|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
17.4.2012 9:51:44   
darchy82

IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Bo katera pakazala svoj trebušček? user posted image

Nope ...

Tud zame je še prezgodaj. Bom slikala, ko bo buši spredaj, ne špehuser posted image

Tudi zame je še prezgodaj. Se še nič ne vidi.

Jst bi imela pa že kar nekaj za pokazat, ampak se še nisem uspela slikat user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.4.2012 10:04:13   
Aninchy
Sej men se že tudi vidi, ampak na sliki ne tolk, ker imam tud ročke nosečeuser posted image

gretej - user posted image sploh nisem šla brskat, ampak sem samo prebrala članek o 15. tednu, ki sem ga dobila na mail, pa je ravno to blo notuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.4.2012 10:06:06   
surdi
Hej hej punce,. včeraj sem imela pregled, vse ok, datum mi je prestavila na 27. sept takop da se bom sedaj poslovila od vas in se priklopila kar septembrčicam. vsekakor pa vas bom še naprej spremljala.... CMOKCA

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
17.4.2012 10:13:26   
nelinka
Surdi: zakaj pa to?? Sej pa lahko pri nas ostaneš, mogoče boš prek nosla user posted image . Jaz mam po UZ tut 29.9. rok, ampak ker vem da bom nosla 14 dni preko, sploh ne bom spreminjala datuma user posted image

(odgovor članu surdi)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.4.2012 11:03:31   
GregUr
evo punce nas iz pregleda. dete je zdravo, veliko 10cm, živahno, ampak sramežljivo. leži na hrbtu in pika, tko da se ga vidi s strani. zarad tega nimamo pojma kaj mu je zrastlo med nogicami ali pa ne user posted image tko da zdej bo PUNČEK user posted image user posted image
je bil pa moj predragi zraven in spet je biu cel mehek in raznežen user posted image pa dve slikici sva spet dobila user posted image
naslednji pregled pa imam 15.5.2012

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.4.2012 11:15:48   
cebelica81

IZVIRNO SPOROČILO: darchy82

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Nope ...

Tud zame je še prezgodaj. Bom slikala, ko bo buši spredaj, ne špehuser posted image

Tudi zame je še prezgodaj. Se še nič ne vidi.

Jst bi imela pa že kar nekaj za pokazat, ampak se še nisem uspela slikat user posted image

Treušček jaz že mam, kazala pa ga tudi jaz ne bom user posted image Vsaj zdaj še ne, kasneje pa...kaj se ve.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.4.2012 11:21:33   
myshm
Hejla,

Otika Če gre kaj mimo TW-ja si poglej mogoče ti bojo pa OK.

Danes sem še ginekologa klicala in jutri sicer delajo ampak ima en sestanek ob dveh tako da so vse pacientke, ki so naročene po 13h prestavili na četrtek, tako da imam nuhalno jutri v četrtek pa pregled, no samo da je eno jutri, komaj že čakam, že vem kaj bom oblekla nekaj da se trebušček vidi, od jutri naprej po nuhalni se lahko vidi, če bo vse kot štima v kar sploh ne dvomim.user posted image

Mehur Jaz ne hodim prav pogosto imam pa velikooooo izkušenj z vnetji in najbolj preverjeno od vseh brusnic in vsega, je zlata rozga, lahko si poleti naberete same cvetove ali pa jo kupite v sanolaborju, si skuhajte čajček in sladkate po okusu, je odličnega okusa. Vedno sem imela težave z ledvicami in običajno sem pristala na konjskih antibiotikih vsake tri tedne, sedaj čim imam malo suma da je urin moten, ali da ima več vonja kot običajno, da me začne zadaj bolet, skuham kak liter čaja in ga pijem, če me še ne spuca in me še boli pa še en liter počasi pijem in ne boste verjele pri vseh vnetjih sedaj že dve leti in pol nisem imela nobenega, drugače pa sem pristala na nefrologiji z blokado v riti in na antibiotikih. Pa tale ledeni čaj z brusnic, ni ravno priporočljiv razn če bi sladkorno fasale rade, če že brusnice si kupite suhe in jih grickajte niso tako zanič, da jih nebi mogu pojest. user posted image

