ronja
|
ronja, beti1, trnuljčica - hvala vam za pogled z druge strani. Sva povabila, povedala, da nama veliko pomeni prisotnost in pri tem je ostalo. Prepričane prepričevati je itak brezveze. Ni zakaj. Dejansko se kristjani dostikrat ne vprašajo, ali bi oni prisostvovali poroki, za katero bi se morali odkrstit. Ker če si ateist, pa te to, da si na cerkveni poroki zanje prekvalificira v katolika, potem je to isto kot če bi se ti morala prekrstit v muslimanko, da bi šla na poroko... Vendar se marsikomu zdi prepričanje, da je točno ta pa ta bog, veliko bolj sveto od prepričanja, da boga ni - pa je isti šmorn;). Meni je sicer dokaj vseeno, mene majo itak že zabeleženo, ker me je babica krstila (niti staršev ni bilo zraven, me je skrivaj ukradla - pa niti ni bila neki verna ), samo vseeno razumem tudi tiste, ki nočejo it. kokoš, mislim, da se ne moreš kar odločit, v katero skupino bo šel otrok. Če hočeš, da gre v 2. starostno, mora bit že dovolj star, predno ger v vrtec, vsaj 2,5 let, da gre v kombiniran oddelek, 2. starostna skupina je pa od 3-6. a ve skrbite zase? kako pa najdete cas? kako se organizirate? Kasija, a je tole provokacija? kar se vrtca tiče, je res ful odvisno od vzg., nekaj je pa tudi od starosti in skupine - z večjimi lahko delajo ful več in ima tudi vrtec zanje več organiziranega, več denarja je za aktivnosti teh skupin (vem, ker se včasih vzg. tistih prehodnih pritožuejo, da so izpadli iz vsega...) Meni ni panike, tudi če so skoz v vrtcu, samo da se majo fajn. NIsem frik, da morajo nujno it vsak dan ven, čeprav mi je všeč, če grejo, ampak č epa ne, pa lahko gremo mi popoldne, vseeno mi je, če majo svinjske čevlje, ko grejo ven... ker ne moreš verjet, nad čim vse se pritožuejjo starši! Res! Sem bila zraven - se v garderobi oči pritožuje: "Pa kako si vas upajo peljat v takem ven? Lej, kake maš čevlje, pa taki lepi novi čevlji!" Mislim halo??? Namesto, da bi bil srečen, da so jih peljale ven! Pa še lep dan je bil, samo mal blatno od prejšnjih dni! Skratka, meni so fajn, čeprav me majo verjetno poln kufer, ko skoz neki manjkata... Samo kaj naj? lejla je dobila izpuščaje, dobila garomicin, obe sta meli mal vročine včeri, Lejla jo ma še danes... Sicer pa čist ok. Samo kaj naj? če dam tamalo zdaj not, bo sam fejst zbolela...