Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 14:36:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: iwa Sonček85, zej ti bo zihr prej ratalo, k sončku pa mora!!!!!! Srečno v tem mesecu! hvala tudi jaz upam majcy_m: sem te zmedla Ja lunica je bil moj prvi nick potem sem se pa preimenovala v Sonček Se strinjam ,je že Hel Dodala Anckica:Hvala tudi jaz upam.Gremo punceeeeeeeeeeeeeeeeeee Jaz sem tusi pri datumu ,sem si pisala kar 7.1 Evo popravljeno helenčica: resetirala Zakon.takrat ko delaš testek oz .ko M ne bo ma moj brat rd Littlesun:Malo sem še dodala slikco ,če nimaš proti.Da nas motivira ta lep napis BABY NA trebuščku nosečke
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 14:36:51
|
|
|
|
sonček85
|
Evo ta drugi bo pa OK sem nekaj zaj....... na prvem .
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.1.2012 14:42:26 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 14:41:36
|
|
|
|
sonček85
|
PRIČAKUJEMO in 2.2. LittleSun (1. krog v 2012) 3.2. dr. Knowitall (3. krog po SS) 4.2. HeLenčica (2.krog ) 6.2. S* (5. krog) majcy_m (17. krog) 7.2. Sonček85 8.2. Anckica (1. krog) 10.2. Žabica86(3. krog) x.2. witch (1. krog v 2012) SKUPAJ NAS JE : 8 NOSEČK : NAVIJAČICE LittleSun ,haram, Katte, bejbibu , Pajama , oreh, HeLenčica, iwa , kliki, skrivnost,Sonček85 Zanimive povezave: Kdaj bo test nosečnosti pozitiven? Zgodnji znaki nosečnosti Koren Maca Krvomočnica http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx -Možen Izračun O dni
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.1.2012 14:43:46 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 15:15:34
|
|
|
|
anckica
|
Sonček85 wau seznamček je super sem šla vse linke prebrat in hvala za popravek mojega datuma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 20:46:03
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckica HeLenčica- jst razmišljam da bi kar te ovulacijske teste kupila ki jih ti uporabljaš. Si zadovoljna z njimi? Vem da je bilo veliko napisanega o tem, samo da preverim, če imam prave informacije: ker imam neredne sem mislila ovulacijske teste delat kar tretji dan po končani in sicer z jutranjim urinom, potem bi jih delala na vsake tri dni, dokler ne bo ene 16.1. kjer bi jih potem delala vsak dan, da slučajno ne zamudim ovulacije(moj cikel traja nekje med 30-36). Če sem prav razumela, se bo prvo nekaj dni pred ovulacijo izrisala nežnejša kontrolna črtica potem na sam dan ovulacije pa bo močnejša ali kako? In že takrat ko se bo izrisala je fino da čimveč a ne? Ker na sam dan ovulacije je lahko že prepozno? No skratka merila si bom pa še bazalno temp. (vaginalno), takoj zjutraj preden vstanem ob približno isti uri. Uff upam da te nisem preveč zamorila samo bi rada vse to razčistila, da ne mečem stran dragocenega časa in seveda živcev Anckica, kot prvo smo zato tukaj, da ena drugi pomagamo z nasveti a ne? Torej, jaz sem z O testi noro zadovoljna. Kot sem že v januarja napisala ne toliko zaradi slončkanja v plodnih dnevih ampak zato, da vem kdaj naj pričakujem . Najprej ti svetujem da jih nabaviš preko ebaya ker so sicer predragi, še posebej če imaš neredne . 3 dni po končani M ni tako slab timing, še posebej če imaš dalj časa trajajočo. Predlagam, da teste vsak dan delaš vsaj od 15. dneva ciklusa naprej, da ne boš zamudila Če boš temp. merla pa tako ali tako....srečno! Sonček, naj mi tvoj brat prinese srečo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 20:48:12
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: anckica HeLenčica- jst razmišljam da bi kar te ovulacijske teste kupila ki jih ti uporabljaš. Si zadovoljna z njimi? Vem da je bilo veliko napisanega o tem, samo da preverim, če imam prave informacije: ker imam neredne sem mislila ovulacijske teste delat kar tretji dan po končani in sicer z jutranjim urinom, potem bi jih delala na vsake tri dni, dokler ne bo ene 16.1. kjer bi jih potem delala vsak dan, da slučajno ne zamudim ovulacije(moj cikel traja nekje med 30-36). Če sem prav razumela, se bo prvo nekaj dni pred ovulacijo izrisala nežnejša kontrolna črtica potem na sam dan ovulacije pa bo močnejša ali kako? In že takrat ko se bo izrisala je fino da čimveč a ne? Ker na sam dan ovulacije je lahko že prepozno? No skratka merila si bom pa še bazalno temp. (vaginalno), takoj zjutraj preden vstanem ob približno isti uri. Uff upam da te nisem preveč zamorila samo bi rada vse to razčistila, da ne mečem stran dragocenega časa in seveda živcev Anckica, kot prvo smo zato tukaj, da ena drugi pomagamo z nasveti a ne? Torej, jaz sem z O testi noro zadovoljna. Kot sem že v januarja napisala ne toliko zaradi slončkanja v plodnih dnevih ampak zato, da vem kdaj naj pričakujem . Najprej ti svetujem da jih nabaviš preko ebaya ker so sicer predragi, še posebej če imaš neredne . 