princess13 -> RE: Oktobrke 2012 (12.3.2012 16:04:24)
|
Pozdravljene [sm=nosecka.gif] Jaz sem imela danes posvetovanje v bolnici glede previsokega sladkorja in to 2 uri. No, da vam povem kako to sploh zgleda. Bile smo 3 nosečke, svetovalka nam je najprej razložila kako naj uporabljamo aparat za merjenje sladkorja, ker ga dobiš brezplačno. Potem smo si tam tudi izmerile in sem mela 4,9. Če bi mela toliko takrat, ko sem šla dat kri, zdaj ne bi rabla met toliko obveznosti s tem ''sranjem'' [sm=smiley13.gif] No, 6x na dan si moram izmerit, do 26.3., ko imam pregled, pred vsakim obrokom in 90 min po vsakem obroku. Cela bom popikana po prstih [sm=smiley19.gif] Potem smo govorile še malo o jedilniku, treba je jest 5x na dan, po malo, kaj pa je ali ni priporočljivo jest pa je napisano v eni knjigici, ki smo jo dobile. No, ta zdravnica/svetovalka je rekla, da imajo tedensko 50 nosečnic. Da so baje zdaj tako znižali kriterije, da že skoraj vsako nosečko pošljejo na to samokontrolo sladkorja. Je rekla, da imajo noro gužvo in premalo ljudi glede na število nosečk. V glavnem, čeprav vem, da to ni tak bav bav, sem se tam počutila, kot da sem sladkorni bolnik najhujše stopnje in bom kmalu umrla [sm=smiley13.gif] Ni fajn in upam, da ve ne boste rable it skoz to. Me pa danes tak čudno špika v trebuhu, bolj na levi strani. Ne vem,a se maternica širi, al je kaj drugega [sm=zmeden.gif] Sem pa vstopila v 10t [sm=smiley1.gif] Zdaj grem pa kosilo skuhat, pa se še potem kaj oglasim [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|