|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
17.4.2012 8:44:55   
*bubi*
solzne očke pa dobi tudi, če meni, da se mu je krivica zgodila. Ampak jaz to deloma karakterju pripisujem, ima po mamici to user posted image

hehe, o 3-4-letnikih pa okoli joka raje ne bi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.4.2012 8:47:00   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

solzne očke pa dobi tudi, če meni, da se mu je krivica zgodila. Ampak jaz to deloma karakterju pripisujem, ima po mamici to user posted image

enako, s tem, da v zadnjem stavku korigiram 4-5 letnikih user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.4.2012 8:48:28   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dajte mi povedat...a so vaši novembrčki tudi tako občutljivi?

ne govori. Bubi je že skoz taki, ne samo zadnje čase. Že na prvih govorilnih je učiteljica rekla, da je prav presenečena, da je tako občutljiv, glede na vse ostalo.
Ja, če se ga skrega dobi kar solze v očkah.... ampak se mi bolj zdi, da takrat, ko tudi sam misli, da je bilo nekaj narobe. Tudi recimo, če po nesreči bubiki kaj naredi, med divjanjem seveda. Pa ga niti skregat ne rabim, je že normalen ton dovolj.

Petarditu gre na jok že, ko druge kregajo...pa ve, da takrat ni on naredil nič narobeuser posted image . Če pa kregam recimo minija ali pa juniorja, mu je pa normalno. Je že navajen user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.4.2012 8:51:36   
petarda

Jaz pa podpišem kar vse tako, kot je user posted image .

Aja...edino dodajam, da o joku enoletnika tudi ne bi.... in to o takem....izsiljujočem joku...pa metanju po tleh user posted image ... Pa ko enoletnik vidi, da triletnik joka...mu takoj pomaga, čeprav mu nič ni user posted image  ...ne enemu, ne drugemu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.4.2012 8:56:42   
Paštetka
hvala vam... ste me malo pomirile, ker sem že mislila, da sem psihič, da je z mojo vzgojo kaj narobe, in da je zaradi mene takuser posted image

Očitno je spet ena faza. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.4.2012 9:03:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

hvala vam... ste me malo pomirile, ker sem že mislila, da sem psihič, da je z mojo vzgojo kaj narobe, in da je zaradi mene takuser posted image

Očitno je spet ena faza. user posted image

Ja, očitno faza user posted image ... Ampak meni je res čudno, tko pri šestih letih, ko misliš, da si že ven iz vsega user posted image . K sreči se s šestletniki da pogovarjat in pogovorit user posted image  Petardito sam pravi - ne vem kaj mi je in zakaj...ampak, ko nekdo dvigne glas, mi solze kar same hočejo tečt. user posted image  Se mi zdi, da rabi ful pogovora in pozornosti zdajle. Navsezadnje je res, da je nehote malo vstran porinjen, ker imamo toliko dela z mlajšima dvema. user posted image  

Je pa res, da ju ima ful rad. In ju tudi ful pogreša, če ju ni zraven. Sploh juniorja. Zdaj se že tako lepo skupaj igrata. Pa prav dolgčas jima je, če druega ni v bližini. user posted image  Tudi junior je brez petardita čisto zgubljen in mu ni nič zanimivo. Še po tramplinu skakat ne. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.4.2012 9:10:44   
Paštetka
imam pa še eno vprašanje user posted image

A vaši otroci tudi "ne slišijo"? user posted image recimo vsako jutro isto. Iz kopalnice se derem, da se naj prideta umivat (zajtrkujeta, vendar ju sliši, da sta končala). Po eni treh klicih se privlečeta. Rečem, umijta si zobke. PA se najprej malo uležeta na tla, potem si zmisli, da gre še na WC in potemko že dvignem glas,: zobke prat!, stoji pri umivalniku in čaka, in sanja... Pa vsako jutro rečem, najprej si splahni zobke, pa potem ribaj. In potem mine par minut, da se spravi ribat, in spet vmes sanja.
DAnes recimo zanalašč nisem rekla najprej si splahni pa potem ribaj. Pa mali stoji pri umivlaniku... in ga vprašam: kaj delaš? čakam? kaj čakaš? da mi boš rekla naj si zobke perem. Pa ga gledam, ko čuk. mali si začne prat, in ga vprašam, kaj splahnil si ne boš prej? PA mi reče: nisi mi rekla. user posted image
PA jima vsako jutro tupim,da si je potrebno najprej splahniti zobe in šele potem ribati. gresta namreč takoj po zajtrku prat zobe in potem ostanke hrane samo samo vlačita po ustih.
Ali pa npr. rečem, jopice si oblečita, čevlje obujta... JAo... Muser posted image je svetovni prvak v obuvanju čevljev. JEžeke si (brez pretiravanja) na vsakem čevlju vsaj 6 x nategne user posted image , seveda vmes sanja...ali si obleče prej jakno in potem ugotovi, da nima jopice... ali si obleče majico in potem ugotovi, da mu je spodnja majica ostala, da si je ni oblekel....user posted image
Pa mu rečem, daj malo razmišljaj s svojo glavo...
včasih se mi zdi, da čakata, da točno vesta, kolikokrat ju moram poklicati, da mami misli resno. user posted image In potem, če rečem, adijo, mami gre... je pa sila.
Pali edino, če rečem: katerri bo prej v kopalnici, kateri se bo prej obul, kateri si bo prej zobke opral, se oblekel... ampak potem pa spet slišim: "to ne velja" ali ponavadi tisti, ki je zadnji reče: "tisti, ki je prvi je zadnji, in tisti, ki je zadnji je prvi"... in spet kreganje, zakaj kaj ne velja...

