|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
10.2.2012 20:55:49   
cebelica81
Kisle kumarice mi ne pašejo, sem pa dobila napad na čokolado, ki ga trenutno dokaj uspešno branimuser posted image Pa vsak dan si naredim skledo solate, to mi pa pašeuser posted image user posted image

Meni pa čokolada absolutno ne paše. V bistvu mi je po vsem sladkem slabo. Kako smo si različne. Aja, pa drugače jo naravnost obožujem.

< Sporočilo je popravil cebelica81 -- 10.2.2012 20:56:17 >

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.2.2012 21:09:15   
Abrakadabra
cebelica81 zdaj ni čas za sekiranje zaradi hrane, bo že. Jaz se nazaj držim, kolikor se le da...user posted image  saj pridejo še trenutki, ko mi bo bolj pasalo, bom nadoknadila za zdaj, ko mi neuser posted image
ja, uspeli so mi ga obrnit. V Kranjski porodnišnici. Tam imajo posebno "kuro", traja par dni, ti mehčajo maternico z obliži in potem obrnejo. V 20 sekundah je otrok obrnjen. Sem pa sklepala, da se ni obrnil, ker je bil kar velik 67cm in 3920g

Neposredna povezava do sporočila: 327
11.2.2012 7:00:15   
Aninchy
Hejla!

nuhalna - jp, tud mene je stala 60€.

GIN
- tud moja je bolj "stroga", ampak niti ne naroča tok zgodaj, ker je brezveze in niti slučajno ne izpolnimo naših pričakovanj... Je pa moja G zelo dobra in profesionalna, UZ sem imela na vseh pregledih (zastonj!), edino slikic pa nisem dobilauser posted image Samo tisto čisto prvo, pa še to je naredila za v kartoteko in mi jo je potem sestra vskopirala... Sem pa imela v 15. tednu ful bolečine v trebuhu in sem šla v bolnico, ker moja G ni nič vidla. Tam mi je pa ena zdravnica dala 6 slikic, pa kake 15 minut sma gledale notr v zaslonuser posted image Je bla še ona zraven čist razneženauser posted image No, tud pol kasneje nobene slikce več. Ko sem pa enkrat vprašala za njo, je pa rekla, da se zdaj nič več ne vidi, ker je otrok že prevelik. mah, jst pa nisem hotla bit nadležna in sem čakala, da mi bo sama kako fotko dalauser posted image ma,nima veze, imamo zdej polno fotkuser posted image

anckica - žal mi je za tvojo neprijetno izkušnjo, ampak tako je, ne moreš ne vem kaj pričakovat, če si še čisto na začetku - saj nam se zdi en mesec veliko, ampak vidi se še pa nič kaj ne.

kumarce- men že skos pašejouser posted image Sem pa dobila vnetje spetuser posted image Od poroda naprej jih mam kr naprej, prej pa nikoli nič... In menda pride tudi, če ješ preveč sladkega, kar jst zadnje čase nenormalno veliko počnemuser posted image Včeri npr. sem zmazala pol riževe čokolade... Mi je blo slabo pol, ampak sej ni čudnuser posted image

spanje - evo, sem ugotovila, da imam po novem s tem problemeuser posted image Danes sem mal boljše spala, drugač se pa vsako noč zbudim enkrat v sredini noči in sem kr čist zbujenauser posted image Pa še na WC morm hodit grrrruser posted image Že tak velik hodim, zdej pa spet vsaj 1x ponočiuser posted image

nič, to je to od mene, LP!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.2.2012 8:35:58   
darchy82
anckica držim pesti da bo na naslednjem pregledu vse tako kot je treba. Do takrat se pa ne sekiraj.
Jst imam na srečo kar ok ginekologinjo. Sicer ni ravno čustvena, je pa zelo korektna, čeprav me je kr mal strah pregleda, ker me bo itak kregala. Jst sem našo punči rodila s carskim in mi je rekla, da še 2 leti ne smem zanosit, no pa sem se odločila da počakam eno leto, preden spet začnemo delat na user posted image in se je prijelo v prvo user posted image . Upam da ne bo kake hude panike.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.2.2012 8:59:16   
Abrakadabra
Jutro punce