Trebušček bom pokazala, ko se bom naučila kako, tukaj sem čisti tumplek, ampak še nekaj tednov počakam, da se bo še bolj videl potem pa pripopkam. A ste vidle, verjetn ne, kdo pa to gleda, danes imam 12 tednov in 0 dni, kok sem pa vesela, komaj sem čakala ta dan in zdaj lažje diham jutri bom pa še 1000x lažje user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.4.2012 11:24:08   
myshm
Uuuuu sem zdele mal šnofala po tickerčkih in vidm da vas ima veliko ob torkih polne tedne in nič dni, luštno. GO TOREK, GO TOREK, ja mičen mi dogaja je le lep sonček in na njem pijem sadn smoothie je lahko še kaj lepšega med pavzo! user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.4.2012 11:33:05   
kokosova_palma
Hej!

Meni se trebušček še čisto nič ne vidiuser posted image Saj ne vem, ali bi bila zmedena in razočarana ali rajši vesela, da še noben nič ne ve. Še vedno nosim oprijete majčke in svoje hlače (dobro, hlač verjetno sploh ne bom rabla menjat, ker sem vedno imela preširoke, pa so mi bodo sedaj počasi prav). In sploh se odlično počutim, dobivam energijo, vrača se mi želja po nočnih aktivnostih... hodila bi na žure in jedla kebab. Ampak jasno, tega ne počnem (kaj čmo, če pa so izpiti pred vrati).

Včeraj smo na plesnih vajah plesali rokenrol. Omg, ta je bila pa huda. Sem mislila, da se bom skup zložila. Ampak sem se odločila, da vsaj malo moram migat user posted image

Sem v 14. tednu in se imam super. In vse manj ljudi mi verjame, da sem noseča user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.4.2012 11:42:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kokosova_palma
Meni se trebušček še čisto nič ne vidiuser posted image Saj ne vem, ali bi bila zmedena in razočarana ali rajši vesela, da še noben nič ne ve.

Ja saj v prvo je ponavadi tako ... meni v prvo zdravnik na urgenci, ko sem šla tja zaradi poškodbe noge ni verjel, da sem v 5. mesecu, ker sem imela samo malo špehca po trebuhu, tako kot pred nosečnostjo ... zdaj sem pa taka kot v prvo pri 6ih mesecih in me je kar strah kaka bom pred PDPjem user posted image

(odgovor članu kokosova_palma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
17.4.2012 13:59:37   
astrid1
Myshim, jaz si kupim kar 100% sok iz brusnic brez dodanega sladkorja. Če ne bi bila noseča, bi tudi čaj kuhala. Tko pa ne upam, sploh, ker še vedno občasno krvavim in nočem, da bi me preveč gnalo na wc. Tistega ledenega pa tudi jaz ne maram. Sam cuker.

Ko sem bila prvič noseča (17 let nazaj), se mi še pri 5 mesecih ni prav nič videlo. Zdaj pa samo še ene hlače za silo zapnem. Me pa tepe, da imam same oprijete stvari, tako hlače kot mikice. Bo treba v šoping.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
17.4.2012 14:11:07   
Spela23
čaw punce!

