Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* eh, borbe so pri nas... bubi ne bi barval, meni se tudi zdi to barvanje. Ampak ok, s skupnimi močmi smo včeraj vsi trije pobarvali sličice v matematičnem delovnem zvezku . Še bubika je pomagala... mislim, da bo najbolj taktično, če njo naučimo lepo barvat nam je na sestanku rekla, da ne podpiše izdelka, ki ga otrok sam ne pobarva, izreže, prilepi. Baje, da se vidi Drugače, pa še nikoli ni napisala nič grdega, vedno pozitivno naravnano. Npr. par mesev nazaj, ko so se naučili samo še eni 4 črke, mu je drugi dan v zvezek napisala: da pa zdaj, ko se je res potrudil, da je zelo lepo pisal. Vedno v takem smislu nekaj napiše. Še nam staršem vedno reče, da nič "šimfat", ampak samo hvalit in opogumljat. jao...nam tudi to barvanje ne sede Sva se pa včeraj fajn skregala. So imeli za domačo nalogo prebrati dva odstavka 3x. In vsako piko je bral kot vejico in vsako vejico kot piko . jao.... sem mu sama prebrala, nakazovala kako z glasom gor...dol... jao... mislila sem, da se mi vtrga. Pa 3 tedne nazaj je čudovito bral pike in vejice. Včeraj pa kot... da ne bi bil on. Od jeze sem vrgla pobarvanke na tla, ki so bile na stolu, ko sme se vsedla. No, danes zjutraj, pa prebere brez napake . Omenim mu tudi, da mora danes sobo pospraviti. Pa mi reče, da bom jaz tudi mogla, ker sem jaz vrgla pobarvanke na tla, ker sem bila "jezna" Mislim, da je bila napaka, da sem mu pustila, da bere zvečer pred spanjem in ne prej.
|