|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
23.3.2012 10:58:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes smo starši vabljeni, da pridemo na plavalni tečaj pogledat napredek svojih otrok user posted image upam, da se mi rata zmuznit iz službe user posted image

Ok...tole mi pa res ni jasno, kako ti bo ratalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
23.3.2012 11:04:28   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz nisem nič preračunavala...pričakujem pa višji vrtec in nižji OD user posted image .... Je pa par strank prišlo na banko, ko sem delala in so imeli občutno manjši OD user posted image ....res....namesto recimo 180, samo 80....user posted image ... In to stranke, ki imajo minimalne plače, blokirane račune in res komaj komaj čakajo OD user posted image .

ja, saj v tem je štos.... eh. Po eni strani moram bit srečna da je tako kot je, po drugi strani pa bomo ravno taki najbolj kaznovani.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
23.3.2012 11:05:22   
*bubi*

hahaha... to pa se ne sme tukaj gor napisat. Je pač treba naredit tako, da ne bo kdo nezadovoljen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
23.3.2012 11:53:38   
Paštetka
Res se ne spomnim kakšne plane smo takrat imeli, samo vem, da sem ti pripeljala cel avtobus ... Pa ne spomnim se, da smo bili lačni .... jaz bi ti ziher rekla, da mi daj kakšno banano in nutelo . Pa prišli smo itak zadnji trenutek, ne? Ni bilo tako, da bi se nekje morali dobiti, pa se nismo in si ti potem povabila k sebi???  Je bilo slabo vreme...al kaj?  

Vem samo, da si rekla naj pridemo enkrat spomladi, da si lahko ogledamo vse lepote...pa nek otok ljubezni? To mi je ful ostalo v spominu

točno tako. In potem je bilo že pozno, da bi kamorkoli šli in smo bili pri nas. Jaz pa prazen hladilnik user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
23.3.2012 11:55:49   
Paštetka
mislim, da bi pri nas imeli vsi prostor user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.3.2012 15:16:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

mislim, da bi pri nas imeli vsi prostor user posted image

paštetka očitno vabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
23.3.2012 15:17:00   
*bubi*

Danes smo starši vabljeni, da pridemo na plavalni tečaj pogledat napredek svojih otrok user posted image upam, da se mi rata zmuznit iz službe user posted image

ratalo user posted image user posted image user posted image  in mi ni žal. Bubi je dobil priznanje za srebrnega morskega konjička user posted image user posted image user posted image  Ponosna mami user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
23.3.2012 20:05:19   
Paštetka
Komot, pridete. user posted image

3.4. Imava z malim v LJ na gastro oddelku pregled. Bo katera v LJ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
23.3.2012 20:29:31   
ada2
evo mene
bila danes v ikei
zapravila ??? ja, kar nekaj... recimo tisti dodatek za veliko družino.... ampak, da povem, sem kupila indukcijsko ploščo in čez kakih 10 dni pridejo kuhinjo montirat in tako je v bistvu to za vse, pa če pogledamo tako, da so otroci itak skoz lačni in bom kuhala v bistvu za njih, je bil to dobro naložen denar. sicer pa, zakaj bi se opravičevala?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
23.3.2012 20:33:02   
ada2
glede obiskov...
ja, jaz imam definitivno rada, da se najavijo, čeprav sprejmem z veseljem tudi nenajavljene, ampak tisti potem dobijo samo kavo in sok, pa če imajo srečo kake piškote ali kokiceuser posted image
bo pa zdaj, ko smo se "preselili" bistveno lažje sprejemat obiske in se že zelo zelo veselimuser posted image  evo, vabljeneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
23.3.2012 20:36:47   
ada2
petarda tisti termin jaz v nedeljo delam, pa sem potem v ponedeljek fraj in bi se res lahko kje dobili.... če bo kuhinja pri nas že zmontirana lahko pri nasuser posted image
a bi nam ti lahko zaupala kam ste namenjeni?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.3.2012 20:39:16   
ada2
odločbo sem pa jaz že dobila in OD je ostal isti, vrtec se nam je pa podražil za 1x več.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.3.2012 20:40:41   
ada2
ok, a bo kera prišla čvekat al bom mela monologe?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.3.2012 20:42:33   
ada2
aja, adam je tudi imel zaključek plavalnega tečaja dane in je dosegel srebrnega morskega konjičkauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
23.3.2012 21:00:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

odločbo sem pa jaz že dobila in OD je ostal isti, vrtec se nam je pa podražil za 1x več.

Najprej user posted image  in potem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
23.3.2012 21:00:44   
*bubi*

ko smo se "preselili" bistveno lažje sprejemat obiske in se že zelo zelo veselimuser posted image  evo, vabljeneuser posted image

hehe, komaj čakam, da pridem tvojo delovno sobo sprobat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.3.2012 21:01:25   
*bubi*

aja, adam je tudi imel zaključek plavalnega tečaja dane in je dosegel srebrnega morskega konjičkauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.3.2012 21:02:15   
petarda

Čestitke....njemu in bubiju user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
23.3.2012 21:04:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Komot, pridete. user posted image

3.4. Imava z malim v LJ na gastro oddelku pregled. Bo katera v LJ?

Jaz ne user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.3.2012 21:08:37   
petarda
Drugače pa sem danes takšna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je šef danes pritežil zaradi bolniških....sem se ravno zdaj bubi user posted image  zjadala na FB user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
23.3.2012 21:16:28   
*bubi*

user posted image

pričakujem enako, čeprav 2x toliko vrtca si pa ne bi mogla privoščit... že sedaj čisto dovolj plačujem.

Bom pa predlagala CSD, da razlike lepo na pol razdeli in očetu dvigne preživnino ob "usklajevanju življenjskih stroškov" user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.3.2012 21:18:05   
petarda

user posted image

pričakujem enako, čeprav 2x toliko vrtca si pa ne bi mogla privoščit... že sedaj čisto dovolj plačujem.

Bom pa predlagala CSD, da razlike lepo na pol razdeli in očetu dvigne preživnino ob "usklajevanju življenjskih stroškov" user posted image user posted image user posted image  

Samo res user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.3.2012 21:31:09   
ada2
no, saj pri nas je bilo kar za pričakovati povečanje vrtca... prej smo plačevali samo 10% cene, zdaj plačujemo 20% ... še vedno ni neka bajna vsota, ampak pozna pa se, sploh, ko je miha še vedno v jaslični skupini, čeprav je že skoraj 1 leto brez plenic in se sam hrani. so mi sicer rekli v vrtcu, da lahko zaprosim za premestitev v večjo skupino, ampak zdaj je z vrstniki, ki bodo po večini šli skupaj v šolo in mi je žal ga nekaj prestavljat. do septembra bo pač položnica za vrtec malo večjauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.3.2012 7:07:13   
petarda
Jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte leeeeeeeeeeeeeep dan user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.3.2012 7:44:32   
*bubi*
Hvala za kavico user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?