|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
9.7.2012 11:50:58   
Auri
Plezanje: ma kje. Se dolgo ne bo pomoje. Mojemu bolj lezi fina motorika, kar se tice plezanja pa niti ne poskusa kar kol dabi sel naprej. Sedi pa tako, da z rokicami Se podpira predseboj. Za kratek cas, ko ga dam pred sabo med igro.

Veekend: tokrat je bilo dosti boljse. Ni bilo take vrocine, mali je lepo spal ponoci (z dodatnimi obroki, kot vedno). Cofotal je v morju po 18ih in weekend je sel mimo.
Ima pa tasca parcelo v prvi vrsti pred morjem...sem vsak dan gledala eno druzino z dvemi malcki, kako so ravno ob 12 sli se kopat(otroci stari cca. 4, 6 let). Bili so brez pokrival, brez majck. Jaz ne bi nikoli dala ob taki uri otroka na sonce, tudi, ce bi bil namazan s tono soncne kreme ter brez klobucka....se sedaj se ne morem potolazit.
Vijolica: si nabavila stolcek za hranjenje?

Gh: po koliksnem casu se da 2. obrok? Kaj pa naj bi bil drugi obrok? Popoldanska malica, vecerja? Sicer zelenjave se vedno ne poje neke kolicine, da bi zadostovala za en obrok ....

Trnuljcica: tista od vziganja sonca pa me je posteno nasmejala user posted image .user posted image .

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
9.7.2012 12:14:36   
kokosh
Auri - po smernicah po enem mesecu od začetka uvajanja 1. obroka. Mi smo zdaj hkrati uvedli obe sadni malici in smo na 3-4 obrokih GH, ampak itak poje malo naenkrat (npr. dobro polovico banane ALI majhno jabolko ALI dve marelici).

Neposredna povezava do sporočila: 2902
9.7.2012 12:37:47   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Auri - po smernicah po enem mesecu od začetka uvajanja 1. obroka. Mi smo zdaj hkrati uvedli obe sadni malici in smo na 3-4 obrokih GH, ampak itak poje malo naenkrat (npr. dobro polovico banane ALI majhno jabolko ALI dve marelici).

Na koliko časa ti pa je? Da mu daš malico?

Moj se zjutraj zbudi in ima okoli 8h zajtrk-sadje, potem ima ponavadi naslednji obrok kosilo (okoli 12h)-zelenjavo, potem se ponavadi 2x podoji in ob 21h večerja-mlečna kašica, pa potem ponoči se doji(lahko tudi do 3x).

Se pravi da bi potem lahko tista pop. podoja zamenjala z malico?

Auri ja sem ga rezervirala v roku parih dni ga dobimuser posted image . Hvala še enkrat.

Sedaj pa že gledam za septembra za morje, kam bomo spet šli čofotat.user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
9.7.2012 13:00:35   
ronja
Gh: po koliksnem casu se da 2. obrok? Kaj pa naj bi bil drugi obrok? Popoldanska malica, vecerja?

Jaz sem uvajala 1 obrok na mesec: najprej kosilo, potem zajtrk, potem večerja, potem malice. Tako je do vstopa v vrtec Lejla jedla že vse obroke, se je pa po vsakem še podojila, razen po kosilu včasih ne.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
9.7.2012 13:05:30   
ronja
Aja, mi smo zanič: Lejla ima poln kufer vsega in to pokaže na ta način, da je tečna ko muha. Jaz sem bila dejansko fejst bolna (očitno me je tale zlom dotolkel - stres pa vse...), potem pa očitno nisem več mogla delat dovolj protiteles, da je še Svit to fasal - sicer hvalabogu v blažji obliki - in imel v petek drisko, čez vikend pa je bil skoz jokav in non stop na rokah, včeraj je imel zvečer celo vročino (sicer ne dosti 37,6, ampak moji otroci težko prenašajo vročino), že par dni se cele noči doji, ne more spat čez dan, skoz se zbuja ponoči, ves čas ga moram met v slingu ali pa joka...
Hiše nočejo prodat za najin maksimum, včeraj smo še lutke zamudili... Sem mela prav sega poln kufer. Potem me je lubi potolažil: "Lubi, lej, 3 otroke mava, čist sama jih furava, pa se sekirava, ker smo lutke zamudili! Drugi se še spravli ne bi!"user posted image no, je mel point, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2905
9.7.2012 13:08:05   
kokosh
Naš zdaj je nekako takole:
Dopoldne: okoli 8h spije 120ml, potem okoli 10h sadna kašica, potem spije še kakih 80ml
Popoldne: kosilo ob 14h, malica okoli 17-18h, večerja ob 20.30, v tem času spije še 2x120ml AM
Ponoči: večinoma spi

Dnevno spije 4x120ml AM in 50ml vode.

