cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (8.3.2012 8:36:49)
|
Lepo sončno jutro [sm=nosecka.gif] in lepo praznujte dan žena [sm=rozica.gif]. Sem našla malo časa, da se spet oglasim. Trenutno je službi norišnica in posledično potem tudi doma, ker ni časa za nič. Doma imamo napade trme, tako da se še s tem ukvarjamo. Nočemo se oblačiti, pa zobkov umivati, pa nosa čistiti,... Pač nič. In to kar naenkrat, prej ni bilo pa nobenih problemov. Vsem, ki ste imele preglede čestitike za [sm=smiley27.gif]. Prav fajn je slišati, da je pri vseh vse vredu. princess13, tudi jaz imam kar velike razmake med pregledi, ampak tale tvoj je pa res zelo dolg. Ampak če imaš NS vmes, bo kar šlo. Drugače pa imam tudi jaz kar velik razmak: 5.3. in 16.4, ampak imam vmes NS 28.3. Očitno je to precej običajno, glede na to da nas je toliko s podobnimi situacijami. GregUr, jaz sem imela v začetku nosečnosti zobarja in mi je tudi dal inekcijo brez adrenalina. Očitno je to praksa, tudi jaz pa ne vem zakaj. Fajn, da je to za tabo. Jaz brez inekcije res ne bi zdržala pri zobarju. Nič, grem delat, da mi bo čim manj ostalo za jutri ko je petek!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|