|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
13.4.2012 19:15:02   
archie

IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

archie, a obračali ti niso otročka? Ker meni so ga in je uspelo... Zadnjič sem bila v P LJ na UZ in je ena pred mano v vrsti priša na obrat, je Pušenjak to na hitro opraviluser posted image

dobila sem napotnico za ZO, pa se nisem za to odločila. Raje sem izbrala CR.

Danes sem imela NS. Vse je ok, vse se je videlo in nadaljnih testov ne bom delala. user posted image

Imam pa eno vprašanje: če na NS napove spol, a se do morfologije večkrat fantek spremeni v punčko ali punčka v fantka?

UZ: moj G naredi samo 2: prvega (potrditveni) ter morfologija. Sem si pa prvič plačala še enega malo nad 30t, da je preveril vse skupaj (takrat je opazil tudi napačno lego). Potem sem imela sicer še 2 UZ, ampak samo za sekundo, da je preverič lego. Če bi bila lega ok, tega ne bi imela.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.4.2012 21:09:12   
Jasminca 84
Pozdravljene,

Hvala vsem za lepe želje :)

Jaz še vedno smrkam in kiham, sam grlo je pa že čist kot novo. Mi je moja 2 letna hčerkica danes čajeka prinesla, bil je sicer v njeni flaški, ker pač kaj drugega ni našla, ko sem jo malo pohecala da bi mamica čajeka pila user posted image , sva pa bili sami doma, je bil ati v službi. Za grlo sem si kupila mentolove bonbone, saj mi je v lekarni ponujal neke tablete, ki so kao za otroke da bi jih jemali vsak dan za ne vem kaj, za grlo je pa rekel da mi bojo mogoče pomagale, da naj poskusim (in dam zanje 20 eur) ja pa kaj še. Kaj drugega mi pa zaradi nosečnosti ni hotel dat, pa sem šla v trgovino po bombončke, pa tudi pomagajo.

Muri82, no sem ti že zgoraj malo odgovorila, medu se pa jaz izogibam, ker mi ga je med prvo nosečnostjo G odsvetoval (to je bilo tudi edino čemur je rekel da naj se izogibam), ker čebele prenašajo kao neko bolezen, ki lahko škoduje otrokom, zato tudi otrokom do 2 let starosti odsvetujejo, da bi jedli med.

Princess13, ja bila sem pri Pelkičevi in sem takoj dobila izvid, tudi ko sem bila v prvi nosečnosti pri njej sem ga takoj dobila. mogoče je pri tebi drugače ker si bila v bolnišnici na pregledu, če sem prav razumela in so tam drugačna pravila. Saj veš da če greš v bolnišnico vedno pride izvid po pošti. Nič se ne sekiraj ker full hitro pošiljajo pošto.

Mazanje trebuščka, jaz si ga mažem že od samega začetka, ko pa imam že zdaj tko velik trebuh...sem si pa v prvi noosečnosti tudi hitro začela. Kupovala sem si olje Mama z znamko DM, in sem si tudi zdaj kar tega kupila. V prvi nosečnosti nisem dobila niti ene strije, res pa tudi trebuha nisem imela nekega velikega, sem si pa proti koncu mazala že kar po 3x na dan...ko sem se pač spomnila, drugače pa zjutraj in zvečer obvezno.

Lekadol, med nosečnostjo lahko vzameš 3 - 4 na dan, mora bot pa tisti, ki ni filmsko obložena tableta ampak navadna (vem še iz prve nosečnosti, ko sem full zbolela en mesec pred porodom, pa mi je G to predpisal) isto je z Lekadol + C, saj je to kao Lekadol, ki ima dodan vitamin C. Jaz imam doma kar Lekadol + C, si ga dam v čajček in spijem. Zdaj ko me je tko grlo mučlo sem si ga privoščla zvečer v čajčku pred spanjem. Drugače se pa hudo izogibam zdravilom.

Joj kako sem se razpisala...dovolj za danes (sem poleg vas še jaz postala prava čveka) user posted image
user posted image user posted image

LP, Jasmina

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.4.2012 21:22:30   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Jasminca 84

Muri82, no sem ti že zgoraj malo odgovorila, medu se pa jaz izogibam, ker mi ga je med prvo nosečnostjo G odsvetoval (to je bilo tudi edino čemur je rekel da naj se izogibam), ker čebele prenašajo kao neko bolezen, ki lahko škoduje otrokom, zato tudi otrokom do 2 let starosti odsvetujejo, da bi jedli med.

otroci naj bi se medu izogibali do 1 leta, potem ga pa lahko uživajo. Za nosečnice pa prvič slišim user posted image tudi doječa mama ga lahko uživa (edino naj bi ob prevelikih količinah zapiral)

In za grlo lahko tudi vzameš Neoangin, Granobil ali pa kaj podobnega. Pušenjak je to večkrat napisal na MONu. D

(odgovor članu Jasminca 84)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.4.2012 21:45:38   
cebelica81
Uh punce, kako ste se razpisale user posted image . En dan nisem imela časa brati, pa sem se sedaj kar namučila, da sem vse prebrala.