Popoldansko lahko b.p. uvedeš, koliko podojev bo pa nadomestila, boš pa videla :)

Pa še ena izj€mna novica: Vlogo za OD sva oddala konec januarja, pa do danes še nisva dobila odločbe. Uspelo mi je priklicati prijazno teto na CSD in se je izkazalo, da izdaja odločbe vzame 5 min, saj so jo poštimali kar med telefonskim klicem. Odločbo dobim jutri, nakazilo pa avgusta. Verjetno ste ostale že vse dobile ...

< Sporočilo je popravil kokosh -- 9.7.2012 13:16:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 2906
9.7.2012 13:27:38   
Matkurja
Živjo!

Evo naju z dopusta. Je blo super. Čez dan sva se hladila v mrzli sobi od moje mami, kjer sem skoraj rabila nogavičke (stara hiša, ni klime, da ne bo pomote). Sej epa dalo it celo zjutraj po prvem obroku in pa zvečer po 7 uri ven. No pa popoldne sva bila tudi za hišo, kjer je bilo v senčki za zdržat.

Zdej bom pa probala malo pokomentirat, če se ne bo Lojzek prej zbudil.
No, naš Lojzek ima tkole obroke. Zjutraj ko se zbudi dobi mleko, ponavadi spije med 150 in 180ml. Potem ima malico (sadje z rižem, ali sadje s proseno kašo, sadje še kuham. Trenutno obožuje marelice in breskve, ki jih olupim pa ne vem zakaj. No potem okrog 2, 3 popoldne ima kosilo, zelenjavo s krompirjem, včasih s polento. Dvakrat je sedaj dobil kuhano domačo kokoško. Bom pa začela dajat tudi rumenjak čez kak teden, ko bo že blizu 6 mes. Potem pa ima ponavadi še dva mlečna obroka okrog 180 ml.
Zadnje čase se ponoči precej zbuja, ker mu je vroče al kaj vem kaj. Pa zobki mu nagajajo, ker se ful slini in vse tlači v usta. Sedi ob opori, obrača se pa kot vrtavka. Tako iz trebuha na hrbet in nazaj, kot tudi okrog popka. Predvsem je živahen zvečer, ko ga dava v posteljico. Ponavadi še eno uro nori v njej preden omaga.

Kar se piškotov tiče, jih ne bom dala dokler ne bom začela uvajati glutena, to bo čez kakih 14 dni. Bom pa pogledala, da bodo brez dodatkov. Mogoče se lotim celo sama jih pečt in namesto masla/margarine dam notri olivno olje. Pa brez sladkorja. Bugve kakšno bo to.

Evo, ne bom nč zdaj komentirala, ker se že pogovarja v postelji.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
9.7.2012 14:33:57   
n€na
En lep morski pozdrav želimuser posted image

Sedim na terasi v senčki, kjer prijetno pihlja. Pijem kavico in se sproščam. Mali spi, tavečja pa atiju pomaga luščit fižol.

Danes sem se šla slikat za dokumente in si uredila zdravstveno kartico. Poročila sva se že mesec dni nazaj, jaz imam pa samo še tri dni časa da uredim dokumenteuser posted image E ja ne vem kaj sem delala celi mesecuser posted image Sem pa pri fotografu dobila neko kodo za UE in s tisto kodo sli lahko UE pridobi mojo fotografijo direktno od fotografa. Zanimivo, so se posodobili ni kaj.

Včeraj in danes pa sva z Zalo imeli piknik kar na terasi. Včeraj pekli čevapčiče in bučke, danes pa hrenovke..sej vem, da ni zravo preveč take hrane jesti ampak, nekako je treba popestriti počitnice.

Mali je postal že pravi jedec in imava do tri obroke na dan. Dala sem mu tudi že gluten in ni bilo nobene reakcije. star je pa 6,5 meseca.

ja nič..počitek je končan saj me mali že kličeuser posted image

lep dan

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
9.7.2012 16:11:29   
trnuljčica
Violica če poiščeš sem to user posted image opisala prejšnji mesec. Samo da sem jaz rekla, da se guncauser posted image . Pač ni fant.user posted image