Danes sva se pa z malim fino naspala, sva šla zgodaj spat in spala do 8huser posted image

Darchy82, mislim, da je tvoj strah odveč, čeprav verjamem, da ti je pač G to rekla in tudi pravijo da kao naj bi bilo 2 leti pavze. Ampak sem ravno zadnjič brala Pušenjaka, ki je napisal, da sploh ni pomembno, koliko časa preteče. Pač berem njegove forume in sem zasledila nekaj v zvezi s tem. Sama sicer nisem imela CR, ampak me je zanimalo, kaj na to temo kaj pišejo. In on je napisal, da čas sploh ni pomemben, tako da se pomiri.... ;) Vsak pa reče tako zaradi preventive.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.2.2012 9:00:01   
Abrakadabra
IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

cebelica81 zdaj ni čas za sekiranje zaradi hrane, bo že. Jaz se nazaj držim, kolikor se le da...user posted image  saj pridejo še trenutki, ko mi bo bolj pasalo, bom nadoknadila za zdaj, ko mi neuser posted image
ja, uspeli so mi ga obrnit. V Kranjski porodnišnici. Tam imajo posebno "kuro", traja par dni, ti mehčajo maternico z obliži in potem obrnejo. V 20 sekundah je otrok obrnjen. Sem pa sklepala, da se ni obrnil, ker je bil kar velik 67cm in 3920g

Tukaj je bilo malo tipkarskega škrata, rodil se je dolg 57 cm ne 67cm

< Sporočilo je popravil Abrakadabra -- 11.2.2012 9:01:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 331
11.2.2012 9:52:03   
cebelica81
Tukaj je bilo malo tipkarskega škrata, rodil se je dolg 57 cm ne 67cm

Abrakadabra, naša punca je bila precej manjša (52 cm in 3230g) pa se ni hotela obrniti. Sem pa brala, da ta zunanji obrat malce drugače delajo v KR, ja. V Postojni te nič ne pripravljajo, samo na CTG si prej, potem pa akcija. Še dobro, da je bila tako majcena, da je šla brez problemov ven tudi z ritko. CR si namreč res nisem želela in bi bila pomoje kar razočarana, če ne bi šlo po naravni poti.

Ah, saj se ne sekiram preveč glede kg. Itak jem normalno. Zdaj je pač pomemben malček.

Neposredna povezava do sporočila: 332
11.2.2012 10:03:05   
amaddeja
pozdravček user posted image , hvala za spodbude user posted image

Jaz se sploh še naročila nisem, ker sem v taki fazi menjave ginekologa.K stari ginekologinji nočem, tak da si iščem novega. Tako, da bo še malo časa minilo za 1.pregled predvidevam. Stara sem 28 let in to je moja prvauser posted image .
Od hrane jem malo in veliko obrokov, ker mi je skos slabo.Če takoj ko vstanem ne dam neki v usta se mi takoj obrača in tudi čez dan moram jest po malem večkrat.Prej mi sadje ni nikoli tako pasalo kot zdaj.Sporočit vam moram, da sem tudi 2 kg v plusu ampak se ne sekiram, ker vem, da poleti tudi tako lačna ne bom "UPAM" heheuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 333
11.2.2012 10:24:54   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0
?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
13.10.
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
18

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
17.2
johana
20.2.
čiba
21.2.
darchy82
turquoise
28.2.
GregUr
1.3.
anckica

