Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.4.2012 20:38:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 in jaz sem čisto mirno cel dan delala in se ubadala z demenco Saj jaz tudi ziher na drug način To pa ja Ko smo ravno pri tem... Včeraj je bil na banki moj bivši sošolec... In se nekaj meniva okoli enih varčevanj, progami niso delali in sem mu obljubila ponudbe poslati po e-mailu... Gre za dolgoročno varčevanje z različnimi donosi... In potem mu povem, da mu bom naredila različne izračune, če bi varčeval po 30, 50 ali 100 EUR na mesec.... Pa mi pravi: "Kar naredi za 30, pa bom jaz potem s permutacijami sam prišel do drugih zneskov" Halo? Izraza se sicer spomnim, vem tudi, da ni bilo posebno težko...da bi se pa zdaj spomnila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.4.2012 21:11:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, lahko bi še meni kako permutacijo naredila.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.4.2012 21:19:45 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.4.2012 21:25:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, lahko bi še meni kako permutacijo naredila. Sem videla tudi original zapis .... Ni problema.. Se tipkava, OK Zdaj pa k mojemu na sedežno... Da malo zgladiva odnose ... joj, imava pestro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.4.2012 21:29:41
|
|
|
|
*bubi*
|
no, fajn.... sem ocenila, da vseeno ni za širšo javnost Lepo pogladita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.4.2012 7:54:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Danes pa si bom eno tako privoščila (če bo ratala ) Se mi katera pridruži?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.4.2012 9:07:49
|
|
|
|
petarda
|
Je ratala? Jaz se ti zdaj pridružujem s čisto navadno črno turško z malo mleka. Samo na hitro, ker moram it kosilo skuhat....imam povabljene in napovedane obiske . Sem mislila kako bomo že od 7. za štedilnikom, pa me je moj po včerajšnjem glajenju pustil spati zjutraj - dokler se sama ne zbudim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.4.2012 12:31:53
|
|
|
|
*bubi*
|
vidiš, da se splača poglihat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.4.2012 7:07:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...mal sem že sita deževnih vikendov ... no, danes me dež ne moti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.4.2012 8:16:38
|
|
|
|
Paštetka
|
A vas kaj daje spomladanska utrujenost? jaz se ne morem naspati. V soboto smo starši organizirali dobrodelni koncert za igrala v vrtcu, in po koncertu smo šli še na eno pijačko... V glavnem prišla sem ob 24.00 domov in še vedno ne morem priti k sebi... Ali se staram ali me daje spomladanska utrujenost
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.4.2012 20:49:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ali se staram ali me daje spomladanska utrujenost spomladanska utrujenost, definitivno , pozimi zimska utrujenost, jeseni jesenska, poleti poletna ...sem prepričana, imam sama tudi enake težave
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.4.2012 21:24:48
|
|
|
|
*bubi*
|
uh, poznam kup ljudi, ki so iz zimskega spanja prešli v spomladansko utrujenost. Govorim o starostni skupini 16-18 let
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 7:58:33
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka lušna slikca, škoda, ker je ne morem povečat. Evo...sem ravno razmišljala kako bo mogoče minil mesec, da ne bom na bolniški, pa mi je junior na poti do vrtca pobruhal cel avto. .. Zdaj je pa videti čisto OK ...upam, da se kaj ne razvije, čeprav roko na srce, v primeru, da bi bila še jutri doma si vsaj varstva za vse tri ne bi rabila iskat Eh....grem zdaj eno skuhat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:13:20
|
|
|
|
*bubi*
|
meni je pa bubi včeraj zvečer stokal, da mu je slabo ampak je zgleda ok... evo, se ti pridružujem pri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:13:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Se ti pridružim pri in vam pošiljam da bo vse OK Drugače pa varstvo v vrtcu in šoli jutri mora biti zagotovljeno , kar se mi zdi prav. Prav je pa tudi, da starši podpremo učitelje v njihovih zahtevah , saj je na vrvici kakovost šolanja naših otrok. Mene je pa danes zagrabila ena pomladanska utrujenost... razmišljam, da bi šla nazaj spat , čeprav je po dolgem času zunaj tako lep dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:16:24
