|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
24.1.2012 15:06:38   
Paštetka
Limit za fotoaparat.. Kaj pa vem. Glede na to, da dam veliko na dobro fotko in na spomine, ter da bom v Dubaju verjetno dobila kakšnih 20-30 % ceneje... BI rekla višji rang.

Kar se tiče barvic... Eh... So me klicali iz šole,da naj pridem po otroka, ker ga boli grlo in trebušček in da ni jedel niti kosila in da že cel dopoldan stoka. Tako, da sem čisto pozabila na barvice. Fasal je streptokokno angino. 10 jih manjka v razredu user posted image
Pa ti so hujši kot v vrtcu. Jaz ne vem, če se ližejo ali kaj delajo user posted image
Tako, da... Smo do naslednjega tedna doma. Torbo mi bo pa v petek prinesla soseda in potem napišem. Bom pa šla še v DZS pogledat. Hvala. A so te iste kvalitete kot nemške?

Zdaj še samo čakam, da mala zboli. Sem pa danes pri zdravniku "izkoristila gužvo". Je rekla zdravnica M, da se ne sme z mamo in s sestrico lubčkat, jaz pa dodala: pa spat pri mami tudi neuser posted image user posted image zadnje čase imamo spet goste selitve ponoči. Pa saj me ne moti, da prideta k meni spat, samo brcanje,pa božanje sredi noči, pa objemanje in spet tiščanje nog med moje noge, pa odkrivanje, pokrivanje, pa pihanje v uho, smrčanje... Jaooooo, rabim vsaj 2 dni miru ponoči, potem pa lahko spet se prideta stisnit user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.1.2012 18:25:48   
petarda
Paštetka jaz sem gledala predvsem DSLR aparate, tako da ti ne znam kaj dosti pomagat, sta bolj Nina in bubi v igri. Bi pa jaz v tvojem primeru gledala na to, da ima tudi možnost snemanja filmčkov, ker mi kamere skoraj nikamor več ne nosimo in večino filmčkov snemamo s fotoaparatom. Prejšnji ixus, ki smo ga imeli, tega ni imel in sem ful pogrešala. user posted image  Pa zoom je tudi fajn, da je malo večji...tisti pri tvojem izboru ima samo 5x.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.1.2012 18:28:27   
Paštetka
Jap

Jaz bi zoom, pa širokokotni, pa ful pikslov,pa takega za športne aktivnosti, da ni zamegljeno in takega, ko lahko filmček narediš, pa da lahko slikaš v temi... Pa še bi se kaj našlo. user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.1.2012 18:28:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Limit za fotoaparat.. Kaj pa vem. Glede na to, da dam veliko na dobro fotko in na spomine, ter da bom v Dubaju verjetno dobila kakšnih 20-30 % ceneje... BI rekla višji rang.

Kar se tiče barvic... Eh... So me klicali iz šole,da naj pridem po otroka, ker ga boli grlo in trebušček in da ni jedel niti kosila in da že cel dopoldan stoka. Tako, da sem čisto pozabila na barvice. Fasal je streptokokno angino. 10 jih manjka v razredu user posted image
Pa ti so hujši kot v vrtcu. Jaz ne vem, če se ližejo ali kaj delajo user posted image
Tako, da... Smo do naslednjega tedna doma. Torbo mi bo pa v petek prinesla soseda in potem napišem. Bom pa šla še v DZS pogledat. Hvala. A so te iste kvalitete kot nemške?

Zdaj še samo čakam, da mala zboli. Sem pa danes pri zdravniku "izkoristila gužvo". Je rekla zdravnica M, da se ne sme z mamo in s sestrico lubčkat, jaz pa dodala: pa spat pri mami tudi neuser posted image user posted image zadnje čase imamo spet goste selitve ponoči. Pa saj me ne moti, da prideta k meni spat, samo brcanje,pa božanje sredi noči, pa objemanje in spet tiščanje nog med moje noge, pa odkrivanje, pokrivanje, pa pihanje v uho, smrčanje... Jaooooo, rabim vsaj 2 dni miru ponoči, potem pa lahko spet se prideta stisnit user posted image user posted image

Za M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdravi in za Muser posted image , da ne bo pobrala...če pa že, pa naj čimprej, da bosta že oba k sebi prišla, ko potujete..(kdaj že?)