Čestitke vsem za NS, tebi KM pa en kup user posted image user posted image user posted image , da bo na amniocentezi vse OK!

Moj G mi je v 1. nosečnosti vsakič naredil UZ. Pa ne nekega čisto kratkega, ampak mi je vsaki kaj pokazal, kaj razložil,... Res je fajn. Upam, da bo tudi tokrat tako. V prvo je šlo sicer bolj hitro. Pokazal srčka, pa rokice, pa izmeril ga je. V ponedeljek pa me spet čaka pregled in upam da tudi UZ, da vidim našo pikico user posted image . Seveda mi ne uide tehtanje in merjenje pritiska. No vsaj drugo upam da bo tokrat ok, glede na to da mam ves čas bolj nizek pritisk. Redim pa se kar konstantno po malem. Sem dobila že 3 kg. Trebuh mam pa tudi tak kot v prvi nosečnosti na morfologiji, se mi zdi.

Tudi naša pupa je sedela na ritki. So mi delali ZO pa se ni hotela obrniti. Pa sem vseeno šla naravno rodit in bi šla še enkrat. CR mi enostavno ne sede. Mogoče bo pa tale manj trmast in se bo le obrnil na glavo, da vidim še kako to poteka user posted image . Če bo na riti sedel pa tako že znamo user posted image .

Jaz bom ta vikned naročila še dvoje hlač iz Nexta, pa mogoče kakšno majico. Trebuh imam itak že tak kot bi bila čez polovico. Od navadnih hlač oblečem samo še ene raztegljive kavbojke z nizkim pasom, vse ostalo sem pa že lepo pospravila. Poletnih nosečniških oblačil imam dovolj, manjkajo pa mi za prehodno obdobje.

Za malčka še nič ne kupujemo. Itak imamo vse že od prve, kar bo potrebno še dokupiti pa bom v zadnjih dveh mesecih. Moramo pa čim prej urediti naši punci novo sobico, da se pred prihodom malčka navadi, da soba za dojenčka ni več njena soba. Bomo v maju to zrihtali.

Še eno neumestno vprašanje. Mi moramo 20-mesečnico odvaditi od dude - ker se ji ves čas dela suha koža okoli ust. Brez problema smo to naredili čez dan, zvečer imamo pa grozne probleme. Danes je malčica skoraj 2 uri jokala preden je zaspala. Seveda sva jo ves čas tolažila in carkljala, pa ni nič pomagalo. Pa tudi zjutraj je zelo težko. Ko se zbudi ni variante, da bi še kaj poležala. Ima katera kakšno izkušnjo ali idejo?

Lepo preživite vikend. Mi bomo verjetno bolj ali manj lenarili user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.4.2012 21:55:28   
racka8
KM držim pesti. vse bo v redu, samo verjet moraš tako. Drgač mi pa moja ginekologinja vsakič reče, da če je z otrokom nekaj narobe, zveš še lahko takrat ko se rodi, ker vsega pa tud ne morejo videt.user posted image user posted image user posted image
cebelica81 mi smo našo pri 10 mes odstavil od dude. pa je bla zmešana nanjo, dkoz v ustih. Dva dni so ble težave, pa jo je minil. rekla sem, da je duda blek. Je pa res, da ima tudi niniko in je dudo nadomestila z niniko. Velik sreče pri odvajanju dude.
Mi smo pa danes praznoval hčerkin rojstni dan, 4 leta. joj kaj gre hiter čas. še mal pa bo šla v šolo. dans mi je kolegica sporočila, da je njen kuža umrl. so se mi kr solze ulile, ker sva se s kužiko kar dost družle preden sem se preselila v drug kraj.
tiste k ste pa uspešno opravile NS čestitke.
Moja ginekologija nardi se mi zdi samo 3 uz, kar dobiš plačano pri obveznem zdravstvenem zavarovanju. Je pa res, da mi je pri drugi nosečnosti uz nardila večkrat, ker s tisim aparatom ni zaznala srčka, ker je bila tako obrjena in je naredila hitri uz, da vidi srček. sam ga ni vpisala v knjižco.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.4.2012 22:33:28   
myshm
Še jaz glede UZ, v prejšni nosečnosti mislim da mi je naredil UZ ginekolog prav vsakič, in nikoli ne komplicira, tudi slikic mi ni nikoli zaračunal, vedno mi jo stisne v roko ali da v materinsko knjižico, konec koncev so tam tudi nekateri podatki zanj.