moj možek, pa si lepo vzame čas, se počasi zrihta in nas sploh ne opazi. Ko se obleče vpraša: SMo? Gremo? jaz pa vščasih že cela nakurjenauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.4.2012 9:14:03   
*bubi*

Je pa res, da ju ima ful rad. In ju tudi ful pogreša, če ju ni zraven. Sploh juniorja. Zdaj se že tako lepo skupaj igrata. Pa prav dolgčas jima je, če druega ni v bližini. user posted image  Tudi junior je brez petardita čisto zgubljen in mu ni nič zanimivo. Še po tramplinu skakat ne. user posted image

oh, ja.... pes in mačka, ki en brez drugega ne moreta user posted image

danes stoji bubika pred bubijem, ga gleda v očke in pravi: me boš pogrešal danes, ko ne bova skupaj na gimnastiki? user posted image
pa pravi bubi: T, nič ne skrbi, saj se bova zvečer spet videla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.4.2012 9:14:41   
Paštetka
Je pa res, da ju ima ful rad. In ju tudi ful pogreša, če ju ni zraven. Sploh juniorja. Zdaj se že tako lepo skupaj igrata. Pa prav dolgčas jima je, če druega ni v bližini.  Tudi junior je brez petardita čisto zgubljen in mu ni nič zanimivo. Še po tramplinu skakat ne.

ja, to pa res. Eden brez drugega ne moreta, se skoz iščeta. če enega ni, me drugi skoz sprašuje, kdaj se vrne. Muser posted image noče nikamor in nikjer ostati, če Muser posted image ni zraven.
To je bil tudi razlog zakaj ni hotela spati zadnjič pri prijatelju. user posted image
Ko sta pa skupaj, se pa skoz nekaj" cufata" user posted image
eh..bratska ljubavuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.4.2012 9:34:07   
petarda

imam pa še eno vprašanje user posted image

DAnes recimo zanalašč nisem rekla najprej si splahni pa potem ribaj. Pa mali stoji pri umivlaniku... in ga vprašam: kaj delaš? čakam? kaj čakaš? da mi boš rekla naj si zobke perem. Pa ga gledam, ko čuk. mali si začne prat, in ga vprašam, kaj splahnil si ne boš prej? PA mi reče: nisi mi rekla. user posted image

Paštetka meni se zdi, da Muser posted image  prehiteva in je že v puberteti user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.4.2012 9:37:37   
petarda

moj možek, pa si lepo vzame čas, se počasi zrihta in nas sploh ne opazi. Ko se obleče vpraša: SMo? Gremo? jaz pa vščasih že cela nakurjenauser posted image

Te kar vidim user posted image

No...vsaj tukaj pa lahko mojega pohvalim. Zjutraj zrihta sebe, potem minija, potem pa še juniorja. Če je že čas za odhod, jih še vse odnese v avto in privežeuser posted image . Če še ni čas za odhod, potem odnese vsaj torbe, da jaz potem samo še njih spravim do avta. user posted image  Je pa res, da s sabo nima veliko dela zjutraj...samo kavbojke in halja čez...ne rabi recimo kravate zavezovat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.4.2012 9:41:35   
petarda
Drugače pa petardito "sliši" vse...Je pa res, da mu je včasih treba dvakrat ponovit...Samo, če je drugič dovolj naglas, pa še vedno premalo za zjokat user posted image ...potem se takoj zgane. Junior pa ne "sliši" nič. Temu otroku ne pomaga niti, če mu 10 krat poveš in se moramo zmeraj kregat, nagovarjat, bit hudi ali iskat kompromise. user posted image ... Ampak OK...recimo, da je to dokaj normalno za triletnike. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.4.2012 10:25:58   
petarda
Bubi...ne rabiš permutacij. user posted image  Članka si skoraj ne upam limat, poglej pa današnji portal ZPS. Čeprav je res, da so naložbena življenska zavarovanja oz. varčevanja sedaj mnogo bolj flexibilna, kot so bila pred leti. Pa tudi različno je od zavarovalnice do zavarovalnice. Naša je glede tega čisto OK. O donosih se pa itak ne splača govorit, ker nikoli ne veš kaj bo. user posted image  Če pa ne tvegaš, pa tudi nikoli ne moreš nič dobit user posted image . Več pa tukaj ne upam pisat...lahko pa kje drugje, če te še vedno kaj zanima user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.4.2012 10:54:29   
Paštetka