3 dni po končani M ni tako slab timing, še posebej če imaš dalj časa trajajočo. Predlagam, da teste vsak dan delaš vsaj od 15. dneva ciklusa naprej, da ne boš zamudila Aja pa glede črtice...pri meni sicer je tako, da se pojavi nekaj dni prej, potem je pa en dan enako močna kot kontrolna, ampak če se prav spomnim nekatere punce poročajo, da imajo črtico cel mesec. To najbrž ni nič nenavadnega, ko je enako močna prihaja O. Tako ali tako pa pravijo zdravniki, da nimaš kaj zgrešiti če vsake 2 dni slončkaš. Če boš temp. merla pa tako ali tako....srečno! Sonček, naj mi tvoj brat prinese srečo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 20:52:43
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Kliki S* kako fletno punčko imaš sem v albumu malo prečikirala. Se me spomniš? Ojla! Ja hvala za pohvale naši žabici, res je pravi cukrček . Seveda se te spomnim, čeprav mi spomin že malo peša . Kako si drugače, spet v novih bojih? Kako naj ti rečem v starih novih bojih čakam še vedno za enkrat se za umetno še nisva odločila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 20:55:51
|
|
|
|
Kliki
|
Punce toliko sem že prebrala od te MACE a to dobim v lekarni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 21:19:16
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Punce toliko sem že prebrala od te MACE a to dobim v lekarni? dvomim, jo pa dobiš v kakšni bio trgovini,v dm, in na spletu v spletnih prodajalnah. Jaz sem nabavila kapsule, ker mi je preveč ugabna. So pa takšne prozorne, se vidi da je noter prah mace in res je malo tudi okus po njej, tako da zgleda je isto. Jo bom sedaj ta cikel spet jedla do O, pa krvomočnico po končani M....akcija, sem se odločila sonček za slikico seveda nimam nič proti, saj je naš seznamček. Upam da ste vse porihtale na seznamčkih, jaz doma uporabljam mozilo in je vse v nekem programskem jeziku in zelo težko popravljam seznamček sej gre, samo rabim sto let Moj dragi gleda nogomet, jaz sem pa prišla malo pokukat, sem danes res slabe volje, čist brez energije in moči. žalostna in jezna na ves svet, komaj čakam da grem spat, da pride nov dan in upam da bo sončen kot je bil današnji.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.1.2012 21:22:44
|
|
|
|
LittleSun
|
dvojno
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 7.1.2012 21:23:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 8.1.2012 10:12:33
|
|
|
|
mmojka
|
Ojla punce, se vam pridružujem spet v februarju. Če vzamem zdaj moj najdaljši ciklus je ne pričakujem 7. feb. Pozdravček vsem in si pišemo kaj več, ko bo več časa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 8.1.2012 19:34:17
|
|
|
|
sonček85
|
anckica:je lepa slikca a ne helenčica:tudi jaz ti želim
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 8.1.2012 20:29:32
|
|
|
|
Shilou
|
hellow punce. Evo mene nazaj po enem letu. Vidim, da se bova z našo witch družle spet,.. Doma imam sinka starega 4 mesece in sva se z mojim odločila, da bomo delali na otročičku št. 2. Ko bo bo,.. tako, da se bomo tipkale. Držim vsem pikepoke, da bo čimveč ,.. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 8.1.2012 21:34:57
|
|
|
|
anckica
|
HeLenčica- najlepša hvala za odgovor, za to pa mi je tale forum tako všeč in ga berem že zelo dolgo, čeprav nisva delala na Sonček85- slikica je super in cel seznamček, pohvalno Shilou- pozdravljena, to je super da bosta že takoj poskušala na novem baje se rodila po porodu zelo zrihtajo, tako da mogoče bo kar v prvo uspelo, držim pesti Midva s misliva imeti tudi enega za drugim, če bo šlo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 8:14:37