2.3.
Srčekgirll

soncnica87
Aninchy

5.3.
cebelica
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.2.2012 10:37:12   
Srčekgirll
Jutro!
Pr nas smo spal super, počutje tud ok. Kg so pr men zaenkrat še na istem, men skoz teža niha 0,5kg gor ali dol. Upam, da mi tokrat bo šlo še manj gor kot v prvih dveh user posted image .
amaddeja - mal več podatkov za seznam prosim, k ne vem kam naj te napišem.
Jst sm mela prej pregled, nato NS sm šla v PO porodnišnico in plačala 60€(prvič sm mela pr svojem G v LJ plačala 45€ za NS + slikca 5€), morfologijo mi je drugič G reku da ni potrebno, sm pa šla obakrat na UZ 3D v PO in bom šla tudi tokrat (plačala 80€, dobila slikce in filmček na CDju in so ful lepe).
Ne vem, ampak men je ena kolegic rekla, da k je šla v prvi user posted image zunanji obrat delat v PO (jo je ful bolelo) in je potem rodila z ritko naprej, je šele potem zvedla, ko je rodila, da ji bi v bistvu lahko nardil, CR.user posted image Sicer je pa zlo hitro rodila.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 335
11.2.2012 10:58:29   
darchy82
Jaz sem v prejšnji user posted image na UZ-je hodila v porodnišnico LJ, ker sem bila v neko študijo vključena. Sem imela tam NS in morfologijo. Za NS sem tudi dala okoli 60 EUR, ampak so mi delali še dodatne neke teste za downov sindrom, morfologijo mi je pa dr. Pušenjak delal. No, potem sem imela še en UZ v 32. tednu, pa še na 3D UZ sem šla v Septum v LJ. Upam da bo zdaj tud tako nekako. Moja G mi je pa samo ene 2-krat delala UZ. Večinoma je samo user posted image poslušala

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

Neposredna povezava do sporočila: 336
11.2.2012 11:20:09   
princess13
Jutro! Pri nas spet fuuuul sneži, tak da bomo danes kar počivali user posted image Uf, takšni stroški so s to nuhalno. Ojej user posted image
Srčekgirll, ko boš spet kaj spreminjala seznamček, lahko meni dodaš še kraj poroda MB user posted image Za prvi pregled pa javim v ponedeljek.
Pri meni so pa jutra najhujša. Slabo mi je, ampak ne toliko, da bi mogla bruhat. Pol popoldne in zvečer bi pa lahko pojedla vse kar bi mi dali user posted image
Pa drugače se ful pazite pri prehrani? Ker je za mene to vse novo, še ne vem čemu se moram odpovedat in kaj naj dodam na jedilnik. Kakšen nasvet? user posted image
Darchy, tvoja hčerkica ima pa zelo lepo ime. Če bom mela punčko bo tud Lana user posted image

Lepo bodite pupe, pa čim manj slabosti! user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.2.2012 11:23:01   
čiba
Jutrouser posted image

Tudi pri nas sneži. Mi ne odgovarja, ne maram snega, imam raje cvetlice in višje temperature. Moja utrujenost je na višku, slabo mi pa danes ni bilo nič, očitno sem se včeraj za zajtrk preveč najedlauser posted image

Jaz jem vse po malem, le malo pazim, da ni preveč sladkarij in, da zdaj pojem več zelenjave in sadja.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.2.2012 11:31:49   
mamica^2
jaz jem kar mi paše.
na tokso mi ni treba bit več pozorna... no itak vseeno dobre operem sadje in zelenjavo...
saj probam zdravo jest ampak ni šans če zapaše kebab pa čokoladna tortica in smokiji...da se bom temu odreklauser posted image

ja za nuhalno gre kar nekaj € samo za tiste po 35.letu je zastonj na napotnico...

v prejšni nosečnosti sem imela se mi zdi kar nekaj UZjev... pri mojmu niti ne toliko... sem pa hodila še k prim.Cerarju v P, pa vključena sem bila v eno raziskavo, kjer so nadzorovali dolžino materničnega vratu in so mi dali gor obroček tko da sam še tam bila deležna UZ.
v 3D sem ju vidla na nuhalni(mam na cdju :)) in pa 3dni pred CR sem vidla mojo princesko kako je stlačena bla notri v prečni legi z glavico čisto stisnjeno ob mojo medenico.user posted image user posted image

tudi pri nas sneži pa še fejst piha...tko da se danes ne premaknemo iz stanovanja.user posted image

to je to ... počas bi treba kuhat kosilo, dokler mularija (vključno z možkom) spiuser posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.2.2012 11:38:22   
amaddeja
Za seznamček podatki:amaddeja, 28 let, prvauser posted image , nič doma, rodila bom v Postojni, vpiši me pod 6.10 zaenkrat za datum poroda, ob prvem pregledu pa izvem točen datum.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.2.2012 12:15:56   
mmojka
Pozdravljene punce!