Naša pa je hitra že ko strela. 5 s in je na drugem koncu . Sploh, če ima motiv.
Danes je imela manjšo nezgodo, ko se je hotela vstati ob oprijemu moje noge (sem sedela ko sem mazala starejšega na plaži). Uspelo ji je a seveda za 5 s, potem pa je padla nazaj- na 2 brisači. Tako, da ni bilo hujšega. Jaz nisem glede teh stvari neki panik, ker ni učenja brez padcev... Je pa res , da jo znam pogledat po tem...Tole ji je uspelo do sedaj le 3 x, a je vztrajna.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
9.7.2012 17:59:05   
vijolica2
Danes sem opazila da ima moj mali rdeč popekuser posted image . Ne vem zakaj? A mogoče ve katera kaj bi lahko bilo in s čim lahko to odpravim?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.7.2012 21:08:35   
trnuljčica
Violica težko ti takole svetujem brez videnega... Kako rdeč... a kot vnetje (rdeče, malce oteklo)? To je lahko, ker je tudi pri vas, kot slišim pasje vroče, in popek je tak predel, da se v tistih gubicah hitro naredi vlaga in nacepi kakšno bakterijsko ali glivično vnetje... Al se je podrgnil po čem? Močno jokal?(lahko, da je kakšna žilica počila)
Če nima vročine, mrzlice ali drugih znakov sistemskega vnetja (ne le lokalno rdečino na popku) ne bo škodilo če razkužiš z alkoholnim robčkom al palčko namočeno v alkohol, če ti je ostal. Pol lahko namažeš tudi z Bepantenom... Če pa ni boljše ali te skrbi in nisi ziher pa pojdi pokazat- sploh če ne bo nič boljše (ker kremice za bakterijsko ali glivično okužbo najbrž nimaš). Saj veš kako je bilo pri Janchek... Težko svetuješ virtualno.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
9.7.2012 21:30:50   
trnuljčica
Hja, ko vas berem pri gh... Naša je celo napredovala na 3 žličkeuser posted image . 1x dnevno, da se razumemo. No, se tolažim, da je prvi začel jesti pri 6,5m, potem pa je jedel kot za pol velkega...user posted image
Očitno se ji le gibalno mudi, samo mi ni jasno kam... Trenutno prehiteva za 1 mes še prvega, ki je bil zelo napreden. No, fajn mi, je da bo očitno hitro shodila (kot prvi), ker se mi res smilijo, ko gredo v vrtec/varstvo, pa še niso shodili... Saj vem, kompliciram...

Danes so moji šli in smo sedaj sami... No, vsaj ne bom cele dneve poslušala pazi to, pazi ono... Malo imam res stalno na tleh... razen ko spi, se crklja, je v vozičku...A mi ni jasno kako so starši nas gor spravili, brez, da jih je 10 x dnevno kap...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
9.7.2012 21:54:58   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Violica težko ti takole svetujem brez videnega... Kako rdeč... a kot vnetje (rdeče, malce oteklo)? To je lahko, ker je tudi pri vas, kot slišim pasje vroče, in popek je tak predel, da se v tistih gubicah hitro naredi vlaga in nacepi kakšno bakterijsko ali glivično vnetje... Al se je podrgnil po čem? Močno jokal?(lahko, da je kakšna žilica počila)
Če nima vročine, mrzlice ali drugih znakov sistemskega vnetja (ne le lokalno rdečino na popku) ne bo škodilo če razkužiš z alkoholnim robčkom al palčko namočeno v alkohol, če ti je ostal. Pol lahko namažeš tudi z Bepantenom... Če pa ni boljše ali te skrbi in nisi ziher pa pojdi pokazat- sploh če ne bo nič boljše (ker kremice za bakterijsko ali glivično okužbo najbrž nimaš). Saj veš kako je bilo pri Janchek... Težko svetuješ virtualno.

Otekline nima, samo notri je rdeče. Vem da je težko svetovati brez videnega. Na trebušču je zeloo veliko, oz. več čas ker na hrbtu noče več ležati, vendar mislim da ni to posledica. Danes sem mu malo čistila s FR, ker nisem upala s alkoholom. Mu bom jutri z alkoholom in Bepantenom. in upam, da bo dobro.

p.s. ker vidim da se spoznaš na to(nisem pa nikjer zasledila kaj si po poklicu), a ti lahko jutri na ZS pošljem slikico popka-(bi ga jutri slikala).