Bubi...ne rabiš permutacij. user posted image  Članka si skoraj ne upam limat, poglej pa današnji portal ZPS. Čeprav je res, da so naložbena življenska zavarovanja oz. varčevanja sedaj mnogo bolj flexibilna, kot so bila pred leti. Pa tudi različno je od zavarovalnice do zavarovalnice. Naša je glede tega čisto OK. O donosih se pa itak ne splača govorit, ker nikoli ne veš kaj bo. user posted image  Če pa ne tvegaš, pa tudi nikoli ne moreš nič dobit user posted image . Več pa tukaj ne upam pisat...lahko pa kje drugje, če te še vedno kaj zanima user posted image  

lahko še jaz kaj o tem...
ravno ta teden sva se menila z najinim agentom kaj storiti glede zavarovanj (od naložbenih, kombiniranih...). ne upam si napisati, koliko na leto plačava za police.
V glavnem glede na to, da je precej burno tole naše gospodarstvo sva sklenila, da bova vsa naložbena zavarovanja dala kapitalizirati. To nama je tudi sam agent svetoval. Za to vrednost mesečnega obroka, sva pa vzela raje dodatno polico, kjer imaš visoko vsoto za nezg. smrt, naravno smrt, hude bolezni, invalidnino... Nikoli ne veš, kaj se lahko kateremu kaj zgodi, bodo imeli vsaj kredite in stroške pokrite.
sva pa odprla tudi varčevalni račun, kjer bova vsake toliko, ko se bo kaj nabralo ali dala v vezavo ali dodatno poplačevala kredit.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.4.2012 10:56:53 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.4.2012 19:30:38   
*bubi*

Bubi...ne rabiš permutacij. user posted image   

lahko pa kje drugje, če te še vedno kaj zanima user posted image  

a da ne? user posted image  ok, mi boš kaj več drugje povedala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.4.2012 7:13:29   
*bubi*
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.4.2012 7:16:11   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ja, slišita tudi moja otroka slabo user posted image ... ...jokica je Tina po defoltu user posted image - včasih nabira že, če jo opomnim (ali učiteljica), da je eno črko narobe napisala user posted image ... Anže le, če se mu zgodi krivica.

Danes bomo dopoldne skupaj doma, v službi sem se zmenila, da pridem malo kasneje, tako da bosta samo kaki 2 uri morala sama počakat doma (pa še to imam v spodnjem štuku taščo, da se v primeru težav lahko obrneta nanjo).

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.4.2012 6:39:26   
NinaŠ
Dobro jutro spet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.4.2012 12:54:34   
Paštetka
Očitno štrajk tukaj še traja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.4.2012 16:10:49   
NinaŠ

jap user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
19.4.2012 18:16:37   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image

Jaz bi prej rekla, da je štrajk preložil delo za en dan user posted image

da ne govorim, koliko stvari sem uspela pošlihtat, ker SEM štrajkala user posted image . Če ne bi, bi itak sedela v razredu, kjer po večinskem mnenju folka itak ne delam nič.

Otroka pa sta tudi bila zadovoljna in sta se čisto lepo imela z mano user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
19.4.2012 18:50:38   
Paštetka
Bubi, ti sprašuješ, prvi dan po počitnicah. Zate vemo, da delaš user posted image

Jaz sem pa zdaj deco odpeljala k babici in dedku, ki ju jutri peljeta v šolo in vrtec, midva pa greva v Portorož za dva dni.
Muser posted image ima itak jutri pohod v šoli z babicami in dedki.

Dragi mi je pa ravokar prinesel kebabuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
19.4.2012 21:11:16   
petarda

Jaz sem pa zdaj deco odpeljala k babici in dedku, ki ju jutri peljeta v šolo in vrtec, midva pa greva v Portorož za dva dni.

Dragi mi je pa ravokar prinesel kebabuser posted image

Fouuuuuuuuuuuuuuš...za prvo in drugo user posted image Lepo se imejta...ah, itak, da se bosta user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
19.4.2012 21:16:56   
NinaŠ
Paštetka uživajta user posted image user posted image

Petarda, so tvoji otroci zdravi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
19.4.2012 21:34:40   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Paštetka uživajta user posted image user posted image

Petarda, so tvoji otroci zdravi user posted image

A se ne vidi? user posted image

Hvala bogu so, očitno je imel junior samo enodnevne prebavne težave....bruhal je samo tisto jutro, potem še popoldne driska in je zgleda šlo vse ven user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.