Moje zdravje se je izboljšalo user posted image , no, je pa mali zdaj neki bolan in sem ga dala kar spat, revčka. Upam, da ne bo šlo naprej. Smo imeli že stokrat ta ušesa vneta, da je joj user posted image

Meni ni pa prav nič slabo. Zaenkrat user posted image Me pa spet prsa hudičevo bolijo.

Anckica žal mi je, da je imel G očitno slab dan in upam, da bo naslednjič bolje. Jaz sem imela prejšnjo G tako, da ni bila nič kaj zgovorna. Vse si moral iz nje spravit in prav nič razumevajoča ni bila. Če sem kaj pojamrala, me je prav hitro odpravila. Pregled sem imela šele v 10. tednu in takrat je imela tako gužvo, da mi tudi materinske knjižice ni imela čas izpolnit. In sem šla, sicer s slikico - vse se je vidlo, razočarana domov. Tako, po porodu sem zamenjala G, ki je tudi bližje domu. Prej sem se vozila iz CE v LJ in vam povem, da potem, ko si v zadnjem mesecu in čez rok ni prav nič fajn, ker si na koncu na 2 dni tam. Skratka zdaj ta G se mi zdi ok, kako pa vodi nosečnost pa še ne vem in upam, da ne bom razočarana. In tudi na pregled se še nisem naročila, ker se itak ne mudi.

Nuhalna je pa povsod nekje 60 eur. Odvisno ali hočeš slikice ali cd ali pa nič. Ni pa obvezna. Jaz sem šla že prvič in tudi zdaj bom šla. Itak sem že čez 30., celo najstarejša zaenkrat tukaj. Ne vem, ali naj se temu smejim ali naj jočem user posted image pa nič stara se ne počutim user posted image

Punce, uživajte v današnji zasneženi soboti, mi bomo kar noter ostali.
papauser posted image

(odgovor članu amaddeja)
Neposredna povezava do sporočila: 341
11.2.2012 13:04:25   
Abrakadabra
mmojka kakšna stara, ni šanse, sploh pa če se počutiš mladouser posted image  

Kolikor jaz vem je NS zastonj od 35-37let, naprej je pa spet za plačat. Mislim, da sem nekje to prebrala.... Po 37 pa naj bi bila AC zastonj.

< Sporočilo je popravil Abrakadabra -- 11.2.2012 13:07:21 >

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.2.2012 13:47:59   
KM
Hojla. Tudi jaz "mislim" da spadam med okoberkeuser posted image , čist sigurna nisem ker še nisem bila na prvem pregledu.
Eno vprašanje: v četrtek (9.2.) sem naredila test in je bil +user posted image . Ginekologinja me je naročila na pregled 15.3.2012 - a se vam to zdi pozno, bi morala prej?
Čao

