomo nabavili.

Glede zobarja.. a morajo že sedaj iti? nam raste 3ji zobek. nobeden nam ni rekel, kdaj naj gremo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
16.11.2012 22:27:27   
pinia30
user posted image mi smo bili naročeni danes. Pravzaprav se prvo vsedeš kot pri kakem psihologu user posted image . Povpraša te o teži in velikosti ob rojstvu, kdaj se je začela uvajati GH, kaj pije, ali ima dudo, flašo, alergije, posebnosti pri razvoju, kdaj so se pojavili prvi zobki, pokaže ti vzorec ščetke. Nato se skupaj z dojenčkom vsedeta na zobozdravniški stol, zobozdravnica pa pogleda zobke. Potem ti pa samo še pokaže kako se zobke umiva. Ob odhodu dobiš vzorček zobne paste. user posted image
Nekako 10 minut za enega user posted image . user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cilla

oooo, celo mi je uspelo odpret okno za pisanje!!! živel RR!

Moj tamali je vedno slabše user posted image kašlja, mu teče iz noska, je ves nerazpoložen. Se res bojim, da bo šel naš torkov termin za gastroskopijo u maloro.

Smo dobili vabilo za k zobarju! Hihi, me prav zanima, če bosta kaj pripravljena sodelovat. Spet bo drug teden ludnica - zobo, gastro (če rata), selitev stare mame iz doma v dom (spet, ker so nam v tem domu "pozabili povedati", da jim zaradi recesije ni uspelo pridobit koncesije za dejavnost, mi naivneži pa tudi nismo izrecno spraševali, ker se nam je zdelo samoumevno, da jo imajo. cena je pri njih posledično 1x višja kot v domu s koncesijo). V takih trenutkih bi se samo stiskala z mojima škratoma in potabila na svet.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
16.11.2012 22:35:01   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Glede zobarja.. a morajo že sedaj iti? nam raste 3ji zobek. nobeden nam ni rekel, kdaj naj gremo.

Mi smo dobili vabilo, vabijo avtomatsko iz pedontološke ambulante. Naj bi tam pri 9 mesecih opravili prvi obisk, ma očitno se tega ne držijo oz. ne izvajajo več po vsej Sloveniji.

Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.11.2012 9:29:30   
vijolica2
Kolikokrat na dan vaši malčki kakajo? Moj tudi do 5x..a je to ok?

Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.11.2012 21:44:38   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Kolikokrat na dan vaši malčki kakajo? Moj tudi do 5x..a je to ok?

Tudi naš je imel do pred kratkim tako obdobje, ker smo mu dajali vsak dan surovo jabolko. Zdaj mu včasih dam soparjene in kaka manjkrat. Recimo 2 do 3 krat.

Neposredna povezava do sporočila: 3839
19.11.2012 10:27:58   
ronja
vijolica, S. zdaj navadno 1x na dan, dostikrat pa tudi 2x ali 3x; punci sta večkrat, odvisno od otroka. Če je otrok dojen, pustijo ful velika odstopanja, če je na AM, pa veliko manj, vprašaj svojo p.

Da se malo pohvalim:) čez vikend sem bila pa kar pridna:
- v soboto sem peljala male na predstavo in ustvarjalne delavnice, lubi je šel pa tačas na hokej (in so me spet čudno gledali s tremi frocki:D), potem smo šli pa še na en zeloooo dolg sprehod (tako da je lubija že skrbelo, kje smo:D), pa v mesto, pa celo v 2 trgovinci (sem rabila material za popravljat stvari - gledj spodaj:D)
- v nedeljo pospravila sem garažo - ja, SPET! Zadnjič sva jo skupaj, pa se je vmes nabralo en kup reči za tja (sva po tistem praznila še klet, pa nekaj stvari preselila, pa cotke smo dobili in ene so prerasli itd...) - to je itak tečno delo, v tem mrazu pa sploh! Ampak sem vesela, da mi je ratalo:)
- v nedeljo sem sešila torbico-pikapolonico, darilo za Ronjino prijateljico, ki je imela rd - to je sicer luštno delo, samo je smotano, če se ti mudi (rd je bil ob 14:30, hotela sem naredit ponoči, pa se je mali zbudil...)
- poslikala sem 3 majce od tamalih, v zahvalo za koščke usnja, ki mi jih je ena prijazna rrjevka dala, pa eno majco za lubijevo sodelavko, ki je mela rd pred kratkim (jo je sicer danes pozabil doma;)
- peljali smo R. na rd in šli na en daljši sprehod
- popravila sem eno brdo stvari: Ronjine in Svitove žabe (zamenjat elastiko, pošit luknje - smo dobili čisto lepe žabe, tople, samo na prstih so se znucale, zdaj so pa super:)), Lejline legice (naredit casing za elastiko in jo napeljat), zakrpat lubijeve kavbojke (strgane na kolenih), popravit R. torbico (zamenjat ročaj, ki ga je strgala), popravit S. bombažno pleničko (se je ježek nekaj vihal, pa mi je šlo na živce), popravit torbico za maitai (zadnjič, ko smo šle v zoo, se mi je zataknila nit v zadrgo in ko sem potegnila, je samo šel šiv...), popravila sem kostkota (plišasti okostnjak iz nogavice, ki si ga L. zavozla okoli hrbta kot nahrbtnik - ročni šivi tega seveda več kot 1 leto ne zdržijouser posted image ), pa lubijevemu flisu je tudi šel en šiv (ma pravico, sem mu ga naredila še bk - before kids:D), pa enemu S. pajacku je tudi šel en šiv, pa eno krilo, ki ga je dobila R. je rabilo en delček za zapenjat (smo šli vsi skup v soboto kupit - to je tudi podvig, hehe, v uno malo štacunco spravit vse 3:D)... no, ziher sem še kaj pozabila, ampak v glavnem, sem bila kar produktivna:). Ostale so mi še fotrove kavbojke za zakrpat.

