GregUr -> RE: Oktobrke 2012 (9.3.2012 14:47:30)
|
joj punce jst sem tok utrujena... lačna sem, pa ne upam nič jest, ker mi že sama misel na hrano prikrade v misli slabost [sm=smiley11.gif] si predstavljate da mi popolnoma NIČ ne paše? [sm=smiley13.gif] naj pa povem, da sem danes dobila paket [sm=smiley36.gif] in sicer, dvoje nosečniške hlače iz H&M, k jih je ena z enako velko rito prodajala na bolhi [sm=jezicek.gif] tko da za prvo silo bo, pa mislim da za drugo tudi [sm=jezicek.gif] čeprav mi je še hecno da bi jih mela oblečene, ampak kavbojke moram pa obvezno imeti knof odpet... nelikaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] zarad zoba. upam da mine. pri tekočini bi morala biti pa jst tut malo bolj pridna... ko sem bila prehlajena, sem po moje spila kake 4 litre čaja na dan, zdej pa h sreči postajam žejna (ampak takrat naj bi blo že "prepozno" [sm=zmeden.gif]), kar je tut znak [sm=nosecka.gif], in pijem. Enja mi je ful lepo ime, ampak ga ima že punčka v priženjeni žlahti [sm=smiley36.gif] tko da morava bit malo bolj izvirna [sm=smiley36.gif] drugače pa bi bil definitivno ožji izbor [sm=smiley20.gif] cebelica81 joooj si predstavljam svojo super taščo k ji bo njen vnuk/vnukinja dal/a darilo [sm=smiley27.gif][sm=smiley4.gif] ful lepo si se spomnila. drugače - si že oddelala, al še vedno v službi? naj ti hitro mine... čiba oh kristusove muke trpim tut jst danes... ne upam se niti "posiliti" z ničemer, ker bo še slabše. pa saj bo minilo... upam [sm=smiley1.gif] če ne prej, z oktobrom sigurno! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Aninchy sočustvujem s tabo... jst sem ko zombi! [sm=smiley24.gif] poskusi se malo na kavč vržt, mogoče te zmanka za kakih 15 minut. to zdej pri meni sledi [sm=jezicek.gif] špikanje danes me je zaštihalo ko sem se tko hecno pretegnila, da se mi je skor zvrtelo... [sm=zmeden.gif] ful sem se ustrašla, ampak je minilo. upam da ni nič hujšega... sonček33 čimprej se pozdravi. nisem ti nič fouš [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif] pikaro dobrodošla! imej lepo nosečnost [sm=9nebesa.gif] mamica tebi pa čestitke za pregled! tkole ko katera pove kolk časa je noseča pa kaj se je vse vidlo, primerjam s sabo - danes je 10 dni (8t 0dni noseča) odkar sem imela pregled, in je bil velik 1,62cm, zdaj pa sem že 9t in 3 dni - se pravi en teden več kot ti in si kar predstavljam kaj se z mojim srčkom dogaja. čeprav zdejle tuhtam... 2,5cm? si prepričana? sicer ne vem kakšna je variacija +/-, ampak meni je pri 8t in 0 dni rekla da je čisto prave velikosti... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|