|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
20.4.2012 7:16:45   
NinaŠ
Nova stran za nov dan user posted image ...

...pa user posted image user posted image user posted image za dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.4.2012 7:18:46   
NinaŠ
Tino sem že peljala v jutranje varstvo user posted image , Anžetu pa se danes ni ljubilo vstat, je rekel, da raje še malo pospi in gre direkt v šolo user posted image . No počasi ga bom morala zbudit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.4.2012 8:23:36   
*bubi*
Dan user posted image  

user posted image
user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.4.2012 8:25:46   
*bubi*
Je bubi pogruntal, da so mu taki tedni všeč, ko se gre samo 4x v šolo. In to kar trije tedni zapored user posted image  no, pa še četrti, ko se gre samo 2x v šolo user posted image

Z mojega vidika sem srečna, da ne gre vedno za isti dan v tednu. Ker pol je pa že kriza z realizacijo, če vedno iste ure odpadejo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.4.2012 9:35:15   
NinaŠ

Z mojega vidika sem srečna, da ne gre vedno za isti dan v tednu. Ker pol je pa že kriza z realizacijo, če vedno iste ure odpadejo.

user posted image si me spomnila - na naši šoli imajo veliko težav s sredami user posted image , saj ne bi opazila, a ima 2. razred ta dan Angleščino in jim odpada kot po tekočem traku user posted image Nazadnje so jo imeli pred 14 dnevi, pa še ta je bila po tri tedenski pavzi... al' so kulturni dnevi ali naravoslovni ali športni, če ni drugega je pa stavka user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.4.2012 9:35:59   
NinaŠ
huh, 2x objavilo user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 20.4.2012 9:36:22 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.4.2012 9:39:10   
NinaŠ
Evo, celo dopoldne že "garam", pa se nič ne vidi user posted image ..konkretno sem pomila pomivalni stroj, pralni stroj, sušilca in toaster ...še posesam, pol bo pa treba v službo zviznit user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.4.2012 19:31:39   
*bubi*
Nina, angleščina je zdaj v 2. razredu kot obvezen predmet?
Saj sploh ne vem, kako je zdaj s tujimi jeziki... sem nekje zasledila, da bi naj v 3.r imeli že 2. tuj jezik user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.4.2012 19:53:45   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nina, angleščina je zdaj v 2. razredu kot obvezen predmet?
Saj sploh ne vem, kako je zdaj s tujimi jeziki... sem nekje zasledila, da bi naj v 3.r imeli že 2. tuj jezik user posted image

Ne vem točno, kakšen je zdaj učni načrt za naše prvošolčke, vendar v starem učnem načrtu, po katerem se je začel izobraževati Anže, je Angleščina obvezen predmet v 4. razredu. Jo pa imajo naši v 2. fakultativno - in ker je brezplačno (financira občina), no delovni zvezek smo morali kupiti, a bo pravgotovo še za naslednje leto, so vpisani vsi otroci, tako da je šola predmet uvrstila v reden urnik. Sem pa slišala od staršev starejših otrok, da se od otroka v 4. razredu (ko postane obvezen predmet) pričakuje, da bo osnove oz. tisto kar so jemali prejšnja leta, znal user posted image Tako da kakšne "neobveznosti" pred otrokoma nič ne omenjam user posted image in vsake toliko tudi Angleščino malo povadimo. Največjo težavo seveda predstavlja zapisovanje besed user posted image ampak na to letos ne dajejo posebnega poudarka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.4.2012 20:15:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jo pa imajo naši v 2. fakultativno - in ker je brezplačno (financira občina), no delovni zvezek smo morali kupiti, a bo pravgotovo še za naslednje leto, so vpisani vsi otroci, tako da je šola predmet uvrstila v reden urnik.

