|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
14.4.2012 20:38:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

in jaz sem čisto mirno cel dan delala in se ubadala z demenco

Saj jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

ziher na drug način user posted image

To pa ja user posted image

Ko smo ravno pri tem... Včeraj je bil na banki moj bivši sošolec... In se nekaj meniva okoli enih varčevanj, progami niso delali in sem mu obljubila ponudbe poslati po e-mailu... Gre za dolgoročno varčevanje z različnimi donosi... In potem mu povem, da mu bom naredila različne izračune, če bi varčeval po 30, 50 ali 100 EUR na mesec.... Pa mi pravi: "Kar naredi za 30, pa bom jaz potem s permutacijami sam prišel do drugih zneskov" user posted image user posted image user posted image user posted image  Halo? user posted image  Izraza se sicer spomnim, vem tudi, da ni bilo posebno težko...da bi se pa zdaj spomnila user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
14.4.2012 21:11:37   
*bubi*
Petarda, lahko bi še meni kako permutacijo naredila. user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.4.2012 21:19:45 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
14.4.2012 21:25:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, lahko bi še meni kako permutacijo naredila. user posted image

Sem videla tudi original zapis user posted image .... Ni problema.. Se tipkava, OKuser posted image  Zdaj pa k mojemu user posted image  na sedežno... Da malo zgladiva odnose user posted image user posted image user posted image ... joj, imava pestro user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
14.4.2012 21:29:41   
*bubi*
no, fajn.... sem ocenila, da vseeno ni za širšo javnost user posted image

Lepo pogladita user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
15.4.2012 7:54:57   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Danes pa si bom eno tako privoščila (če bo ratala user posted image )

user posted image

Se mi katera pridruži?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
15.4.2012 9:07:49   
petarda
Je ratala? user posted image

Jaz se ti zdaj pridružujem s čisto navadno črno turško z malo mleka.user posted image

Samo na hitro, ker moram it kosilo skuhat....imam povabljene in napovedaneuser posted image  obiskeuser posted image . Sem mislila kako bomo že od 7. za štedilnikom, pa me je moj user posted image  po včerajšnjem glajenju pustil spati zjutraj - dokler se sama ne zbudim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
15.4.2012 12:31:53   
*bubi*
user posted image  user posted image user posted image user posted image  vidiš, da se splača poglihat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
16.4.2012 7:07:58   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...mal sem že sita deževnih vikendov user posted image ... no, danes me dež ne moti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
16.4.2012 8:16:38   
Paštetka
A vas kaj daje spomladanska utrujenost? jaz se ne morem naspati. V soboto smo starši organizirali dobrodelni koncert za igrala v vrtcu, in po koncertu smo šli še na eno pijačko... V glavnem prišla sem ob 24.00 domov in še vedno ne morem priti k sebi...
Ali se staram ali me daje spomladanska utrujenost user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
16.4.2012 20:49:05   
NinaŠ

Ali se staram ali me daje spomladanska utrujenost user posted image

spomladanska utrujenost, definitivno user posted image , pozimi zimska utrujenost, jeseni jesenska, poleti poletna user posted image user posted image user posted image ...sem prepričana, imam sama tudi enake težave user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
16.4.2012 21:24:48   
*bubi*
uh, poznam kup ljudi, ki so iz zimskega spanja prešli v spomladansko utrujenost. Govorim o starostni skupini 16-18 let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.4.2012 7:58:33   
petarda
Paštetka lušna slikca, škoda, ker je ne morem povečat. user posted image

Evo...sem ravno razmišljala kako bo mogoče minil mesec, da ne bom na bolniški, pa mi je junior na poti do vrtca pobruhal cel avto. user posted image user posted image ..

Zdaj je pa videti čisto OK user posted image ...upam, da se kaj ne razvije, čeprav roko na srce, v primeru, da bi bila še jutri doma si vsaj varstva za vse tri ne bi rabila iskat user posted image

Eh....grem zdaj eno user posted image  skuhat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.4.2012 8:13:20   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je pa bubi včeraj zvečer stokal, da mu je slabo user posted image  ampak je zgleda ok...

evo, se ti pridružujem pri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.4.2012 8:13:49   
NinaŠ
Se ti pridružim pri user posted image in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image da bo vse OK

Drugače pa varstvo v vrtcu in šoli jutri mora biti zagotovljeno user posted image , kar se mi zdi prav. Prav je pa tudi, da starši podpremo učitelje v njihovih zahtevah user posted image , saj je na vrvici kakovost šolanja naših otrok.

