|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
21.4.2012 7:49:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Se beremo čez 2 meseca. user posted image user posted image user posted image

eh, ne... saj boš imela še ta teden kako minutko časa. Potem pa verjamem, da bo noooooro, če boš morala za vse tri razrede spričevala pisat. Aja, saj je samo 5 otrok user posted image   Sicer pa - kako jih bi recimo ti lahko opisno ocenjevala, ko jih niti spoznala ne boš dodobra user posted image

Si že uporabljala kdaj eAsistenta? Mi gremo s 1.9. na ta sistem. iiiiiiiiiiii, jaz sem navdušena user posted image  To je ednevnik, eredovalnica, vse e user posted image  ampak bo prvo leto aaaaaaaaaaaaaaaaa dela user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.4.2012 8:00:48   
petarda

Nisem bila na RR odkar sem se zadnjič javila...1 mesec sigurno, niti pogledala nisem gor in zdaj me Petarda kliče! user posted image user posted image user posted image

Popizdiš....kaj je to z nama dvema? user posted image user posted image user posted image user posted image

In ravno berem, da učiš na planini, pa moj lubi pravi...o a si kupila jogurt Na planincah? user posted image ....aaaaaaaaaaaaaaa....in istočasno, ko jaz tu berem, da je idilično okolje, panorama....on pravi....evo zate se pa splača reklame delat....je tam idilično naravno okolje, vse naravno, pa te pritegne user posted image user posted image user posted image ....aaaaaaaaaa

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.4.2012 8:02:40   
petarda
Bubi hvala za kavico...jaz se tudi odpravljam zdaj na eno...tisto najboljšo, ki ti jo skuha mami user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.4.2012 8:03:43   
petarda
Urša me veseli za službo...uživaj na polno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.4.2012 8:08:54   
*bubi*
Pa kaj zdaj misli to vreme čez praznike? user posted image user posted image

Ne  bi se jaz 265 km (x2) vozila, da bom v dežju na 15 m2 čepela z dvema podivjanima otrokoma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.4.2012 8:13:46   
Paštetka
Urša user posted image user posted image . Sem se ravno včeraj sprašavala kje si.

Drugače sva pa midva včeraj morala priti domov, ker je nekaj prišlo vmes. user posted image

Bubi, kako je bilo na otroškem bazarju?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.4.2012 8:21:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Drugače sva pa midva včeraj morala priti domov, ker je nekaj prišlo vmes. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Bubi, kako je bilo na otroškem bazarju?

Lušno je, sem vesela, da je končno tudi v MB nekaj takega. Sicer ni fuuuul na veliko, ampak se najde veliko stvari. In čeprav ni vstopnine, ti znajo na vsakem koraku denarnico praznit user posted image  OK, saj zato so tam user posted image

Gremo danes spet, so nas včeraj ven vrgli user posted image  Pa upam, da bo otrokoma za kakšno delavnico, pa da bo dogajanje na odru zanimivo. user posted image

Med drugim me je agent za Vorwerk dobil.... aaaaaaaa... saj bi ga ful imela, ampak tako cifro mi je naložil, da Hvala lepa, morda pa nekoč user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.4.2012 8:37:18   
Urša
Petarda, res noro! user posted image

Bubi, opisne ocene za v redovalnico se pišejo sproti. Recimo, mi smo ta teden pisali narek in sem naredila analizo za vsakega posebej, če pravilno zapiše besede, uporablja ločila, veliko začetnico, če je zapis estetski, če so črke normirane itd. Kar so pisali pri njihovi učiteljici, ima ona zapisano, ravno tako ustne ocene. Za opisno oceno za spričevalo potem en mix narediš glede na standarde znanja, ki jih naj bi otrok dosegal v posameznem razredu, tako da ni problema, da otrok ne poznam najbolje. user posted image Sicer pa se zna zgodit, da pride njihova učiteljica nazaj in bo ona to delala, jaz ji bom samo predala svoje zapiske. No, upam vseeno, da bo to moje delo. user posted image Mi je pa glavno, da sem 'not' prišla-mogoče bodo pa še kdaj kaj rabili. Je pa N&J tako zabavno, ko pridemo na matično šolo na kakšno dejavnost in potem sta vsa ponosna! Jaka mi reče 'učiteljica mami'. user posted image user posted image user posted image

So pa teli otročki tako prijetni, prav zdravi, pristni, podeželjski, izredno preprosti. Gremo drug teden k enemu gledat kmetijske stroje, se ravno v 2.r. o tem učijo. In mi razlagajo o svojih živalih, ki jih imajo. Pa mi eden pove, da pri njih imajo pa purane in ga vprašam koliko pa? Pa reče: Ja ne vem več točno, ker smo včeraj klali. user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.4.2012 8:54:21   
*bubi*

za vsakega posebej, če pravilno zapiše besede, uporablja ločila, veliko začetnico, če je zapis estetski, če so črke normirane itd.

user posted image user posted image user posted image  bubi bo pogorel po celi črti user posted image  eh, saj ne, se zelo trudi.... jaz radiram, on popravlja. To je v stilu delo/oblika, kot smo mi imeli user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.4.2012 10:42:51   
petarda