Cebelica81
Joj res nevem a si ze rekla ali ne? Če sta mali že povedala bi jaz probala na to varianto, da ima mamica sedaj v trebuščku dojenčka, ki bo bolj potreboval dudico ko ona in zato sedaj za dojenčka zbirate dudice, dudico daste v stekleno vazo in vsako dudico ki najde, nese v vazo da bo počakala na dojenčka, njej pa v zameno ponudiš nekaj kaj ima zelo rada, recimo hm jagode, banano,... pač nekaj... za dudice je pa tako otroček ima dudico toliko časa dokler je sam ne zavrne oziroma se starši odločijo da je zanjo prestar, meni osebno 4 leta stari otroci z dudo???user posted image No ne, tako da se pogovorite z njo na lep način, naj bo dudka za dojenčka, mislim pa da obstaja tudi zgodbica medvedek in njegova dudica, kjer jo na koncu prav tako podari, super za tako majčkene, malo pobrskaj mogoče najdeš na spletu ali v knjižnici.

Našla sem nekaj kar bom imela oblečeno in še dve majčkici luštni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet tejli vejli ampak sedaj tud kaka pocenska stvar pride prav, dobila sem eno luštno bluzico v kateri se res skoraj nič ne opazi razn če bi kdo vedel, in pa dve majčki v kateri vidiš tudi z 10m te so pa za potem.

Evo v našem vrtcu so že obvestili, da v sredo ne bojo delali user posted image v ponedeljek pa kličem še G in v porodnišnico za nuhalno, upam da mi ne prestavijo ker že tako nestrpno čakam.

KM Nimam izkušenj/poznanih s podobnimi izvidi, ampak pošiljam tiuser posted image in veeeeeellliikkkkoooo POZITIVNE ENERGIJE, in verjamem da bo vse OK! user posted image Sporoči nam tukaj mislim da prav vse držimo pesti!

< Sporočilo je popravil myshm -- 13.4.2012 22:34:10 >

(odgovor članu racka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.4.2012 23:02:39   
Maša76
Pozdravljene oktobrke!
Se vam pridružujem še jaz,PDP 29.10.2012,Prvauser posted image ,čeprav poznauser posted image ,kraj poroda Ljubljana,do sedaj ste že toliko napisale da še nisem uspela vsega prebratuser posted image ,Pregled NS imam 19.4.2012,upam da bo vse ok...
Drugače počutje precej nosečniško,trebušček se tudi že malo poznauser posted image
pozdravček vsem

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.4.2012 7:21:38   
orhidelija
Angelsound v akciji

http://www.kupujmo.si/ponudba/naprava-angelsounds/709?utm_source=KupiMe+Slovenija&utm_campaign=921afbd5db-DailyOffer&utm_medium=email

(odgovor članu Maša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.4.2012 9:30:17   
Griotte
Suzy85 Tudi meni se je zadelo, da čutim metuljčke v trebuhu in sem pomislila, da bi lahko bil pikec. Sem pa brala, da nekatere prej začutijo, nekatere kasneje. Navadno pa naj bi prej začutile tiste, ki so že kdaj rodile. Je pa zanimivo, da sem to čutila samo en dan, ali dva, zdaj je pa ta občutek izginal.

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.4.2012 9:47:10   
princess13
Jasminca84 hvala za odgovor. Ja najverjetneje zato dobim po pošti, ker mi je delala pregled v bolnici. Upam, da pride v naslednjem tednu. Da ti povem, nisem bila preveč navdušena nad to G. Ker nekatere punce so jo ful hvalile. Sem mislila, da mi bo malo več povedala...mislim sej mi je, ampak se mi zdi, da premalo. Mogoče tudi zato, ker nisem nič plačala user posted image Sicer bom pa tak na morfologiji več izvedela.

Če mene vprašate, ni vredno zapravljati 40€ za angel sounds, raje za ta denar kupite cotike za bebiko in si to napravo izposodite, če imate možnost. Sej je fajn zadeva, samo škoda denarja...

