Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 13:39:59
|
|
|
|
Paštetka
|
evo, jaz zaključujem za danes šiht. Grem po deco, ju peljem na gimnastiko, potem pa gremo na Bilbi. Mala me itak že 2 tedna sprašuje kdaj gremo na Hvala za vijolice lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 13:52:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka pridni ste pa uživajte na Hvala za vijolice Petarda samo da je led prebit in si se danes dobro počutila v kolektivu A boste sklepali zavarovanja za Wiener Städische (al' kako se že napiše) ? Jaz sem danes tud šibala mal prej iz službe, da sem Anžeta & co peljala na trening, zdaj še čajčka popijem in jih šibam iskat , pol šibam po Tino, pa šibamo naredit domov kosilo, pa šibamo še v fasngo, saj potem cel vikend ne bomo imeli časa,... aaaaaaaaaaaaa pa kam še šibamo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 14:33:27
|
|
|
|
petarda
|
Nina za Generali Ufffff....šibanje ....jaz komaj čakam, da bo večer, da grem spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 14:33:30
|
|
|
|
*bubi*
|
vikend tudi zame
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 14:34:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina za Generali Pa kaj se bo celo leto dalo novo vinjeto pri njih ceneje dobit? Mislim, ful zdaj to nekaj reklamirajo za nove stranke, samo jaz imam zavarovanje julija Aja, jaz je še nimam, vinjete mislim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 14:36:45
|
|
|
|
petarda
|
Bubi nimam pojma, sem morala it prej iz predavanja ...se pozanimam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 14:37:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Če je še kateri všeč tole Zdaj imajo koncertno turnejo in sem ful žalostna, da nisem šla. Pa ne vem, zakaj ne požrem tega, da grem pač sama nekam.... Izbiram zdaj med preostalimi kraji, kateri bi mi bil najbolj priročen
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 14:42:14
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, si dobila test sušilcev?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 16:33:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina za Generali Pa kaj se bo celo leto dalo novo vinjeto pri njih ceneje dobit? Mislim, ful zdaj to nekaj reklamirajo za nove stranke, samo jaz imam zavarovanje julija Aja, jaz je še nimam, vinjete mislim Ja ob sklenitvi celoletne police dobiš bon za 40€ popusta ob nakupu letne vinjete (p.s. tudi mi sklepamo zanje). Samo mislim (ne, prepričana sem), da se ti ne splača, ker si za Gen. premlada in najmanj toliko ceneje kje drugje zavaruješ avto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 18:02:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Samo mislim (ne, prepričana sem), da se ti ne splača, ker si za Gen. premlada in najmanj toliko ceneje kje drugje zavaruješ avto premlada? Sem pogledala reklamo (itak to velja samo do konca januarja) in velja za izkušene voznike. No, 5 let pa že imam vozniško Jah, velik strošek je tole zavarovanje avta, ampak kaj morem... brez ne gre.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 19:40:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Samo mislim (ne, prepričana sem), da se ti ne splača, ker si za Gen. premlada in najmanj toliko ceneje kje drugje zavaruješ avto premlada? Sem pogledala reklamo (itak to velja samo do konca januarja) in velja za izkušene voznike. No, 5 let pa že imam vozniško Jah, velik strošek je tole zavarovanje avta, ampak kaj morem... brez ne gre. ne ne ne, nisem mislila na vozniške izkušnje. Pri njih se največji delež popusta obračunava na leta vozniških izkušenj in konkurenčni so predvsem pri tistih z vozniškim izpitom 20+ let . Ostale zavarovalnice dajejo različne popuste na samo starost lastnika vozila, na mlado družino, na...., ....lepe oči,... tako da je sama cena zavarovanja nižja (npr. za vsaj 40€ ) (pol si pa lohk predstavljaš, da si privarčevala za pol vinjete )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 19:43:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, no - kakšen mesec pred registracijo mi boš poslala "scan" zavarovalne police in ti bom preračunala pri več zavarovalnicah ...in če bo Generali najcenejši ti bo polico naredila Petarda OK?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 21:54:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja, no - kakšen mesec pred registracijo mi boš poslala "scan" zavarovalne police in ti bom preračunala pri več zavarovalnicah ...in če bo Generali najcenejši ti bo polico naredila Petarda OK? cela naveza Sem zvesta ZM. Sem imela eno leto vmes sicer pri Tiliji, ampak sem potem šla nazaj na ZM. Resno pa razmišljam, da ne bi H kombinacije več vzela Čeprav sem to že koristila. Pa J mi je tudi že prav prišla. Kaj pa vem.... Ja, ti bom dala za preračunat, čeprav dvomim, da bodo kake bistvene razlike.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 22:05:59
