|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
13.4.2012 10:42:21   
mamica^2
kar se tiče CR mi je bilo rečeno takole:
čaka se do PDP-ja, 2tedna prej te pošljejo na neke priprave za CR. naravni porod je v primeru, da se porod začne sam, je otrok v pravilni legi, lahko se doda samo minimalno umetnih popadkov. če ne gre ne delajo nič na silo ampak je kar lepo CR.
iste info pri drugem G je dobila tudi kolegica, ki je tik pred zdajci in je v prvo imela CR(dvojčki,nepravilna lega).

jaz ne vem kaj bi... po eni strani sem tolk neumna da bi rada doživela naravni porod... po drugi strani sem pa po CR hitro okrevala, brez težav, bila budna med CR (v Postojni rodila) in bi mi bilo verjetno tudi tokrat lažje kot pa če bi staknila še kak prerez ali raztrganino...
pustimo se presenetit... mogoče bo pa tolk komot tale Polde, da bo na riti sedel user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.4.2012 10:52:22   
KM
Živjo punce.
Zelo sem vesela za vse, ki ste uspešno opravile NS. Jaz namreč nisem imele te srečeuser posted image . Otroček je sicer pravilno razvit, vsi organi so ok, velik je dovolj, srček dobro pije, ampak je bila pa vidna povečana nuhalna svetlina in zato tudi visoko tveganje za možnost genetskih napakuser posted image . Ker je tveganje tako visoko grem na amniocentezo, ki jo imam 9.5.2012. Tam bodo pa 100% rezultati ali je res kaj narobe ali pa je vse ok. Po NS sem imela tudi pregled pri moji G, ki me je sicer potolažila, da je ona sama imela zelo večje tveganje ko je bila na nuhalani, ampak vseeno ti ne more do amniocenteze nihče zagotovit, da je z otročkom vse ok. Spola se na NS ni videlo, ampak na UZ pri moji G se je malo videlo in zato moja G pravi, da njeno mnenje je da bo user posted image , ampak to je zaenkrat bolj ugibanje.
drugače nimam nobenih težav, vse ok.
no lepo se imejte, pa držite pesti zame, da bodo tveganje na amniocentezi zavrgli.
ČAO

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.4.2012 11:43:11   
darchy82
KM user posted image držim pesti da bo na amniocentezi vse ok in da je z otročkom vse v redu. Drži se!

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu KM)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.4.2012 11:56:22   
suzy85
Živjo!

Tako, perilo je zlikano, zdaj grem pa po hčerko. user posted image

user posted image vsem za opravljene preglede in NS!

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
punce, sprašujete zaradi srede in stavke - kolkor sem jst zasledila, se vsi nenujni pregledi in nenujne operacije prestavijo zaradi pomanjkanja osebja - lahk da bo pri zasebnikih drugače, ne vem pa ne. po moje najbolje da se kar same prepričate in prej pokličete, lahko pa da delajo... držim pesti user posted image

Zasebniki naj ne bi stavkali, vsaj tako je bilo rečeno po TV.

Jasminca 84 user posted image user posted image user posted image Upam, da boš kmalu bolje!

IZVIRNO SPOROČILO: balonchek
mazanje trebuščka - a pol že vse pridno mažete, a pol najboljš da tut jst začnem
al šele ko mi dejansko trebušček mal naraste?

Jaz že pridno mažem, ker na trenutke prav čutim, kako mi zateguje kožo, še posebej okoli popka. S tem sem imela težave v 1.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: archie
Nekaj ste CR omenjale in sedaj drugi porod tudi CR. Jaz sem ga tudi prvič imela (punci se ni dalo obrniti na glavo user posted image ), pa me sedaj G straši, da drugič pa le naj normalno rodim user posted image tako da ne drži vedno prvič CR je tudi drugič CR....

