Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 9:43:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa drugi teden bo končana masažna soba... če je katera interesent lepo vabljena Lahko abonma? Čeprav sem malo računala na tisto tvojo prenosno mizo lahko abonma... pa zdaj bo tista prenosna miza kar fiksna postala.... sem na tak način, da sem okrog hodila zapravila več kot zaslužila, pa še časa je pobralo vsaj 3x več.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 9:47:08
|
|
|
|
ada2
|
za hišo se nam je naredila ena jama zgleda kot, da se je zemlja odprla in se vdrla... me je strah, da se ne bo večalo, ker zdaj je recimo za psa dovolj veliko, da notri pade, potem mi lahko še otroke posrka, pa bajto kaj naj? a se to kam prijavi? al naj začnem zasipavat, samo kaj, ko smo že veliko šodra not vsipali, pa kot da je brez dna če drugo ne, bom turistično točko odprla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 13:23:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 za hišo se nam je naredila ena jama zgleda kot, da se je zemlja odprla in se vdrla... me je strah, da se ne bo večalo, ker zdaj je recimo za psa dovolj veliko, da notri pade, potem mi lahko še otroke posrka, pa bajto kaj naj? a se to kam prijavi? al naj začnem zasipavat, samo kaj, ko smo že veliko šodra not vsipali, pa kot da je brez dna če drugo ne, bom turistično točko odprla Uh, to pa ni nič fajn Mislim, da so bile v Delo in dom enkrat reklame o podjetju, ki take jame sanira...če želiš, lahko probam poiskat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 13:24:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, sem danes vprašala učiteljico zakaj rabijo koledarje, ker mi je danes zjutraj mali jokal, da so že vsi prinesli in da morajo kao do petka prinesti, in je rekla, da se bodo učili mesece. Tako, da predvidevam, da so lahko tudi novi koledarji, vendar je učiteljica verjetno rekla, da stare zato, da ne bi kupovali starši zdaj koledarjev. tako, da bom enega novega ji tukaj v službi vzela. Hvala, vseeno. OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 13:32:55
|
|
|
|
petarda
|
Nisem še kafeta spila danes...sem pa bila že narejena - Moja sestrična s primorske zadnjič na obisku pravi...ej, kaj je tisti narejen! Mi rečemo nadelan, nalit, v rožicah, potrjen....ok, vinjen, alkoholiziran... ... No, danes mi javi svakinja, da je nečakinji slabo, bruha še od včeraj, njej pa je tudi danes postalo slabo, bruha.... In glede na to, da sem včeraj cartala nečakinjo sem si mislila, da ne bi bilo slabo spit kakšen šnopček, da malo skurim viruse in bakterije predno grem po minija v vrtec...no in potem se mi je zdelo, da tisti eden ni naredil nič po želodcu, ker sem itak jedla prej in itak se mi je zdel čist blag..... in sem spila še enega...in to ob pol desetih zjutraj .....ej, kaj se me je prijelo . Moj je prišel nekaj gor iskat in ko sem mu povedala, kaj sem naredila se mi je najprej režal , potem itak koristil priliko , no potem pa ocenil, da je bolje, da me on pelje po minija v vrtec in to čez eno uro, ko sem bila že itak čisto OK ... Jaoooooo No, upam, da ne zbolim...ne bi bilo slabo še zvečer kakega ruknit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 18:39:55
|
|
|
|
petarda
|
Bubi a si ti naročnica revije VIP ZPS? Rabila bi test sušilnih strojev, ki je bil menda objavljen v septembrski številki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:17:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, nisem.... sem pa 1x že kupila en članek na njihovi spletni strani. Pa v knjižnici sem si že tudi revijo sposojala, tudi tole s sušilci, ampak si nisem zapomnila rezultatov Razmišljam, kdaj bom imela čas skočit v knjižnico, da ti pofotkam.... koliko se ti mudi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:19:40
|
|
|
|
petarda
|
Danes bi bilo ravno prav . Sem dala še na čvek v tri dni, ko je ravno že ena spraševala, da vidim, če se kdo javi, ki ima revijo doma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:21:23
|
|
|
|
*bubi*
|
pol pa riskiraj tiste 3,5€ in si "kupi" online