Je pa N&J tako zabavno, ko pridemo na matično šolo na kakšno dejavnost in potem sta vsa ponosna! Jaka mi reče 'učiteljica mami'. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje imaš pa Izaka?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.4.2012 10:44:47   
petarda

So pa teli otročki tako prijetni, prav zdravi, pristni, podeželjski, izredno preprosti. Gremo drug teden k enemu gledat kmetijske stroje, se ravno v 2.r. o tem učijo. In mi razlagajo o svojih živalih, ki jih imajo. Pa mi eden pove, da pri njih imajo pa purane in ga vprašam koliko pa? Pa reče: Ja ne vem več točno, ker smo včeraj klali. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ti pa verjamem, da so prijetni otročki....čisto drug svet je toleuser posted image

A to jih imaš 3x5...ali vse skup 5?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.4.2012 10:46:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

In čeprav ni vstopnine, ti znajo na vsakem koraku denarnico praznit user posted image   

Lej...če je ti nočeš, ti je noben ne more user posted image

Najboljš je pa na take stvari it dejansko brez denarnice. 5 eur v žep za vodo in to je to user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.4.2012 10:48:29   
petarda

Upam, da je z 2M vse OK. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.4.2012 14:29:43   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Upam, da je z 2M vse OK. user posted image

Nič z Muser posted image . user posted image služba, pač.

Bubi, zakaj so vas pa ven vrgli? user posted image a ker ste bili pozni, ali nisi hotla nič kupit? user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.4.2012 18:27:02   
*bubi*

In čeprav ni vstopnine, ti znajo na vsakem koraku denarnico praznit user posted image   

Lej...če je ti nočeš, ti je noben ne more user posted image

Najboljš je pa na take stvari it dejansko brez denarnice. 5 eur v žep za vodo in to je to user posted image

user posted image user posted image user posted image  voda je zastonj user posted image

eh, ja... imaš prav. Ampak bi bilo kruto otroka peljat na tako prireditev, potem pa vse "NE". Danes smo se čisto lepo zmenili in nismo preveč zapravili. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.4.2012 18:28:16   
*bubi*

Bubi, zakaj so vas pa ven vrgli? user posted image a ker ste bili pozni, ali nisi hotla nič kupit? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ker so zapirali ob 19.uri. Pa ravno 5 do sedem smo se spomnili, da bi dali otroke na napihljiva igrala in se na eno pijačo vsedli user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.4.2012 20:01:57   
Paštetka
Fuzbaaaaaaaaaal. user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.4.2012 20:04:56   
Paštetka

Tukaj gre za istega proizvajalca (= Roba) in enaki posteljici (razlika je samo v barvi posteljnine), ker se lahko našravfa spodnja nastavka za zibanje ali pa pač ne.  Na enem linku je, na drugem ni.

Jaz sem jo imela (oz. jo še imam) in sem bila fuuuuuul zadovoljna, prodajam pa je zaenkrat ne.

A mi aj ne vemo user posted image
A boste imeli še kakšnega? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.4.2012 21:59:26   
Urša

Kje imaš pa Izaka?

Moja mami je pri nas čez teden, za vikend gre pa domov. user posted image Ji je Nika zadnjič rekla: Ja babi, kolk časa pa boš ti še pri nas? Eno leto? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.4.2012 22:00:34   
Urša
5 jih je vse skupaj. user posted image Drugo leto jih bo pa 9, tako da upam, da ne bo ukinjeno. So hoteli že zapret par let nazaj, pa se je občina borila in prevzela vse stroške vzdrževanja nase, tako da ministrstvo plačuje samo učiteljico. Škoda takih malih šol, če jih enkrat ne bo več. user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 21.4.2012 22:12:00 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.4.2012 22:14:05   
Urša
E-asistenta pa ne poznam, samo Lopolis.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
22.4.2012 0:34:17   
petarda

Kje imaš pa Izaka?

Moja mami je pri nas čez teden, za vikend gre pa domov. user posted image Ji je Nika zadnjič rekla: Ja babi, kolk časa pa boš ti še pri nas? Eno leto? user posted image user posted image user posted image

Ti imaš pa cel luksuz pol user posted image

Ajdi...nočka user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
22.4.2012 8:17:31   
*bubi*

Škoda takih malih šol, če jih enkrat ne bo več. user posted image

res je... velika škoda za vse, tako otroke kot regijo oz. manj razvita področja, kjer take šole prevladujejo.

Kaj ti novi ukrepi bi naj normative za podružnice tudi spremenili?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
22.4.2012 8:19:33   
*bubi*

A mi kaj ne vemo user posted image
A boste imeli še kakšnega? user posted image

Ja kje pa si ti to ven privlekla????

Kolkor jaz vem vse veste user posted image  Ja, kakšen user posted image  bo pa še sigurno kje v žlahti. En je pravkar odrabil tole posteljico, pa ni to bubika user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
22.4.2012 8:21:58   
*bubi*
ajde, še user posted image  za lepšo nedeljo. Pri nas se nekaj sonček trudi, pa ne vem, če mu bo ratalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.