Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 7:32:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
No OK, zdaj pa nova stran za nov dan ... pa za vse vas - če imate kolikor toliko lepo vzgojene otroke, so vas že vrgli iz postelje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 8:08:36
|
|
|
|
Paštetka
|
Nop. Slaba vzgoja No glavca je že vstal, vendar nas speče ne dira. Šiba direkt pred risanke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 9:10:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Se še jaz pridružim pri in Tina prijavi: A spet bo puding za kosilo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 9:12:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ če imate kolikor toliko lepo vzgojene otroke, so vas že vrgli iz postelje do osmih smo spali. lepo vzgojeni, ja Pa končno sta tako velika, da ne rabim prva vstat.... se zjutraj sama malo zabavata saj jaz ne zaspim več nazaj, paše pa malo v miru plane naredit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 17:58:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A danes kar za oba navijamo? neee danes smo navijali za Tino, Tino Maze in smo vsi brez glasu , ampak se je obrestovalo Jutri pa navijamo za Anžeta Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....jaz sem pa potem celi dan razmišljala, da je vaša Tina mogoče peljala na kaki otroški progi, tko malo pred tekmo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 18:04:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 moram to delit z vami: pri kosilu, Adam: "mama, ko bo božiček spet nosil darila bom še eno za tebe naročil." jaz: " o, lepo." Adam: "kaj si ti želiš, pa nimaš?" jaz: " pridne otroke...." Adam: "joj, pa božiček ne nosi otrok, otroci pridejo iz tvojega trebuha." in še: Miha se je že nevemkolkič slekel in mu zagrozim: "zdaj pa ali ostaneš oblečen in gledaš ledeno dobo, ali se pa slečeš in greš spat!!! no, kaj boš?" Miha: " puding."
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 18:07:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
No ja, danes pa odstop ...par solzic razočaranja je priteklo, drugače je pa kar odraslo sprejel poraz Zdaj komaj čaka naslednjo tekmo, ki bo na domačem terenu Ajdi, gremo delat za šolo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 18:08:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro, moja diši prekrasno , za vas jo pa malo kasneje skuham, da ne boste hladne pile Ada Si me pa spomnila, ko sem jaz kako leto ali dve nazaj kuhala ajdove žgance (ki mi BTW NIKDAR ne ratajo ) in Tina prijavi: A spet bo puding za kosilo? Drugače pa - meni tudi žganci niso NIKOLI ratali...a nisem odnehala, ker so mi ful dobri, petarditu pa tudi. No in potem se mi je enkrat usralo...in od takrat so "ta pravi" vedno. Lahko pa kupiš tisto instant varianto, ko rabiš na hitro - par minut in je Sem jih zadnjič dala na mizo in se nihče ni pritoževal.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 18:13:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No ja, danes pa odstop ...par solzic razočaranja je priteklo, drugače je pa kar odraslo sprejel poraz Zdaj komaj čaka naslednjo tekmo, ki bo na domačem terenu Ajdi, gremo delat za šolo ...tudi porazi so del športa....in življenja...se je fajn to čimprej naučit. Naš petardito tudi že ve, da življenje ni vedno samo lepo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 20:08:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi pa zgleda sploh ne bo škrbast Zadnje dni je nekaj jamral, da ga boli zob... pa gledam danes, da se mu spodnja enkica malo maje. potem pa čisto šokirana ugotovim, da mu je nova enkica že zrasla zadaj in tudi druga si bolj zadaj prostor dela. Saj ne vem, če se da kaj naredit... za jutri sem mu naročila, da gre kar k zobozdravniku med kakim odmorom.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 20:20:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pa zgleda sploh ne bo škrbast Zadnje dni je nekaj jamral, da ga boli zob... pa gledam danes, da se mu spodnja enkica malo maje. potem pa čisto šokirana ugotovim, da mu je nova enkica že zrasla zadaj in tudi druga si bolj zadaj prostor dela. Saj ne vem, če se da kaj naredit... za jutri sem mu naročila, da gre kar k zobozdravniku med kakim odmorom. Pa naj ne pozabi učiteljici povedat No - ni padla....paštetka za kolk krogov še maš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 20:54:12
|
|
|
|
*bubi*
|
vsako nedeljo gledam dolgo vrsto pred loterijo.... ok, pa če nekdo že misli vplačat - zakaj čakajo na zadnji dan?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 23:06:06
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč, drage moje....prijeten začetek delovnega tedna vam želim...v naslednjega pa štartamo skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 8:38:42
|
|
|
|
Paštetka
|
nimam več krogov bom danes vplačala spet 2 kroga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 8:39:25
|
|
|
|
Paštetka
|
oooo... dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 9:12:49
|
|
|
|
petarda
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 14:12:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 15:59:47
|
|
|
|
Paštetka
|
Večer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 17:08:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Večer Saj bi počakala na lahko noč , pa ne morem V glavnem - ful se vam čveka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 18:52:35
|
|
|
|
Paštetka
|
Brezvezen ponedeljek . Jutri dopoldne bom imela malo več časa, če se bo kateri čvekalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 19:44:06
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, petarda, tebi se bo tudi malo manj čez en teden Jaz imam ponedeljke polne, popoldan pa smo bili v knjižnici, pri zobozdravniku, na kavici... pa mine dan. Zdaj ju podim v kopalnico, pa očitno ne bosta šla prostovoljno, tako da pridem čez kako uro klepetat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 21:02:03
|
|
|
|
Paštetka
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 21:11:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Bubi, kaj ste opravili pri zobozdravniku? Mu je mlečne izpulil? Ker Anžetu je tudi spodnja enka prej ven pogledala kot mlečna odpadla, samo njemu se je že fulll majal, tako da sva ga še isti dan ven potegnila in ni bilo treba k zobarju hodit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 21:13:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, petarda, tebi se bo tudi malo manj čez en teden vem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.1.2012 21:16:50
|
|
|
|
petarda
|
Dobro, da je šele ponedeljek in je do drugega ponedeljka še dooolgo ... Vmes mogoče še v MB skočim , ima bratec RD . No, saj plani so bili res taki, samo se mi nebi izšlo, ker ima tudi tašča RD in da bi dva dni zapored feštali, pa še enkrat v oddaljenem kraju, pa potem v ponedeljek v službo....bi bilo čist preveč .
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......