Danes je pa spet en od unih ponedeljkov, ko nič ne gre:(

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3840
19.11.2012 11:20:24   
kokosh
Stanje duha pri nas je sledeče:
- na polici imam ene 5 knjig za prebrat, pa se mi ne premahne nikamor user posted image . Prej sem mislila, da ko bo mali začel prej hodit spat, bom končno našla nekaj večasa za take stvari. Pa sem po celem budnem popoldnevu, ko proti večeru postane že driskasto siten, kot cunja.
- v soboto smo "šli pogledat demonstrante" in srečali skupino anarhistov s transparenti "ženska ni stroj za zastonj rojevanje otrok". Sem MM vprašala, če mu lahko konec meseca izstavim račun user posted image

Naš user posted image ima (zaenkrat) dve precej grdi muhi: grize in meče stvari po tleh. Med obroki pred njega dam njegov pribor in prazno skodelico, pa ko se naveliča odpirat usta, vse zmeče po tleh. Ne vem več, ali naj pobiram ali naj ga skušam zamotit s rezervnimi stvarmi ali naj ignoriram. Ko postane utrujen, se privije v naročje in nenadoma ugrizne kot user posted image . Z MM sva oba poštempljana z modricami user posted image Kak nasvet?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
19.11.2012 12:08:16   
trnuljčica
Kokosh metanje stvari (tudi igrač...) po tleh je normalno za to starost. Tudi naša to že kar lep čas počne. Dvomim da mu boš to lahko na kakršenkoli način prepovedala. A mora imeti skodelico na mizi? Če misliš da mora, potem bo pač vrgel dol tudi, ko bo polna. Ne delajo to nalašč. Pač razvojni mejniki itd. Nimam pojma več kaj se s tem naučijo. Da stvar še obstaja, ko jo ne vidi, ker zartopota? Vem da želijo, da jim to potem pobereš, da lahko vržejo dol še 20 x.user posted image Jaz to obrnem v igranje... Tudi kukuc imajo sedaj radi. Ne samo za ljudi, tudi predmete. Skriješ skodelico pod prt, brisačo in vprašaš kje je, kje je... Naša se reži in uživa 100 na uro.

Grizenje. Tu nimam izkušenj. Razen, da nekateri grizejo, kar ugotoviš, če imaš otroka v vrtcu. Jaz sem zelo strpna, tako, da nisem nikoli komplicirala, če je naš prišel pogrižen. Je pa to potem minilo. user posted image No, vzg so pokazale, da se to ne sme, a očitno imajo eni takšno fazo? Mogoče bo Beti vedela.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
19.11.2012 12:22:22   
n€na
oojla!!

kokosh...kot bi mojega malega opisovala....se stisne in kar naenkat ugriz in to kar močan..ja tudi jaz sem vsa v modricah in kljub glasnemu NE se nič ne izboljša...Stvari pa po luftu letijo kot mu pridejo pod roke...

Sicer pa imamo mi zelo pestro...Zobki nagajajo sto na uro, zadnjič ko nikakor ni mogu zaspat in je v spanju jokal sem si izmislila pesmico...evo jo kopiram

Prihaja zobek...noč spet nora bo....prihaja zobek...spet veselo bo...prihaja zobek, vriskam že hura...prihaja zobek, dam calpol, da ne boli ga in upam, da vsaj malo sapala bova :)))

Sem za lahko noč brala Zali nodija in pol mi kar ni šla melodija iz glave in je to nastalo...Posledica neprespanih noči mi začne na ustvarjalnost udarjat...trenutno sem v izdelavi unicefove punčke iz cunj...