Junior se tudi ponoči še zbuja in gre lubi ponavadi k njemu spat, petardito pa se redko zbuja in takrat ponavadi pride on k nama. Prideta pa vsako sobotno in nedeljsko jutro se stisnit user posted image user posted image user posted image  v tavelko posteljo. Takrat še minija vzamemo iz posteljice in nas je vseh 5 na 160 cm....ampak se imamo naaaajlepše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.1.2012 18:50:14   
petarda
A se lahko malo pohvalim in spet opravičim svoj špeh?

Petardito računa do 100 user posted image . Ko rečem računa mislim sešteva in odšteva...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Danes sem mu dala take primere:

23+15=
42-28= (ta je še meni ful težak user posted image )=

88-35=
12+16=
72-16=

In je VSE prav izračunal user posted image user posted image user posted image  

Že včeraj je začel popoldne spraševat koliko je to in koliko je ono...pa sva se kar vsedla potem za mizo in sem mu napisala par računov, da vidim kje je. Na moje presenečenje je na + vse prav zračunal, pri - pa so mu delali težave tisti računi, kjer je druga desetica višja od prve (če razumete kaj hočem povedat, ko se sploh ne znam pravilno izražat user posted image ). No in potem sem mu razložila kako bi jaz to izračunala, ker mojega ravno ni bilo doma, saj do zdaj mu je vedno on razlagal po kateri poti gre računat. No in je najprej parkrat povedal, da ne razume, potem pa si je stvar nekako po svoje razložil in očitno skapiral, saj vse reši prav user posted image .

Sem pa tudi malo zaskrbljena, saj je prejle doma povedal, da je v jutranjem krogu povedal, da je 22-33= minus 11 in je rekel, da ga je učiteljica pohvalila in rekla, da tega pa še zelo dolgo ne bodo jemali.
Smo pa do tega tudi čisto po naključju prišli včeraj, ker si je sam napisal račun, ki gre v minus in smo mu pač povedali, da lahko greš računat tudi v minus. Sicer na števlikah od 1 do 10, pa je potem sam prišel do tega, da je 22-33= -11. No, zdaj pa me malo skrbi, da bosta učiteljici mislil, da ga doma maltretiramo z računanjem user posted image . Samo, če sprašuje - kaj naj? user posted image  Pa ful ima veselje računat in potem še preveri na kalkulatorju user posted image . No, pa še eno skrb imam - zdaj mi je ful bad, ker mu pač razložimo po svoje, ker vem, da v šoli bodo drugače razložili postopek in me skrbi, da bi pomešal (že jaz in lubi drugače računava in me on ful moti s svojim postopkomuser posted image ) - no, spet - kaj naj user posted image

No, v glavnem - ponosna in zaskrbljena hkrati user posted image user posted image  user posted image . Verjetno se bom z učiteljicama kar na govorilnih urah pomenila kako naj ravnam in če zna biti to zelo moteče user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.1.2012 18:57:44   
petarda
No, pa ko sem se ravno razpisala...bom pa še naprej v tem slogu user posted image

Se vozimo v avtu, ko jih poberem iz vrtcev in šole, po tem, ko smo se pomenili kaj so kje delali...

jaz: Junior, od Neže mamica mi je rekla, da Neža doma stalno govori o tebi. Samo junior in junior. A ona je tebi tudi všeč? Je ona tvoja punca?

Junior: Ja. Ona in Tina. Tina je tudi moja punca. Pa Maj user posted image

Petardito: Upam, da je Neža moderna

Jaz: Moderna? Zakaj moderna?

Petardito: Zato, ker danes je fino, če si moderen. Potem te imajo vsi radi.

Jaz (zaskrbljeno): Aja user posted image  Kakšen pa si to, če si moderen?

Petardito: Ja, tak. Vedno nasmejan. Skoraj nič žalosten. Vedno vesel. Pa da rad pomagaš. Pa da te isto zanima, kot tistega v koga si zaljubljen. Da recimo ne reče eden - pejva v trgovino, drugi bi pa doma televizijo gledal. Pač tak - dober, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne bi bila privezana, bi me z zica dol vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, sem ponosna, da ni rekel, da je moderen tisti, ki je oblečen v fancy šmensi oblačila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.1.2012 19:17:01   
*bubi*

Jap

Jaz bi zoom, pa širokokotni, pa ful pikslov,pa takega za športne aktivnosti, da ni zamegljeno in takega, ko lahko filmček narediš, pa da lahko slikaš v temi... Pa še bi se kaj našlo. user posted image user posted image

to so bili tudi moji kritertiji. user posted image

36x zooma res ne rabim, mi je bila bolj pomembna stabilizacija slike in podobno. Bo pa Nikon P500 od jutri spet v akciji v L.C.

