ronja
|
Sama sem piškote dala čisto na koncu, ker sem jim rajši dajala domačo hrano in domači piškoti so navadno z jajci, pa z belo moko, itd... Tako da bo tudi Svit še kar nekaj časa čakal na piškote. Se mi zdi nepotrebno zdaj hitet, saj bo v roku pol leta lahko jedel vse in ne vem, zakaj bi se mi mudilo. Lepo počasi, naj spozna čim več zelenjav in sadja, da bo to prva hrana in jo bo imel rad. Tudi nisem pristaš sladkorja pri takih malih, zato mi tudi ni do kupljene hrane. Ok, če ravno nekam greš za na pot, sicer pa sem ugotovila, da sem navadno tudi tam rajiš eno banano pretlačila ali naribala kako zadevo, ker sta enostavno imeli domače reči veliko rajši. beti, hvala za razlago - vendar mi še vedno ni čisto jasno: če jaz po tej strašansko grozni hrani NIMAM visokega cukra (si ga merim, pa ne gre čez 5,2 oz. 5,3), a je potem to sploh lahko problem? Če cuker ne naraste, mislim... Ker takrat so mi rekli, da pač mora vsak ugotovit, katera hrana mu je problem in katera ne in ni panike, če ješ to, kar ti cukra ne dvigne, glavno, da je cuker v meji, pa karkoli že ješ, skratka. Ker meni po tisti njihovih hrani ni bilo glih fajn, v bistvu so mi tiste tone kruha veliko bolj dvignile cuker kot recimo kos torte, pri tem sem mela vse normalno... Zato mi ni čisto jasno. Naročena sem šele 1.2., po testu pa so mi rekli, da mi ni treba nič pazit, sem posebej vprašala. So rekli, da če hočem, lahko malo pogledam pri sladkarijah (je bilo pa tako v smislu: če že glih težite;)) Zato mi ni čisto jasno... Pa res sem ta teden bolana, včeraj sem imela res visoko vročino in sem bila čisto podrta, danes sem se pa naspala in sem ko rožica:).