Naša je bila do 37.tedna na ritki, nato pa so jo obrnili z zunanjim obratom. Sem bila ful vesela in se s samim porodom sploh nisem obremenjevala. Me je bilo prej veliko bolj strah CR kot potem samega poroda user posted image

KM držim pesti, da bodo rezultati na amniocentezi OK! user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu KM)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.4.2012 12:01:51   
darchy82
Jst se tud redno mažem s kremo proti strijam, ker imam kr ornk bušija pa še srbi me že ful. Se cele dneve praskam po trebuhu user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.4.2012 12:04:20   
darchy82
Ah, tale RR. Najprej mi posta ne objavi, potem pa kar oba naenkrat

< Sporočilo je popravil darchy82 -- 13.4.2012 12:21:53 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.4.2012 12:10:52   
Muri82
KM držim pesti, da si v grupi lažno pozitivnih in da boš konec maja zvedela veselo novičko - da je vse ok. Živcev bo pa verjetno šlo kr nekaj. Ampak držta skupaj s tvojim pa bo vse uredu. Sej veš kako nas znajo naši dragi ponavadi potolažiti.

UZ - Punce a vam G. na vsakem pregledu dela UZ. Meni je že rekla, da mi ga kljub rizični nosečnosti ne bo, če ne bo nujno :((( To je bil zdej moj 3 UZ pri njej. Prvega sem skoraj izsilila predn pričetkom delanja dude, da smo videli če je vse ok notri in seveda ni bilo - pregrada. Tolko sem bla jezna, ker res ta pregled nič ne stane, al UZ tam stoji al ga uporabljajo verjetno je eno inisto. Ampak jaz bi pa lahko zaradi pregrade zgubila pikico...No uglavnem to šparanje tam, ko to sploh ni šparanje, mi gre fejst na živce pa sem se mogla spet malo spovedat ;))) A ja. Iz tega razloga tudi ne vem, kako ona želi, al da sem tiho al da sprašujem ;)

Balonchek kako pa postane Pušenjak tvoj osebni G? A to če si v Leonišču?
Mi2 sva se odločla za njega, ker je zlo dobro odgovarju na forumu, ko sem bla v bolnici zaradi hiperce, ko mi še tam zdravniki niso nič povedali. Pa se mi zdi da ma res živce, da na raznorazna čudna vprašanja na forumu odgovarja...

Poroka - ja mislili smo, da bom doma do začetka aprila, ko naj bi se hiperstimulacija umirila in sva prestavila na maj (ha ha, sej na upravno enoto še nisva klicala, če so datumi sploh fraj ;)). Zdej ko so mi pa podaljšali do konca aprila, pa mislim, da bova kr skenslala. Ker itak dokler sem doma ne morem niti na upravno enoto se zment za datum, ker imam tako butasto odločbo, da si skori na sprehod ne upam, čeprav moram it na sprehod zaradi nevarnosti strdkov. Konec avgusta pa se mi ni za ženit, ko bom itak že mela pouhn kufer vsega. Bomo pač šli na socialno pospisat očetovstvo, čeprav je to meni totalno mimo...
Otika čestitam za prstanček. Jaz tega na žalost ne bom doživela, ker moj ni tak, ampak sem rekla, da se pa pri poročnem prstanu ne bom šparala ;)))

Odločba - pri nas v službi so punce vedno tri odločbe prinesle in tudi razlagale so, da so mogle pošiljat dokazila na zavod...zato sem tako napisala...mogoče res, one niso že v osnovi povedale ali bodo na porodniški do konca ali ne.

Kremce - očitno smo vsi ugotovili da je vse en marketinški nateg? Ne vem. Mogoče bom poskusla z enim naravnim karitejevim malsom, ki ni niti tako drago, pa ga bom mela pol še za drugo (trdo kožo na komolcih in podplatih,...).

Balonchek jaz se ne mažem več ;) Sem se ko sem imela hiperco, zdej ko je nehala je pa kr ok in se ne tolko. Itak se že v osnovi ne mažem kaj dosti razen poleti na morju ker nisem preveč navdušena nad raznimi kremami. No sej se mi potem pozna (čisto razpokane roke pozimi  user posted image )

Lulanje - nekje sem prebrala da je to obdobje maternica nekako tako, da ravno na mehur pritiska, hkrati pa se pojavi še full večja žeja. Nevem točno kdaj se maternica potem dvigne in ni več toliko problemov z lulanjem. Za neki časa ;))) Potem itak spet pridejo.