Maša76, Welcome!! user posted image

(odgovor članu Griotte)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.4.2012 10:16:39   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??
babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,user posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??

balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

64

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  11    user posted image user posted image : 1

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

biba.mala
24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
8.5.
dalečoddoma
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
10.5.
Aninchy
15.5.
kris555
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll

NS:

17.4.
curkica

18.4.
myshm
19.4.
suzy85
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.4.2012 10:49:40   
Muri82
Dobro jutro čvekice.

Moram jih prav po vrsi, da kaj ne pozabim ;))

Najprej dobrodošlica vsem novim. Srečnih nadaljnih 6 mesecev ;)) Joj kolko čas beži, da ste ene že več kot 3 mesece noseče, ene bomo pa zeloooo kmalu ;)

Angelsounds - kaka je pa razlika med zelenim in roza? Katerega dobiš v tej ponudbi? Ker če dobiš roza je to malo zavajanje. Saj stane v PP in BC 58 EUR in ne 79 EUR. No sej pač 39 EUR je res še vedno najceneje ampak pač...

UZ - jaz vem, da če bi si mogla plačat dodaten UZ, kar si ga itak bom na koncu, prav zato kar pravis Archie, da se vidi lega. Vem da pol nebi to nardila pri svoji G, ker mi je full brezzveze - ja pripada vam ne, lahko vam pa naredim v okviru mojega d.o.o. / s.p. To je golo goljufanje nosečnic. To so si sigurno G. izborili, da nam pripadajo samo 2 UZ, da lahko na 3 oni služijo. Pol grem raj k Pušenjaku.

Dudika - verjetno boš dobila miljon nasvetov pol se pa za enega odloči in "stick to it" ;) Moja kolegica mu je prerezala dudiko s škarjami, tko da je pol blo mu čisto čudno jo met v ustih. In sta skupaj ugotovila, da se je pokvarla. Sta jo vrgla v smeti in pomahala kamjonarjem ko so pršli iskat smeti ;))) Je pa res da sta mela samo 1 dudiko. Če se ti zdej povsod valjajo verjetno to ne bo palilo ;)

Stvari za otročička in mamico še nismo kupovali. Čakam na soboto in NS potem pa navalim ;)) Vsaj zase. No sej če bom doma itak ne bom dosti rabila ampak kej pa zihr ja. Ravno danes imam namen ločit majice na tiste, ki jih med nosečnostjo lahko "uničim" (raztegnem) z bušijem in tiste, ki bi jih rada nosila še potem...

Med - tole glede čebel pa sigurno ne velja. Čebele so najbolj čiste živali, ki jih najmanjša sprememba pomori, tako da to da prenašajo neko bolezen prvič slišim. Se pa velikokrat zamenjuje oz. prebira v literaturi, ki je prevedena iz amerike, da med vsebuje neko bakterijo. Ja jo. Ampak samo v ameriki. Med slovenskih čebel je neoporečen. Je pa res, da je zelo sladek in ima visok glikemični indeks. Pozoren je treba bit, če si mogoče alergičen na kak cvetni prah, da potem ravno ne greš jest "kremnega medu". Pa tudi vrste se med seboj razlikujejo, glede na to, kako ga čebele nabirajo (cvetlični med čebele nabirajo čisto drugače kot smrekov)....

Lekadol - kot je že Jasminca 84 napisala. Vzeti je treba tistega najmanj močnega. Isto velja za Panadol. Lekadol + C pa so meni tudi v lekarni rekli da raje ne, pa mi je zdravnica rekla, kaj pa je razlika. Sej C viramin pa kao treba jest. Tako da jaz sem potem jedla Lekadol+C ker sem bila čist fertik. Je pa z vsemi zdravili tako, da itak že v osnovi so kao vse prepovedane za nosečnice, ker se farmacija boji tožb, ampak če boš ti zaradi bolečine vzela en nalgesin ne bo nič hudega. Mogoče bo še bolje, ker bo tebe nehalo bolet. Ker tvoja bolečina je stiska za tvoje telo in tako jo tudi otročiček občuti. Drugo bi bilo pa če bi ti goltala po par nalgesinov na dan celo nosečnost. No tako so meni razložili na ginekološki kliniki 2 meseca nazaj. Jaz jim zaupam.

Nezy1 a si šla potem čekirat za pajkice. Me zanim, ker bi jih tudi jaz ubodla. Kje ste pa pol tunike kupovale. No sej pravim upam, da se je HM kej založil s cunjami, ker 14 dni nazaj ni blo še nič. CA tudi ni blo nič pametnega. V Popek pa mislim zavit samo med razprodajami. Pač za na sestanke vseeno rabim ene lepe hlače.