Zdaj mi trenutno mali spi in bi mogla mal zglancat stanovanje in se mi kar ne da..bom šla malo s tamalim počivat. Ob dveh pamoram it že Zalo iskat v vrtec.

lp, se tipkamo kasneje :)

Neposredna povezava do sporočila: 3843
19.11.2012 12:32:07   
ronja
Pa sem po celem budnem popoldnevu, ko proti večeru postane že driskasto siten, kot cunja.

poooodpis!

kokoš, metanje reči je normalno za take male, jaz se ne sekiram kaj okoli tega. Je nadležno, mi pa glih ne gre do živega, če ni res fuuuul polna posoda in da jo uspe vržt nekam tako, da je vse svinjsko.

Če ti je kaj v uteho: mam prebito ustnico - nasilje v družiniuser posted image , tamali mi je dal čelno...

Jaz to obrnem v igranje... Tudi kukuc imajo sedaj radi. Ne samo za ljudi, tudi predmete. Skriješ skodelico pod prt, brisačo in vprašaš kje je, kje je... Naša se reži in uživa 100 na uro.
Grizenje. Tu nimam izkušenj. Razen, da nekateri grizejo, kar ugotoviš, če imaš otroka v vrtcu.

Enako.

Svit že par noči žura ponoči, zaspi ful pozno, pa potem se enostavno zbudi sredi noči in ne zaspi nazaj - in to parkrat na noč! Recimo je pokonci od 12h do 1:30, pa potem od 3 do 4:30... oba čist zmatrana!!!

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
19.11.2012 12:47:31   
kokosh
Svojo skodelico in žličko ima zato, ker "pomaga jest". Si mi pa dala misliti in bom skodelico ukinila, da ne bo dobil vzorca, da se jo vedno lahko meče po tleh, tudi polno ali stekleno.

Pri grizenju je celo tako, da se mu zdi neizmerno smešno, ko iznenada zavreščim "au" in se huronsko reži temu user posted image

Pa še to - če katera (Beti?) ve, kako prekomerna utrujenost lahko vpliva na razvoj možganov (nemirnost, hiperaktivnost?). Naš mulo prej spal nekje 13h/dan (10-11h ponoči, 1h dopoldne in 1h popoldne). Zdaj spi 14h (12h ponoči (20-8h), 2h podnevi (11-13h)). Spat gre med 19.30 in 20h. Okoli 17h postane že precej utrujen in sta tisti 2h do začetka večerne procedure ob 19h precej mučni. Nekaj časa sem ga skušala dat za kakšno urco spat okoli 16h, samo potem zaspi šele ob 17h in spi do 19h, s čimer se cel dnevni red postavi na glavo in je še bolj siten, ko se zbudi v noč. Zdaj gre spat popoldne le še izjemoma, če res začne ob 15h kazati znake neznosne zaspanosti. Ali je "držanje pokonci" utrujenega otroka do rednega večernega počitka lahko škodljivo za njegov razvoj? Je le še majhen za eno sam dnevni počitek ... Ko je pozno popoldne že precej fuč, greva z vozkom ven, vendar v vozičku noče zaspat.

n€na - prirejanje pesmic je res taka fajn reč. Mi smo Dekle je po vodo šlo priredili v Rita je pod vodo šla, k Sijaj sijaj sončece smo eno kitico dodali (Sonce zgodaj doli gre, dojenčki jokajo, bi radi že zaspali, pa še ne morejo), Huda mravljica je pa postala Huda mamica :D

< Sporočilo je popravil kokosh -- 19.11.2012 12:53:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 3845
19.11.2012 13:01:30   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Svojo skodelico in žličko ima zato, ker "pomaga jest". Si mi pa dala misliti in bom skodelico ukinila, da ne bo dobil vzorca, da se jo vedno lahko meče po tleh, tudi polno ali stekleno.

