|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
25.3.2012 20:55:02   
*bubi*
sami user posted image user posted image user posted image  so ti naši otroci user posted image

Evo, bubi in bubika sta mi v posteljo prinesla zajtrk. Bubi je kavico skuhal in Mix&play zmešal user posted image user posted image user posted image , bubika je tačas risbico narisala.
Bubi je čestitko in papirnato rožico tudi že iz šole prinesel.

Bubika pa je v vrtcu izdelala verižico in srček - pol so ga pobarvali in stisnili skupaj. Na prvi strani piše:
Srček za mamico.
Mamico imam rada, ker me fejst stisne k sebi, ker mi daje fejst poljubčkov, ker me vsakič pokrije, ko grem spat. Rada jo imam do lune in nazaj!

Na zadnji strani pa piše
Srček za atija

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
25.3.2012 21:09:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, bubi in bubika sta mi v posteljo prinesla zajtrk. Bubi je kavico skuhal in Mix&play zmešal user posted image user posted image user posted image , bubika je tačas risbico narisala.
Bubi je čestitko in papirnato rožico tudi že iz šole prinesel.

Bubika pa je v vrtcu izdelala verižico in srček - pol so ga pobarvali in stisnili skupaj. Na prvi strani piše:
Srček za mamico.
Mamico imam rada, ker me fejst stisne k sebi, ker mi daje fejst poljubčkov, ker me vsakič pokrije, ko grem spat. Rada jo imam do lune in nazaj!

Na zadnji strani pa piše
Srček za atija

Lepoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image ....sta se pa orng potrudila bubi in bubika user posted image user posted image user posted image .

Tole s srčki mi pa ni najbolj jasno...OK, tista prva stran že...na drugi strani pa samo to piše?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.3.2012 21:28:35   
Paštetka
Res, sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.3.2012 21:29:19   
ada2
mene so pa že navsezgodaj klicali iz službe, ker nismo prestavili ure in sem zamudila v službouser posted image user posted image user posted image user posted image
jao jaouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.3.2012 21:31:11   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ada, spet user posted image user posted image si smešna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.3.2012 21:31:59   
ada2
aja, deca mi pa nič niso pripravili... zjutraj se sploh videli nismo, ker me je šefica dobesedno zbudila in sem v 2 minutah bila zrihtana za službo in na poti, zdaj zvečer smo se pa samo tolko videli, da smo si lahko noč rekli.... ja, kaj čemo, mati je zaposlena... bomo pa zdaj med tednom izkoristili.

zakaj hodim tisti en dan vmes delat? kaj pa vem, tako imam po razporedu in ne morem mimo tega.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.3.2012 22:00:03   
Paštetka
Iiiiiiii Tom Cruise. Coctail. Takrat sem se prvič zaljubila, pri desetih. Iiiiiiiiii....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.3.2012 22:25:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

OK, tista prva stran že...na drugi strani pa samo to piše?

ne. ... bi morala naredit. Je povedala, zakaj ima atija rada... podobno kot za mamico user posted image . PA tudi verižico so za atije naredili. Se mi zdi  lepo to user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.3.2012 9:27:05   
Paštetka
slikice naših palm user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17287

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.3.2012 12:23:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Iiiiiiii Tom Cruise. Coctail. Takrat sem se prvič zaljubila, pri desetih. Iiiiiiiiii....user posted image

Meni tudi eden lepših filmov user posted image ...Pa ONA mi je tolk simpatična...samo ga vseeno nisem včeraj pogledala do konca, sem se bala tega zamika ure user posted image  Se je pa otrokom kar poznalo...mini je bil sicer, ko' urca...junior in petardito bi pa kar še spala....