Neposredna povezava do sporočila: 2913
9.7.2012 23:05:33   
trnuljčica
Violica lahko mi pošlješ, a nisem pediater. Druga spec.
Edino včasih težko pridem gor na net oz. kaj pošljem, ker povezava pade...Še najboljše je zvečer. Jutri bomo dopoldne zunaj, saj moram nekemu inšpektorju za tujce, da nam podaljša bivanjeuser posted image . Pa menda je fejst zatežen, tako, da mi drži pesti, ker menda ni samoumevnouser posted image . Pol pa bomo morali v mesto na igrišče itd...user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 9.7.2012 23:07:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 2914
9.7.2012 23:13:45   
trnuljčica
Nič pa ni narobe, da si čistila s fiziološko. Večinoma se tako vse čisti le še s fiziološko.
Definitivno bom jutri pogledala slikico, a tipat trebuščka ne bom mogla. Ti mali imajo takoj kakšne bezgavke povečane itd... No, vsaj slika bo.user posted image

Naša se je že 5 x zbudila. Upam, da bo sedaj le še na 2 al 3 ure...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 9.7.2012 23:16:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2915
10.7.2012 11:17:16   
Matkurja
Naš Lojzek ima pa že par dni na čelu rdeč flek. Sem mislila, da je od komarja. Danes ga je pa dobil še na lasišču. Da bi ga komar piču 2x na glavo, drugam pa ne, ko je oblečen samo v bodi brez rokav, mi je pa malo čudno.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
10.7.2012 11:53:16   
trnuljčica
Naša ima non stop kakšne fleke in pikice po hrbtu (od vročine- ker pol zginejo sami). Za ušesom pa ima drugačen, tako malce nad nivojem kože in notri ni enakomerno obarvan (od komarja). Starejšega je pičil sredi čela sredi nosa in sredi brade. Če verjameš, al pa ne.user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
10.7.2012 18:16:04   
kimica86
Pozdravljene..

Da se še jaz oglasim po par dnevih.. Nekaj me je zezala ta RR pa nisem mogla pisat..

U glavnem, jaz ne gledam kdaj dajam kašne obroke GH.. No ja, sadje ponavadi dam najkasneje do 12h, potem dam že zelenjavo..
Ko ji ponudim zelenjavno kašico in če ne poje vsega, ji ponudim tudi kasneje, npr. čez 1-2 urci.. Tako, da moja tamala zna imet tudi 2-3x na dan GH po malem.. Par dni že poje po 80-100g GH, kar pomeni, da počasi napredujemo.. Ampak , obvezno mora pred GH prej spiti najmanj 70ml AM, če ne se prične pritoževat, ker je toliko lačna, da ne more čakat tisto majhno količino GH, ki jo dobi po žlički.. Ko prvo spije malo mleka in si malo napolne želodčka, potem lahko nadlajuje z GH in kar odpira ustka kot ribica user posted image user posted image

Kar se pa plazenja tiče, Alina ni še tako daleč.. Je res, da je pravi živc in nima niti malo mira, se obrača s hrbta na trebuh in obratno, po malem se tudi plazi (uspe ji preplazit vsega skupaj 15-20cm), da bi se pa sama usedla, to pa ne.. Smo še preeeedaleč.. Je pa res, da, ko leži na hrbtu, skozi dviguje glavico, kot, da bi delala trebušnjake.. Boga reva, se mi smili, ko bi rada vse videla in se usedla in hodila pa ne more user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Pa še ena izj€mna novica: Vlogo za OD sva oddala konec januarja, pa do danes še nisva dobila odločbe. Uspelo mi je priklicati prijazno teto na CSD in se je izkazalo, da izdaja odločbe vzame 5 min, saj so jo poštimali kar med telefonskim klicem. Odločbo dobim jutri, nakazilo pa avgusta. Verjetno ste ostale že vse dobile ...

A se hecaš???? Jaz sem oddala v začetku marca in še vedno ne duha ne sluha.. Torej bom morala tudi jaz kar jutri poklicat, ker to s emi zdi že smešno.. Moja sodelavka, ki je rodila 3 mesce za mano in oddala konc maja, je dobila lih včeraj.. Sem pa jaz v občini Koper, ona pa v Piranski občini user posted image user posted image

Moja tamala še vedno prespi celo noč, čeprav ima 3x na teden obdobje, ko se zbuja ob 4h in začne stokat.. Pa ji ponudim dudo, vsmes jo vrže ven in ponovno začne stokat pa vztrajam tako naprej in po 4-5 poskusih zaspi nazaj do 7h user posted image Če bi bila lačna ali žejna, bi začela kar pošteno jokat, kot to počne običajno ob 7h, če je ne pridem iskat po 2-3 min user posted image user posted image