Napihnjenost - a ste ve kaj napihnjene. Jaz sam da začnem zajtrk jest je konec. Zjutraj ko se zbudim je ok. Sem še vedno ploh. Čez dan pa se potem tko napihnem da je jojojojoj! Ni da skrijem ma nobenmu. Nimam tko širokih majc ;)))

Nezy1 - Jaz sem v H&M vidla te pajkice po dvoje skupi pakirane. Tko skozi papir navite, kot so navite žabe. Nisem jih preveč preučevala ker sem šla samo na hitro skozi ker do nuhalne nočem nič kupovat. Sem edino razmišljala kako jih probaš?!? A drgač so dobili že kaj več robe v trgovinah. Ker pred 14 dnevi je bila bolj žalost... No sej osvidno od okusa ;)))

Kako pa vi kupujete, a tko, da vam je sedaj prav, al vzamete malo večje, ker meni se zdi, da verjetno se bomo tudi v boke kaj zredile in pol če zdej kupim ene tanke hlače, bi jih rada imela od maja do sptembra...al je to utopija in je treba pač vsak mesec kej novga kupit v nosečnosti. Se vidi da sem prvič noseča a ne ;))

Evo sem se razpisala. Grem v ležeči položaj...Lep dan vsem.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.4.2012 12:30:20   
darchy82
Muri82 mislim da ni potrebe, da se kupuje vsak mesec nove user posted image hlače. Sej številke so itak prilagojene. Vsaj pri meni je bilo tako, da sem kupila svojo cifro in so mi bile potem celo user posted image prav. Je pa res, da v bokih nisem šla kej zlo velik narazen - verjetno tud zaradi tega CR.
Drugače je pa tud moja G zelo škrta s temi UZ-ji. Na prvem pregledu mi je že povedala, da mi pripadata samo 2 in enega pri njej sem že imela. Naslednji bo pa morfologija - verjetno konec maja, potem pa nič več. Bom šla verjetno še na kakega samoplačniško. Se pa strinjam da je neumno da ne naredi UZ-ja, če ima napravo itak ves čas pred nosom, vzame ji pa par minut user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.4.2012 12:35:56   
Nezy1
Muri82 - a to so ble pajkice tam v H&M-mu? Sem mislila, da so žabe user posted image  So se mi zdele kar tanke, mislim tko da se skoz vid koža...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.4.2012 12:37:08   
Nezy1
KM - jaz ti iskreno želim, da so se pri NS zmotili. Kaj pa če bi šla še kam drugam na NS? A na DHT si bila? Mogoče ne bi bilo odveč še kam it in naredit še DHT?

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.4.2012 13:03:02   
Spela23
Srčekgirll no super, pol bom tudi jaz vzela kak Lekadol! saj včeraj sem ga ampak me je blo malo strah ko sem danes prebrala to... no sej drugač ne kompliciram nasplošno, sam ko že tak nikol ne jemljem nobenih zdravil razen če me res zmatra, bolš čajčke pit pa vitamine jest pa traja isto dolgo kot z antibiotiki user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.4.2012 13:30:21   
Muri82
Nezy1 sej pravim, nisem jih preveč preučevala. Bi pa pričakovala da so H&M bolj ko ne tanke. Imam že ene take doma (navadne) in so kr tanke, napram enim drugim, ki sem jih kupila v Hoferju...to govorim za bombažne pajkice. Za kake lepše bom šla v Calcedonio pogledat.

KM - kakšno pa imaš tveganje. Očitno nad 300 a ne. Ker pazdi, če greš delat DHT in se ti dvigne tveganje pod 300 (pa tudi če je 301) ti amniocinteza ne bo pripadala. Tako da raje amnio pa si potem 100% kaj in kako je. No mogoče se pozanimaj o tem, da ne bo potem kake sekerancije brezzveze.

darchy82 - sej ne mislim že vnaprej da bo treba tolko kupovat, samo ne vem, al nej že zdej kaj večje kupim, al pač poskrbim, da mi je zdej prav, pa ko mi bo premajhno novo kupim. Sicer hiperca verjetno ni ravno pokazatelj, ampak jaz sem se med njo kr zredila oz. razširla, tudi v boke...tko da računam, da se bom tudi zdaj :(( Ampak samo da bo z user posted image  vse ok. Hujšali in pridobivali kondicijo bomo čez 1 leto z malim/malo na ramah pa v hrib user posted image

Očitno imava podobno G. Žalostno. Ker bi bila marsikatera skrb prihranjena brez dodatnih stroškov.

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 13.4.2012 13:36:03 >

(odgovor članu Spela23)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.4.2012 13:44:06   
Griotte
Pozdravljene oktoberke 2012!