No...sem šla zjutraj v službo...tolk, da sem se z vodjo pogovorila o bolniških...in o tem, da nimam druge možnosti varstva in da je ne samo pravica, ampak moja dolžnost, da sem z otrokom doma.... in da bi rada v miru, sporočila ko bom doma, ne pa da me kdo grdo gleda...v glavnem, vse sva se lepo pogovorila, vse je razumel...user posted image  in potem me ob 10.uri kličejo iz vrtca, da je junior bruhal user posted image ...ja, juhuhu.... user posted image . Zdaj sva doma, je šel spat, bom videla, kaj bo ko se zbudi. Mislim pa, da je bruhanje posledica jutranjega antibiotika (stranski učinek), ker je že predvčerajšnjim enkrat malo bruhnil.... Upam...Ker v vrtcu zdaj razsaja škrlatinka in oni se bojijo, da bi jo že fasal user posted image .  Se je pa menda pri eni punčki, ravno tako začela z bruhanjem user posted image

Eh, .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka - lepe palmice imate. user posted image  Pa veliiiko jih imate...mogoče bi bilo fajn ponudit kakšnemu gostišču blizu vas? Ali pa turistični kmetiji...evo v zdravilišču maš verjetno veze...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.3.2012 19:20:47   
NinaŠ

sami user posted image user posted image user posted image  so ti naši otroci user posted image

ja res user posted image user posted image user posted image

mene so pa že navsezgodaj klicali iz službe, ker nismo prestavili ure in sem zamudila v službo
jao jao

user posted image user posted image user posted image user posted image ql, carica si user posted image

Joj Petarda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.3.2012 19:43:20   
petarda
K sreči je bil očitno res kriv antibiotik user posted image user posted image user posted image ...hvala bogu je to bila zadnja doza. Junior je videti OK, tak da grem jutri v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.3.2012 20:54:39   
*bubi*
jao, petarda... si pa res v nezavidljivi situaciji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.3.2012 22:23:27   
petarda

jao, petarda... si pa res v nezavidljivi situaciji user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz samo upam, da bodo otroci zdaj zdravi...pa bo vse štimalo user posted image .....al nam že pripada mal mira user posted image

Lahko noč...in leeeep jutrišnji dan. Zame bo kar malo usoden user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.3.2012 6:59:39   
ada2
dobro jutro!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
27.3.2012 14:17:24   
*bubi*

Lahko noč...in leeeep jutrišnji dan. Zame bo kar malo usoden user posted image ....

user posted image  daj povej, daj povej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
27.3.2012 14:19:53   
*bubi*
aja, dobila novo odločbo CSD. Pravzaprav 4!! odločbe.

Za dve zadevi so sami obravnavali, čeprav mi ti dve pravici nista nikoli pripadali in nikoli nisem zaprosila za njih. Jah, imajo čas, in predvsem denar, da iste stvari 4x printajo in pošiljajo.

Ostali dve pa po pričakovanjih... vrtca bo kar nekaj več za plačevat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.3.2012 19:31:59   
NinaŠ

user posted image  daj povej, daj povej user posted image user posted image user posted image

ja no dej reč že user posted image user posted image user posted image

Bubi user posted image user posted image user posted image
sem prav vesela, da smo z vrtcem že končali user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.3.2012 19:41:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

saj tak ko gledam poročila, sem jaz vseeno ful dobro skoz prišla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.3.2012 20:03:43   
petarda
Eh....saj nič takega...recimo temu, da bom za kratek čas v službi na lepem delovnem mestu user posted image ...pridobila bom nekaj novih izkušenj in si rezervirala plac za kasneje, ko ne bodo otroci več tako zelo majhni. user posted image  Me je pa kar malo strah...ker bom skoraj vržena v vodo...samo upam, da splavam in me ne odnese user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.3.2012 20:04:31   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

saj tak ko gledam poročila, sem jaz vseeno ful dobro skoz prišla user posted image

Nisem gledala poročil, odločbe pa tudi še nimam...in me je kar malo strah user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.3.2012 20:58:48   
*bubi*

Me je pa kar malo strah...ker bom skoraj vržena v vodo...samo upam, da splavam in me ne odnese user posted image

user posted image user posted image  sem vesela. Itak da boš splavala. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.3.2012 21:01:41   
*bubi*

Nisem gledala poročil, odločbe pa tudi še nimam...in me je kar malo strah user posted image

eh, boljše da ne....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.3.2012 6:38:47   
NinaŠ

Me je pa kar malo strah...ker bom skoraj vržena v vodo...samo upam, da splavam in me ne odnese user posted image

user posted image user posted image  sem vesela. Itak da boš splavala. user posted image

podpis user posted image

Pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.3.2012 8:33:12   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?