kimica86
|
Pozdravljene.. Da se še jaz oglasim po par dnevih.. Nekaj me je zezala ta RR pa nisem mogla pisat.. U glavnem, jaz ne gledam kdaj dajam kašne obroke GH.. No ja, sadje ponavadi dam najkasneje do 12h, potem dam že zelenjavo.. Ko ji ponudim zelenjavno kašico in če ne poje vsega, ji ponudim tudi kasneje, npr. čez 1-2 urci.. Tako, da moja tamala zna imet tudi 2-3x na dan GH po malem.. Par dni že poje po 80-100g GH, kar pomeni, da počasi napredujemo.. Ampak , obvezno mora pred GH prej spiti najmanj 70ml AM, če ne se prične pritoževat, ker je toliko lačna, da ne more čakat tisto majhno količino GH, ki jo dobi po žlički.. Ko prvo spije malo mleka in si malo napolne želodčka, potem lahko nadlajuje z GH in kar odpira ustka kot ribica Kar se pa plazenja tiče, Alina ni še tako daleč.. Je res, da je pravi živc in nima niti malo mira, se obrača s hrbta na trebuh in obratno, po malem se tudi plazi (uspe ji preplazit vsega skupaj 15-20cm), da bi se pa sama usedla, to pa ne.. Smo še preeeedaleč.. Je pa res, da, ko leži na hrbtu, skozi dviguje glavico, kot, da bi delala trebušnjake.. Boga reva, se mi smili, ko bi rada vse videla in se usedla in hodila pa ne more IZVIRNO SPOROČILO: kokosh Pa še ena izj€mna novica: Vlogo za OD sva oddala konec januarja, pa do danes še nisva dobila odločbe. Uspelo mi je priklicati prijazno teto na CSD in se je izkazalo, da izdaja odločbe vzame 5 min, saj so jo poštimali kar med telefonskim klicem. Odločbo dobim jutri, nakazilo pa avgusta. Verjetno ste ostale že vse dobile ... A se hecaš???? Jaz sem oddala v začetku marca in še vedno ne duha ne sluha.. Torej bom morala tudi jaz kar jutri poklicat, ker to s emi zdi že smešno.. Moja sodelavka, ki je rodila 3 mesce za mano in oddala konc maja, je dobila lih včeraj.. Sem pa jaz v občini Koper, ona pa v Piranski občini Moja tamala še vedno prespi celo noč, čeprav ima 3x na teden obdobje, ko se zbuja ob 4h in začne stokat.. Pa ji ponudim dudo, vsmes jo vrže ven in ponovno začne stokat pa vztrajam tako naprej in po 4-5 poskusih zaspi nazaj do 7h Če bi bila lačna ali žejna, bi začela kar pošteno jokat, kot to počne običajno ob 7h, če je ne pridem iskat po 2-3 min Jaooo, čez 11 dni se pa tudi mi odpravljamo na morje.. Bolj, ko s eta dan približuje, bolj sme neučakana, nestrpna.. In upam, da bo vse ok Sva pa z ugotovila, da bova znosila s sabo ene krame, da je jojjjjj.. Upam, da nam bo uspelo vse strpat not v avto Še dobro, da imamo karavana, ker, če ne mislim, da bi polovica stvari ostala doma No, moram priznat, da sme vesela, saj sem v slabem mescu zgubila 3,5kg.. jaz Ampak ta trebuh pa noče in noče stran Da bi vsaj bila samo tista povešena koža, ma imam mali sodček, kot, da sem v 3-4 mescu.. No ja, če ga malo povlečem not, ni tako grozno in čez oblačila se ga skoraj ne vidi.. Pa mi pravi naj delam trebušnjake.. Jaoooo, pa to ej dolga doba.. Za se ga znebit, bom morala najmanj 6 mescev delat trebušnjake
|