Tudi sama sem nosečka in spadam pod oktober (3.10. imam rok zaenkrat). Vem, da sem se malo bolj pozno pridružila, ampak pravijo da bolje pozno, kot nikoli. user posted image

Nisem sledila debati od začetka in ne vem, če je že potekala v tej smeri. Me pa zanima, če že kaj kupujete za bodočega člana družine. Js sem že nekaj stvari kupila (nisem se mogla upreti). user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.4.2012 14:16:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Muri82
UZ - Punce a vam G. na vsakem pregledu dela UZ.

V prejšnji nosečnosti mi je na vsakem pregledu naredila UZ, ker sem imela malo rizično vse skupaj, zdaj pa še ne vem kako bo ... do sedaj sem imela itak samo 1. pregled in pa nuhalno, tako da sem obakrat videla pikico ... upam, da bo tudi tokrat tako radodarna kot prvič.

Poroka - ... Ker itak dokler sem doma ne morem niti na upravno enoto se zment za datum, ker imam tako butasto odločbo, da si skori na sprehod ne upam, čeprav moram it na sprehod zaradi nevarnosti strdkov. Konec avgusta pa se mi ni za ženit, ko bom itak že mela pouhn kufer vsega. Bomo pač šli na socialno pospisat očetovstvo, čeprav je to meni totalno mimo...

Kaj proti strdkom nimaš nobenih inekcij? Jaz sem pred 7 leti imela GVT in si moram zdaj v nosečnosti preventivno vsak dan dajati inekcije Fragmina ... imam že čisto marogasto stegno pa srbi me ko sto hudičev user posted image
Mah jaz imam več razlogov zakaj se nebi poročial s trebuhom:
1. ne moreš ga fajn zažurat (utrujenost, slabosti, glavoboli, ... no tudi alkohol je prepovedan, čeprav mi ni v navadi prekomerno popivanje)
2. ne moreš vedet al bo z nosečnostjo vse ok al ne
3. opravljive tete koj ugotovijo, da se možiš samo zaradi trebuha itd. itn ...
Tak da midva sva že v prvo šla pred rojstvom očetovstvo podpisat in zdaj bova šla tudi.

Otika čestitam za prstanček. Jaz tega na žalost ne bom doživela, ker moj ni tak, ampak sem rekla, da se pa pri poročnem prstanu ne bom šparala ;)))

Jaz sem mojemu dolgo najedala da bi se pa poročila pa da bi za zaroko imela en diamantek ... pa so leta minevala in vmes sem mu rekla, da je tut cirkon čist ok, pa še kar nič ... no in sem se že sprijaznila da bova vedno na koruzi ... no potem me je pa letos/lani za silvestrovo čisto spontano presenetil z vprašanjem ... ni bil nič pripravljen ni imel niti prstančka nič ... jz itak čist hepi, mi je bilo vseeno za prstanček ... no in čez 3 tedne me je a še s čisto tapravim zaročnim prstančkom presenetil in to je bil pa res višek user posted image

KM, jaz verjamem, da bo AC pokazala, da je z mlim bitjecem vse v najlepšem redu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muri82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.4.2012 14:31:54   
princess13
Ojlaaaaaa! user posted image

Pupe, take lušte ste mi naredile s tem angel soundom, da sem si ga mogla kar sposodit user posted image In sploh nisem imela težav z iskanjem user posted image . Takoj se je zaslišal. Občutek pa neverjeten. Toliko, da nisem zajokala user posted image Zdaj bom pa to napravo skoz vlačla zraven user posted image

KM user posted image Samo pozitivno razmišljaj. Vem, da nam je lahko govoriti, ampak me verjamemo, da bo naslednji pregled pokazal, da je z bebiko vse tako kot mora bit. Tukaj pa še nekaj pujskov za srečo user posted image user posted image user posted image

Oblačila
- zdaj grem pa še jaz pogledat v H&M za pajkice user posted image Aja, da vam povem...ful ful ful se splača it nakupovat nosečniška oblačila v Zagreb, v nakupovalni center West Gate. Če nimate daleč do tja, hop v avto in v shopping. Meni najljubša trgovina tam je Mama nova, ki ima noro lepe in cenovno ugodne cotike za nas. Je pa cel kup drugih tudi. Res priporočam!

