|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
26.1.2012 9:40:38   
Paštetka
Še to moram deliti z vami.

Sin mi je danes prvič čisto sam skuhal kavico. user posted image user posted image

Res, da je pol posode illya končalo v pomivalni, ker se mu je zvrnila posoda, ampak.... mami ni bila hudauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.1.2012 13:15:42   
petarda
Bravo za Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in mami user posted image . A jo je skuhal na aparatu ali na kuhalni plošči? user posted image

A tukaj je pa ne bo nobena skuhala? Al je že bila, pa sem jo spregledala? user posted image

Dogaja se mi 100/h, ne vem kje se me glava drži....stanovanje pa ostaja nepospravljeno user posted image ...ni prave motivacijeuser posted image  user posted image ..... Takooooooooooo lepi dnevi so, kdo bi bil notri, razen ko je nuja? user posted image .... Upam, da bo kaj dežja čez vikend, čeprav soboto imamo celo v dogodkih dva rojstna dneva in zvečer še predstava, v nedeljo pa smo mislili it malo prezračit na morje...no, takrat bi lahko bil sončekuser posted image

Ajdi...šibam vsaj z večjega pospravit, predno gremo po otroke....in po sušilni stroj, danes je prišel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.1.2012 13:28:39   
Paštetka
Zakaj pa bravo mami? A zato, ker sem se zredila? user posted image user posted image
Na avtomatu je kuhal. Ne bi mu še dovolila igranja z vročo vodo na štedilniku!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.1.2012 13:41:27   
petarda
Mislila sem sicer, da bravo mami, ker si ga navadila kafe skuhat...user posted image user posted image user posted image  

A pol praviš, da se še ni za igrat z vročo vodo user posted image ...jaz sem pa ravno razmišljala, da bi v soboto še petarditu pokazala kako se kavica skuha user posted image ...no, saj bom zraven stala. user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.1.2012 13:43:19   
petarda
Zdaj obešam cunje in vidim, da sem si vse črno kupila za v službo user posted image user posted image user posted image ....edina bela bluzica, ki mi je bila v trgovini blazno všeč pa mi več ne diši user posted image ... Mi nikakor ne stoji, tista ogledala v trgovini so ziher varljiva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.1.2012 15:12:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

tista ogledala v trgovini so ziher varljiva user posted image user posted image user posted image

Ziher. In pika. user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.1.2012 15:14:00   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

tista ogledala v trgovini so ziher varljiva user posted image user posted image user posted image

Ziher. In pika. user posted image user posted image user posted image

Itak user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.1.2012 15:20:15   
Paštetka
Nop...bravo ati!user posted image pri nas ati kuha kafe. On se hvali, da najboljšo kavo v mestu kuha, tako, da se jaz več ne štulim zraven. In ja on ga je naučil.
Jaz ne vem, če bi si upala malega in džezvo sama pustiti, ali pa tudi, da zraven stojim. Nekak me je strah, da bi kakorkoli nase potegnil... Posledice bi bile katastrofalne. Naš Muser posted image je preveč "hiter" za te stvari. Vse bi na hitro, kao da ve,potem pa samo vse leti. Skodelico je tudi eno razbil user posted image . Sicer so na avtomatu, in je malo preveč cuknil pa so letele. Pa ne zdaj, že prej, ko je dediju kuhal user posted image . Dedi je pa tudi cvetel. Saj je res to enkratni trenutek, zato se ne obremenjujem preveč s skodelicami, kavo....user posted image . Zankrat user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
26.1.2012 15:22:21   
Paštetka
Nina, prišlo je user posted image user posted image . Lepe so. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
26.1.2012 16:33:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Nina, prišlo je user posted image user posted image . Lepe so. user posted image

Zakaj sta tako skrivnostni? user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
26.1.2012 16:37:24   
NinaŠ

Skrivnostni user posted image zakaj pa ne spremljaš debat čez celo RR? user posted image user posted image
...gre za bele sandalčke, ki jih Paštetka rabi za ZIMSKE user posted image user posted image user posted image počitnice

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 26.1.2012 16:38:13 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 461
26.1.2012 16:40:07   
NinaŠ