Pri grizenju je celo tako, da se mu zdi neizmerno smešno, ko iznenada zavreščim "au" in se huronsko reži temu user posted image

Pa še to - če katera (Beti?) ve, kako prekomerna utrujenost lahko vpliva na razvoj možganov (nemirnost, hiperaktivnost?). Naš mulo prej spal nekje 13h/dan (10-11h ponoči, 1h dopoldne in 1h popoldne). Zdaj spi 14h (12h ponoči (20-8h), 2h podnevi (11-13h)). Spat gre med 19.30 in 20h. Okoli 17h postane že precej utrujen in sta tisti 2h do začetka večerne procedure ob 19h precej mučni. Nekaj časa sem ga skušala dat za kakšno urco spat okoli 16h, samo potem zaspi šele ob 17h in spi do 19h, s čimer se cel dnevni red postavi na glavo in je še bolj siten, ko se zbudi v noč. Zdaj gre spat popoldne le še izjemoma, če res začne ob 15h kazati znake neznosne zaspanosti. Ali je "držanje pokonci" utrujenega otroka do rednega večernega počitka lahko škodljivo za njegov razvoj? Je le še majhen za eno sam dnevni počitek ... Ko je pozno popoldne že precej fuč, greva z vozkom ven, vendar v vozičku noče zaspat.

n€na - prirejanje pesmic je res taka fajn reč. Mi smo Dekle je po vodo šlo priredili v Rita je pod vodo šla, k Sijaj sijaj sončece smo eno kitico dodali (Sonce zgodaj doli gre, dojenčki jokajo, bi radi že zaspali, pa še ne morejo), Huda mravljica je pa postala Huda mamica :D

Pri nas je isto... stvari leti vsepovsod. In tudi jaz ne vem ali mu naj pobiram ali neuser posted image .Moj je sedaj spremenil ritem in ima istega kot pri kokosh.Spat je šel ob 12h (je bil že čisto siten in ni in ni hotel zaspati). Sedaj bo spal cca. 2h, potem bo pa spet težka do 19-20h zvečer, ko naj bi šel spati. So tudi naše zadnje dve urici težki.Mojega je včeraj zmanjkalo ob 18h in sem ga ob 18:30 zbudila, ampak kar nikakor ni mogel priti k sebi in sem ga preoblekla in dala ob 19h spat.
To pa nisem vedela, da naj bi vplivalo kako pozneje na otroka? user posted image

Drugače pa tudi naš grizeuser posted image in mu samo povem da se to ne sme delati.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
19.11.2012 16:23:00   
trnuljčica
Svojo skodelico in žličko ima zato, ker "pomaga jest".

Saj, jaz sem si mislila, da je to razlog.user posted image Samo sem želela, da preveriš, če ti je to pomembno.
Starši smo pač različni. Enim je pomemben red, drugim, čistoča, tretjim ustvarjalnost otroka, četrtim samostojnost itd. Pač vsak ima drugačne prioritete kaj hoče z vzgojo doseči...

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
19.11.2012 17:33:24   
ronja
Nimam pojma več kaj se s tem naučijo.

Da poberemouser posted image . Mal heca. Meni je recimo bolj pomembna ustvarjalnost kot čistoča in zato imamo dostikrat temu primeren kaosuser posted image .

Sicer pa ena ideja, kokoš, pri nas se fajn obnese: kadar delaš hrano, ki jo lahko prime in je, pa to potem sam poje - se uči sam jest, pa ne meče posodice po tleh:). Recimo danes smo jedli čapatije in šak panir in gratiniran brstični ohrovt. Pa je to lepo z rokicami jedel.

Kadar nimam časa pucat ali imam dovolj pobiranja, takrat jaz držim posodico v svoji roki, tako da vidi, kaj je not, vendar dovolj daleč, da ne doseže (grda mama, ja:D). Kadar se mi pa da oz. ni neke hude kontraindikacije, pa pač meče po tleh, pri 3. se že tako navadiš, da sploh več ne opaziš, da pobiraš:D.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3848
19.11.2012 20:19:19   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Jaz to obrnem v igranje...

Kako si obrnila na igro njihovo igro "vrzi in poberi"? Ker jaz sem čist huda mama, tega ne dovolim, sploh ne, ko se sedi pri mizi. Pa bi z veseljem zadevo preusmerila še kako drugače kot zgolj z zaplembo objekta njune igre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
19.11.2012 20:54:05   
trnuljčica
Cilla moja se da preusmeriti. Zlasti če to narediš sofisticirano, da niti ne ugotovi, ali pa hitro. Dostikrat recimo ji začnem s prsti pod njeno mizico lesti bibo od stopala navzgor, in že je vsa v igri, in pozabi, da je prej metala žlico. Lahko pa tudi isto naredim tako, da se grem bibo s konca mize in leze proti njej, potem pa hitro skoči na njeno rokico itd. Umre od smeha. Včasih skrijem objekt pod kuhinjsko krpo in vprašam: Kje je žlica? S. a si videl žlico? I a si ti videla žlico? In se ji spet zdi zabavno, da jaz ne vem kje je in dvigne krpo v smehu... Ma naša je ena taka velika smejka. Samo čaka kakšne vragolije itd.

Niso pa vsi takšni. Prvega nisi mogel nikakor premaknit od kakršnekoli namere. Zdaj pa je že čisto drugače.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?