|
|
|
|
ada2
|
ej, kaj je pa zunaj ledeno.... sem šla prej s pesom 1 krog, pa mi je samo drselo..... paštetka za bazen je pa (še) premala luknja... no, kak jacuzi bi mogoče šel skozi pisker marmelade, zdaj se smejim, če pa se bo še večalo pa mi grozi brezdomstvo v skrajni sili pa lahko dedca zakopljem drugače pa.... pred 2 dnevom smo imeli plačo, pa sem čisto na kantu in mi je tako lepo, da nikdar lepše samo me zanima, če bom zdržala v takem razpoloženju še do naslednje plače. aja, kateri novembrček se je tako na veliko slačil? naš miha namreč ne zdrži oblečen. ok, v vrtcu je vse ok, ko pa pridemo domov pa se začne... najprej letijo dol hlače, potem štrampli, včasih še gate... na koncu pa še majica obdobje? verjetno petarda srečno na poslu... saj se navadiš... je pa luksuz, če si lahko doma... čeprav... sčasoma bi postalo dolgočasno. pa tak, fraj vikend imam pride katera na kavo k meni? mene ne vabite nikamor... nimam za nafto
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 22:09:18
|
|
|
|
ada2
|
aha, 20+ vozniške... to pa bo kmalu in takrat si bom omislila svoj avto.... se bo splačalo, če bom za zavarovanje imela popust no, šalo na stran, svoj avto bom imela samo v primeru, da dobim kje drugje službo.... no, ali pa da se ata odloči resnično ne več vozit, pa mi prepusti cliota... pa ok, to ga imam že zdaj v uporabi, samo uradno ni moj (pst - tak je najceneje)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 22:15:27
|
|
|
|
ada2
|
ok, če pa ni nobene tu, da bi z mano čvekala in se smejala pa grem brat knjigo lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 6:56:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
paštetka za bazen je pa (še) premala luknja... no, kak jacuzi bi mogoče šel skozi pisker marmelade, zdaj se smejim, če pa se bo še večalo pa mi grozi brezdomstvo v skrajni sili pa lahko dedca zakopljem optimizem velja Jaz se pa sprašujem, kdaj bom stanovanje v red spravila ...ampak optimistično... tako se lahko med prah zakoplje in imam mir Danes gremo v kr.Goro navijat za Tino jutri gremo pa v Cerkno navijat za Anžeta Aja pa dobro jutro in za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 7:25:04
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, novembrke...Nina hvala za kavico, škoda, ker nisi bližje bi mi "ta pravo" skuhala . A danes kar za oba navijamo? No, prav Lepo se imejte! Ada na tvoje pisanje pa .... Ko bom jaz delala po 6 ur, bo od moje plače tudi NIČ ostalo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 16:37:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan petarda..... našla sem tisti VIP pa ravno tistega imam doma, no, sem si iz službe prinesla še nekaj novejših številk. Rabiš še vedno?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 19:17:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober dan petarda..... našla sem tisti VIP pa ravno tistega imam doma, no, sem si iz službe prinesla še nekaj novejših številk. Rabiš še vedno? Sem že naročila sušilca, lahko pa še vedno pošlješ, oziroma mi napišeš kateri štrije so se uvrstili na prva mesta. Letiiiiiiiiim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 19:35:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
A danes kar za oba navijamo? neee danes smo navijali za Tino, Tino Maze in smo vsi brez glasu , ampak se je obrestovalo Jutri pa navijamo za Anžeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 19:36:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Moram res malo prebrat ta članek, ampak prvi pogled na tabelo me je vrgel na rit: cene prvi petih so med 1.200 in 1.800 €!!!!! Res da imajo vsi toplotno črpalko. Miele 2x, AEG-Electrolux, Bosch in Siemens. No, izbor revije VIP pa je Electrolux T 89850 (po moje je napaka in so mislili 59850, ker je 6. na testu in precej cenejši od prvih petih) s toplotno črpalko za 830€
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.1.2012 19:39:13 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 22:23:36
|
|
|
|
ada2
|
moram to delit z vami: pri kosilu, Adam: "mama, ko bo božiček spet nosil darila bom še eno za tebe naročil." jaz: " o, lepo." Adam: "kaj si ti želiš, pa nimaš?" jaz: " pridne otroke...." Adam: "joj, pa božiček ne nosi otrok, otroci pridejo iz tvojega trebuha." in še: Miha se je že nevemkolkič slekel in mu zagrozim: "zdaj pa ali ostaneš oblečen in gledaš ledeno dobo, ali se pa slečeš in greš spat!!! no, kaj boš?" Miha: " puding."
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 21.1.2012 22:41:07
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.1.2012 6:19:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro, moja diši prekrasno , za vas jo pa malo kasneje skuham, da ne boste hladne pile Ada Si me pa spomnila, ko sem jaz kako leto ali dve nazaj kuhala ajdove žgance (ki mi BTW NIKDAR ne ratajo ) in Tina prijavi: A spet bo puding za kosilo?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.