Otika - Kaj pa je GVT? Jaz nisem imela pljučne embolija al kaj podobnega. Imela sem IVF po katerem sem dobila hudo hiperstimulacijo (v 3 dneh se mi je nabralo za 10kg vode v trebuhu + povečani jajčniki na 7x7). In po tako hudi hiperstimulaciji je nevarnost strdkov. Zdravstvena doktrina je pa da ti dajejo aspirnin 100 (baby asprini) 1xna dan in to je to. Spremljajo ti kri. Dokler imaš hemoglobin nad 150 dobivaš infuzijo. Potem pa pač kao ne več. Bom vidla, moram malo Pušenjaka vprašat na NS. Ali ti veš, ali obstaja kaka preiskava s katero lahko ugotovijo ali si v nevarnosti da dobiš strdek ali ne? Nisem se še o tem dosti zanimala, ker probam bit čimveč stran od interneta, ker čene se samo sekiram.

Super, da te je tvoj tako presenetil. Tvoji razlogi za ne poroki v nosečnosti me ne prepričajo ;) Ker midva bova itak imela samo 10-15 povabljenih. Kosilo in to je to. Nisem jaz za razne šrange pa to. Moj pa itak išče kraj kjer je najmanj ljudi :)) Je reku, da na Bledu noče, ker ga bojo turisti gledali (zato sva sklenila kompromis Bled v aprilu, ko jih še ni tolko ;))). Mogoče bova pa naredila eno sredo med poletjem civilno, cerkveno pa potem ko bomo krstili našega sončka. Ne vem. Bomo vidli. Trenutno jemljemo vsak dan zase in smo veseli da je zaenkrat vse uredu (trkam na les).

balonchek - ne razumem najbolje. V leonišču plačaš pregled, tudi če greš na redni pregled k svojemu izbranemu zdravniku?  A samo prvega al potem vedno? A je težko priti do G. potem? Verjetno pušenjak ni vsak dan zjutraj v leonišču? Se pravi če jaz danes zakrvavim in hočem na pregled, ni nujno da pridem k njemu?

tehtanka - dobrodošla med nami - mamami žabami ;))

Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.4.2012 11:58:25   
mamica^2
da ne boste vse povprek kupovale AS:
IZPOSOJA AS
cena izposoje za 1mesec je 10€ oz si kar same preberite pogoje: POGOJI IZPOSOJE

so zanesljivi, sem si pri njih izposodila tehtnico in vse štima.

MED - lahko ga jeste, smo pogruntale že na začetku foruma, da po knjigah kjer piše, da se ga ne sme so knjige ameriškega izvora in je zadeva tam malce drugačna in to za slovenijo ne velja. velja samo pravilo, da se otroku med uvaja šele po 1.letu (ena farmacevtka v lekarni me je hotla celo prepričat da se uvaja šele po 2.letu

NAKUPOVANJE - voziček imam v osnovi zbran,če si ne premislim, oblačil ne bom kupovala ker imam vse doma, tudi če lulček odpade (prednost če imaš dvojčke pa še parčekuser posted image ) tako da dokupila bom samo kompletek za iz porodnišnice in mogoče kako malenkost za svojo dušo :)

UZ do sedaj mi ga je delal na vsakem pregledu (že 3x) na zadnje samo zato, da je preveril če je utrip, slikici sem dobila 2, zaračunal mi jih ni.

KM - kar mirno do amnio, NS je lahko lažno pozitivna kot tudi lažno negativna. poznam primer kjer so bili rezultati super dobri (1:6000+) pa so šele po porodu ugotovili da ima malček DS. res nikar se ne sekiraj. ko boš dala skozi amnio boš vedela pri čem si. za zdaj je pa še absolutno prezgodaj!

NEXT - stalne stranke verjetno že veste, za ostale pa: trenutno je poštnina zastonj tudi v SLO.
mogoče pa katera najde tudi kaj uporabnega za nosečnice na spletni trgovini ASOS
zastonj dostava, ni carine in davka, ker je iz UK

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.4.2012 12:29:05   
Aninchy
Ooooooj!

