|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
24.3.2012 8:39:03   
ada2
dobro jutro!
kaj boste počeli danes?
mi bomo šli verjetno k babici v osluševce ima adam tam svoj vrt, pa mora iti prečekirat, če je kaj zrastlouser posted image
sta pa prava kmetovalca moja fanta postala te dni.... vsako zrno hočeta posaditi, obuvata samo še škornje, blatna sta pa od pet pa do glave tudi cel dan. user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.3.2012 15:35:02   
Paštetka
Presadila rože. No, ne vse, tiste potrebne. Spakirala otroku 37 kil starega papirja in zavezala za v šolo. Perem cunje,sušim. Kupila otrokoma športne copate. Morala bi še likati, pa se mi trenuto ne da. user posted image ?

Kaj naj naredim z božično zvezdo? Še vedno je lepa kot prvi dan, jaz bi pa imela radav stanovanju pomlad.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.3.2012 15:51:11   
petarda
Bila na vrtu. Posadila pet vrst solat, čebulček, česen, por, peso, fižolček, grah, korenček, petršilj. user posted image  Pozabila, da je petardito vabljen na sošolkin rojstni dan user posted image . Zdaj čakam, da pride še on domov, da ga odpeljem. Zvečer se pa ZRUŠIM v posteljo. Likala bom jutri. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.3.2012 18:23:17   
NinaŠ
Čestitke obema za srebrne konjičke user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!

Bili na Krvavcu, Anže bil 12. user posted image user posted image user posted image user posted image (glede na to, da je doma bruhal od treme user posted image zeloooo pohvalno), bili v šopingu,... kofetkali na vrtu, kjer nas je ujela toča?!?!???? user posted image , oprala in posušila 4 stroje cunj (zdaj ko je pralni stroj popravljen user posted image ), ki me zdaj čakajo, da jih še zložim user posted image user posted image user posted image (peglam samo po potrebi user posted image ). Aja vmes sem še biskvit za torto spekla, zdaj pa tuhtam kakšno naj naredim user posted image (da ne bo spet nutelina user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bila na vrtu. Posadila pet vrst solat, čebulček, česen, por, peso, fižolček, grah, korenček, petršilj. user posted image

Vrt? Pri nas se sadi/seje tam okrog 1. maja user posted image , no mogoče bo letos, če se kaj drastično ne ohladi, malo prej. Ampak - to ima načez v.d. tašča user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.3.2012 18:30:03   
NinaŠ
Aja, Tina se je odločila, da se poizkusi v športnem plezanju (na umetni in naravni steni), tako da sem jo vpislala v 3 mesečni tečaj... upam, da ji bo všeč in se bo držala vsaj enega športa user posted image . Začne aprila, tako da poročilo sledi takrat user posted image .
V četrtek pa ima plesni nastop v okviru območne revije plesnih skupin user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
24.3.2012 18:57:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kaj boste počeli danes?

dopoldan oprali in posušili 3 stroje cunj, likanje sledi jutri. Se malo potepali - knjižnica, pa kofetkanje, popoldan pa bili pri babici na praznovanju RD user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
24.3.2012 20:36:25   
ada2
no, mi smo tudi 3 stroje cot oprali...
pa na vrtu smo bili, pa na mini obisku pri andrejevi botri, pa čisto utrujeni smo domov prišli, komaj še tolko sta fanta zdržala, da sta se stuširala, pa direkt izpod tuša v posteljouser posted image
jutri jaz delam celi ljubi dan, potem sem pa celi ljubi teden še na dopustu, potem delam v ponedeljek in sem spet na dopustu do nedeljeuser posted image  in to še vse lanski dopust.

aja, najboljša novica je pa prišla malo prej.... moj nečak (od moje sestre sin star skoraj 15 let) je bil prvi na mednarodnem tekmovanju v kickboxu v makarski v semi in light kontaktu kategorije do 47 kguser posted image user posted image user posted image
se mi kar smeje od ponosauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
24.3.2012 21:26:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jutri jaz delam celi ljubi dan, potem sem pa celi ljubi teden še na dopustu, potem delam v ponedeljek in sem spet na dopustu do nedeljeuser posted image  in to še vse lanski dopust.

zakaj pa hodiš tisti en dan vmes delat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
24.3.2012 21:30:46   
petarda
Čestitke Ada tvojemu nečaku user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Anžetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj... sploh, ker ima tremo user posted image

Bubi...je bila torta babici všeč? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
24.3.2012 21:33:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Vrt? Pri nas se sadi/seje tam okrog 1. maja user posted image ,

Pri nas pa ne smučamo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
24.3.2012 21:35:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi...je bila torta babici všeč? user posted image

jaaaaaaaaa. Pa dobra je tudi bila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.3.2012 7:43:15   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ada, user posted image user posted image user posted image za nečaka, res si lahko ponosna user posted image

kaj boste počeli danes?

user posted image user posted image user posted image pojma nimam user posted image
in - kaj boste kuhali danes? user posted image user posted image user posted image pojma nimam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.3.2012 8:45:11   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Ja, danes bi lahko za kosilo očki poskrbeli user posted image

Pa lep dan vsem skupaj, zvečer pa vam napišem, kako sta me moja sončka presenetila. Al pa "presenetila". user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.3.2012 10:06:12   
NinaŠ
o saj res danes je naš dan user posted image Drage mamice user posted image user posted image user posted image

Od mojih ne pričakujem kakega posebnega presenečenja, saj so bolj slabi v datumih user posted image user posted image je že zabušil user posted image , saj sva še 3 ure pokoci, pa se še ni spomnil kateri dan je danes user posted image . Kosilo oz. vsaj del, pa itak on kuha, ker naredi najboljšo govejo juho na svetu user posted image . Danes se lahko povabite na nenapovedan obisk, juhe bo dovolj za vse, za posladek pa imam nutelino torto user posted image , ki je tudi ni prav malo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.3.2012 10:51:54   
Paštetka
Čestitke, ada nečaku.

