ronja
|
vijolica, S. zdaj navadno 1x na dan, dostikrat pa tudi 2x ali 3x; punci sta večkrat, odvisno od otroka. Če je otrok dojen, pustijo ful velika odstopanja, če je na AM, pa veliko manj, vprašaj svojo p. Da se malo pohvalim:) čez vikend sem bila pa kar pridna: - v soboto sem peljala male na predstavo in ustvarjalne delavnice, lubi je šel pa tačas na hokej (in so me spet čudno gledali s tremi frocki:D), potem smo šli pa še na en zeloooo dolg sprehod (tako da je lubija že skrbelo, kje smo:D), pa v mesto, pa celo v 2 trgovinci (sem rabila material za popravljat stvari - gledj spodaj:D) - v nedeljo pospravila sem garažo - ja, SPET! Zadnjič sva jo skupaj, pa se je vmes nabralo en kup reči za tja (sva po tistem praznila še klet, pa nekaj stvari preselila, pa cotke smo dobili in ene so prerasli itd...) - to je itak tečno delo, v tem mrazu pa sploh! Ampak sem vesela, da mi je ratalo:) - v nedeljo sem sešila torbico-pikapolonico, darilo za Ronjino prijateljico, ki je imela rd - to je sicer luštno delo, samo je smotano, če se ti mudi (rd je bil ob 14:30, hotela sem naredit ponoči, pa se je mali zbudil...) - poslikala sem 3 majce od tamalih, v zahvalo za koščke usnja, ki mi jih je ena prijazna rrjevka dala, pa eno majco za lubijevo sodelavko, ki je mela rd pred kratkim (jo je sicer danes pozabil doma;) - peljali smo R. na rd in šli na en daljši sprehod - popravila sem eno brdo stvari: Ronjine in Svitove žabe (zamenjat elastiko, pošit luknje - smo dobili čisto lepe žabe, tople, samo na prstih so se znucale, zdaj so pa super:)), Lejline legice (naredit casing za elastiko in jo napeljat), zakrpat lubijeve kavbojke (strgane na kolenih), popravit R. torbico (zamenjat ročaj, ki ga je strgala), popravit S. bombažno pleničko (se je ježek nekaj vihal, pa mi je šlo na živce), popravit torbico za maitai (zadnjič, ko smo šle v zoo, se mi je zataknila nit v zadrgo in ko sem potegnila, je samo šel šiv...), popravila sem kostkota (plišasti okostnjak iz nogavice, ki si ga L. zavozla okoli hrbta kot nahrbtnik - ročni šivi tega seveda več kot 1 leto ne zdržijo ), pa lubijevemu flisu je tudi šel en šiv (ma pravico, sem mu ga naredila še bk - before kids:D), pa enemu S. pajacku je tudi šel en šiv, pa eno krilo, ki ga je dobila R. je rabilo en delček za zapenjat (smo šli vsi skup v soboto kupit - to je tudi podvig, hehe, v uno malo štacunco spravit vse 3:D)... no, ziher sem še kaj pozabila, ampak v glavnem, sem bila kar produktivna:). Ostale so mi še fotrove kavbojke za zakrpat. Danes je pa spet en od unih ponedeljkov, ko nič ne gre:(