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO in 2.2. LittleSun (1. krog v 2012) 3.2. dr. Knowitall (3. krog po SS) 4.2. HeLenčica (2.krog ) 6.2. S* (5. krog) majcy_m (17. krog) 7.2. Sonček85 mmojka 8.2. Anckica (1. krog) 10.2. Žabica86(3. krog) x.2. witch (1. krog v 2012) SKUPAJ NAS JE : 10 NOSEČK : NAVIJAČICE LittleSun ,haram, Katte, bejbibu , Pajama , oreh, HeLenčica, iwa , kliki, skrivnost,Sonček85 Zanimive povezave: Kdaj bo test nosečnosti pozitiven? Zgodnji znaki nosečnosti Koren Maca Krvomočnica http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx -Možen Izračun O dni
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 9.1.2012 8:19:40 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 8:17:07
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro mmojka shilou dobrodošla med nas, upam in držim pesti, da kmalu zagledaš vikend je prehitro minil, bi kak dan še pasal, sem zelo težko vstala danes. Čaka me naporen dan, ampak bom nekaj časa še tukaj visela, ker mi nekako ne uspe zaštartat pa tako sem utrujena...sem zelo slabo spala. Danes pa se pri nas začne akcija in ta mesec bo naš mesec!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 9:21:21
|
|
|
|
monsy
|
Jutro pupe!! Evo jaz se tudi k vam selim u februar. Danes sem delala testek pa je - pokazalo!! Tako, zdaj je ne pričakujem 8.2.2012 (tretji krog po klomifenu) Upam, da u tretje gre rado!!!! Pa še en lep pozdrav vsem novim in en
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 9:22:25
|
|
|
|
monsy
|
Pa še med navijačice me dajte!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 9:28:41
|
|
|
|
oreh
|
MONSY, hitro nazaj med januar, sej še ni pritekla!!! ne še obupat, lahko je bila ovulacija kakšen dan kasneje. črtek je vedno rekla, da ne metat puške v koruzo, ker se lahko njen kombajn pokvari
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 9:41:02
|
|
|
|
monsy
|
oreh, vem da ni še pritekla, vendar ko mi enkrat pokaže test negativen, sploh ne pomislim več da bi imela še kakšno upanje za naprej!! Ja, sem čudna Bom pa oktobrčka imela...bo kot moj fant..škorpjonček!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 9:51:33
|
|
|
|
oreh
|
ok, pol pa prestaviva na april, škorpijončki so pa itak fajn.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 12:26:34
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO in 2.2. LittleSun (1. krog v 2012) 3.2. dr. Knowitall (3. krog po SS) 4.2. HeLenčica (2.krog ) 6.2. S* (5. krog) majcy_m (17. krog) 7.2. Sonček85 mmojka 8.2. Anckica (1. krog) monsy (3. krog) 10.2. Žabica86(3. krog) x.2. witch (1. krog v 2012) SKUPAJ NAS JE : 10 NOSEČK : NAVIJAČICE LittleSun ,haram, monsy Katte, bejbibu , Pajama , oreh, HeLenčica, iwa , kliki, skrivnost,Sonček85 Zanimive povezave: Kdaj bo test nosečnosti pozitiven? Zgodnji znaki nosečnosti Koren Maca Krvomočnica http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx -Možen Izračun O dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 14:13:56
|
|
|
|
Nitkica11
|
Se ena navijacica tukaj! Upam da se mi ne bo treba pridruziti. Prav hudo mi je ker vidim da je tukaj se kar nekaj bork iz leta 2010 ko smo se skupaj upale na . Upam da bo za vas leto 2012 caroben in boste koncno zagledala ta magicni +! Sreco zelim prav vsem da v mesecu februarju zagledate !
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.1.2012 19:18:01
|
|
|
|
sonček85
|
anckica:Hvala in srečno v februarju nove stare borke dobrodošle v feb in prosim da se ne selimo vveč naprej Shilou:u, že to pa lepo .Želim da kmalu zagledata željeni plus.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 10.1.2012 15:39:02
|
|
|
|
princess13
|
Ojla punce! Nisem si mislila, da bom pristala tukaj, ampak mati narava vedno naredi vse po svoje Moja nosečnost se ni obdržala, zato sem se ''preselila'' v februar. To bo najin 3. krog (čeprav je bolj realno 2. krog, ker takrat ko sva se odločila za bebiko, nisva med O, ampak samo 2x tik pred M). Torej 2. realni krog, M pa ne pričakujem okrog 6.2. Upanje ostaja, tako da punce gremo v nove boje po nove Držite se!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?