No, če ne bi tega mojega tako ugodno dobila, bi se odločila za malenkost boljši model: Sony HX9V.

Nina, ti si zadovoljna?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.1.2012 19:17:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa ful ima veselje računat in potem še preveri na kalkulatorju user posted image .

user posted image user posted image user posted image  petardito. Sem pa ravno hotela vprašati, če nima kje kakega kalkulatorja user posted image

So pa face toji fantje... ti ne bo nikdar dolgčas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.1.2012 19:56:18   
Paštetka
Jaz samo čakam, da petardito preskoči dva razredauser posted image user posted image

Muser posted image računa do deset brez prstov, ter množi z ena in dvauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.1.2012 20:02:42   
Paštetka
Bubi, a naj potem gledam raje Sonija?
A mogoče kdo ve, če se na te male da slučajno dati od ta velikega ta prednji nos gor?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.1.2012 20:07:15   
NinaŠ

V BigBangu mi je prodajalec rekel, da z 250€+ za kompakta ne moreš zgrešiti user posted image Jaz sem gledala, da ima funkcijo šport, možnosti zaporednih fotografij, da je širokokoten in optičnega zooma vsaj 10x (no izbirno barvo sem tudi hotela, pa je zdaj v 3 tednih še nisem uporabila user posted image , razen, ko sem se igrala)

Eh... So me klicali iz šole,da naj pridem po otroka, ker ga boli grlo in trebušček in da ni jedel niti kosila in da že cel dopoldan stoka. Tako, da sem čisto pozabila na barvice. Fasal je streptokokno angino.

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se drugi ne nalezete user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pa šla še v DZS pogledat. Hvala. A so te iste kvalitete kot nemške?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.1.2012 20:09:16   
petarda

A mogoče kdo ve, če se na te male da slučajno dati od ta velikega ta prednji nos gor?

Objektiv? Sony Nex 5. Objektiv skoraj večji od aparata samega user posted image . Meni so ga priporočali, ko sem hotela enega za vse - tako, kot ti, samo sem potem vseeno vzela DSLR. Mi je pa takrat v foto studiu rekel, da naj bi bil v nekaterih primerih celo boljši, kot DSLR.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.1.2012 20:12:40   
NinaŠ

A se lahko malo pohvalim in spet opravičim svoj špeh?

Petardito računa do 100 user posted image . Ko rečem računa mislim sešteva in odšteva...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Danes sem mu dala take primere:

23+15=
42-28= (ta je še meni ful težak user posted image )=

88-35=
12+16=
72-16=

In je VSE prav izračunal user posted image user posted image user posted image  

Že včeraj je začel popoldne spraševat koliko je to in koliko je ono...pa sva se kar vsedla potem za mizo in sem mu napisala par računov, da vidim kje je. Na moje presenečenje je na + vse prav zračunal, pri - pa so mu delali težave tisti računi, kjer je druga desetica višja od prve (če razumete kaj hočem povedat, ko se sploh ne znam pravilno izražat user posted image ). No in potem sem mu razložila kako bi jaz to izračunala, ker mojega ravno ni bilo doma, saj do zdaj mu je vedno on razlagal po kateri poti gre računat. No in je najprej parkrat povedal, da ne razume, potem pa si je stvar nekako po svoje razložil in očitno skapiral, saj vse reši prav user posted image .

Sem pa tudi malo zaskrbljena, saj je prejle doma povedal, da je v jutranjem krogu povedal, da je 22-33= minus 11 in je rekel, da ga je učiteljica pohvalila in rekla, da tega pa še zelo dolgo ne bodo jemali.
Smo pa do tega tudi čisto po naključju prišli včeraj, ker si je sam napisal račun, ki gre v minus in smo mu pač povedali, da lahko greš računat tudi v minus. Sicer na števlikah od 1 do 10, pa je potem sam prišel do tega, da je 22-33= -11. No, zdaj pa me malo skrbi, da bosta učiteljici mislil, da ga doma maltretiramo z računanjem user posted image . Samo, če sprašuje - kaj naj? user posted image  Pa ful ima veselje računat in potem še preveri na kalkulatorju user posted image . No, pa še eno skrb imam - zdaj mi je ful bad, ker mu pač razložimo po svoje, ker vem, da v šoli bodo drugače razložili postopek in me skrbi, da bi pomešal (že jaz in lubi drugače računava in me on ful moti s svojim postopkomuser posted image ) - no, spet - kaj naj user posted image

