GreTEJ
|
Dobro jutro Po dolgem času se vam malo javljam. Se en teden pred nuhalno raje nisem, ker sem bila cela živčna razvalina. Tako, nuhalna in pregled sta za nami. Vse ok. Na pregledu so bile vse preiskave v redu. Hemoglobina imam več kot kadarkoli. Sladkor ok. Dobila sem materinsko, poslušali srčka. Naslednji pregled 18.5. Srčekgirll, midve imava na iste dni preglede Na nuhalni je dete najprej spalo na riti, potem se je ulegel na bok in nam kazal ritko. Sem se morala sprehodit, da se je obrnil in sva izmerili vse potrebno. Nosna kost je, tveganje za DS nizko. Rokici ima, nogici ima, vse štima. Res nepozaben pregled. Velikost od glavice do trtice sem pozabila (mislim da je 6,5 cm), z nogicami vred naj bi bilo okoli 9 cm. Spola se ni videlo. PDP ostaja ist, čeprav je za nekaj dni večji kot po ZM. Oblačila za dojenčka - kupila nisem še ničesar. Do morfologije bom še počakala, potem bom pa počasi kaj kupila, da ne bo ostalo preveč za na konec. Oblačila zame - zaenkrat nosim še stara oblačila, + kupila sem si ene hlače v mani z elastičnim pasom in ene hlače iz nexta, ki so mi še prevelika. Kupila si bom še kakšno majčko za v službo, mogoče še kakšne hlače z nexta. To bo pa to. Brcike - še ne čutim. Čebelica81, ta večja se je dude odvadila pri enem letu, ampak zgolj slučajno. Je padla, si prebila ustnico in brado, bila šivana čez ustnico in po celi bradi in po šivanju cela zatečena. En čas niti jesti ni morala kaj šele da bi dudiko imela. Tamali pa dude sploh ni imel. Sem bila jaz njegova duda vse tja do dveh let. Ajs. Bi pa jaz otroka od dude odvajala tam med prvim in drugim letom. Poznam nekaj mamic, ki tožijo, da imajo otroci nepravilen ugriz zaradi dude. Dobrodošle nove KM, zate en Kakšno pa je bilo tveganje? Vem da ti ni v tolažbo, prijateljica je imela tveganje 1:88, na amniocintezi izvedela da pričakuje zdravega fanta in ta fant je danes zdravi štiriletnik. Držim pesti, da bo tvoj primer tudi takšen. IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy dojenček v trebuščku - pri nas smo se čist navadlli, da bomo dobili dojenčka (za sina mislim), ampak je zdej začel na vsak način težit, da ga ima on v trebuščku in ne mami Sej bo verjetno bolje,ko bo trebuh ornk velik in se bojo še kake brce čutile na ven Je pa hecen ko ga vprašaš, če bo imel bratca, pa reče NE, če bo imel sestrico, pa reče NE, pa vprašaš, ja kaj bomo pa mel? Pa reče: dojenčka! Včeraj sva za dojenčka povedala še najinima otrokoma. Ta večja je že delala plane, da bi pomagala previjat, vozit na sprehod, se igrala in ga hranila. Tamali je pa rekel da ga ima tudi on v trebuščku in da je že dovolj velik, naj ga ven vzamemo, da sem bo lahko hot wheelse z njim igral. Itak da bo po njegovo fant. Tako, po dolgem času sem napisala kar cel roman, zdaj pa obljubim da se bom večkrat javila.
< Sporočilo je popravil GreTEJ -- 16.4.2012 8:13:09 >
|