Mi gremo danes na praznovanje 60- letnice k teti.

Z dragim pa danes raznujeva 6 obletnico poroke user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.3.2012 13:58:10   
*bubi*

user posted image je že zabušil user posted image , saj sva še 3 ure pokoci, pa se še ni spomnil kateri dan je danes user posted image .

Jaz sem že za 8. marec gledala, da so povsod bili štanti z rožami postavljeni. Na takih priročnih mestih za avto ustavit  (avtobusne postaje, pred šolouser posted image ) user posted image
No, danes so tudi... tako da je treba it malo ven, pa se bo spomnil.

Otroka nista v šoli nič izdelala v ta namen?
Bubi je v petek prišel domov in takoj rekel, da ne smem v torbico pogledat user posted image  in potem je skril čestitko. Nadaljevanje pa zvečer user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.3.2012 18:13:18   
NinaŠ

sem mislila da ne, pa sem ravno zdajle brisala solze sreče user posted image ... Anže mi je podaril rožico narejeno iz slamice in kolaža, Tina pa mi je zrecitirala pesmico:
Jaz imam pa goslice,
goslice zveneče,
ki pojo mi pesmice,
pesmi zlate sreče.
Jaz imam pa mamico,
mamico ljubečo,
ji zapojem pesmico,
ji prinesem srečo.
...na koncu pa rekla: "Mami rada te imam" user posted image itak sem že na polovici pesmice jokala user posted image

...od desca pa nič user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.3.2012 20:05:58   
petarda

sem mislila da ne, pa sem ravno zdajle brisala solze sreče user posted image ... Anže mi je podaril rožico narejeno iz slamice in kolaža, Tina pa mi je zrecitirala pesmico:
Jaz imam pa goslice,
goslice zveneče,
ki pojo mi pesmice,
pesmi zlate sreče.
Jaz imam pa mamico,
mamico ljubečo,
ji zapojem pesmico,
ji prinesem srečo.
...na koncu pa rekla: "Mami rada te imam" user posted image itak sem že na polovici pesmice jokala user posted image

...od desca pa nič user posted image user posted image

Povej no...user posted image

Midva z lubijem zjutraj vstaneva in čekirava vse ure v stanovanju, študirava ali je 6 ali 7 po novi uri in katere ure so se same prestavileuser posted image ... In pride petardito iz sobice...že od daleč mi ponuja rokico...(se itak nisem spomnila kateri dan je user posted image ) in pravi..."najlepši materinski dan ti želim, rad te imam." user posted image user posted image  In potem me je pogledal globoko v učke... - smo ga tako učili, ko je recitiral prababici za 80 let...in rekel, da mi bo povedal pesmico.

Ne bom lovil zvezdic-
na nebu naj žarijo.
Rož ne bom iskal-
kjer so, tam naj cvetijo.
Nič ptičk ne bom prosil,
da pesmice bi pele-
naj letajo, kjer hočejo
proste in vesele.

Sam bom zapel
pesem iz srca,
pa bo najbolj vesela
moja mamica!

In potem se je takooo stisnil user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jaz sem se komaj zadržala že pred pesmico, med pesmico so se mi solze same ulile...petardito je to opazil, ampak je malo pogoltnil in nemoteno nadaljeval...mene je pa čisto sesul user posted image user posted image user posted image ....Res je srček. No zraven mi je podaril rožico, ki jo je izdelal v šoli in jo je tudi uspešno skrival user posted image . Takoj, ko so v petek prišli iz šole jo je dal na skrivno mestouser posted image ...potem so me polubčkali pa še junior, mini in oči...ki je imel tudi polne oči solz user posted image user posted image .

No...potem sem ga prosila čez dan še dvakrat za pesmico... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.3.2012 20:07:10   
Paštetka
Meni je Muser posted image tudi zapel to pesmico, pa rekel je : "mama, vse najboljše za materinaki dan" in mi dal roko. user posted image
Pa Muser posted image se je tudi trudila nekaj zapeti user posted image

Pa včeraj sta se doma sama spomnila in nama z atijem dala čestitko, ki sta jo sama naredila. Pisalo je: Mama vse najboljše za materinski dan. Ati vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image
Sva bila v sedmih nebesih.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.3.2012 20:08:11   
petarda
Paštetka čestitke tudi tebi in možeku user posted image user posted image ...na lep datum sta se poročila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.3.2012 20:10:11   
petarda
Čaki...a Suser posted image  ima pa rojstni dan? No, potem pa čestitke tudi njemu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.3.2012 20:19:48   
Paštetka
Jutri ima user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.3.2012 20:22:46   
Paštetka
Aja, no možek nama je pa že včeraj kupil šopek vrtnic

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.3.2012 20:42:23   
petarda
Bubi..čakamo nadaljevanje...grem zdaj zlikat...pa se vrnem prebrat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.3.2012 20:48:10   
Paštetka
Moj dragi si je pa sam zlikal srajce user posted image
Jaz sem mu pa ta čas naredila dve tiramisu torti za jutri.

Delo je potrebno razdeliti. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 25.3.2012 20:49:30 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?