Naši jo imajo že v 1. razredu- prav tako ob sredah user posted image . Delovnega zvezka pa nismo rabili, ker se učijo res čiste osnove in delajo z učnimi listi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.4.2012 20:58:13   
NinaŠ

Naši jo imajo že v 1. razredu- prav tako ob sredah user posted image . Delovnega zvezka pa nismo rabili, ker se učijo res čiste osnove in delajo z učnimi listi user posted image

ful dobro user posted image
Tina letos hodi še na (plačljivo) Nemščino, pa v obeh letih ni odnesla kaj veliko user posted image - verjetno zato, ker je tudi jaz ne znam prav veliko in še bolj malokrat kaj domov prinesejo, da bi lahko skupaj ponavljali...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.4.2012 21:07:03   
petarda

ful dobro user posted image
Tina letos hodi še na (plačljivo) Nemščino, pa v obeh letih ni odnesla kaj veliko user posted image - verjetno zato, ker je tudi jaz ne znam prav veliko in še bolj malokrat kaj domov prinesejo, da bi lahko skupaj ponavljali...

Meni bo tudi učenje nemščine prav prišlo user posted image . Pri angleščini imajo pa čiste osnove - barve, pa predstavit se znajo, pa številke...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.4.2012 21:58:30   
petarda
Hmmmm....le kje se potepa danes naša tovarišica? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tista druga se tudi že doooooldo časa ni javila user posted image ...

Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.4.2012 22:53:32   
Urša
Če to ni telepatija!!!!! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.4.2012 22:54:30   
Urša
Nisem bila na RR odkar sem se zadnjič javila...1 mesec sigurno, niti pogledala nisem gor in zdaj me Petarda kliče! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.4.2012 23:02:22   
Urša
Sem vas nameravala samo malo pozdravit. user posted image In povedat, da se mi je življenje obrnilo na glavo. V pozitivnem smislu. user posted image Sem iz danes na jutri dobila službo tu pri nas na podružnici v planinah. user posted image user posted image user posted image Nadomeščanje, mogoče za en mesec, mogoče do konca šolskega leta. Je pa krasno, idilično okolje, to je taka panorama, ko pogledaš čez okno! 5 otrok, kombinacija 1., 2. in 3. razred. Sanje! user posted image Edino s pisanjem priprav imam ful dela, je vse trojno. user posted image Se zavleče pozno v noč.
No, zdaj veste, zakaj nimam za RR nobenega časa.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.4.2012 0:17:50   
Urša
Še zdaj ne morem verjet, da me je Petarda priklicala-sem šla brat za nazaj in sem se zadnjič javila 29.2.user posted image Spooky!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.4.2012 0:19:04   
Urša
Paštetka, upam, da je Muser posted image bolje in da uspejo ugotovit kaj naj bi bilo narobe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.4.2012 0:20:17   
Urša
Noseča ni pa nobena vidim. user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.4.2012 0:21:33   
Urša
Grem spat. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.4.2012 0:24:05   
Urša
Se beremo čez 2 meseca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.4.2012 7:42:50   
*bubi*
OK, najprej jutranja kavica

user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.4.2012 7:44:25 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.4.2012 7:42:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Sem iz danes na jutri dobila službo tu pri nas na podružnici v planinah. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.4.2012 7:42:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jo pa imajo naši v 2. fakultativno - in ker je brezplačno (financira občina), no delovni zvezek smo morali kupiti, a bo pravgotovo še za naslednje leto, so vpisani vsi otroci, tako da je šola predmet uvrstila v reden urnik.

pri naših je tudi v 1. razredu brezplačno za starše. Ampak ob petkih, tako da še veliko bolj odpada user posted image  Pa tudi nisem prepričana, da se je naučil kaj več kot pri Šport z angleščino.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.4.2012 7:43:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hmmmm....le kje se potepa danes naša tovarišica? user posted image user posted image user posted image user posted image

saj sem se ob pol osmih javila user posted image  hehe, pol pa sem kar pred TV zavila in mrknila user posted image

Včeraj smo bili na Otroškem bazarju. Danes gremo spet, ker so nas ven vrgli zvečer user posted image  Končno so tudi v MB nekaj naštimali, v LJ je že nekaj let ta sejem.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.