Jasminca84, se prav spomnim, da si ti šla na NS tudi k Pelkičevi? Kaj ti je rekla, da dobiš izvid po pošti domov, al si ga takoj dobila? Ker meni je rekla, da vse dobim po pošti user posted image

Trebušček - raaaaaaasteeeeee user posted image Ko se najem me seveda še zraven napihne, ampak tudi drugače je že viden. Ne ful, se pa vidi, če dobro pogledaš in odvisno kaj imam oblečeno user posted image

Zdaj jih že tudi velika večina ve, da bom mamica in se prav fajn počutim, da ne rabim več skrivat user posted image

Vsem čestitam za uspešne preglede.user posted image Tistih nekaj, ki še čakate na NS še malo potrpite, želim pa vam veliko sreče na pregledu! user posted image

Lepo božajte bušije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.4.2012 16:14:56   
balonchek
KM - ne se sekirat, verjamem, da je grozno, vendar tudi če je verjetnost
pod 1:300, pomeni, da je malo verjetno, da je ta 1 prav tvoja bebica, moja
prijateljica je prav tako morala na amnio in je potem bilo 100% potrjeno, da
je vse ok, pa še spol zveš hkrati, tako da jaz verjamem, da je vse OK user posted image

Muri82 - pri meni in pri prijateljici je ratalo takole: pokličeš v Leonišče za naročanje
ali jim pišeš na mail, in rečeš, da si dogovorjena, da bo dr. Pušenjak tvoj ginekolog in
da prosiš za datum, da prideš podpisat. Potem ti dajo datum, prideš in to je to. Res
pa je, da te za prvič definitivno naročijo popoldan in žal v Leonišču za vse preglede
v popoldanskem času plačaš 35€, ker je kao nadstandardna ambulanta.

Kar se lulanja tiče pa je tako, da dejansko naj bi se sedaj v 14 tednu ali clo v 13
maternica prestavila višje in naj nebi več pritikalo na mehur, samo zame to ne drži user posted image

Lekadol - jaz sem za Lekadol slišala, da navaden je ok, tisti komplex ali kako
se jim reče pa ne, za Lekadol + C pa ne vem, samo verjetno je kul, saj je samo C vitamin dodan

Griotte - dobrodošla, pred nami je še kar nekaj mesecev, tako da ni prepozno user posted image

angelsounds - trenutno je znižan tukaj: http://www.kupujmo.si/ponudba/naprava-angelsounds/709?utm_source=KupiMe+Slovenija&utm_campaign=7e9f9c0a49-DailyOffer&utm_medium=email

Sem še kaj pozabila? Meni se namreč že dogaja, k pravjo, da so nosečnice pozabljive user posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.4.2012 16:30:27   
suzy85
Punce je možno, da bi že čutila user posted image ? V nedeljo bom dopolnila 12 tednov. Zdajle sem 15 min za računalnikom in že par minut nižje od popka na levo nekaj čutim. Kot rahle dotike. Saj ne vem al je prebava al kaj druga. user posted image

princess13 Kakšne pa so kaj cene v Mama novi?

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.4.2012 16:32:33   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: balonchek
Sem še kaj pozabila? Meni se namreč že dogaja, k pravjo, da so nosečnice pozabljive user posted image

Ja, kar pripravite se. Jaz sem od prve nosečnosti dalje grozno pozabljiva. Mi mož pravi, da imam spomin kot zlata ribica user posted image Kaj šele bo! user posted image

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.4.2012 18:40:11   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

princess13 Kakšne pa so kaj cene v Mama novi?

Jaz sem si kupila 2 majčki. Ena je navadna na kratke rokave, daljša in ima na trebuščku tako slikico, kot da dojenček ven kuka user posted image . Stala je 150 kun, to je malo več kot 20€. Pri nas so te z napisi in slikicami dražje, od 25€ dalje. Druga pa je bolj elegantna, črna z malimi belimi rožicami, pod prsmi je trak, ki se na hrbtu zaveže v mašno in lepo stisne, spodnji del pa zvonasto pade in jo bom lahko nosila do konca. Ta pa je stala okrog 35€. Meni je to ugodna cena za nosečniško majčko. Ker kolikor gledam pri nas ali po spletu, je vse veliko dražje, pa še slabša izbira je. Še posebej, če primerjaš s trgovino Popek, kjer imajo preveč nabite cene, pa niti nimajo nekih waw cotik.
Gledala sem tudi ful dobre kavbojke, ki stanejo okrog 40€ in mislim, da si bom šla po njih user posted image Imajo še oblekice, srajčke...v glavnem vse za nosečke user posted image Če maš možnost it, pojdi! user posted image