Jaooo, čez 11 dni se pa tudi mi odpravljamo na morje.. Bolj, ko s eta dan približuje, bolj sme neučakana, nestrpna.. In upam, da bo vse ok user posted image Sva pa z user posted image ugotovila, da bova znosila s sabo ene krame, da je jojjjjj.. Upam, da nam bo uspelo vse strpat not v avto user posted image user posted image Še dobro, da imamo karavana, ker, če ne mislim, da bi polovica stvari ostala doma user posted image user posted image user posted image

No, moram priznat, da sme vesela, saj sem v slabem mescu zgubila 3,5kg.. user posted image jaz user posted image user posted image

Ampak ta trebuh pa noče in noče stran user posted image user posted image Da bi vsaj bila samo tista povešena koža, ma imam mali sodček, kot, da sem v 3-4 mescu.. No ja, če ga malo povlečem not, ni tako grozno in čez oblačila se ga skoraj ne vidi.. Pa mi pravi user posted image naj delam trebušnjake.. Jaoooo, pa to ej dolga doba.. Za se ga znebit, bom morala najmanj 6 mescev delat trebušnjake user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
10.7.2012 20:07:05   
trnuljčica
Violica nisem dobila zs. A ste šli dr al je že minilo?

Neposredna povezava do sporočila: 2919
11.7.2012 8:35:42   
Matkurja
Danes flekcev ni več, tako da to ni bil komar. Samo ne vem od česa bi bilo, ker nisem uvajala nič novega.

Kimica, samo s prehrano boš izgubila kile na račun malo maščobe in precej mišične mase, tako da svetujem tudi malo krepilnih vaj. Ima tvoj možek že prav.

Pa če te kaj tolaži, mi tudi nismo še dobili s csd-ja nič pa je moj oddal ko je nesel papirje za dopust, se pravi, takoj ko sem rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 2920
11.7.2012 9:57:16   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kimica, samo s prehrano boš izgubila kile na račun malo maščobe in precej mišične mase, tako da svetujem tudi malo krepilnih vaj. Ima tvoj možek že prav.

Pa če te kaj tolaži, mi tudi nismo še dobili s csd-ja nič pa je moj oddal ko je nesel papirje za dopust, se pravi, takoj ko sem rodila.

Ma ja, saj vem.. V bistvu, ne hujšam samo s pravilno prehrano (se poslužujem tudi drugih stvari, ki niso tako natur user posted image ), ampak moram pa priznati, da pomaga, čeprav sem sprva dvomila.. Pa sem rekla, ajde, da vidim, če bo kaj pomagalo.. In je user posted image Največ sem zgubila v bokih (kar cele 4cm), v noge 2cm pa v roke sem tudi malo zgubila, ker niso več polne in na žalost tudi v joške (2cm).. Halooooo.. V joške zgubim, v trebuh pa ne.. Ccccc, to ni fer user posted image user posted image
Sem pa razmišljala, da bi šla malo tečt.. A to bi kaj vplivalo tudi na trebuščka al ne?? Bom pa začela tudi s trebušnjaki (vsaj 30 dnevno), da vidim, če bo kaj pomagalo..

Ja, ma mi je čudno, ker so določeni oddali kasneje kot jaz in so že dobili.. Nič kaj, tamala je zaspala, grem jaz kar poklicat na CSD, da vidim kaj ustvarjajo tam.. Ampak se bojim, da bomo ostali kar brez OD ali pa bomo dobili najmanjšega.. No, tudi, če bo ta najnižji, ni panike- nekaj pa je že user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
11.7.2012 10:33:36   
vijolica2
Trnuljčica a si dibila zs?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
11.7.2012 11:47:39   
vijolica2
Moj mali bo v petek star pol leta in čez prbližno pol meseca mu bom ponudila gluten. S čim je najbolje začeti, oz.kaj mu naj ponudim?

Neposredna povezava do sporočila: 2923
11.7.2012 14:20:22   
trnuljčica
Violica žal nisem dobila. če te skrbi pojdi pokazat p. Kdaj pa imate posvetovalnico?

Neposredna povezava do sporočila: 2924
11.7.2012 14:29:24   
trnuljčica
Matkurja naš starejši je šele pri 5 mesecih in pol dobil fleke po am. Pri drugih alergenih (veliko kasneje- jagoda, malina, soja) pa vedno po drugi izpostavitvi.- se mora prej senzibilizirat. Ko ni imel je po nekaj dneh izginilo. Najkasneje je izginilo pri soji in am (ca 7 do 10 dni)- to vem slučajno ker so mu enkrat v vrtcu pozabili na alergije in je nehal spat podnevi, nato ponovno zbujanje ponoči na 1 do 2 uri, potem po 3 tednih pa še izpuščaj, ki je minil 10 dni po tem ko sem odkrila...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......