Dva dni se že prebijam čez poste, pa mi kr ne rata pridet do koncauser posted image user posted image

Men se je začel trebuh FUL poznat in zgleda bom nosila visoko, ker imam zgornji del trebuha že "trd"user posted image Poleg tega imam še dost špeha, tak da zgledam žekr ogromnauser posted image Poleg tega delam v gostinstvu in počasi že kr opažajo, šef je tudi kr sam ugotovil, pa sm nekak misla, da bom do 4h mesecev zdržalauser posted image
Aja, pa "našlogali" so mi punčko, ravno zaradi tak visoke "meje" trebuha

oblačila za nosečnice -Zagreb - uau! Sem pogledala mal in so res FUL lepe stvari!user posted image Ampak men so še vedno predrage, rečte kar hočte. Zato sm tok vesela, da bom okrogla poleti, ko bom večinoma nosila kar svoje majice, kakšno tuniko bom pa že še kupila. Tud oblekce bom lahko nosila še stare, rajši zdaj ponosim ta oblačila in jih potem magari stran dam,kot pa da za eno poletje kupujem cel kup novih cot, ki jih ne bom potem več nikol obleklauser posted image še v prejšnji nosečnosti, ko sem bila noseča pozimi, nisem kupila druga kot hlače, čeprav sem imela potem že res velik trebuh.

št. hlač - ne vem za vas, ampak jst sm nosečniške kavbojke nosla še ziher pol leta po poroduuser posted image Zdej sem kupila 1 št. večje, ker boki in ročke grejo absolutno narazen, pa še največ jih bom nosila pozimi, ko bom itak še "debela", zdaj poleti pa ne, ker se nikakor ne vidim v kavbojkah pri 30 stopinjahuser posted image user posted image So mi pa zdaj še čist mal prevelike, moje obične pa že komaj zapremuser posted image

NS - bravo vsem za uspešneuser posted image in user posted image tistim, ki vas to še čaka!

KM
- user posted image user posted image user posted image Iskreno ti želim, da je samo "lažni alarm"user posted image

Stvari za user posted image - imam še od prvega, če bo pa punčka mi pa že tudi zdaj ponujajo vse sorteuser posted image Tako da samo zadnja dva meseca me čaka sortiranje in pranje, do takrat se ne pustim motit z ostalim - razen otroško sobico za večjega bo treba počasi uredit.

UZ - moja G mi jih je v prejšnji user posted image delala na vsakem pregledu, do sedaj pa tudi, ampak me je zmotilo na zadnjem pregledu,ko je imela ekran kr k seb obrnjen in mi sploh ni nič pokazalauser posted image Ampak se ne sekiram, glavno da je pogledala in vidla, da je vse vredu, da sem lahko mirna.

Dobrodošli tudi 2 novi!user posted image Ali 3?user posted image user posted image Sej že ne folgam več - vglavnem dobrodošle in srečno nosečnost!!

dojenček v trebuščku - pri nas smo se čist navadlli, da bomo dobili dojenčka (za sina mislim), ampak je zdej začel na vsak način težit, da ga ima on v trebuščku in ne mamiuser posted image Sej bo verjetno bolje,ko bo trebuh ornk velik in se bojo še kake brce čutile na venuser posted image Je pa hecen ko ga vprašaš, če bo imel bratca, pa reče NE, če bo imel sestrico, pa reče NE, pa vprašaš, ja kaj bomo pa mel? Pa reče: dojenčka!user posted image user posted image

uff, sm mogla na hitr prekint, ker sm stranko dobila, pa sem se bala, da mi bo pol vse zbrisal, če kr minimiramuser posted image No, lep vikend želim vsem, čeprav je vreme obupuser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 14.4.2012 12:37:08 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.4.2012 12:57:57   
suzy85
Hej!

Mi2 sva bile že na kapučinu, zdajle pa hitro kosilo skuham, pol pa greva naprej na obiske.

oblačila za nosečnice - Če ne bi imeli letos poleti toliko fešt, bi si tudi jaz kupila zgolj kakšno oblekco in kratke hlače ali krilo. Tako pa imamo poroko, obhajilo, birmo in 2 abrahama in si moram nekaj kupiti. Malo sem že gledala po navadnih trgovinah, pa mi nič ni všeč. Za nosečnice sem pa zaenkrat gledala samo v H&Mu v CE, pa tudi ni bilo veliko izbire, še posebej za takšne priložnosti ne. Razmišljala sem že, da bi si dala 1 oblekco naredit, pa bi jo pol mela za vse dogodke, ampak je problem vreme, ker ne vemo vnaprej kakšno bo. Sem se pa danes s kolegico malo pogovarjala, pa je bla kar zainteresirana, da bi ona tudi šla v Zagreb. Pa še 2 bova verjetno zraven povabili, da bo poln avto. Otroke bomo pustile doma in si malo privoščile user posted image Nam je približno isto al gremo v LJ ali pa v Zagreb, le izbira mislim, da je dol večja.