Zdaj obešam cunje in vidim, da sem si vse črno kupila za v službo user posted image user posted image user posted image ....edina bela bluzica, ki mi je bila v trgovini blazno všeč pa mi več ne diši user posted image ... Mi nikakor ne stoji, tista ogledala v trgovini so ziher varljiva user posted image user posted image user posted image

oh, daj nehaj se že sedaj sekirat zaradi cunj, to pritiče pol ure pred odhodom v službo user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, svoje fotke v službenih cunjah pa nimam user posted image user posted image user posted image user posted image no mogoče se kdaj spomnim in kako naredim user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.1.2012 16:41:59   
NinaŠ
Mi gremo pa danes na nočno smuko user posted image user posted image user posted image ...hm, če bom Tino spela pravočasno zbudit user posted image je zaspala na kavču user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 463
26.1.2012 16:51:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Skrivnostni user posted image zakaj pa ne spremljaš debat čez celo RR? user posted image user posted image
...gre za bele sandalčke, ki jih Paštetka rabi za ZIMSKE user posted image user posted image user posted image počitnice

Jaz pa sem pomislila na majčke, ko je zadnjič paštetka spraševala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 464
26.1.2012 16:54:11   
petarda
Kje se pa Ada potika user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
26.1.2012 16:57:39   
petarda

Saj dost mi pa tud ne manjka user posted image ....se vidi, da imam preveč časa...bo kmalu konec tega luksuzauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 466
26.1.2012 16:59:13   
petarda

Mi gremo pa danes na nočno smuko user posted image user posted image user posted image ...hm, če bom Tino spela pravočasno zbudit user posted image je zaspala na kavču user posted image  

A je naporen dan za njo? Al dostikrat tako zadremlje? Ker petardito in junior nikoli ne zaspita kar takole popoldne. Tudi med kako risanko ne, ko si kak vikend popoldne želim, da bi bilo malo miru user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 467
26.1.2012 17:00:16   
petarda

oh, daj nehaj se že sedaj sekirat zaradi cunj, to pritiče pol ure pred odhodom v službo user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, svoje fotke v službenih cunjah pa nimam user posted image user posted image user posted image user posted image no mogoče se kdaj spomnim in kako naredim user posted image user posted image user posted image ...

Ti k si suhica in itak ti paše vse kar daš nase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 468
26.1.2012 17:30:41   
NinaŠ

A je naporen dan za njo? Al dostikrat tako zadremlje?

ne, ponavadi le takrat, ko potem zboli user posted image ...saj zdaj sem jo že zbudila in je OK user posted image So pa dopoldne v šoli namesto telovadbe šli drsat in je pomoje tudi od tega malo utrujena user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.1.2012 17:33:26   
NinaŠ

Ti k si suhica in itak ti paše vse kar daš nase user posted image user posted image user posted image

Ne, ne... mene zdaj direktor rešuje, ko nam je predpisal (ampak se ne obregne, če nimaš oblečene) in kupil bluze (svetlo modre z napisom firme) user posted image , tako da siva ali modro bela, bela, črna, jeans kikla in jopca čez in to je to... user posted image čist brez komplikacij, sedaj nikdar več ne stojim pred omaro.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.1.2012 17:39:32   
Paštetka
Uf... Meni so pa všeč in seksi uniforme. Celo na ženskahuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.1.2012 17:42:18   
Paštetka
Moja dva tudi ni šans, da zaspita na kavču.
Muser posted image je edino zaspala, ko je imela kazen in mora sedeti na postelji tako, da noge visijo dol. Jo grem pogledat za konec kazni in je tako kot je sedela zaspala. Z nogami dol, edino padla je vznak user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
26.1.2012 17:45:02   
Paštetka

Kje se pa Ada potika user posted image

Mogoče je iz jame jakuzzi naredila in se sedaj namaka user posted image ali pa ureje papirje za SPA. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 473
26.1.2012 18:40:37   
petarda

Uf... Meni so pa všeč in seksi uniforme. Celo na ženskahuser posted image

Meni tudi user posted image . Nina zdaj bo pa obvezno morala past kaka slikca user posted image user posted image

Če imate uniforme, potem pa verjamem, da nimaš kaj dosti delat, ne v trgovini, ne pred omarouser posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
26.1.2012 18:47:22   
Paštetka
Čakaj, zdaj je šla skijat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......