|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
20.1.2012 13:39:59   
Paštetka
evo, jaz zaključujem za danes šiht. Grem po deco, ju peljem na gimnastiko, potem pa gremo na Bilbi. user posted image
Mala me itak že 2 tedna sprašuje kdaj gremo na Hvala za vijolice user posted image

lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.1.2012 13:52:57   
NinaŠ
Paštetka pridni ste user posted image user posted image user posted image pa uživajte na Hvala za vijolice user posted image user posted image user posted image

Petarda samo da je led prebit in si se danes dobro počutila v kolektivu user posted image user posted image user posted image A boste sklepali zavarovanja za Wiener Städische (al' kako se že napiše) user posted image ?

Jaz sem danes tud šibala mal prej iz službe, da sem Anžeta & co user posted image peljala na trening, zdaj še čajčka popijem in jih šibam iskat user posted image , pol šibam po Tino, pa šibamo naredit domov kosilo, pa šibamo še v fasngo, saj potem cel vikend ne bomo imeli časa,... aaaaaaaaaaaaa pa kam še šibamo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.1.2012 14:33:27   
petarda
Nina za Generali user posted image

Ufffff....šibanje user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz komaj čakam, da bo večer, da grem spat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.1.2012 14:33:30   
*bubi*
vikend tudi zame user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.1.2012 14:34:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa kaj se bo celo leto dalo novo vinjeto pri njih ceneje dobit? Mislim, ful zdaj to nekaj reklamirajo za nove stranke, samo jaz imam zavarovanje julija user posted image

Aja, jaz je še nimam, vinjete mislim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.1.2012 14:36:45   
petarda
Bubi nimam pojma, sem morala it prej iz predavanja user posted image ...se pozanimam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.1.2012 14:37:22   
*bubi*
Če je še kateri všeč tole user posted image

Zdaj imajo koncertno turnejo in sem ful žalostna, da nisem šla. Pa ne vem, zakaj ne požrem tega, da grem pač sama nekam....

Izbiram zdaj med preostalimi kraji, kateri bi mi bil najbolj priročen user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.1.2012 14:42:14   
*bubi*
petarda, si dobila test sušilcev?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.1.2012 16:33:49   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa kaj se bo celo leto dalo novo vinjeto pri njih ceneje dobit? Mislim, ful zdaj to nekaj reklamirajo za nove stranke, samo jaz imam zavarovanje julija user posted image

Aja, jaz je še nimam, vinjete mislim user posted image

Ja ob sklenitvi celoletne police dobiš bon za 40€ popusta ob nakupu letne vinjete user posted image (p.s. tudi mi sklepamo zanje). Samo mislim (ne, prepričana sem), da se ti ne splača, ker si za Gen. premlada user posted image in najmanj toliko ceneje kje drugje zavaruješ avto user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.1.2012 18:02:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Samo mislim (ne, prepričana sem), da se ti ne splača, ker si za Gen. premlada user posted image in najmanj toliko ceneje kje drugje zavaruješ avto user posted image

premlada?
Sem pogledala reklamo (itak to velja samo do konca januarja) in velja za izkušene voznike. No, 5 let pa že imam vozniško user posted image user posted image user posted image  

Jah, velik strošek je tole zavarovanje avta, ampak kaj morem... brez ne gre.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.1.2012 19:40:37   
NinaŠ

Samo mislim (ne, prepričana sem), da se ti ne splača, ker si za Gen. premlada user posted image in najmanj toliko ceneje kje drugje zavaruješ avto user posted image

premlada?
Sem pogledala reklamo (itak to velja samo do konca januarja) in velja za izkušene voznike. No, 5 let pa že imam vozniško user posted image user posted image user posted image  

Jah, velik strošek je tole zavarovanje avta, ampak kaj morem... brez ne gre.

ne ne ne, nisem mislila na vozniške izkušnje. Pri njih se največji delež popusta obračunava na leta vozniških izkušenj in konkurenčni so predvsem pri tistih z vozniškim izpitom 20+ let user posted image . Ostale zavarovalnice dajejo različne popuste na samo starost lastnika vozila, na mlado družino, na...., ....lepe oči,...  tako da je sama cena zavarovanja nižja (npr. za vsaj 40€ user posted image ) (pol si pa lohk predstavljaš, da si privarčevala za pol vinjete user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.1.2012 19:43:36   
NinaŠ
Aja, no - kakšen mesec pred registracijo mi boš poslala "scan" zavarovalne police in ti bom preračunala pri več zavarovalnicah user posted image ...in če bo Generali najcenejši ti bo polico naredila Petarda user posted image OK?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.1.2012 21:54:46   
*bubi*

Aja, no - kakšen mesec pred registracijo mi boš poslala "scan" zavarovalne police in ti bom preračunala pri več zavarovalnicah user posted image ...in če bo Generali najcenejši ti bo polico naredila Petarda user posted image OK?

cela naveza user posted image user posted image user posted image

Sem zvesta ZM. Sem imela eno leto vmes sicer pri Tiliji, ampak sem potem šla nazaj na ZM. Resno pa razmišljam, da ne bi H kombinacije več vzela user posted image  Čeprav sem to že koristila. Pa J mi je tudi že prav prišla. Kaj pa vem....
Ja, ti bom dala za preračunat, čeprav dvomim, da bodo kake bistvene razlike.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.1.2012 22:05:59   
ada2
ej, kaj je pa zunaj ledeno.... sem šla prej s pesom 1 krog, pa mi je samo drselo.....