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz ti povem, da bi bila najbolj srečna, če danes zvečer rečejo, da so se zdilali in bo jutri normalen dan.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:18:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz ti povem, da bi bila najbolj srečna, če danes zvečer rečejo, da so se zdilali in bo jutri normalen dan. podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:19:48
|
|
|
|
*bubi*
|
iiiiiiiiiiiiii, kaka fajn ponudba . Ampak v teh datumih, ko velja, mi ne bi mogli it razen tisti podaljšan vikend, ko je 25.6. še ponedeljek praznik. Al bom pa probala kak vikend na morju ujet, če ne bo bencin po 2€
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:19:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz ti povem, da bi bila najbolj srečna, če danes zvečer rečejo, da so se zdilali in bo jutri normalen dan. podpis Tudi moj podpis. S tem, da bi bila srečna, če se zdilajo do 16:30 . Nina....ne spat!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:22:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina....ne spat!!!! ne, ne grem, ampak migat pa tud ne grem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:26:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina....ne spat!!!! ne, ne grem, ampak migat pa tud ne grem Ni treba...migala boš potem v službi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:31:03
|
|
|
|
petarda
|
Dajte mi povedat...a so vaši novembrčki tudi tako občutljivi? Jaz pri petarditu samo malo povzdignem glas, ko se jezim, pa ima že solze v očeh in leti v posteljo . In ker se je to ponovilo zdaj v kratkem parkrat, sva se pogovorila. In pravi, da že samo, da sliši jezen glas, mu gre na jok. Že ko se učiteljica v šoli jezi na DRUGEGA učenca, mu gre na jok. Pa sem mu potem za šalo tako na glas rekla: "PETARDITO! PRIDI PO ČOKOLADO!" - pa je bil na robu solz ... No, potem smo cel vikend malo vadili, pa še z juniorjem, ki bajdvej ne j**e 5 % če povzdignem glas nad njim...ravno tako, kot da ne bi njemu govorila ... No...in je sedaj malo bolje. Ker ni fajn, da je tako občutljiv...mu bo potem vse prišlo do živega . No, v soboto smo potem gledali še film o Jacki Chanu....in je bilo mal vpitja vmes, pa smo se smejali...tak da upam, da smo to rešili.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:33:41
|
|
|
|
petarda
|
Jaz izletov ne gledam več..bomo imeli čisto preveč fajn v naši hiški. Včeraj smo 5 ležalnikov nabavili - upam, da bodo čimveč v uporabi Bi pa edino šla pogledat Sarajevo še letos...To me pa ful vleče. Ali pa Beograd recimo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:39:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz izletov ne gledam več..bomo imeli čisto preveč fajn v naši hiški. Včeraj smo 5 ležalnikov nabavili - upam, da bodo čimveč v uporabi če bo kakšen kdaj fraj, sporoči. en je dovolj, otrokom bi žogo zraven prinesla aja, bubi je trenutno najbolj navdušen nad kolebnico. Ko ima preveč energije, teče z njo en krog okoli blokov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:41:36
|
|
|
|
Paštetka
|
ptarda, pri nas je bilo enako kakšna pol leta nazaj. jao, jok za vsako figo. doma in v šoli. Potem sva pa skupaj naredila tabelo, kamor sva risala sončke, za dan, ko se ni jokal in kapljice, če se je jokal. v Enem mesecu je fasal samo 2 kapljici. TAbela je prijela že prvi dan. Je pa res, da sva se tudi zmenila, ko bo 5 sončkov zapored, da dobi majhno nagrado (npr. sličice), potem za naslednjih 10 dni skupaj, malo večjo, potem 20 dni še večjo... Po enem mesecu nisva več risala, ker se je spremenila zadeva za 200%
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.4.2012 8:42:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dajte mi povedat...a so vaši novembrčki tudi tako občutljivi? ne govori. Bubi je že skoz taki, ne samo zadnje čase. Že na prvih govorilnih je učiteljica rekla, da je prav presenečena, da je tako občutljiv, glede na vse ostalo. Ja, če se ga skrega dobi kar solze v očkah.... ampak se mi bolj zdi, da takrat, ko tudi sam misli, da je bilo nekaj narobe. Tudi recimo, če po nesreči bubiki kaj naredi, med divjanjem seveda. Pa ga niti skregat ne rabim, je že normalen ton dovolj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.