UZ Jaz sem ga imela v 1.user posted image kar pogosto zaradi lege user posted image Bomo videli, kako bo zdaj radodarna

Lep vikend!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.4.2012 12:58:22   
GregUr
aninchy samo na hitrco - tut jst sem opazla da mam zgornji del trebuha nekako bolj otrdel kot prej, pa saj si me vidla da tut mene ni glih malo skupaj user posted image user posted image se mi pa zdi da ko se uležem je popek ne na vrhu vzpetine, ampak je vzpetina višje, popek pa je nekje na pol poti do vrha user posted image user posted image hahahahaha mater sem fajn razložila user posted image

punce, jst sem požrla kake 3 kile medu med nosečnostjo pa sem še vedno živa in zdrava, user posted image pa tudi. ne se sekirat user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.4.2012 13:08:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Muri82
Otika - Kaj pa je GVT? Jaz nisem imela pljučne embolija al kaj podobnega. Imela sem IVF po katerem sem dobila hudo hiperstimulacijo (v 3 dneh se mi je nabralo za 10kg vode v trebuhu + povečani jajčniki na 7x7). In po tako hudi hiperstimulaciji je nevarnost strdkov. Zdravstvena doktrina je pa da ti dajejo aspirnin 100 (baby asprini) 1xna dan in to je to. Spremljajo ti kri. Dokler imaš hemoglobin nad 150 dobivaš infuzijo. Potem pa pač kao ne več. Bom vidla, moram malo Pušenjaka vprašat na NS. Ali ti veš, ali obstaja kaka preiskava s katero lahko ugotovijo ali si v nevarnosti da dobiš strdek ali ne? Nisem se še o tem dosti zanimala, ker probam bit čimveč stran od interneta, ker čene se samo sekiram.

GVT je globoka venska tromboza, ki sem jo fasala zaradi kontracepcijskih tablet, tako da je zdaj v nosečnosti ponoven pojav zgoščevanja krvi in nastanka strdkov še toliko večji, tako da imam za preventivo inekcije. Preizkava sigurno obstaja, samo pomoje če imaš gostoto krvi v mejah normale, potem se najbrž ni za bat.

IZVIRNO SPOROČILO: Muri82
Super, da te je tvoj tako presenetil. Tvoji razlogi za ne poroki v nosečnosti me ne prepričajo ;) Ker midva bova itak imela samo 10-15 povabljenih. Kosilo in to je to. Nisem jaz za razne šrange pa to. Moj pa itak išče kraj kjer je najmanj ljudi :)) Je reku, da na Bledu noče, ker ga bojo turisti gledali (zato sva sklenila kompromis Bled v aprilu, ko jih še ni tolko ;))). Mogoče bova pa naredila eno sredo med poletjem civilno, cerkveno pa potem ko bomo krstili našega sončka. Ne vem. Bomo vidli. Trenutno jemljemo vsak dan zase in smo veseli da je zaenkrat vse uredu (trkam na les).

Uh, saj jaz tudi nisem za šrange, harmonike, 200 svatov in podobne traparije ... niti cerkvene poroke ne bo ... ne hvala user posted image ... povabljeni bodo samo najožji družinski člani (brez test v 3. kolenu pa to) in najboljši prijatelji in to bo zneslo sigurno 50-60 ljudi, s katerimi smo še vedno ful fajn zažurali ... pa tudi taprava dekliščina potem odpade ... pa tudi že drugače nisem ponočnjak, ampak v nosečnosti me je pa nasploh ob 9ih že konec, tako da potem sploh nimaš nič od večerje in slavja ... bova pa tudi midva iskala lokacijo na samem, kjer bo poroka in fešta na enem mestu in zaprto za morebitne nepovabljene firbce. Jao, komi čakam, čeprav načrtovanja pa iskanja obleke in vsega kar pritiče, me je pa prav strah ...

Drigače pa dobrodošle nove nosečke pa mirno nosečnost vam želim user posted image

AS sem jaz kupila od ene znanke za 20€, novega pa sigurno nebi šla kupovat no way, čisto predrago ... se mi pa zdi, da sem predvčerajšnjim prvič slišala gibe ... srčka pa šekar ne. Bomo danes spet poizkusili user posted image

Oblačila - tale iz Zagreba mi niso nič posebnega pa še s številkami so skromni, pa niti ni tako zelo poceni ... tak da bom jaz kar lepo v Takkotu, H&Mu in C&Aju par tunik nakupila in to bo to .. no pa hlače v Nextu, ker pri nas so še vedno prepričani da so samo majhne ženske lahko debele, velike pa ne in potem so mi vse hlače, ki jih spravim čez rit, visoko nad gležnji user posted image

Nič, grem kosilo kuhat ...