paštetka za bazen je pa (še) premala luknja... no, kak jacuzi bi mogoče šel skoziuser posted image
pisker marmelade, zdaj se smejim, če pa se bo še večalo pa mi grozi brezdomstvouser posted image
v skrajni sili pa lahko dedca zakopljem user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa.... pred 2 dnevom smo imeli plačo, pa sem čisto na kantu in mi je tako lepo, da nikdar lepšeuser posted image  samo me zanima, če bom zdržala v takem razpoloženju še do naslednje plače.

aja, kateri novembrček se je tako na veliko slačil? naš miha namreč ne zdrži oblečen. ok, v vrtcu je vse ok, ko pa pridemo domov pa se začne... najprej letijo dol hlače, potem štrampli, včasih še gate... na koncu pa še majicauser posted image
obdobje? verjetnouser posted image

petarda srečno na poslu... saj se navadiš... je pa luksuz, če si lahko doma... čeprav... sčasoma bi postalo dolgočasno.
pa tak, fraj vikend imamuser posted image
pride katera na kavo k meni? mene ne vabite nikamor... nimam za naftouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.1.2012 22:09:18   
ada2
aha, 20+ vozniške... to pa bo kmalu in takrat si bom omislila svoj avto.... se bo splačalo, če bom za zavarovanje imela popustuser posted image

no, šalo na stran, svoj avto bom imela samo v primeru, da dobim kje drugje službo.... no, ali pa da se ata odloči resnično ne več vozit, pa mi prepusti cliota... pa ok, to ga imam že zdaj v uporabi, samo uradno ni mojuser posted image  (pst - tak je najceneje)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.1.2012 22:15:27   
ada2
ok, če pa ni nobene tu, da bi z mano čvekala in se smejala pa grem brat knjigo

lahko noč

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.1.2012 6:56:02   
NinaŠ

paštetka za bazen je pa (še) premala luknja... no, kak jacuzi bi mogoče šel skoziuser posted image
pisker marmelade, zdaj se smejim, če pa se bo še večalo pa mi grozi brezdomstvouser posted image
v skrajni sili pa lahko dedca zakopljem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image optimizem velja user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa sprašujem, kdaj bom stanovanje v red spravila user posted image ...ampak optimistično... tako se lahko user posted image med prah zakoplje in imam mir user posted image user posted image user posted image

Danes gremo v kr.Goro navijat za Tino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image jutri gremo pa v Cerkno navijat za Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.1.2012 7:25:04   
petarda
Dobro jutro, novembrke...Nina hvala za kavico, škoda, ker nisi bližje bi mi "ta pravo" skuhala user posted image .

A danes kar za oba navijamo? No, prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se imejte!

Ada na tvoje pisanje pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ko bom jaz delala po 6 ur, bo od moje plače tudi NIČ ostalo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.1.2012 16:37:29   
*bubi*
Dober dan user posted image

petarda..... našla sem tisti VIP user posted image  pa ravno tistega imam doma, no, sem si iz službe prinesla še nekaj novejših številk.

Rabiš še vedno?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.1.2012 19:17:28   
petarda

Dober dan user posted image

petarda..... našla sem tisti VIP user posted image  pa ravno tistega imam doma, no, sem si iz službe prinesla še nekaj novejših številk.

Rabiš še vedno?

Sem že naročila sušilca, lahko pa še vedno pošlješ, oziroma mi napišeš kateri štrije so se uvrstili na prva mesta. user posted image

Letiiiiiiiiim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.1.2012 19:35:03   
NinaŠ
A danes kar za oba navijamo?

neee danes smo navijali za Tino, Tino Maze user posted image in smo vsi brez glasu user posted image , ampak se je obrestovalo user posted image user posted image user posted image

Jutri pa navijamo za Anžeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.1.2012 19:36:49   
*bubi*
Moram res malo prebrat ta članek, ampak prvi pogled na tabelo me je vrgel na rit: cene prvi petih so med 1.200 in 1.800 €!!!!! Res da imajo vsi toplotno črpalko. Miele 2x, AEG-Electrolux, Bosch in Siemens.

No, izbor revije VIP pa je Electrolux T 89850 (po moje je napaka in so mislili 59850, ker je 6. na testu in precej cenejši od prvih petih) s toplotno črpalko za 830€ user posted image  

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.1.2012 19:39:13 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.1.2012 22:23:36   
ada2
moram to delit z vami:
pri kosilu, Adam: "mama, ko bo božiček spet nosil darila bom še eno za tebe naročil."
jaz: " o, lepo."
Adam: "kaj si ti želiš, pa nimaš?"
jaz: " pridne otroke...."
Adam: "joj, pa božiček ne nosi otrok, otroci pridejo iz tvojega trebuha."
user posted image user posted image user posted image

in še:
Miha se je že nevemkolkič slekel in mu zagrozim:
"zdaj pa ali ostaneš oblečen in gledaš ledeno dobo, ali se pa slečeš in greš spat!!! no, kaj boš?"
Miha: " puding."
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.1.2012 22:41:07   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.1.2012 6:19:54   
NinaŠ
Dobro jutro, moja user posted image diši prekrasno user posted image , za vas jo pa malo kasneje skuham, da ne boste hladne pile user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image
Si me pa spomnila, ko sem jaz kako leto ali dve nazaj kuhala ajdove žgance (ki mi BTW NIKDAR ne ratajo user posted image ) in Tina prijavi: A spet bo puding za kosilo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.