Trebušček: eto jaz sem imela v nedeljo polnih 13 tednov, tako da sem s ponedeljkom zakorakala v drugo trimesečje! Trebušček se malo že hoče trudit da bi se poznal, ampak mu ne ratuje najbolj user posted image user posted image ! še vedno oblečem vse stare hlače , tudi zaprem, saj sem resnično le shujšala za 3 kg in nič drugega...no tisto malo špeha ko sem ga imela se je malo bolj napelo user posted image

Počutje: počutim se vedno boljše, spat hodim celo okoli 22h, ker prej sem bila ob 20h že kot cota in samo za v posteljo! user posted image

Kreme: prejšnji teden sem si tudi kupila že kremo proti strijam za nosečnice in masažno olje za nosečnice. kupila sem si ga kar v Tuševi drogeriji, firma Sanosan, in morem rečit da je koža po njem res super! po tuširanju se mažem, raje preventivno, saj sem že v času pubertete dobila strije zaradi prehitre rasti in si res nočem zdaj še teh preveč nakopat zraven...user posted image

oblačila: v soboto smo šli v Avstrijo in sem si v H&M kupla ene pajkice navadane, so ful fajne in ne pretakne. Prejšnji teden se mi zdi da jih v Celju še niso imeli, so meli sam one ko ste se zadnjič menje okol navite pa ful tanke.... Danes sem šla pa malo zapravljat in imajo v H&M-u ful lepe črne pajacke na elastiko pod pasom in okoli prsi. na obešalniku zgleda katastrofa, sam ko pa oblečeš pa noro pridejo. pa ene hlače sem si kupla ker so tak lepe marelično-roza barve al neka mešanca da so mi tako padle v oči user posted image Mislim da tudi v tem času nosečnosti ne bo težav za zapravljanje za obleke v trgovinah user posted image

mislim da je to to zaenkrat... no sej sem se dovolj razpisala user posted image

Lepo se mejte user posted image , pa danes hitro malo v naravo, po tem dolgem oblačnem tednu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
17.4.2012 14:26:50   
mamica^2
za težave z mehurjem/ledvicami toplo priporočam tole zadevo
brusnica forte
super zadeva, meni se je izboljšalo stanje že po 1-2 dneh. lahko se jemlje v nosečnosti in po porodu.
tisti razni čajčki mi niso pomagali niti najmanj.

trgovina two way... kot je ena svetovala sem šla, našla nekaj tunik sicer oprijetih ampak je material še malor aztegljiv tako da za nekaj časa bojo ok :)

sem se pa zafrknila pri naročanju iz nexta ko sem vpisovala svoj naslov pri registraciji namreč nikjer ni pisalo, da navedem mesto ampak samo STATE in sem napisala slovenia... tako bo zdaj naslov točen za mesto pa pravilna poštna številka in kot mesto napisano SLOVENIA :) upam, da vse eno pride oz me že čaka doma...

trebušček se že rahlo pozna, ampak ker približno vem kje je maternica trenutno vem da ta trebuh ni nič drugega kot tisto kar je ostalo odvečnega od prejšne nosečnostiuser posted image

počutje je fajn, imamo samo grozne probleme s hrbtenico... če dlje časa sedim ali pa sem čisto malo prepognjena... sem pečena, komaj stopim na levo nogo ker tako močno boli najbolj boli v trtici. če se sklanjam pa je problem križ. osebna zdravnica pravi, da je to kriva nosečnost... ampak ne vem no... te iste težave s trtico sem imela že pred prvo nosečnostjo in so med nosečnostjo izvenele in tudi po porodu ni bilo težav. sedaj ko sem ponovno zanosila pa takole... kdo bi to lahko pregledal in ocenil stanje?kiropraktik? nekaj bi pripomogla tudi pravilna telovadba...
tako boli da mala 2 komaj še dvignem, mojga fantiča sploh ne morem več (13kg)... mogoče kdo ve kaj več o teh bolečinah?