Balonchek, jaz imam doma isti angel sounds kot je ta roza user posted image Nisem vedela, da je to tak drago user posted image

Kaj je že katera opazila na sebi to temno navpično črto ''linea negra'', ki poteka od vrha trebuha do sramne kosti? Jaz sem jo ravno danes med tuširanjem opazila user posted image Ni še ful izrazita, je pa vidna.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.4.2012 18:41:47   
HelenaLena
Kolegica mi je razlagala, da sta dve njeni znanki meli tudi tak rezultat na nuhalni, pa mata zdaj že otroke in je vse ok. Vem, da ni enostavno, ampak tudi če je rezultat 1:3000, ne more noben zagotoviti, da bo vse 100% ok. Čim manj sekirati pa počakati amniocentezo, potem pa boš videla kako in kaj. Držim pesti KM!!

(odgovor članu KM)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.4.2012 18:45:26   
HelenaLena
Moj naslednji pregled pri ginekologinji je 20.4.! Takrat boma komentirale nuhalno in bom že v skoraj 14. tednu user posted image . Ful bi bila vesela, če bi se na ultrazvoku že videl spol. Joooj sem neučakana user posted image . Saj glavno, da je z user posted image vse ok!! Če dobro pogledam, se tudi pri meni že vidi trebušček, ful sem vesela in v pričakovanju! user posted image

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.4.2012 18:47:16   
HelenaLena
Navpična črta? To se pri vsaki pokaže? Jaz prvič slišim za to user posted image ...

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.4.2012 18:47:51   
princess13
Sem pozabila zgoraj še prilepit link: http://www.mama-nova.hr/index.html Lahko same vidite, če vam je kaj všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.4.2012 18:50:14   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HelenaLena

Navpična črta? To se pri vsaki pokaže? Jaz prvič slišim za to user posted image ...

14 teden
- V tem obdobju se pri nekaterih nosečnicah pojavi tako imenovana linea negra, temna navpična črta, ki poteka od vrha trebuha do sramne kosti. Nastane zaradi povečanga delovanja estrogena na melanocite, celice, ki izločajo kožni pigment-melatonin. Temna črta bo po porodu izginila.

Meni se tak čisto rahlo vidi. Ne dobijo jo pa vse, kot piše...

Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.4.2012 19:06:22   
tehtanka
evo dans sm mela NS in je vse vredu DS 1:7600 bla Strahova ful zadovolna pa kr domača bla do mene ful prjazna mi use razložila pokazala, še za pritisk sm jo prosla če mi lahko zmer in mi je brez problema, hehe rekla da je pa moj otrok zelo luškan je še zase slikco uzela user posted image je pa velik 72mm pa rekla da mam rok 20.10 tko da  srčekgirll ko boš urejala seznamček me prestau prosimuser posted image aja spol se pa ni vidu user posted image sj mi je useen kaj bo sam ferbc me pa matra

KM joj upam da bo use vredu bom držala pesti. drugače pa da te še js mal potolaž so moji teti na NSju tut rekl da je večja vrjetnost za DS in se je odločla da ga bo vseeno vesela no pol je pa rodila čist normalnega fantka je prava faca samo disleksijo ima to pa tut ni nč tazga.

mažem se pa jst čist nč se bom pol čez kak mesec če se mi bo dal.

UZ js sm bla dvakrat pr G in mi je obakrat UZ nrdila tko da...

napihnjenost- JS se počutm ko žaba user posted image zutri mam še lepo ne čist ravno no zvečer pa že balon

lulam pa itak skos podnev in ponoč se skoszbujam pomoje grem 4x če ne večkat sam pa tut skos pijem

stvari za dojenčka js šenč kupila niti gledam raj ne kr polbom zi kj kupila sam bom zadne 3 mesce šla v akcijo

tko kratka in jedrnata hehe, drugače pa vas z veseljem berem samo solata mi gre nauser posted image tko da to sm raj mal spustila

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

oblačila
symba

kje najraje kupujete otroška oblačila?

baby center (13%)

oviesse (3%)

h&m (59%)

iana (1%)

pikapolonica (3%)

kik (21%)

Število vseh glasov: 116

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!