(odgovor članu Muri82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.4.2012 13:11:39   
Anonimen
Suzy, jaz imam za bolj "fensi" dogodke TOLE oblekico nagledano ... jo bom pomoje kar kupila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.4.2012 13:56:46   
balonchek

balonchek - ne razumem najbolje. V leonišču plačaš pregled, tudi če greš na redni pregled k svojemu izbranemu zdravniku?  A samo prvega al potem vedno? A je težko priti do G. potem? Verjetno pušenjak ni vsak dan zjutraj v leonišču? Se pravi če jaz danes zakrvavim in hočem na pregled, ni nujno da pridem k njemu?

Muri82 - v Leonišču je tako, da vse popoldanske preglede pač doplačaš 35 €, v nosečnosti pa le prvi pregled, potem pa
so vsi v dopoldanski izmeni in brez doplačila. Pušenjak dela mislim da v ambulanti 2x v tednu, in če prideš pač za nujno zadevo,
ko ga ni, te dajo drugemu, ki ima takrat ambulanto. Ja, mal drugače je kot drugje user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.4.2012 13:59:49   
archie
Muri82, midva sva se tudi poročila aprila (2010), pa sva izbrala Škofjeloški grad. Fotografinja je rekla, da je boljša izbira kot Bled zaradi boljšega parkirišča ter več prostora je in manj ljudi (če je aprila lepa soboto, je na Bledu guuužvaaaaaaaaaa). Na Bledu nama je bilo sicer precej zanimivo tisto, ko gledaš, kako zapre flašo vina, ampak menda je tisti prostor ful majhen in za najinih 40 svatov ne bi bilo. So pa bile tisto soboto v loki samo 3 poroke v celem dnevu user posted image April pač še ni tolk priljubljen za poroko (pa ne vem zakaj ne user posted image ).

A nobena ne ve odgovora na to:
Imam pa eno vprašanje: če na NS napove spol, a se do morfologije večkrat fantek spremeni v punčko ali punčka v fantka?
user posted image

KM: držim pesti, da je res samo lažni alarm!!! Kdaj imaš nadaljne teste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.4.2012 14:49:29   
Griotte
Še moji podatki:

23 let,1.user posted image ,0user posted image ,VE,SG,?,NS

rok imam pa 3.10.

Glede napovedovanja spola sem slišala samo to, da pri punčkah lahko spolovilo oteče in se tako lahko zmotijo pri napovedi spola (napovejo fantka, namesto punčke).

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.4.2012 14:52:40   
Griotte
Aja, še pregledi user posted image

1. pregled: 22.2.
2. pregled (NS): 26.3.
3. pregled bom imela 25.4.

(odgovor članu Griotte)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.4.2012 15:14:55   
nelinka
lepo pozdravljene...

Ne vem katera je spraševala če se na NS velikokrat zmotijo, jaz bi rekla da glede na to da mamo oktobrke napovedane skor same fante, so se ziher za polovico zmotli. Meni osebno so prvič se in sem do MF imela fantka, pol je pa punčka postala... tako da do MF nič ne verjamem da je fant.

Nosečniška oblačila so pa meni na tej strani full lepa, cen ne vem, kako naročiš tut ne (še nisem tako daleč), je pa ta trgovinica tudi v City-ju v MB http://www.mamaija.co.uk/home

Še lepe pozdrave vsem novim in pa vsem za dobro opravljeno NS,
KM zate pa velikouser posted image , tudi jaz verjamem da bo vse ok, poznam punco ki je imela 1:16 DS, pa je blo tudi vse ok, verjamem da je nam lahko govorit in da ne vem kako je biti v tvoji koži, ampak pozitivno misli, še vedno je 15 otrok zravih pri tako zelo nizkem rezultatu... držim pesti zate.

(odgovor članu Griotte)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.4.2012 16:07:24   
darchy82
O kaj ste se spet načvekale user posted image
Moram še mal prebrat za nazaj, ampak samo na hitro:
ker je danes tak bljak dan, sem se odločila, da grem spet mal v shopping in sem v H&M-u dobila ful luštno user posted image oblekico/tuniko za 15 EUR, zraven sem vzela pa še ene pajkice na 3/4 za 10 EUR in sem ful zadovoljna user posted image . Bom verjetno kar to imela tud za poroko avgusta.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.4.2012 19:22:10   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??
babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,user posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??

balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

66

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  11    user posted image user posted image : 1

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

biba.mala
24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
Griotte
4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
8.5.
dalečoddoma
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
10.5.
Aninchy
15.5.
kris555
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll

NS:

17.4.
curkica

18.4.
myshm
19.4.
suzy85
dalečoddoma
Maša76

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!