(odgovor članu Spela23)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
17.4.2012 15:45:38   
darchy82
Pozdravljene user posted image
Evo, pregled je uspešno za mano. Mi je delala celo UZ (sicer za 2 sekundi) zato da je preverila če je vse ok in srček bije. Edino kar je problem, je to, da imam še vedno razmaknjene trebušne mišice od prejšnje user posted image . Mi je predlagala da si kupim/sposodim nosečniški pas, pa me zanima če ima katera izkušnje s tem. Kje se dobi? Koliko stane?
Pa za seznamček: naslednji pregled in morfologija: 24.05.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
17.4.2012 16:01:22   
myshm
Kokosova_palma Tudi meni se je v prvi nosečnosti res malo poznalo, ker sem bila res suhica,od prvega poroda mi je ostalo malo, ravno toliko kolikor sem bila prej preveč suha in sedaj v drugo se mi trebušček prej vidi.

mamica2 No nekaj si le našla v TW. Hm bolečine v križu verjetno bi ti koristila joga, jaz jo obiskujem 2 tednsko, moj oče ki je bil hud hrbteničar sedaj skorajda nima težav, hodi že štiri leta in praktično so govorice o operaciji hrbtenice pri njegovih zdravnikih potihnile. Delam pa kar lahko in tiste položaje, ki mi ustrezajo veliko manj kot sem lahko, ampak učitelj nadzoruje kaj lahko in kaj ne, sama pa tudi poslušam svoje telo kaj mi ustreza in kaj ne.

Darchy82
Tudi jaz imam od prve nosečnosti mišice razmaknjene pa mi je osebna zdravnica rekla da je to rutinska operacija in da naj počakam ko bomo nehali z otročki. Praviš da ti je svetovala pas, me zanima kaj meni reče v četrtek. Po mojem je mislila tole: http://www.anita.com/de-en/Products,Anita_maternity,Strain-relief_and_support:1700_BabyBelt%C2%AE nevem kakšen je sem pa imela modrčke za dojit vse od te firme in so super, namreč pri nas večjega kot D mogoče E ne dobiš, jaz pa sem šla iz D košarice v prejšni nosečnosti na G-H nekje in oni jih imajo tako da če bo katera rabila, lahko tudi za modrčke link ponuca, meni so super, predvsem so pa lepi in nimaš občutka kot da si stara mama, v tistih čudnih belih z čipkami.user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
17.4.2012 16:18:02   
Srčekgirll

Eno vprašanje - gibov sicer še ne čutim, vendar me večkrat ob hoji kar naenkrat pikne v mehurju in moram nujno na wc za par kapljic. Se to dogaja še kateri? Ne spomnim se, da bi se mi to že prej dogajalo.

Jst mam slikce od 3.user posted image v mojem albumu na rrju.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.4.2012 16:19:53   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,user posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??

balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

68

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  11    user posted image user posted image : 1

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI in MF
:                                                  

18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

biba.mala
24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
Griotte
4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
8.5.
dalečoddoma
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
24.5.
darchy

NS:

18.4.
myshm
19.4.
suzy85
dalečoddoma
Maša76

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.4.2012 16:21:06   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: surdi

Hej hej punce,. včeraj sem imela pregled, vse ok, datum mi je prestavila na 27. sept takop da se bom sedaj poslovila od vas in se priklopila kar septembrčicam. vsekakor pa vas bom še naprej spremljala.... CMOKCA

Ah ne no, sej si lohk komot pr nas al pa na obeh straneh september in oktobruser posted image .

(odgovor članu surdi)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
17.4.2012 16:36:57   
myshm
Iiiiiii srčekgirl kok lepe slikce, no jst bom tud znala tkole slikce gor dat, če ne te pa zališim, ampak sedaj itak še ne bom gor dajala, po nuhalni, jutr ahhahahah se morm mal hecat, ker res že tooookkkk kumi čakam, res se mi vleče.

