![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 7:16:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nova stran za nov dan ... ...pa za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 7:18:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tino sem že peljala v jutranje varstvo , Anžetu pa se danes ni ljubilo vstat, je rekel, da raje še malo pospi in gre direkt v šolo . No počasi ga bom morala zbudit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 8:23:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 8:25:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Je bubi pogruntal, da so mu taki tedni všeč, ko se gre samo 4x v šolo. In to kar trije tedni zapored no, pa še četrti, ko se gre samo 2x v šolo Z mojega vidika sem srečna, da ne gre vedno za isti dan v tednu. Ker pol je pa že kriza z realizacijo, če vedno iste ure odpadejo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 9:35:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Z mojega vidika sem srečna, da ne gre vedno za isti dan v tednu. Ker pol je pa že kriza z realizacijo, če vedno iste ure odpadejo. si me spomnila - na naši šoli imajo veliko težav s sredami , saj ne bi opazila, a ima 2. razred ta dan Angleščino in jim odpada kot po tekočem traku Nazadnje so jo imeli pred 14 dnevi, pa še ta je bila po tri tedenski pavzi... al' so kulturni dnevi ali naravoslovni ali športni, če ni drugega je pa stavka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 9:35:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
huh, 2x objavilo
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 20.4.2012 9:36:22 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 9:39:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo, celo dopoldne že "garam", pa se nič ne vidi ..konkretno sem pomila pomivalni stroj, pralni stroj, sušilca in toaster ...še posesam, pol bo pa treba v službo zviznit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 19:31:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, angleščina je zdaj v 2. razredu kot obvezen predmet? Saj sploh ne vem, kako je zdaj s tujimi jeziki... sem nekje zasledila, da bi naj v 3.r imeli že 2. tuj jezik
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 19:53:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nina, angleščina je zdaj v 2. razredu kot obvezen predmet? Saj sploh ne vem, kako je zdaj s tujimi jeziki... sem nekje zasledila, da bi naj v 3.r imeli že 2. tuj jezik Ne vem točno, kakšen je zdaj učni načrt za naše prvošolčke, vendar v starem učnem načrtu, po katerem se je začel izobraževati Anže, je Angleščina obvezen predmet v 4. razredu. Jo pa imajo naši v 2. fakultativno - in ker je brezplačno (financira občina), no delovni zvezek smo morali kupiti, a bo pravgotovo še za naslednje leto, so vpisani vsi otroci, tako da je šola predmet uvrstila v reden urnik. Sem pa slišala od staršev starejših otrok, da se od otroka v 4. razredu (ko postane obvezen predmet) pričakuje, da bo osnove oz. tisto kar so jemali prejšnja leta, znal Tako da kakšne "neobveznosti" pred otrokoma nič ne omenjam in vsake toliko tudi Angleščino malo povadimo. Največjo težavo seveda predstavlja zapisovanje besed ampak na to letos ne dajejo posebnega poudarka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 20:15:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jo pa imajo naši v 2. fakultativno - in ker je brezplačno (financira občina), no delovni zvezek smo morali kupiti, a bo pravgotovo še za naslednje leto, so vpisani vsi otroci, tako da je šola predmet uvrstila v reden urnik. Naši jo imajo že v 1. razredu- prav tako ob sredah . Delovnega zvezka pa nismo rabili, ker se učijo res čiste osnove in delajo z učnimi listi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 20:58:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naši jo imajo že v 1. razredu- prav tako ob sredah . Delovnega zvezka pa nismo rabili, ker se učijo res čiste osnove in delajo z učnimi listi ful dobro Tina letos hodi še na (plačljivo) Nemščino, pa v obeh letih ni odnesla kaj veliko - verjetno zato, ker je tudi jaz ne znam prav veliko in še bolj malokrat kaj domov prinesejo, da bi lahko skupaj ponavljali...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 21:07:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naši jo imajo že v 1. razredu- prav tako ob sredah . Delovnega zvezka pa nismo rabili, ker se učijo res čiste osnove in delajo z učnimi listi ful dobro Tina letos hodi še na (plačljivo) Nemščino, pa v obeh letih ni odnesla kaj veliko - verjetno zato, ker je tudi jaz ne znam prav veliko in še bolj malokrat kaj domov prinesejo, da bi lahko skupaj ponavljali... Meni bo tudi učenje nemščine prav prišlo . Pri angleščini imajo pa čiste osnove - barve, pa predstavit se znajo, pa številke...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 21:58:30
|
|
|
|
petarda
|
Hmmmm....le kje se potepa danes naša tovarišica? Pa tista druga se tudi že doooooldo časa ni javila ... Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 22:53:32
|
|
|
|
Urša
|
Če to ni telepatija!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 22:54:30
|
|
|
|
Urša
|
Nisem bila na RR odkar sem se zadnjič javila...1 mesec sigurno, niti pogledala nisem gor in zdaj me Petarda kliče!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.4.2012 23:02:22
|
|
|
|
Urša
|
Sem vas nameravala samo malo pozdravit. In povedat, da se mi je življenje obrnilo na glavo. V pozitivnem smislu. Sem iz danes na jutri dobila službo tu pri nas na podružnici v planinah. Nadomeščanje, mogoče za en mesec, mogoče do konca šolskega leta. Je pa krasno, idilično okolje, to je taka panorama, ko pogledaš čez okno! 5 otrok, kombinacija 1., 2. in 3. razred. Sanje! Edino s pisanjem priprav imam ful dela, je vse trojno. Se zavleče pozno v noč. No, zdaj veste, zakaj nimam za RR nobenega časa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 0:17:50
|
|
|
|
Urša
|
Še zdaj ne morem verjet, da me je Petarda priklicala-sem šla brat za nazaj in sem se zadnjič javila 29.2. Spooky!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 0:19:04
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, upam, da je M bolje in da uspejo ugotovit kaj naj bi bilo narobe.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 0:20:17
|
|
|
|
Urša
|
Noseča ni pa nobena vidim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 0:21:33
|
|
|
|
Urša
|
Grem spat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 0:24:05
|
|
|
|
Urša
|
Se beremo čez 2 meseca.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 7:42:50
|
|
|
|
*bubi*
|
OK, najprej jutranja kavica
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.4.2012 7:44:25 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 7:42:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sem iz danes na jutri dobila službo tu pri nas na podružnici v planinah.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 7:42:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jo pa imajo naši v 2. fakultativno - in ker je brezplačno (financira občina), no delovni zvezek smo morali kupiti, a bo pravgotovo še za naslednje leto, so vpisani vsi otroci, tako da je šola predmet uvrstila v reden urnik. Naši jo imajo že v 1. razredu- prav tako ob sredah . Delovnega zvezka pa nismo rabili, ker se učijo res čiste osnove in delajo z učnimi listi pri naših je tudi v 1. razredu brezplačno za starše. Ampak ob petkih, tako da še veliko bolj odpada Pa tudi nisem prepričana, da se je naučil kaj več kot pri Šport z angleščino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.4.2012 7:43:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hmmmm....le kje se potepa danes naša tovarišica? saj sem se ob pol osmih javila hehe, pol pa sem kar pred TV zavila in mrknila Včeraj smo bili na Otroškem bazarju. Danes gremo spet, ker so nas ven vrgli zvečer Končno so tudi v MB nekaj naštimali, v LJ je že nekaj let ta sejem.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.