Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 8:45:29
|
|
|
|
Paštetka
|
Sicer pa jaz kakšno stvar kar otrokoma prepustim, ker ne gre. Upoštevaj, da moram še zoprna vrata s ključem odpirat na prehodu garaža/klet jap, tudi jaz kakšno vrečko solate, ali kaj lažjega prepustim deci. Smeški mi ne delajo grrrrr....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 9:18:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Saj tvoj canon je verjetno DSLR, ne? no, dobro, da zdaj vem da je moj tudi DSLR . Jaz vem samo, da se da na mojem objektiv menjati, da dela lepe slike, da ima ful enih funkcij, vendar uporabljam samo eno. ok v 99% Paštetka, potem pa si zrela za kak foto tečaj. Kupiti DSLR, da boš na auto funkciji slikala, je kar malo potratno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 9:26:04
|
|
|
|
Paštetka
|
ne morem ti smeškov prilepiti (predstavljaj si vsaj 10 tistih, ki se režijo)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 9:30:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ne morem ti smeškov prilepiti (predstavljaj si vsaj 10 tistih, ki se režijo) ti jaz tega posodim:
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.1.2012 9:31:45 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 9:32:06
|
|
|
|
*bubi*
|
ups ti so bolj ziher
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 9:39:04
|
|
|
|
Paštetka
|
Sicer pa ni toliko pomemben program. Pomembno je oko fotografa, iznajdljivost in ujeti pravi trenutek. Vse drugo popravim na računalniku s programom. (smaili) Aja, zato Nine nisem razumela, da rabi funkcijo, ko slika z izbirno barvo? (začudeni smajli). Jaz to naredim s programom, poleg tega pa imam še original barvno slikico s katero lahko čaram karkoli od ilustracij, ČB, negativov...
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 25.1.2012 9:41:50 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 11:29:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka prihajaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 11:35:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Hvala, ni mi še prišlo danes
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 11:39:34
|
|
|
|
Paštetka
|
Jao... Deca...mama pridi se igraaaat. Komaj čakam, da bo zdrav. sicer ne izgleda sploh bolan. Zdaj se greva ven rolkat Aja, sem mu kupila rolko za 12 evrov, mali pa za 8 eurov, taka mini rolka je, ful smešna, ker je tak mini, ampak leti pa kot . Vsaj po stanovanju. No zdaj jo greva še ven sprobat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 12:38:00
|
|
|
|
petarda
|
Pravkar iz šopinga...se niti ne upam seštet koliko sem zapravila S tem, da do Mullerja in kozmetike sploh prišla nisem, pa za obut bi tudi še nekaj rabila...samo mi nobeni gležnarji niso bili všeč. Kaj ve nosite zdaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 13:48:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hvala, ni mi še prišlo danes Nč skrbet, ti bo pa jutri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 13:49:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj ve nosite zdaj? Nosim škornje in kikle, ker gležnarjev za na hlače tudi nobenih okusnih ne najdem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 14:13:59
|
|
|
|
Paštetka
|
Nosim škornje črne, kavbojke, ali fake ugg-ice. Vedno sem občudovala ženske, ki nosijo krila. Jaz bi jih nosila, imam jih tudi nekaj v omari, vendar me skrbi skoz, da me bo zeblo oz. bolj sem komot v kavbojkah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 15:52:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hvala, ni mi še prišlo danes Ne samo, da prihaja, še smajliji ji čudežno delajo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 15:55:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sicer pa ni toliko pomemben program. Pomembno je oko fotografa, iznajdljivost in ujeti pravi trenutek. Vse drugo popravim na računalniku s programom. (smaili) Saj ne, da je program pomemben. Dejstvo pa je, da se da z DSLRjem veliko igrat... pa ne mislim na barve, ampak na druge učinke. Saj ravno zato sem ful zadovoljna z mojo igračko, ker ima SCN funkcije ful dodelane. Da ne govorim, kako že aparat sam retušira obraze zadnjič sem nečakeca fotknila... luuuuuubani si bom zvečer dovolila dat slikico v album
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 15:56:43
|
|
|
|
*bubi*
|
eh, jaz ne gledam na modo, ampak na udobje. Saj če sem skoz na nogah, mi kaj drugega ne preostane. Pa preveč toplih čevljev si tudi ne smem obut, bi zgorela. Tako da ostajam zvesta Alpini
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 18:14:40
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hvala, ni mi še prišlo danes Ne samo, da prihaja, še smajliji ji čudežno delajo Sem prišla domov. Doma mi vse funkcionira. V pisarni ne delajo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 21:16:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj ve nosite zdaj? Nosim škornje in kikle, ker gležnarjev za na hlače tudi nobenih okusnih ne najdem Tebe si pa res nisem predstavljala v kikli, ko vedno samo športne slikce limaš na FB....ajde, čakam eno v opravi za v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 21:20:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nosim škornje črne, kavbojke, ali fake ugg-ice. Vedno sem občudovala ženske, ki nosijo krila. Jaz bi jih nosila, imam jih tudi nekaj v omari, vendar me skrbi skoz, da me bo zeblo oz. bolj sem komot v kavbojkah Jaz sem jih nekoč fuuuuuul nosila....dolge, kratke, srednje dolge...fuuuul. In če bi shujšala par deset kg ...bi jih spet fuuul nosila. Meni so tudi zakon! Mogoče zdaj kaj shujšam, ko se vračam v službo . Mi je rekla prijateljica, ki se je pred kratkim vrnila v službo, naj si ne kupujem preveč garderobe, ker je ona po povratku shujšala v štirih mesecih 6 kg..... ....ampak nisem jaz te sreče...jaooooooooooo....isto, kot pri dojenju...enim ful padajo kile takrat, meni pa NIČ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 21:20:53
|
|
|
|
petarda
|
Bubi tudi tvojo slikico čakam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 21:21:22
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka....a si se ti v zadnjem času kaj zredila???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 23:12:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi tudi tvojo slikico čakam ups, si se načakala No, pa boš jutri videla malega sončka Nočko!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.1.2012 23:25:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi tudi tvojo slikico čakam ups, si se načakala No, pa boš jutri videla malega sončka Nočko! Res je srček . Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 9:11:15
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka....a si se ti v zadnjem času kaj zredila??? kako veš? 5 ali 6 kil.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 9:38:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi imamo pa škrbico Obiskala nas je zobna miška. Sem rekla, da pride zobna vila, ker sem se bala, da se bosta kje miši bala in je M rekla, da zobne vile ne obstajajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......