Neposredna povezava do sporočila: 343
11.2.2012 14:17:41   
lelyka
pozdravček..
evo pri nas vreme čist katasrofa..strehe čist vse odkrite..
tko,da se bo danes se velik govorilo o nasi burji..:)govorijo,da je pihalo 150hm..
sam to verjetno v zavetju..ker takega nisem doživela odkar vem zase..tko,da kakih 200je sigurn pihal..no ampak hvala bogu pri nas ni nič odkrilo..mamo strehe še po starem:)
no dovolj o vremenu..
meni pa se vse lušta jest..pa to se tok nabasam..bi morala jaz to mal zmanjšati..saj si dam malo na krožnik..sam kaj ko to bi jaz skoz jedla..:)moj me sam gleda:)pa pravi ti kr jej,če ti pase:)..
drugače je pa moja G ful direktna..v prvi nosečnosti mi je rekla n prvem pregledu kr direktno..nič ne se veselit nosečnosti,ker itak ne vemo,če se bo obdržalo..jaz sam kaj..ampak ok..bila čist v šoku:)ampak je pa drugače super ginekologinja..jaz pravim,da če nje ne bi imela..tudi moje gaje ne bi bilo sedaj..tko,da nimam nič proti njej..je pa moja mala bila velika 48..tezka pa 2400:)mala pa drobcena..ampak je pa sedaj punčka in pol:)aja pa tud carski mela,ker je bila čudno obrnjena..tko,da smo rekli,da tud eno leto počakamo..pol pa še eno..in evo smo noseči:)
no jaz imam pregled sedaj 16tega pa bomo videli,če ze kaj vidi:)
aja če pa ima kaksna dobr seznam za imena za punčke kr z njimi ven:)ker za fanta že mava zbranega..sam za punčko pa nimava pojma..
pri prvem se v porodnišnici nisem vedela kako bi ji dala ime ali taja ali gaja..in pol je moj kr odločil,da bo gaja..in zdaj ko jo uprašaš kako se pa kličeš reče taja:)k g ji gre težko iz jezika:)
uf spet napisala cel roman..

lep dan vam želim,jaz mal pospravljat pol pa z mojim v kino..k nisva bila ze dolg,da mal na burjo pozabimo:)
lp

Neposredna povezava do sporočila: 344
11.2.2012 14:47:16   
princess13
KM, najprej dobrodošla user posted image
No meni se zdi, da te je fuuuul pozno naročila. Jaz sem delala test en dan pred tabo in jutri bo 5 tednov, torej če gledam po sebi, bom 15.3. že več kot 9 tednov noseča. Verjetno je pri tebi podobno in to se mi zdi zelo pozno za prvi pregled.
Kaj ostale mislite?

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.2.2012 15:09:40   
Smrketa1
Lep pozdravček punce!

Še ena nosečka, ki se vam pridružuje na forumu. user posted image Saj kar ne morem verjet, ampak tudi meni se je pokazal +. Sem tako vesela, da bi najrajši kar skozi tekala kot tale kužek tukaj user posted image . Drugače pa je to moja prva user posted image . Stara sem 27 let, PDP naj bi bil 13.10., no bomo videli ali bo držalo user posted image Prvi pregled pa me čaka 16.02., komaj čakam, no upam, da se bo že kaj videlo, se mi zdi kr mal hitro.

Drgače pa čestitke vsem user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
11.2.2012 15:44:09   
lelyka
mene je  v prvi nsečnosti naročila v 9tem tednu,to pa zato,ker takrat se ze vse vidi srček otročička..prej se ji je zdelo zgodaj,ker itak ne bi videla nič kot samo vrečkico...tko,da ne vem..vsaka G ma drugače opažam.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 347
11.2.2012 15:48:32   
Abrakadabra
Dobrodošli KM in Smrketa1user posted image user posted image  in čestitke obema za pluske!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Smrketa1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.2.2012 15:51:14   
Abrakadabra
Naj bi srček začel biti v 6 tednu, tako da meni se zdi pametno, da se naroča od 7 tedna naprej, ker takrat se pa srček sigurno že vidi, četudi je ženska pozneje zanosila, kar se ponavadi zgodi in se potem recimo zaradi tega srček ne vidi, čeprav je teden že pravi, ko naj bi se.

Neposredna povezava do sporočila: 349
11.2.2012 15:53:44   
Abrakadabra
Lelyka, tvoja G je bila pa direktna. No, ne vem, če je to pravi pristop do ženske, da takole rečeš ne veselite se, mogoče pa ne bo obstalo notri. Saj realno je rekla in vse to, samo ženske ne razmišljamo tega. Če bi vse takole negativno razmišljale, potem sploh nebi upale zanosit.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?