Neposredna povezava do sporočila: 2244
17.4.2012 16:40:31   
myshm
Surdi Sicer kakor želiš, ampak verjtno je huje da si tazdn tako kot sem jaz skoraj, pa še prejšno nosečnost sem bila tudi čisto konec mesca, vse so že imele štručke in je tok težko, še težje počakaš na svojo, pol je pa naša še zamujala 11 dni tako da sem pristala krepko v drugem mescu, 2. nosečnost približno enako konec meseca, ampak sem se odločila, če je rok uradno oktobra sem pri oktobrkah, sej je čist možno da me boste potem samo še mene čakale, ko bom še 2v1 na konc, ampak dve temi spremljat je kar naporno.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
17.4.2012 18:27:50   
princess13

Pupe, jaz lulam ko zmešana!! user posted image V eni uri 4x, pa ne samo kapljice, normalno lulanje. WTF?! user posted image Ne bi rekla, če bi čez dan ful pila, te pa niti liter vode nisem spila. Ne vem od kje mi poln mehur user posted image Ponoči pa obvezno 2x vstanem user posted image A se bo to kdaj končalo, ker mi je ful neprijetno?! user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
17.4.2012 19:02:02   
nelinka
princess13: tudi jaz lulam v eno, sploh ne morem it v trgovino normalno, bo minlo user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
17.4.2012 21:07:42   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: myshm

Iiiiiii srčekgirl kok lepe slikce, no jst bom tud znala tkole slikce gor dat, če ne te pa zališim, ampak sedaj itak še ne bom gor dajala, po nuhalni, jutr ahhahahah se morm mal hecat, ker res že tooookkkk kumi čakam, res se mi vleče.

Hvalauser posted image
Ja, če kaj ne boš vedla rade volje pomagam. Verjamem da komi čakaš, ampak ko boš spet vidla user posted image boš pa vuser posted image user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.4.2012 6:43:52   
balonchek
Jutro punce,

da se še jaz malo javim user posted image

Včeraj mi je prijateljica dala en kup hlač, krilo in oblekco, tako da sedaj rabim sam še
ene kavbojke, legice in majčke/tunike - to pa ni tok drago, ker lahk marsikaj tudi
normalno kupiš, sploh ker imam filing da ne bom mela ravno veliiiikega trebuha.

Drugače pa - jaz sem živela v svojem rožnatem svetu in sem mislila, da te nove
reforme na nas še ne bodo vplivale, zdaj pa mi je včeraj ta rekla, da kao je to
že kao vse praktično sprejet, tako da: A me res ne dobimo več teh paketov
za 280 €???? user posted image user posted image Še dobr da vsaj od občine
kar nekaj dobim, sam zdej sm pa res jezna in žalostna, sej ni ne vem kaj,
ampak določen del stroškov za novorojenčka pa pokrije.....

Jaz drugače sem začela slikat trebušček pri 13 tednu, kao 3 mesece, pa se tudi sedaj
pri 14 ni še nič neki videlo, ta teden pa že bo, ker popoldan se mi tko napihne, da
bi izostreno oko že lahko dojelo, kaj se dogaja user posted image

Jaz drugače nimam več nobenih nosečniških tegob, tako da sem kot rožca,
upam da smo zdaj vse čez te zoprne faze prvih mesecev, sedaj pa samo že uživat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.4.2012 8:21:43   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: balonchek

Drugače pa - jaz sem živela v svojem rožnatem svetu in sem mislila, da te nove
reforme na nas še ne bodo vplivale, zdaj pa mi je včeraj ta rekla, da kao je to
že kao vse praktično sprejet, tako da: A me res ne dobimo več teh paketov
za 280 €???? user posted image user posted image Še dobr da vsaj od občine
kar nekaj dobim, sam zdej sm pa res jezna in žalostna, sej ni ne vem kaj,
ampak določen del stroškov za novorojenčka pa pokrije.....

Ja, res te reforme zeloooo vplivajo na nas:
- smo brez paketa ob rojstvu otroka (menda je meja cca. 620 eur neto na osebo)
- nižajo nam porodniško (user posted image user posted image )
- vprašanje kako dolgo bodo občine še dajale darila ob rojstvu
- ni več brezplačnega vrtca za drugega otroka

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?