princess13 -> RE: Oktobrke 2012 (8.3.2012 14:35:44)
|
Ojla drage moje! Jaz sem tako izmučena, da bi najrajši šla spat. Namreč zjutraj sem že šla do G po napotnico, pa v bolnico kjer so mi dali dva datuma in sicer v ponedeljek moram it na nek pogovor, kao na kaj moram pazit pri hrani, itd. v glavnem kr neki, pol pa še konec meseca enkrat, da preverimo, če se mi je sladkor znižal. Sovražim laufanje, še posebej po bolnicah! [sm=smiley13.gif] Na napotnici mi je tud pisalo, da je normalna višina sladkorja do 6,1, jaz mam 5,5 pa že komplicirajo. Pa naj bo...gre se za dobro moje pikice tak da se ne smem pritoževat. Glede vozička...ne bom ga šla kupit. Sem pretiravala, priznam. Za to je še čas. Hvala tudi vam za vse nasvete in mnenja. So mi pomagali... Poleg tega pa ga dobim od mojih domačih, tako da za to je poskrbljeno [sm=smiley1.gif] Tudi kar se ostalih otroških stvari tiče, bom začela kupovat šele poleti. Zakaj? Zato, ker sem bila danes 1 uro na telefonu z eno mojih najboljši prijateljic, za katero nisem vedela, da je noseča (10t), ker sta s fantom naju želela presenetiti z novičko, da bomo skupaj vozičkali...AMPAK, na pregledu ni slišala [sm=smiley27.gif], G je bila baje cela bleda, je rekla, da to ne bo dobro in jo je poslala v bolnico. Tam so ji dali tablete za splav, katere jo niso čisto sčistile, zato je še morala na čiščenje pod narkozo. Boga revica, jaz še zdaj nisem prišla k sebi [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Je rekla, da ko je v čakalnici čakala, je bila tam 20-letna punca, ki je prišla na splav. Kako je lahko življenje tako kruto?! Ene smrklje zanosijo po prvem sexu, pol pa grejo na splav, druge pa si otroka želijo, pa ga ali ne morejo imeti ali pa se zgodi to kot moji kolegici [sm=smiley13.gif] Ampak vseeno boljše, da se je zdaj končalo, kot pa da bi se kasneje...če se je že moralo. No, to me je danes zelo streznilo. Nobenega kupovanja otroških stvari do nadaljnega. Prav skrbi me a moji pikici še bije srček... Olimia, dobrodošla in seveda lepih [sm=9nebesa.gif] ti želim! Sonček85, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za pregled!! Seveda pa vsem vam želim lep dan žena, pa dajte se danes pustit razvajat! [sm=rozica.gif]
|
|
|
|