No, v glavnem - ponosna in zaskrbljena hkrati user posted image user posted image  user posted image . Verjetno se bom z učiteljicama kar na govorilnih urah pomenila kako naj ravnam in če zna biti to zelo moteče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami, misim, da si si zaslužola špeha do konca življenja user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sploh ne morem verjet user posted image Pri nas niti Anže ne zna še tega računat (res pa, da nima interesa user posted image ). Tina sešteva in odšteva s prsti (čeprav jih ponavadi skrije user posted image ) do 10 user posted image
poudarjeno: računi s prehodom user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.1.2012 20:13:40   
Paštetka
Ok, daj mi prosim že 1x razloži kaj je to DSLR ali kaj že user posted image
Objektiv, jauser posted image sem mislila. Sao res bi bil vsaj 5 krat večji user posted image user posted image bi mogla objekriv držat, ko bi slikala namesto fotkiča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.1.2012 20:14:52   
NinaŠ

Nina, ti si zadovoljna?

sem user posted image , samo na nove dimenzije se pa še nisem privadila, čeprav je majhen je bil prejšnji še manjši user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
24.1.2012 20:16:10   
NinaŠ

Jaz samo čakam, da petardito preskoči dva razredauser posted image user posted image

Muser posted image računa do deset brez prstov, ter množi z ena in dvauser posted image

Ja in bravo user posted image user posted image Max

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
24.1.2012 20:17:14   
petarda
http://bubasvabe.blog.siol.net/2010/07/16/sony-nex-5/

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.1.2012 20:32:50   
*bubi*

To pa je zda novi Nikon 1 user posted image  Mali kompakt z izmenljivimi objektivi.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
24.1.2012 20:56:04   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

To pa je zda novi Nikon 1 user posted image  Mali kompakt z izmenljivimi objektivi.

Ja, tega sem tudi jaz hotela predlagat user posted image . Samo mene pri tem tudi moti, da je z objektivom prevelik za v žep, brez objektiva pa neuporaben user posted image Isti ne pomoje Sonyjev Nex5

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
24.1.2012 20:58:29   
Paštetka
Zdaj imava canona. A obstaja kakšen mali, da se lahko da gor tudi objektiv od ta velikega ali je to brezveze gledat, glede na to, da ga bom itak rabila za v žep, ker ta velikega že imamo? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
24.1.2012 20:59:54   
Paštetka
user posted image
Nina sva isto pogruntale user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.1.2012 23:23:20   
petarda
Paštetka

http://www.mojmikro.si/v_srediscu/podrobneje_o/zrcalnorefleksni_ali_kompaktni

Saj tvoj canon je verjetno DSLR, ne?

Pri Sony nex-5, pa lahko vzameš oba objektiva, pa imaš potem enega za v žep in enega za doma user posted image . Samo tisti za v žep, je vseeno malo velik. Mene ni prepričal. Imam potem raje Nikona doma in res mali fotoaparat za v žep. user posted image  Čeprav moram rečt, da sem se kar navadila trogat torbo s sabo. Se počutim včasih, kot osel. Petarditova torba, juniorjeva, minijeva, pa še ena splošna, pa še torba s fotoaparatom user posted image user posted image user posted image user posted image ...se tolažim, da bo lažje, ko bo vsak svojo torbo nosil user posted image .

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.1.2012 7:42:29   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.1.2012 8:14:32   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Se počutim včasih, kot osel. Petarditova torba, juniorjeva, minijeva, pa še ena splošna, pa še torba s fotoaparatom user posted image user posted image user posted image user posted image ...se tolažim, da bo lažje, ko bo vsak svojo torbo nosil user posted image .

oh, ja, znano... vsako jutro. user posted image  Popoldan pa se vsemu temu pridružijo še vrečke z nakupi.

Sicer pa jaz kakšno stvar kar otrokoma prepustim, ker ne gre. Upoštevaj, da moram še zoprna vrata s ključem odpirat na prehodu garaža/klet user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.1.2012 8:43:33   
Paštetka
Saj tvoj canon je verjetno DSLR, ne?

no, dobro, da zdaj vem da je moj tudi DSLR .

Jaz vem samo, da se da na mojem objektiv menjati, da dela lepe slike, da ima ful enih funkcij, vendar uporabljam samo eno. ok v 99%

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......