Mene je pa danes zagrabila ena pomladanska utrujenost... razmišljam, da bi šla nazaj spat user posted image , čeprav je po dolgem času zunaj tako lep dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.4.2012 8:16:24   
*bubi*
jaz ti povem, da bi bila najbolj srečna, če danes zvečer rečejo, da so se zdilali in bo jutri normalen dan.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.4.2012 8:18:02   
NinaŠ

jaz ti povem, da bi bila najbolj srečna, če danes zvečer rečejo, da so se zdilali in bo jutri normalen dan.

podpis user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.4.2012 8:19:48   
*bubi*
iiiiiiiiiiiiii, kaka fajn ponudba . Ampak v teh datumih, ko velja, mi ne bi mogli it user posted image  razen tisti podaljšan vikend, ko je 25.6. še ponedeljek praznik. Al bom pa probala kak vikend na morju ujet, če ne bo bencin po 2€ user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.4.2012 8:19:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

podpis user posted image

Tudi moj podpis. S tem, da bi bila srečna, če se zdilajo do 16:30 user posted image .

Nina....ne spat!!!! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.4.2012 8:22:51   
NinaŠ

ne, ne grem, ampak migat pa tud ne grem user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.4.2012 8:26:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ne, ne grem, ampak migat pa tud ne grem user posted image user posted image

Ni treba...migala boš potem v službi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.4.2012 8:31:03   
petarda
Dajte mi povedat...a so vaši novembrčki tudi tako občutljivi? Jaz pri petarditu samo malo povzdignem glas, ko se jezim, pa ima že solze v očeh in leti v posteljo user posted image . In ker se je to ponovilo zdaj v kratkem parkrat, sva se pogovorila. In pravi, da že samo, da sliši jezen glas, mu gre na jok. Že ko se učiteljica v šoli jezi na DRUGEGA učenca, mu gre na jok. user posted image  Pa sem mu potem za šalo tako na glas rekla: "PETARDITO! PRIDI PO ČOKOLADO!" - pa je bil na robu solz user posted image  ... No, potem smo cel vikend malo vadili, pa še z juniorjem, ki bajdvej ne j**e 5 % če povzdignem glas nad njim...ravno tako, kot da ne bi njemu govorila user posted image ... No...in je sedaj malo bolje. user posted image  

Ker ni fajn, da je tako občutljiv...mu bo potem vse prišlo do živega user posted image . No, v soboto smo potem gledali še film o Jacki Chanu....in je bilo mal vpitja vmes, pa smo se smejali...tak da upam, da smo to rešili. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.4.2012 8:33:41   
petarda
Jaz izletov ne gledam več..bomo imeli čisto preveč fajn v naši hiški. user posted image  Včeraj smo 5 ležalnikov nabavili - upam, da bodo čimveč v uporabi user posted image

Bi pa edino šla pogledat Sarajevo še letos...To me pa ful vleče. Ali pa Beograd recimo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.4.2012 8:39:06   
*bubi*

Jaz izletov ne gledam več..bomo imeli čisto preveč fajn v naši hiški. user posted image  Včeraj smo 5 ležalnikov nabavili - upam, da bodo čimveč v uporabi user posted image

če bo kakšen kdaj fraj, sporoči. en je dovolj, otrokom bi žogo zraven prinesla user posted image

aja, bubi je trenutno najbolj navdušen nad kolebnico. Ko ima preveč energije, teče z njo en krog okoli blokov user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.4.2012 8:41:36   
Paštetka
ptarda, pri nas je bilo enako kakšna pol leta nazaj. jao, jok za vsako figo. user posted image doma in v šoli.
Potem sva pa skupaj naredila tabelo, kamor sva risala sončke, za dan, ko se ni jokal in kapljice, če se je jokal. v Enem mesecu je fasal samo 2 kapljici. TAbela je prijela že prvi dan. Je pa res, da sva se tudi zmenila, ko bo 5 sončkov zapored, da dobi majhno nagrado (npr. sličice), potem za naslednjih 10 dni skupaj, malo večjo, potem 20 dni še večjo... Po enem mesecu nisva več risala, ker se je spremenila zadeva za 200% user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.4.2012 8:42:15   
*bubi*

Dajte mi povedat...a so vaši novembrčki tudi tako občutljivi?

ne govori. Bubi je že skoz taki, ne samo zadnje čase. Že na prvih govorilnih je učiteljica rekla, da je prav presenečena, da je tako občutljiv, glede na vse ostalo.
Ja, če se ga skrega dobi kar solze v očkah.... ampak se mi bolj zdi, da takrat, ko tudi sam misli, da je bilo nekaj narobe. Tudi recimo, če po nesreči bubiki kaj naredi, med divjanjem seveda. Pa ga niti skregat ne rabim, je že normalen ton dovolj.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.