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:23:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pol pa riskiraj tiste 3,5€ in si "kupi" online A res samo tolk je? Samo skoraj ziher sem, da bi imela težave...al z nalaganjem ali s plačevanjem... Kako pa plačaš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:44:12
|
|
|
|
Paštetka
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:46:13
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi smo pa bili danes doma pridni. Nas moram pohvaliti. Naredili smo rezance za juho, pa široke rezance, pa krpice in ajdove široke rezance. Vau, kak diši lepo . vsi smo delali. M&m sta vrtela, idva pa delala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 19:50:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mi smo pa bili danes doma pridni. Nas moram pohvaliti. Naredili smo rezance za juho, pa široke rezance, pa krpice in ajdove široke rezance. Vau, kak diši lepo . vsi smo delali. M&m sta vrtela, idva pa delala Pridni A po kuhinji si tudi že pospravila? Ker to mene še čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 20:12:56
|
|
|
|
Paštetka
|
Jap in deca so tudi že v postelji. Midva pa gledava dr. Lightmanna. Ada, kaj pa če ti tam v luknji narediš bazen? Bazen + masažni salon = že skoraj SPA
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 20:55:28
|
|
|
|
petarda
|
No, zdaj je pa tudi že moja Deco je pa danes lubi dal spat ....zdaj pa pod tuš, pa glavo umit, ker jutri se moram naslikat na kafetu v službi ....saj v bistvu bi na današnje razmere moral biti tale , samo kaj ko se mi RES ne gre . Upam, da bom jutri s samimi dobrimi vtisi odšla domov ...in komaj čakala, da mine teden, da grem lahko delat .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 21:53:56
|
|
|
|
*bubi*
|
naspi se, petarda, pa pogumno jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 8:12:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober dan. Ravno pijem , če se mi katera pridruži
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 8:53:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Jaaa še na eno se ti pridružim Naty Petarda naj ti dopoldne mine čim bolj popolno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 10:06:45
|
|
|
|
PapuaNG
|
Pozdravljene, se opravičujem, ker takole vdiram v temo, a moj dragi bi spet potreboval vašo pomoč pri iskanju otrok za reklamo. Tokrat se išče otroke, stare od 15-20 mesecev, snemanje bo potekalo med 30.1. in 4.2. (en snemalni dan). Zainteresirani naj pošljejo čim novejše fotografije na naslov blaz.taljan@gmail.com, zraven ne pozabit pripisat kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefon). V kolikor bi otrok prišel v poštev, bodo kandidate poklicali do torka, 24.1. Gre pa za oglas za blagovno znamko IKEA, za francoski trg, honorar je 200 EUR/bruto. Torej, če poznate koga, ki ustreza, mu prosim posredujte sporočilo...tenk ju.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 11:00:58
|
|
|
|
Paštetka
|
eh sem mislila slike pripet, pa ne morem, ker nimam desnega klika in nisem še pogruntala kako bi se dale slikice pripet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 11:23:13
|
|
|
|
petarda
|
kaj pa ctrl +c in ctrl + p? A to ti dela na ipadu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 11:28:08
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem pa iz službe...že zjutraj me je bolela glava, sem vzela Nalgesin, pa zdaj, ko sem domov prišla še enega...jaoooo, sem se imela lepše včeraj dopoldne na dveh šnopčkih Sem pa prišla na kafe in je ravno en prišel predavat o avtomobilskih zavarovanjih, ki jih bomo zdaj tudi pri nas sklepali, pa me je šef kar poslal poslušat...ne vem kateri smajli paše zraven . Res že komaj čakajo vsi, da se vrnem, ker imajo veliko dela in so čist preveč preobremenjeni... Drugače pa - led je prebit ....drug teden še uživam na polno (upam, da bodo otroci zdravi), da si vse poštimam doma, si grem kupit kaj za oblečt, grem frizerju, spijem še vse tiste kavice s prijateljicami, ki jih v enem letu nisem uspela ....potem pa štartam na polno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.1.2012 12:23:19
|
|
|
|
petarda
|
Kje ste zdaj vse? Sem že dobila Naty-sindrom...ko pridem, vse zginete
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......