Muri82
|
KM držim pesti, da si v grupi lažno pozitivnih in da boš konec maja zvedela veselo novičko - da je vse ok. Živcev bo pa verjetno šlo kr nekaj. Ampak držta skupaj s tvojim pa bo vse uredu. Sej veš kako nas znajo naši dragi ponavadi potolažiti. UZ - Punce a vam G. na vsakem pregledu dela UZ. Meni je že rekla, da mi ga kljub rizični nosečnosti ne bo, če ne bo nujno :((( To je bil zdej moj 3 UZ pri njej. Prvega sem skoraj izsilila predn pričetkom delanja dude, da smo videli če je vse ok notri in seveda ni bilo - pregrada. Tolko sem bla jezna, ker res ta pregled nič ne stane, al UZ tam stoji al ga uporabljajo verjetno je eno inisto. Ampak jaz bi pa lahko zaradi pregrade zgubila pikico...No uglavnem to šparanje tam, ko to sploh ni šparanje, mi gre fejst na živce pa sem se mogla spet malo spovedat ;))) A ja. Iz tega razloga tudi ne vem, kako ona želi, al da sem tiho al da sprašujem ;) Balonchek kako pa postane Pušenjak tvoj osebni G? A to če si v Leonišču? Mi2 sva se odločla za njega, ker je zlo dobro odgovarju na forumu, ko sem bla v bolnici zaradi hiperce, ko mi še tam zdravniki niso nič povedali. Pa se mi zdi da ma res živce, da na raznorazna čudna vprašanja na forumu odgovarja... Poroka - ja mislili smo, da bom doma do začetka aprila, ko naj bi se hiperstimulacija umirila in sva prestavila na maj (ha ha, sej na upravno enoto še nisva klicala, če so datumi sploh fraj ;)). Zdej ko so mi pa podaljšali do konca aprila, pa mislim, da bova kr skenslala. Ker itak dokler sem doma ne morem niti na upravno enoto se zment za datum, ker imam tako butasto odločbo, da si skori na sprehod ne upam, čeprav moram it na sprehod zaradi nevarnosti strdkov. Konec avgusta pa se mi ni za ženit, ko bom itak že mela pouhn kufer vsega. Bomo pač šli na socialno pospisat očetovstvo, čeprav je to meni totalno mimo... Otika čestitam za prstanček. Jaz tega na žalost ne bom doživela, ker moj ni tak, ampak sem rekla, da se pa pri poročnem prstanu ne bom šparala ;))) Odločba - pri nas v službi so punce vedno tri odločbe prinesle in tudi razlagale so, da so mogle pošiljat dokazila na zavod...zato sem tako napisala...mogoče res, one niso že v osnovi povedale ali bodo na porodniški do konca ali ne. Kremce - očitno smo vsi ugotovili da je vse en marketinški nateg? Ne vem. Mogoče bom poskusla z enim naravnim karitejevim malsom, ki ni niti tako drago, pa ga bom mela pol še za drugo (trdo kožo na komolcih in podplatih,...). Balonchek jaz se ne mažem več ;) Sem se ko sem imela hiperco, zdej ko je nehala je pa kr ok in se ne tolko. Itak se že v osnovi ne mažem kaj dosti razen poleti na morju ker nisem preveč navdušena nad raznimi kremami. No sej se mi potem pozna (čisto razpokane roke pozimi ) Lulanje - nekje sem prebrala da je to obdobje maternica nekako tako, da ravno na mehur pritiska, hkrati pa se pojavi še full večja žeja. Nevem točno kdaj se maternica potem dvigne in ni več toliko problemov z lulanjem. Za neki časa ;))) Potem itak spet pridejo. Napihnjenost - a ste ve kaj napihnjene. Jaz sam da začnem zajtrk jest je konec. Zjutraj ko se zbudim je ok. Sem še vedno ploh. Čez dan pa se potem tko napihnem da je jojojojoj! Ni da skrijem ma nobenmu. Nimam tko širokih majc ;))) Nezy1 - Jaz sem v H&M vidla te pajkice po dvoje skupi pakirane. Tko skozi papir navite, kot so navite žabe. Nisem jih preveč preučevala ker sem šla samo na hitro skozi ker do nuhalne nočem nič kupovat. Sem edino razmišljala kako jih probaš?!? A drgač so dobili že kaj več robe v trgovinah. Ker pred 14 dnevi je bila bolj žalost... No sej osvidno od okusa ;))) Kako pa vi kupujete, a tko, da vam je sedaj prav, al vzamete malo večje, ker meni se zdi, da verjetno se bomo tudi v boke kaj zredile in pol če zdej kupim ene tanke hlače, bi jih rada imela od maja do sptembra...al je to utopija in je treba pač vsak mesec kej novga kupit v nosečnosti. Se vidi da sem prvič noseča a ne ;)) Evo sem se razpisala. Grem v ležeči položaj...Lep dan vsem.
|